Ljepota i relax Wellness 25. srpnja 2018.

Jennifer Lopez: Kako tako dobro izgleda i u pedesetoj godini života?

Foto: Instagram/Denis Rajčić
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pjevačica Jennifer Lopez je za svoj 49. rođendana počastila 77 milijuna fanova seksi fotografijom iz teretane. Pohvalila se da, iako je rodila dvoje djece, blizance Maximilliana Davida i Emme Maribel (10), i dalje ima zavidno tijelo i ravan trbuh.

Ove je godine ušla u pedesetu godinu života nedavno proslavivši 49. rođendan, a pored nevjerojatno slavne stražnjice, JLo sada svi zavide na savršeno isklesanom tijelu. 

 

Current birthday situation... yup

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Do njega je došla teškim radom i svakodnevnim posjetama u teretani, u kojoj provodi najviše slobodnog vremena. Najčešće vježba sa svojim sedam godina mlađim dečkom, igračem bejzbola Alexom Rodriguezom, saznajemo od 24sata.

 

It’s the lil quiet moments that matter the most...💕

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Najdraža fitness rutina joj je boks, a polazi i privatne treninge s Davidom Kirschom, koji je zaslužan za vitke figure brojnih slavnih osoba, poput Heidi Klum i Liv Tyler

Možda te zanima... Odljev stražnjice Jennifer Lopez izložen je u muzeju, a ovo su vježbe za čvrstu guzu poput njene Fitness Možda te zanima... Jennifer Lopez otkrila sastojke svog smoothija za super izgled Hrana

Kako joj to uspijeva?

Jennifer svoju figuru i sjaj održava s par zdravih navika - prati dijetu bez šećera i soli, a kako i sama kaže, jako pazi na veličine porcija, ne pije alkohol niti puši i uvijek spava najmanje osam sati. 

Osim treninga s Kirschom, polazi i kardio treninge kod svjetski poznate trenerice fitness trenerice Tracey Anderson, koja je poznata po svojoj metodi vježbanja prema kojoj svaka žena može imati mišićavo, ali ženstveno i sexy tijelo, bez obzira na genetičku pozadinu i oblik tijela, a to se vidi i na njenim klijenticama Gwyneth Paltrow, Madonni i Courtney Cox.

"Ponekad, kad dođem doma i ne osjećam se dobro u svom tijelu, odem u teretanu", priznala je Lopez. "Onda se vratim doma, obučem nešto lijepo, našminkam se, zavežem kosu i osjećam se sjajno"

Kao i svaka žena, JLo ima svoje bolje i lošije dane. Za Elle je priznala kako ima onih dana kada se probudi i jednostavno nije spremna suočiti se sa svijetom te se osjeća umorno, ali se i dalje trudi pozitivno razmišljati. "Pokušavam napraviti što više toga zdravog i razmišljati pozitivno kako bi vratila svoj um i duh na pravi put i suočila se sa svime s čime se trebam suočiti taj dan"

4 zlatna pravila za savršenu liniju

Za portal časopisa Woman's Health otkrila je što je najvažnije kod zdrave prehrane i fitness rutine:

Nikada ne preskači trening: čak i kad joj ostane samo vremena navečer i kada joj je teško započeti, ipak ga odradi jer kako i sama kaže: "To je samo sat vremena!".

Nema 'zezanja': moraš vježbati i paziti što jedeš, to je posao i moraš ga ozbiljno shvatiti. 

Prihvati svoje obline: dok god je zdravo, u redu je imati obline. "Treba se prihvatiti i voljeti takvu kakva jesi - osjećam se mlađahno, sexy i lijepo ponekad!"

Dijeta je bitna: kod JLo na jelovniku treba sve biti organski, uravnoteženo s visokokvalitetnim proteinima i puno hranjivih stvari. Njezina trenerica Anderson otkrila je kako sve treba biti svježe, ništa prerađeno, osim proteinskog praha, kojeg pije u shakeu jednom dnevno. 

Što ti trener Jennifer Lopez nikad ne bi dopustio da jedeš

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      Nabukodonadzor

      Kao što je rekao Al Bundy " Ma što me briga što žena iznad četrdeset misli " :)

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.