3 ljetne salate bogate zdravim bjelančevinama i mastima
Između zabava na bazenu, odmora i roštilja znamo da su tvoji vikendi u potpunosti popunjeni do rujna. A s prepunim rasp…
Između zabava na bazenu, odmora i roštilja znamo da su tvoji vikendi u potpunosti popunjeni do rujna. A s prepunim rasp…
U Zagrebu je u posljednja dva tjedna sedmero ljudi oboljelo od ospica, javio je HRT, a njih šestero nije bilo cijeplje…
Probaj ove genijalne proteinske palačinke bez šećera koje možeš nadjenuti čine god želiš! Ako si sladokusac, posegni za…
Osnova dobrog rižota: vrlo fino i jednoliko nasjeckati luk za dinstanje, popržiti rižu, zalijevati je vinom i temeljcem…
Poznato je da je riba višestruko korisna za organizam i da bi je trebalo jesti što češće. Lagana je, nema puno kalorija…
Ovaj sam vikend shvatila da se kraj proljeća bliži kraju, a još nisam ispekla svoje omiljene proljetne rolice. Nisam …
Za pripremu kozica na buzaru s palentom i vinom bit će ti potrebno oko 25 minuta, a sastojci su dovoljni za dvije porci…
Rižoto s gamberima, mahunama i shiitake gljivama možeš pripremiti za 30-ak minuta, a serviraj ga kao predjelo ili glavn…
Kornelija Leš poslala nam je recept za proljetnu salatu s kozicama kojeg je stručni žiri portala Zdrava Krava izabrao z…
Kao idealno proljetno jelo chef restorana Vinodol Marijo Čepek preporučuje ti rižoto od šparoga i škampi. Osim što je l…
Chef Marijo Čepek, kuhar-savjetnik u restoranu Vinodol otkriva ti svoje trikove za kuhanje raštike, koju ponekad naziva…
Inspirirana bojama jeseni - crnim kišnim oblacima koji nas okružuju ovih dana s jedne strane i narančastom vedrom bojo…