Komentari 304

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    racek_zuco
    Poštovani, dovoljan mi je samo jedan poklon od ta dva a to je Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator. Imam jako nečistu kožu koliko god se trudila učiniti je čistom i zdravom. Masna je a opet na mjestima suha. Sjajna …prikaži još!
  • Default avatar -
    passenger979
    Evo, vjerujem da svatko ovdje ima jaaako dobar razlog za što bi mu koristio neki Braunov proizvod... A ja... ja navijam za Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator, tako da ga mogu početi koristiti prije nego uplovim u bračnu luku …prikaži još!
  • Default avatar -
    Magdalena0210
    Pa ovako,iako bih najradije obadvoje nadam se da cu dobiti Braun Series 3 šišać,razlog zbog kojeg se nadam da cu ga dobiti je taj sto mi decko ima zgodnu frizerku pa ako ja dobijem ovo ja cu ga sisati i …prikaži još!
  • Default avatar -
    mmajet39
    I ja vjerujem da svatko ima dobar razlog za ove krasne nagrade ali s obzirom da još nikada nisam ništa dobila neću ništa ni komentirati zašto bi mi trebalo jer se samo svaki put razočaram
  • Default avatar -
    nikeK
    Braun Silk epil SkinSpa Sonic Exfoliator - sto reci, zato sta mi se jednokratna britvica istupi koliko mrtve koze skine =/
  • Default avatar -
    bea2404
    Jednostavno... želim Braun Silk epil SkinSpa Sonic Exfoliator!
  • Default avatar -
    DanielaM
    Bilo bi lijepo kad bi i ja kod vas nešto osvojila, isto bi bilo lijepo da nisam toliko dlakava te da uistinu postoji neko Čudo pa da i moje noge budu svilenkaste ,a i da mi muž više neunakazuje sina …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ivan725
    Djevojka mi je po struci frizerka. U Njemačkoj već 20ak dana bezuspješno traži posao. Za mjesec dana ja dolazim isto ali ona to nezna. Uz ugodno iznenađenje i poklon nebi bio na odmet :) Hvala
  • Default avatar -
    laurie
    Želim kožu glatku poput meda, a za to se može pobrinuti jedino nova Braunova beba! :) (za Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator)
  • Default avatar -
    ljubicaa22
    Aparat za šišanje bih bio idealan za mog dečka on koristi takve aparate,a premda nam uskoro dolazi Valentinovo ovo bi bio idealan poklon koji bi ja njemu poklonila kada bih osvojila,iako je on trenutno daleko od mene i nisam ga …prikaži još!
  • Default avatar -
    bojanab79
    Braun Silk epil SkinSpa Sonic Exfoliator - uređajem za piling... ŽELIM GA..... i ako ne osvojim nagradu bit ću JAKO tužna...
  • Default avatar -
    DijanaLabus
    Nezaposlena,depresivna,beživotna, dobro bi mi došao taj aparatić makar da skine mrtvu kožu s mene.
  • Default avatar -
    crnaaaaa
    zato sto nikada nista nisam osvojila...prilika da se uvjerim u kvalitetu proizvoda...morala sam napraviti novi korisnicki racun zbog ovog jer sam od starog zaboravila lozinku...zensko sam...zelim to...da dokazem bratu da i ja nesto mogu osvojit...i da nastavim i dalje sudjelovati …prikaži još!
  • Default avatar -
    manna
    Braun Silk epil SkinSpa Sonic Exfoliator zato sto koristim sve od Brauna ali kakvo je vrijeme doslo nista novo si ne mogu priustiti - recesija, i k tome bas ova stvar bi mi dobro dosla jer sam mlada a vec …prikaži još!
  • Default avatar -
    milabrncic
    Prvo želim reći da koristim od Brauna peglu za kosu i da sam jako zadovoljna. Nagrade bi voljela osvojiti jer bi s njima iznenadila svoje roditelje. Moja mama ima jako osjetljivu kožu, posebno nakon brijanja, pa mislim da bi joj …prikaži još!
  • Default avatar -
    Toda99
    Braun šišač jer imam dugu kosu a trebalo bi riješit i dlake u nosu da budem lijep ljepši nego sad sa super zuzom da izađem u grad šišač s čak 8 postavki duljina dovoljno da sama procuri ti slina bežičan …prikaži još!
    madjuka
    SkinSpa uređaj sve što svaka žena može poželjeti ,ljepa ,njegovana ,sretna -MI TO ZASLUŽUJEMO!
  • Default avatar -
    Pranic
    Braun silk epil - uređaj za pling, meni hitno treba za taj glatki filing. Stopala i pete grozno su mi grubi, zbog njih mi suprug stalno trubi. Stalno struganje i razni preparati, meni se to više ništa ne isplati. Zato …prikaži još!
  • Default avatar -
    renky
    Mi pleme Čupavalupa. Mi iz centralna Afrika. Hrvatski naučiti preko naš rođak. Dok ne love ili ne jedemo, u naše pleme svi dlake čupati i pete strugati.Braun Silk epil SkinSpa Sonic Exfoliator - uređajem za piling On nama odličan iz …prikaži još!
  • Default avatar -
    jkuntic
    da dobijem Braun Serie trimer za kosu mogla bi napokon muža i šišati...a ne da non stop prigovara, drizerka ovo , frizerka ono,,a u slučaju da taj dan baš i njije dobar.. mogao bi mi treimer i malo ˝pobječi˝ako znate na šta mislim :-)
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.