Hrana Zdravi recepti 18. lipnja 2016.

Vege pljeskavice od tikvica za ručak

Vege_Pljeskavica
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pomiješaj naribane tikvice, luk i sol pa pusti da odstoji 10 min. Zatim iscijedi što više tekućine iz smjese pomoću papirnatih ručnika. Umiješaj poriluk, istučeno jaje, krušne mrvice i začine. U većoj tavi zagrij ulje. Žlicom zagrabi komad smjese s tikvicama, stavi na vruće ulje te pažljivo pritisnite špatulom da bi dobila pljeskavice promjera 5 cm

Peci do zlatno smeđe boje, oko 3 minute sa svake strane i ocijedi na papirnatom ručniku.

Nutritivne vrijednosti ovog jela pročitaj na portalu Gastro.hr.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.