Hrana Hrana kao lijek 22. ožujka 2019.

Premium green je odgovor na svakodnevne izazove

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dodaci prehrani u današnje vrijeme neizostavni su saveznik u borbi s raznim tegoba kao što su stres, umor i manjak energije, a neredovita i neuravnotežena prehrana dodatno pridonose situaciji.

Stoga ne iznenađuje činjenica da svjetski nutricionistički trendovi ukazuju na sve veću potrošnju dodataka prehrani koji nadoknađuju brojne vitamine, minerale i ostale aktivne tvari koji su potrebni organizmu. Taj je trend prepoznala i tvrtka Fidifarm, lider na hrvatskom tržištu dodataka prehrani s brendom Dietpharm, koja je kreirala novu, vrhunsku, premium liniju dodataka prehrani Premium Green, namijenjenu osviještenoj, zaposlenoj, sve zahtjevnijoj mlađoj publici koja od proizvoda traži najbolje.

Premium green linija sastoji se od čak 5 proizvoda - Beauty Complex, Marine Magnesium, Detox Liver, Stress Balance i Immuno Complex, koji sadrže vrhunske brendirane sastojke, iz prirodnog izvora, te podliježu strogom zahtjevu kontrole kvalitete unutar laboratorija i sustava upravljanja kvalitetom. U kreiranju premium linije dodatka prehrani vodilo se računa o svemu pa je tako većina proizvoda pogodna za vegetarijance i ne sadrži gluten.

 | Author: PR Foto: PR

Danas je sve manje mogućnosti da naše tijelo konzumira samo prirodne sastojke, a vanjskih utjecaja na zdravlje ljudi sve je više, stoga je uzimanje dodataka prehrani koji će biti nadomjestak za tvari koje nedostaju organizmu postalo neizbježno. Tako je Premium Green Detox Liver savršen dodatak prehrani za zaštitu i normalnu funkciju jetre osobama koje unose veće količine alkohola, lijekova ili hrane s visokim udjelom masnoća, dok je Stress Balance idealan dodatak prehrani osobama koje su pod stresom i/ili pod pojačanim fizičkim i psihičkim naporima.

Ljudski organizam odgovara na stres na razne načine, on se često odražava i na mentalne i na fizičke sposobnosti pojedinca koje u stanju stresa nisu na optimalnim razinama, stoga uzimanje dodataka prehrani pomaže kod prilagodbe na stres te održavanju psihičkih i fizičkih sposobnosti. Najnoviji član Premium green obitelji je Immuno Complex, koji savršeno nadopunjuje postojeću ponudu, te svojom dozom vitamina C doprinosi stvaranju energije te smanjenju umora i iscrpljenosti.

,,Dodaci prehrani mogu biti od velike koristi svima koji svojom prehranom ne unose dovoljno vitamina, minerala i ostalih nutrijenata za kvalitetno i zdravo funkcioniranje organizma, a u današnje užurbano doba malo tko to uspijeva. Zato tu nastupaju Premium Green dodaci prehrani koji svojim sastavom pomažu nadoknaditi sve što se redovitim putem kroz prehranu ne može ″, kratko je objasnila direktorica Fidifarma, Maja Kovač.

Premium green proizvode možete nabaviti u Farmacia ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama, svim bolje opremljenim ljekarnama, te u bio&bio trgovinama.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.