Psiha i seks Moje emocije 08. lipnja 2020.

Horoskop otkriva kakav će ti biti ljubavni život do kraja lipnja

Foto: shutterstock Nova ljetna sezona započela je 21. lipnja, na dan ljetnog solsticija. Astrološki gledano, ona će sa sobom donijeti mnogo romantične energije, a topli povjetarac i sol na koži malo će koga ostaviti ravnodušnim kada je u pitanju tražeje nove ljetne ljubavi.
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Velika vijest za ljubavni život - dolazi promjena. Počet ćeš gledati svog partnera na nov način ili, ako si sama, srest ćeš zanimljive nove ljude.

Ovan

Ovaj mjesec govorite o stvarima Ovnovi, jer definitivno nije u redu da očekujete od partnera da vam čita misli. Komunikacija je ključna, recite svom partneru što biste htjeli jer drugačije to nećete dobiti. Oko 23. počet ćete intenzivno razmišljati kakav bi vaš idealni partner trebao biti, ako ste sami, a ako ste u vezi smišljat ćete načine kako da vašu vezu učinite uzbudljivijom.

Bik

Možda ćete se konačno susresti s onim kolegom s posla o kojem sanjarite ili ćete razgovarati sa svojim partnerom o svojim fantazijama. Bilo kako bilo, rizik će vam se isplatiti. Kada 23. Neptun krene retrogradno, odjednom ćete imati jasan osjećaj o tome kakav je vaš idealan partner i odnos. Ne oklijevajte da kažete što želite ili u suprotnom nećete dobiti ono što vam treba.

 

Blizanci

Blizanci vi znate što želite i nećete dopustiti da vam išta stoji na putu. Netko će vam novi privući pažnju ovog mjeseca, a nećete imati razloga da mu ne pokažete da ste zainteresirani. Ako ste u vezi nećete se ustručavati reći što želite, a partneru će to biti drago čuti. Preispitivat ćete postoji li ravnoteža između vašeg ljubavnog života i svega ostalog ili jedan aspekt zasjenjuje drugi? I vi ćete biti spremni za neku avanturu. Nakon 25., osjećat ćete se kao da stvari napreduju u vašem ljubavnom životu. Ne bojte se otvoriti.

 
 

Rak

Imat ćete potrebu da osvježite vezu s partnerom. Dakle, odložite telefon, spakirajte laptop i samo razgovarajte. Možda će vam se u nekim trenucima učiniti da vam je partner dalek, ali ne brinite vaše zajedničko vrijeme tek dolazi. Oko 21. u mjesecu razmišljat ćete  postoje li mjesta za poboljšanja u vašem ljubavnom životu. Istovremeno ćete primijetiti neke stvari na partneru koje ranije niste opažali.  Nakon 18. trebat će vam vrijeme za razmišljanje, a na dnevnom redu naći će se i pitanje jeste li zadovoljni smjerom u kojem ide vaš ljubavni život. Samo vi znate odgovor.
 

Lav

Pomrčina Sunca 21. lipnja pomoći će vam da osvijestite gdje se stalno spotičete kada su ljubavne veze u pitanju. Mars ulazi u vašu kuću intimnosti i intuicije, zbog čega ćete uložiti dodatni napor u svoj ljubavni život. Možda ćete krajem mjeseca morati donijeti tešku odluku, jeste li spremni konačno se preseliti zajedno ili udružiti svoje prihode. Nije loše da se unaprijed pripremite za tako važne odluke, odnosno da razmislite jeste li spremni.

Djevica

Netko novi ulazi u vašu orbitu zbog posla, Djevice, ali će pokazati interes za vas i u romantičnom smislu. Ako ste u vezi primijetit ćete da se stvari produbljuju između vas. Pomrčina Sunca 21. ponukat će vas da napravite nešto novo i neočekivano sa svojim partnerom. Shvatit ćete da vas partner motivira da pomjerate svoje granice bez obzira radi li se o vašoj vezi, poslu ili zdravlju. Krajem mjeseca na ljubavnom planu očekuje vas nešto novo bez obzira jeste li u vezi ili sami.

Možda te zanima... Horoskopski znakovi i tipovi inteligencije, dva znaka se posebno ističu Psiha i seks

Vaga

Možda se sada ne osjećate tako, ali ovo je zapravo sjajan mjesec za upoznavanje nekoga novog, posebno putem posla. Držite oči otvorene jer bi se pred vam se mogla dogoditi velika stvar. Ako ste u vezi, nakon 21., shvatit ćete što želite učiniti sa svojim ljubavnim životom i pomaknut ćete stvari na novu razinu. Istraživat ćete i područja gdje možete zajednički djelovati sa svojim partnerom. Krajem mjeseca iskristalizirat će vam se kome trebate posvećivati svoje vrijeme.

Škorpion

S partnerom se osjećate ugodno, ali ovog mjeseca to će se uzdignuti na jedan novi nivo. S partnerom ćete se osjećati nesputano.  Bit ćete otvoreni za pomicanje granica u krevetu i osjećat ćete da je to u redu. Mars, planet akcije poticat će te da napraviš nešto odvažno. Ovo je za vas u ljubavnom smislu jako dobar mjesec.

Strijelac

Ako ste u vezi, stvari će jednostavno teći osobito, ako su vezane za komunikaciju. Ako si sama, nećeš to dugo bit. Merkur je retrogradan u tvojoj kući intimnosti, zbog čega ćeš se povući i razmisliti o tome kako se osjećaš dok si s partnerom. Pitat ćete se imate li još prostora za rast ili jednostavno ne možete živjeti jedno bez drugoga. Bilo kako bilo, važno je da to shvatite sada.

Možda te zanima... Tri horoskopska znaka koja najčešće 'njuškaju' po privatnim stvarima svog partnera Psiha i seks

Jarac

Otvorite oči sljedeći put kad idete u šetnju jer ćete sresti nekoga zanimljivog. Ako ste već u vezi, pronaći ćete nove načine kako stvari održati blistavim u svom ljubavnom životu i ojačate vezu. Također ćete ovog mjeseca malo više "kopati" po mozgu svog odabranika. Nakon 18. mišljenje tvog partnera bit će ti još važnije. Imaj na umu da tvoj partner ne može znati što ti misliš, ako želiš da zna, reci mu.

Vodenjak

Venera je u vašoj kući romantike, tako da je ovo zaista odlično vrijeme za druženje s partnerom. Ako ste sami, pazite na nekoga novog i zanimljivog, ta osoba je negdje vani i bliže je nego što misliš. Ako ste u vezi, opuštajte se s partnerom. Krajem mjeseca imat ćete osjećaj da vam u ljubavnom životu dolazi nešto novo i fenomenalno, poput zaruka ili razgovora o rođenju djeteta. Veselite se, dobre stvari vam dolaze.

Možda te zanima... Omiljene seks poze horoskopskih znakova Psiha i seks

Ribe

Ovaj mjesec nastojat ćete naći ravnotežu između posla i ljubavi, Ribe. Možda ste u posljednje vrijeme zanemarivali partnera kako biste obavili još jedan projekt, ali sada je vrijeme da pokažete zahvalnost na njihovom strpljenju i razumijevanju. Oko 18. pitat ćete se želite li jednog dana imati djecu. Također ćete biti u mogućnosti voditi duboke razgovore sa svojim partnerom kako biste ga još bolje upoznali. Mars, planet akcije, u vašem je znaku, što vas čini spremnima za djelovanje. Recite svom partneru što vam je važno, a što nije u životu. 

Horoskop je pripremila astrologinja Donna Page za Women's Health

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.