Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Muža i klinca već dvije godine šiša susjeda, no kako se njezin šišač pokvario, sad su i moj muž i klinac, a i njezin muž i njezini klinci jako zarašteni, i čekamo prvu slobodnu lovu da kupimo novi šišač, i
…prikaži još! zato bi bilo lijepo da osvojimo ovaj šišač jer bi ga koristile dvije obitelji, a naši dečki više ne bi bili zarašteni ;)
Htjela bih osvojiti prekrasan Braun Silk epil SkinSpa Sonic Exfoliator - uređaj za piling jer bih htjela imati savršenu mekanu i blistavu kožu,a upravo bi mi ovaj Braunom uređaj pomogao ukloniti gornji, stari sloj kože, koji je najbolje očistiti temeljitim
…prikaži još! pilingom. Zna se da je kvalitetan piling osnova njege kože i bila bih presretna kada bih upravo ja osovjila ovaj mali, a tako savršen uređaj za piling lica :) Učinite moju kožu nježnom i blistavom ;)
Za svoju prvu plaću kupila sam si Braun epilator. Bilo je to prije nešto više od 17 g.!!! I znate šta ? Još uvijek radi,i do sada se niti jednom nije pokvario!! E to se zove kvaliteta !! E sad,zašto
…prikaži još! bi ga htjela ipak zamijeniti ?? Pa zbog toga što je ipak malo spor i što je čupanje dlačica sa njim dosta bolno,iako sam se već naučila na to. Jedino kod kritičnih zona malo više stisnem zube:)Ali redovito imam problema sa urastanjem dlačica i to je ono što me najviše smeta. Pored izdepiliranih nogu ja još uvijek ne nosim ni suknje,ni kratke hlačice,a na plažu ako i odem ogrnem se ručnikom od glave do pete. Noge su mi pune crnih točkica koje su zaostale dlačice ispod površine i koje se često znaju upaliti pa nastanu prištići a ponekad i čirevi.Uisitu sam zbog toga jako nesretna i jednostavno vam ne mogu o tome pisati u šaljivom tonu ili u rimi.Moj komentar dolazi iz srca osobe čije je sampuzdanje već godinama jako nisko upravo zbog neželjenih dlačica. Mama sam dvoje klinaca,radim na odgovornom mjestu,imam 37 g. a gotovo cijeli moj život se vrti samo oko epilatora,žileta,pinceta,krema za depilaciju i aloee vere :( A tako bi rado bar jednom u životu bila prava dama i obukla onu haljinu do koljena koja već jako dugo čeka na mene:)
..hmmm,ovako..šišač bi bio pun pogodak :) moj muž se šiša na "kocku"..eeeeh ta zahtjevna frizura..u okolici dvije frizerke znaju i žele tako šišati..ja bih bila treća koja bih barem pokušala ;)ipak je to moj muž..kakvog ga spremim i uredim,takav i
…prikaži još! izađe na svjetlo dana ;) ..a uređaj za piling bi bio savršen dar za moju izmučenu,oštećenu i zaboravljenu kožu :(
Tko za kožu barem malo mari, taj se oslobađa kože koja stari. Volim i ja da je nema, zato se rješavam tog problema. Samo što mi to nekad na vrh glave dođe, i želim da taj piling što prije prođe.
…prikaži još!rođe.
Da su mi noge ko' u vukodlaka nije mi svejedno,
zato to radim jedanput tjedno.
Treba se za lijepe noge boriti,
i mrtve stanice ukloniti.
Za dobar piling potrebna je i volja,
ali zato bude depilacija bolja.
Da sa svojim nogama budem ponosna do neba,
dobar aparat mi treba.
Ne bih više umarala svoje ruke,
Braun Silk épil rješio bi mi te muke.
Sa njime ne bi njegovala samo noge nego i ostatak tijela,
da ga osvojim jako bih htjela.
Ponosno bih pokazivala kvalitetu svoje kože,
da ga osvojim pomozi mi Bože!
zašto želim Braun Silk epil SkinSpa Sonic Exfoliator?? mislim da svaka žena želi lijep i ugodan piling na svojoj koži,naravno da sam među njima i ja,i jednostavno nemam novaca... zato igram igru tu,i želim si sreću svu ;) moja želja
…prikaži još!a nije teška,da imam Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator, ne,nee nije greška..
20 razloga zašto želim Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator: 1. Zato što cijeli život sanjam zdravu kožu 2. Zato što od kad znam za sebe imam , najblaže rečeno, problematičnu kožu 3. Zato što je moja koža spoj nespojivog
…prikaži još!vog
4. Zato što moja osjetljiva koža na licu varira od suhe (zimi) do mješovite i masne (ljeti) te je sklona aknama i miteserima
5. Zato što sam na jednom dijelu tijela dobila atopijski dermatitis sa 25 godina;
6. Zato što imam konstantni problem urastanja dlaka poslije bilo kojeg načina depilacije
7. Zato što već 15 godina imam vitiligo (nemam pigmenta u koži) za koji nema lijeka i koji pokriva 80% mog tijela i ne dopušta mi da uživam u suncu - ali barem ne boli
8. Zato što moram nositi odjeću dugih rukava na +40 ͦ C
9. Zato što moram koristiti kreme sa zaštitnim faktorom 50+ koje začepljuju moje pore, pogoršavaju stanje moje kože i posvuda ostavljaju bijeli trag
