Slana pita s porilukom i mozzarellom
Kad vani zahladi, lijepo je pojesti nešto toplo i zasitno
Kad vani zahladi, lijepo je pojesti nešto toplo i zasitno
Zbog teške hrane i neizbalansirane prehrane nedostaje vam energije, ne osjećate se dobro i potreban vam je novi start? …
Znamo svi one horor priče o povrću i djetinjstvu. Povrće koje nas proganja danju i noću. Poriluk mene nikad nije morao …
Iako je upotreba poriluka u hrvatskoj kuhinji veoma česta jer poboljšava okus mnogim jelima, malo kome su poznata ljeko…
Pomiješaj naribane tikvice, luk i sol pa pusti da odstoji 10 min. Zatim iscijedi što više tekućine iz smjese pomoću p…
Jesi li već čula za Juliu Child? Ona je bila poznata kuharica američkog podrijetla koja je francusku kuhinju približi…
Iz knjige "Češnjak - praktični savjeti za zdravlje i dom", dr. Penny Stanway u izdanju Planetopije, donosimo ti savjete…
Poriluk se na području Sredozemlja i središnje Azije uzgaja tisućama godina. Grčki je filozof Aristotel pripisivao jasa…
Barbara Didović nam je poslala recept za popečke od kelja, poriluka i soje kojeg je redakcija Zdrave Krave odabral…
Sandra Mirković nam je poslala recept za savijaču od poriluka i muškatne tikve kojeg je redakcija Zdrave Krave odabrala…
Marina Andrejević iz Zagreba poslala nam je recept za košarice s porilukom, radičem i piletinom kojeg je stručni žiri p…
Marinela jako voli poriluk i često ga koristi u svojoj kuhinji, a osobito u jesen i zimu. Poriluk se može kuhati, peći,…