Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Braun Serie trimer rješava problem odlaženja frizeru, dugog čekanja u frizeraju i najvažnije izbjegavanju nepotrebnom riziku od dobivanja nekih zaraznih bolesti vlasišta kože zbog nedovoljne higijene u frizeraju.
Ovu nagradu želim osvojiti za mamu ona je frizerka nazalost nezaposlena a za 10 dana joj je rođendan a sto drugo pokloniti frizerima nego nesto vezano za dlake hehe ;)
Braun Series 3 šišač prije jedno sat vremena nazvao me je dečko da je ostavio ključ u autu i zatvorio vrata i naravno ne može u auto. to se događa svima, ako ne svima, onima malo smušenijima i ne bi
…prikaži još! bi bilo ništa strašno da mu se to isto nije dogodilo prije otprilike mjesec dana, a u međuvremenu je izgubio rezervni ključ. pitate se kakve to ima veze sa braun šišaćem? pa izravne veze nema, ali iz svega se da zaključiti da je moj dragi smušen i rastresen, a ja ga baš takvog volim. naime on dijeli šišać sa bratom koji živi na drugom kraju grada i takav smušen svaki čas uzima i vraća taj šišać i nikad s njim na zelenu granu. ne moram vam reći da smo sad morali plaćati bravara da otvori taj auto i da nikad na red ne dođe kupnja šišaća. uglavnom zdušno lobiram za svoju ljubav i voljela bi da osvojim šišać za njega da ga riješim bar jedne muke pa da mi bude koncentriraniji i da mi se još negdje ne izgubi :)!!!!! evo ga zvoni na vratima pa vas pozdravljam i nadam se da ćemo ga zajedno iznenaditi! pusa!
Inače koristim Braun aparate, oduševljena sam njima, a Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator bi mi došao savršeno da u malo vremena (kojeg inače stvarno malo imam) napravim puno za sebe.
Exfoilator!!!
Dali je to odgovor na moj veeelikii problem! Rat, recesija, muževa bolest, moja menopauza...su ostavli duboki trag na mome licu. Ponekad u ogledalu, pri obavljanju jutarnje higijene me sa ogledala posmatra starica. Pomozite :-)
Ja bi Braun šišač, jer je dečko lijen otići na šišanje, i većinu vremena izgleda kao da je jučer izašao iz pećine... Stoga ga na svim slikama tjeram da ima kapu, već njegovi starci postavljaju pitanja.... On ispred Aja Sofije:
…prikaži još!ije: sa kapom, on u Bugarskoj: sa kapom, on na moru: sa kapom...
bilo bi lijepo ošišati ga, da se vidi da je ipak zgodan dečko...
Voljela bih osvojiti Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator jer vodim dugogodišnju borbu s ožiljcima na nogama (uslijed urastanja dlaka) i unatoč svim naporima i kremama nisam uspjela ukloniti ožiljke koji mi predstavljaju veliki estetski problem. Sigurna sam da bih
…prikaži još! uz Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator uspješno obnovila kožu i riješila se starih ožiljaka te ponovno bila zadovoljna svojim izgledom.
Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator bi mi sigurno bio od koristi u borbi s nečistom kožom lica, a i bilo bi sjajno napokon nešo osvojiti u nagradnoj igri ;D
Memory SafetyLock sustav omogućuje memoriranje zadnjih korištenih postavki.
SAMO ZBOG OVOGA TREBAM JA OSVOJITI Braun Series 3 šišač...
Jer mi mama uvijek zaboravi kako me šišala i na koju duljinu -.- svi me sprdaju zbog toga --.-- pomozite.
Braun pokloni su super i ne znam kojem bi se više radovala.Glatka i blistava koža ,te osjećaj ugode nakon brijanja su realni razlozi zašto bi ih željela koristiti. Jednostavna upotreba na svim dijelovima tijela čine samo brijanje temeljno,učinkovito i precizno.Želim
…prikaži još!m taj osjećaj ugode!!!!!!!!
Kreativan komentar ja nemam ali uređaj za piling zaista trebam. Bubuljice mi uništiše kožu na rukama pa sam ljeti ja na mukama. To nije lako skriti, a i ja želim lijepa biti. Mrtve kože bih se rado riješila onda bih
…prikaži još!nda bih se u haljinama i topićima smješila.
Godinama koristim Braunov depilator i izuzetno sam zadovoljna njime.
Bilo bi zanimljivo osvojiti novi depilator i iskusiti veće zadovoljstvo depiliranja - novi look ...
Već 10 godinama koristim Braunov depilator i moram priznati da se čudim koliko je čvrst i izdržljiv. Ali moram priznati da bih bila presretna isprobati ovu Braunovu novinu.
Odabrani dobitnici Braun poklona!
Komentari 304
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.