10. Zato što zaslužujem lijepu i blistavu kožu!
11. Zato što sam odigrala milijun nagradnih igara i nisam osvojila ništa!
12. Zato što imam 30 godina, prve bore i prve sijede, visokoobrazovana sam, a moj prvi „pravi“ posao plaća se 1.600 kuna i traje još samo 4 mjeseca :(
13. Zato što su skupi kozmetički tretmani samo san
14. Zato što još uvijek živim s roditeljima
15. Zato što svaki dan putujem na posao 15 km u jednom smjeru u poluraspadnutom obiteljskom autu
16. Zato što jedina u društvu nemam smartphone
17. Zato što mi je neki dan krepao kompjuter
18. Zato što bi ovo sve da nije istinito i tragično - bilo komično!
19. Zato što se ne predajem!
20. Zato što želim da mi pokažete da nije sve tako sivo!
Voljela bih osvojiti nagradu jer sam se kladila s muzem da cu je osvojiti a on je rekao da necu jer nismo mi te srece,(nadali smo se i dobitku na eurojackpotu) , pa ako bih dobila okladu on bi morao
…prikaži još!o raditi sve moje poslove mjesec dana a ja bih samo lijencarila i uzivala u svojem novom poklonu <3 :)
Lijep pozdrav :) Za tjedan dana dečko i ja proslavit ćemo godišnjicu veze. Iako neznam kakvo mi iznenađenje sprema,vjerujem da će biti jako lijepo kako i sam kaže. Veoma bi me usrećili kada bih osvojila Braun Serie trimer za kosu
…prikaži još!u jer bi to bio idealan poklon za njega pošto svaki puta kada ide na šišanje moli da mu pošaljem sliku frizure kakvu bih voljela da on ima. Bilo bi super kada bih ga mogla napokon ošišati po svom ukusu,a i da mi bude lijep na proslavi.
Braun ima najbolje i najkvalitetnije proizvode i uređaje za njegu tijela. Jako bi željela da osvojim iz dva razloga : 1 razlog imala sam braun silk epil koji sam sa dijelila sa sestrom skoro 8 godina još uvijek radi i
…prikaži još! sada je kod sestre tako da sam ostala bez njega, 2 razlog idući mjesec mi je rođendan (14.02) i bila bi presretna da osvojim Braun poklone.
Pozdrav. Želio bih se zahvaliti na nagradnoj igri. Prvo da kažem zašto bih želio trimer. Kako se uvijek šišam kod kuće, sam sebe, a već mi pomalo teško sa ovim starim (zapinje i čupa) bilo bi lijepo u jednom potezu
…prikaži još!u malo više kose ošišati, pa čak i cijelu glavu za manje od 30 minuta, jer kad kosa naraste, pogotovo po zimi, treba lijepih pola sata da se ošišam
Braun Silk epil SkinSpa Sonic Exfoliator, moram ga dobiti!!! Svaki puta pri brijanju nogu, izmasakriram se i izgledam kao da sam iz rata došla, pa sam se prozvala self koljač! Molim za nagradu, doista će unijeti sjaj mojim nogama na proljeće.
Dolazi Valentinovo, taj stresan dan, jer ne znam što ću, ljubavi da dam. Moj muškarac sanja o kosi, al´zbog ćelave glave, samo bradu nosi. U ogledalu glava odbljesak daje, ćelava sasvim, nalik na jaje. Crni zalisci uz uha su stali,
…prikaži još!su stali,
eh da ih nema, ne bi ni smetali.
I sad moj junak muku muči,
razmišlja, razmišlja, al ipak odluči.
Ćela il' kapa, kapa il' ćela,
i na kraju ode kosa cijela.
Ćela se sjaji, zaliska nema,
jer svaki dan opet ista dilema.
Aparat je njegov prijatelj najbolji,
svaki dan radi, da je bar bolji.
Tad' bi kosa rasla sporije i manje,
Al' pronaći taj aparat, eh to su sanje.
I zato te kravice draga molim,
pomozi da pokažem kolko ga volim.
Željela bih ove poklone zato jer nikad nisam pronašla u sebi dovoljno volje niti želje da provodim pred ogledalom dovoljno vremena koje bih posvetila njezi kože. Željela bih to barem djelomično promjeniti. I zato ću ošišati dečka na najšašaviju moguću
…prikaži još! frizuru i provesti pola sata pred ogledalom umirući od smijeha. :D
Draga Zdrava Kravo gdje si se sakrila? U mome skromnom domu odavna,ti nisi bila. Čitam te Te i pratim ali Ti nikako da mi svratiš. Da me malo razveseliš i nagradu koju dodjeliš. Znam...Ženu sam naljutio i spalio vrijednu Gloria
…prikaži još!vrijednu Gloria kolekciju.
Ali,to sam samo da ju naučim lekciju.
"Ne trošiti novce,na tračeve razne
več se s mužem više druži i njega mazi i pazi !!
Glupost moja ovdje vlada,zauzela svoje mjesto,
otkad tebe Kravice nema,nju srećem često.
Znam,znam da glupost ne postoji to samo ja i moja sujeta
,ali daj se već jednom udostoji i u goste svrati.
Posjeti moj dom, ja te čekam,
neka Braun Series 3 šišač dođe k meni
jel je On moja meta.
Da me šiša i frizure pravi
i novce za zdrave stvari u đepu ostavi.
Ajde Zdrava Kravice,budi frend pravi,
uljepšaj mi godinu ovu i želju mi ostvari!!!
Voljela bih osvojiti Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator da mogu maziti i paziti svoju kožu. Redoviti piling tijela i lica bio bi puno jednostavniji, brži i efikasniji da imam ovaj uređaj. Mladolika, nježna i njegovana koža rezultat su koji priželjkujem.
Odabrani dobitnici Braun poklona!
Komentari 304
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.