Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Poštovani, dovoljan mi je samo jedan poklon od ta dva a to je Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator. Imam jako nečistu kožu koliko god se trudila učiniti je čistom i zdravom. Masna je a opet na mjestima suha. Sjajna
…prikaži još!a sam al ne moram se doslovce sjajiti! :) Proširene pore na licu i čelu bezuspješno pokušavam smanjiti. Moja koža čini me nesretnom. Izgleda staro i umorno, a tek mi je 28. Želim vratiti svježinu i zdravlje svojoj koži. Uređaj koji sa 10 000 finih vlakana ( ideš!) nježno uklanja mrtve stanice kože i stimulira regeneraciju površinskog sloja kože mi je neophodan. Da, točno to mi treba! Ukoliko odaberete mene i uz to ide i šišač ma šišati ću sve u selu !! :*
Evo, vjerujem da svatko ovdje ima jaaako dobar razlog za što bi mu koristio neki Braunov proizvod... A ja... ja navijam za Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator, tako da ga mogu početi koristiti prije nego uplovim u bračnu luku
…prikaži još! i da taj dan (01.03.) zablistam najbolje što znam. :)
Pa ovako,iako bih najradije obadvoje nadam se da cu dobiti Braun Series 3 šišać,razlog zbog kojeg se nadam da cu ga dobiti je taj sto mi decko ima zgodnu frizerku pa ako ja dobijem ovo ja cu ga sisati i
…prikaži još! nece imati razloga ici kod nje..:))
I ja vjerujem da svatko ima dobar razlog za ove krasne nagrade ali s obzirom da još nikada nisam ništa dobila neću ništa ni komentirati zašto bi mi trebalo jer se samo svaki put razočaram
Bilo bi lijepo kad bi i ja kod vas nešto osvojila, isto bi bilo lijepo da nisam toliko dlakava te da uistinu postoji neko Čudo pa da i moje noge budu svilenkaste ,a i da mi muž više neunakazuje sina
…prikaži još! šisajuči ga sa nožicama ,bilo bi mu lijepo darovat takav šišač. Pustimo na stranu Što nam je 9 godina braka:-)
Djevojka mi je po struci frizerka. U Njemačkoj već 20ak dana bezuspješno traži posao. Za mjesec dana ja dolazim isto ali ona to nezna. Uz ugodno iznenađenje i poklon nebi bio na odmet :)
Hvala
Aparat za šišanje bih bio idealan za mog dečka on koristi takve aparate,a premda nam uskoro dolazi Valentinovo ovo bi bio idealan poklon koji bi ja njemu poklonila kada bih osvojila,iako je on trenutno daleko od mene i nisam ga
…prikaži još! dugo vidjela,sacuvala bih da mu poklonim jer poklon je vise nego idealan i znam da bi ga usrečio. :) A brijač za mene svakako jer imam osvjetljivu kozu i moram strogo pazit sta koristim za depilaciju da nebih imala problem kojih inace imam. Ovo divno čudo koje nemam i nemogu si kupit poklonite meni,bila bih Vam jako zahvala. Pratim Vas i uzivam sa Vama,puno savjeta od Vas mi je pomoglo,najbolji ste. Pozdrav iz Slavonije od Ljubice Vaše vjerne fanovke. :) :*
zato sto nikada nista nisam osvojila...prilika da se uvjerim u kvalitetu proizvoda...morala sam napraviti novi korisnicki racun zbog ovog jer sam od starog zaboravila lozinku...zensko sam...zelim to...da dokazem bratu da i ja nesto mogu osvojit...i da nastavim i dalje sudjelovati
…prikaži još! u nagradnim igrama... :)
Braun Silk epil SkinSpa Sonic Exfoliator zato sto koristim sve od Brauna ali kakvo je vrijeme doslo nista novo si ne mogu priustiti - recesija, i k tome bas ova stvar bi mi dobro dosla jer sam mlada a vec
…prikaži još! imam problema s kozom... :(
Prvo želim reći da koristim od Brauna peglu za kosu i da sam jako zadovoljna. Nagrade bi voljela osvojiti jer bi s njima iznenadila svoje roditelje. Moja mama ima jako osjetljivu kožu, posebno nakon brijanja, pa mislim da bi joj
…prikaži još! uređaj za piling bio koristan. A trimer za kosu bi poklonila tati. Oboje imaju rođendan u veljači i mislim da bi ih ti pokloni razveselili. :)
Braun šišač jer imam dugu kosu a trebalo bi riješit i dlake u nosu da budem lijep ljepši nego sad sa super zuzom da izađem u grad šišač s čak 8 postavki duljina dovoljno da sama procuri ti slina bežičan
…prikaži još!
bežičan da i na vodu otporan
nadam se da nisam posto naporan
a što reći oBraun skin spa
mrtve stanica ko od šale uklanja
Više od 3000 vibracija u minuti
osmijeh nabaci svakom tko se ljuti
četkice iznimno visoke gustoće
stimuliraju svakog tko stimulaciju hoće :P
moj vodič kroz vitalnost sad je zdrava krava
pozdrav svima i na nagradama HVALA! :)
Braun silk epil - uređaj za pling, meni hitno treba za taj glatki filing. Stopala i pete grozno su mi grubi, zbog njih mi suprug stalno trubi. Stalno struganje i razni preparati, meni se to više ništa ne isplati. Zato
…prikaži još!lati.
Zato taj čudotvoran aparat meni dajte,
i mir u moju spavaću sobu vratili ste znajte !
Mi pleme Čupavalupa. Mi iz centralna Afrika. Hrvatski naučiti preko naš rođak. Dok ne love ili ne jedemo, u naše pleme svi dlake čupati i pete strugati.Braun Silk epil SkinSpa Sonic Exfoliator - uređajem za piling On nama odličan iz
…prikaži još! Hrvatske i svijeta puno,puno treba. Kako mi prijaviti svoja reprezentacija na slijedeće prvenstvo u nogomet, nama jako puno važni Braun Silk epil SkinSpa Sonic Exfoliator jel se morati pripremiti za trčanja i naša noga biti savršeno glatka i spremna za sport,biti prva. Voljeli bi i koji puta nazvati svoj rođak ili vaša redakcija za pohvaliti, ali nemamo telefon zato pišemo i želimo nešto bez struja jel nemati niti to.. Veliki pozdrav Zdrava Krava ! Poglavica Kolokolokuma renky sa svoje pleme.
da dobijem Braun Serie trimer za kosu mogla bi napokon muža i šišati...a ne da non stop prigovara, drizerka ovo , frizerka ono,,a u slučaju da taj dan baš i njije dobar.. mogao bi mi treimer i malo ˝pobječi˝ako znate na šta mislim :-)
Odabrani dobitnici Braun poklona!
Komentari 304
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.