Psiha i seks Moje emocije 15. lipnja 2020.

Horoskop: pročitaj na što se trebaš usredotočiti u drugoj polovici 2020. godine

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Iako ne postoji siguran način na koji ti možemo reći kako će se ostatak godine razvijati, možemo ti dati određene smjernice ovisno o tvojem horoskopskom znaku. Upravo one će ti pomoći otkriti ono najbolje u tebi. Nadalje, ovi savjeti vratit će te na dobar put ka ostvarenju novogodišnjih ciljeva, stoga dobro čitaj i pripremi se na promjene!

Ovan

Vrijeme je da napraviš pauzu za promjenu raspoloženja. Ako imaš naviku reagirati burno i analizirati čitave situacije, to trebaš promijeniti. Smisli mirniji način pristupa prije nego doneseš konačnu presudu na određenu temu. Kada naučiš kontrolirati svoj temperament, ispred sebe ćeš vidjeti stazu koja će te odvesti ka većim mogućnostima i rastu, kako na osobnom planu tako i na onom profesionalnom.

Možda te zanima... Horoskop za lipanj za svih 12 znakova Psiha i seks

Bik

Za tvrdoglavog Bika druga polovica 2020. godine usmjerena će biti za pripremu za transformaciju. Vrijeme je da se oslobodiš svog odlučnog načina i pristupa životu, pogotovo ako želiš ostvariti svoje zacrtane ciljeve. Zapamti, čak i ako si apsolutno siguran ili sigurna da si u pravu, to ne znači da je u redu mijenjati i tuđa i nametati svoja mišljena te da je njihovo sa sigurnošću pogrešno. Jednom kada počneš suosjećati s ljudima, život će ti početi otvarati nova vrata.

Blizanci

Zabavna priroda Blizanaca čini ih savršenim prijateljima, ali ujedno stvara probleme i za njihov profesionalni život. Tvoj stav i činjenica da ti mnogo stvari brzo dosadi često ometaju rast u tvojoj karijeri. Zapamti, posao nije uvijek zabava i igra. Postoje slučajevi kada je posao naporan i težak, ali svejedno ga moraš obaviti. Stoga, pokušaj uložiti dodatni napor i ostani usredotočena na svoj rad. Ako radiš posao koji voliš, spomenutih situacija bit će malo, ali moraš ih snažno odraditi i proći kroz njih.

Rak

Ako obično daješ veliku važnost novcu, možda je došlo vrijeme da preispitaš svoj pristup životu. Nije sve bitno u životu vezano uz financije i zaradu. Stoga, drugu polovicu ove godine provedi više sa svojom obitelji i najmilijima, poštuj njihove emocije, a financije i zaradu stavi na drugo ili treće mjesto.

Možda te zanima... Horoskop otkriva kakav će ti biti ljubavni život do kraja lipnja Psiha i seks

Lav

Budući da su Lavovi kraljevi horoskopskih znakova, poprilično su navinuli potiskivati svoje emocije kako bi bolje vodili druge. Kao i svi i ti si navikla da budeš snažna i suzdržana te izražavanje emocija tebi ne dolazi prirodno ili samo po sebi. Drugu polovicu godine stoga rezerviraj za vrijeme kada ćeš se više posvetiti svojim prijateljima, dečku, zaručniku, mužu ili ostatku obitelji te otpusti svoje emocije.

Djevica

Iako Djevice ponekad slove za neurotične i sitničave osobe, one su veoma drag horoskopski znak pun divnih kvaliteta. No, u drugoj polovici godine svakako bi se trebale posvetiti meditaciji kako bi se njihov duh osjećao sigurno, mirno i sabrano. Vježbe disanja, joga i lagani hod desetak minuta na dan, po mogućnosti u prirodi, omogućit će spomenuto, a važno je napomenuti i kako bi se više trebale fokusirati na sadašnjost kako život pred njima ne bi prošao dok one razmišljaju o prošlosti ili budućnosti.

Vaga

Budući da si po prirodi prilično emotivna i brzo opraštaš, toksični ljudi često pronalaze put kojim se vraćaju u tvoj život. U drugoj polovici godine trebala bi se stoga posvetiti više sama sebi i odrediti tko ti je pravi prijatelj, a tko ne. Sagledati situaciju i odlučiti koga trebaš ili želiš u svom životu, a s kim ćeš se morati pozdraviti.  U početku će ti trebati malo hrabrosti kako bi mogla to napraviti, no kasnije ćeš se sigurno osjećati sretnije i mirnije.

Možda te zanima... Pogledaj kako će sezona Blizanaca utjecati na tvoj horoskopski znak Psiha i seks

Škorpion

Škorpioni će u drugoj polovici ove godine svoju energiju usmjeriti prema sebi i uklanjaju negativnih stvari i mržnje koja dolazi u njihovom smjeru. Stoga, ono što sada trebaš napraviti jest prepustiti se i "osloboditi"  se hladnih i sebičnih ljudi koji nemaju boljeg posla od kritiziranja drugih, te usmjeriti svoju pažnju na bilo što drugo, osim na njih. Obrati pažnju na nadu ili težnju da postaneš najbolja verzija sebe i radi na ostvarenju toga.

Strijelac

Možda si prirodno blagoslovljena fit tijelom i njegovim lijepim oblikom, no to ne znači da ne trebaš vježbati. Dapače, u drugoj polovici 2020. godine upravo bi se i trebala početi baviti vježbama, odnosno usmjeriti svoju energiju na bolji i zdraviji način života. Pronađi način kako određenu vježbu možeš uključiti u svoju svakodnevnu rutinu, bez obzira koliko ti dan bio užurban i vjeruj nam - bit ćeš sretnija.

Jarac

Ponekad društvene mreže, iako veoma korisne, zajedno s drugim društvenim medijima i platformama dovode do gubitka kontakta sa stvarnošću. No, povezivanje s ljudima u stvarnom životu veoma je važno i zato upravo ti kreni dobrim , starim načinom upoznavanja i stvaranja prijatelja. kada si vani, uljudno pozdravi, pošalji topi osmijeh ljudima koje sretneš na ulici, poslu ili u kafiću, jer tko zna, možda upravo to nekome uljepša dan, a tebi možda dovede novog prijatelja ili prijateljicu u život.

Možda te zanima... Horoskopski znakovi i tipovi inteligencije, dva znaka se posebno ističu Psiha i seks

Vodenjak

Imaš li tendenciju prekomjernog analiziranja situacija i tuđih izjava? Ako to činiš, ne samo da narušavaš vlastiti mentalni mir, već se i distanciraš od drugih. Uostalom, nitko ne želi biti oko osobe koja analizira svaki njihov pokret, potez ili izjavu. Zapamti, kada osuđuješ druge osobe, nemaš vremena upoznati ih i potencijalno zavoljeti.

Ribe

Ribe imaju tendenciju slaganja sa svima, a to nije uvijek dobra ideja. Stoga, u drugoj polovici 2020. godine važno je da postaviš određene granice. Nauči se izboriti sama za sebe, nemoj biti u strahu, reci ono što misliš i umjesto da šutiš i puštat sve da ide svojim tijekom. Zauzmi stav i pobrini se da određene stvari budu baš onakve kakvima ih ti želiš i zamišljaš.

Možda te zanima... Omiljene seks poze horoskopskih znakova Psiha i seks

Izvor: timesofindia.com

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.