Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Vjerujte nagrada bi došla u prave ruke jer bi razveselili djevojčicu koja slavi 15 rođendan i bila bi presretna, a ja kao njena majka jako zahvalna jer bi riješila rođendanski poklon koji bi bio koristan i upotrebljen. Veliki pozdrav!
Mama vec mjesecima prica o nekakvoj masinici za piling, a sada tek shvacam o cemu se radi, stoga uljepsali biste meni moj mali zivot kada bih vidjela osmijeh na njenom licu! Moja mama zasluzuje samo najbolje!
A sto da kazem...tata je penzic i svako sisanje mu je skupo pa je pitao bi li ga ja sisala umjesto profesionalnog frizera?!? Mislim da je suvise spomenuti da se nikad dosad nisam priblizila nicijoj glavi sa skarama u rukama.
…prikaži još! Zato bi mi/mu ovaj sisac bio pravi spas, da ne unakazim tatu i da slucajno sad ne pocne pustati kosu u ovim poznim godinama...
Sisam svoje ukucane već neko vrijeme,ovaj sadašnji sisac nije baš kvalitetan pa se jako ugrije pogotovo ako se suprug prvi sisa jer ima dosta kose,a situacija je takva da si nemozemo baš priuštiti drugi.O uređaju za piling da i nepricam
…prikaži još! bila bih presretna kad bih osvojila tako nesto.
Šiš! Šiš! Šiša lava miš!Sve više i više još malo još.
Ovako ja šišam dečka hahaha.Na mašinici koju koristim se nešto dogodilo pa se često češalj sam od sebe spusti i ošiša malo kraće nego sam planirala :D
Željela bih ove poklone jer su odlični! Trimer za kosu želim za dečka, on se zna skoro sam ošišati pred ogledalom, ali stari trimer koji je imao je odapeo! Moj dečko stvarno zaslužuje poklon. Bio je tu za mene kad
…prikaži još!d mi je bilo najteže. Uvijek se trudi razveseliti me i nasmijati. Voli me i iznenađivati. Evo neki dan je došao u kafić koji se nalazi u podrumu zgrade u kojoj radim, rekao je konobarici da nazove u moju kancelariju i da kaže mojoj šefici da jedan gospodin časti cijelo računovodstvo s kavom, a ja da se spustim dolje… I dođem dolje, a tamo on s ružom. Odmah mi je dao volje i energije za rad, motivaciju za posao i za ve.. Znao je da ga tamo ne bi očekivala. Uvijek me uspije iznenaditi. I ja bih njega htjela (npr. sad za Valentinovo) a više neznam kako. Kino, domaći kolači, donje rublje, muška kozmetika…to su sam mu sve već za razne prigode bila poklonila i sad se uzdam u vas! Braun Serie trimer za kosu bi bio baš jedan neobičan, neočekivan i jako koristan poklon za Valentinovo!
Željela bih naravno i Braun Silk epil SkinSpa Sonic Exfoliator - uređaj za piling. Njega bih poklonila svojoj majčici, koja stvarno štedi na sebi, a znam da je njoj potrebna njega za njenu kožu, i da ona to voli, ali takva je, uvijek prije gleda na druge nago na sebe. Gotovo nikada ne ide na kozjmetičke tretmane ili nešto slično, a znam da bi voljela. Još bolje bi bilo kad bi se njezina koža mogla regenerirati uz pomoć Exfoiliatora, i to kod kuće! Zato bih htjela da baš u njezine ruke dođe ovaj savršen uređaj, kojeg bi (evo da priznam :-) ) si i ja malo posudila i koristila!!
lijep pozdrav. razlozi zašto želim ove proizvode su sljedeći... već dvije godine šišam dečka i prošli mjesec se pokvario šišač, pa sad ide kod frizerke, a ja bih htjela da mu Braun Series 3 šišač poklonim za valentinovo... :) a
…prikaži još!a sebi i cimerici (prijateljici) da uljepšam i olakšam ove studentske dane...pa bi nam ovaj Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator jako dobro došao... :)
Dobro veče! Bit ću iskren, te bi poklone poklonio svojoj ženi jer je jako dlakava, joj kako bi imala glatke noge s ovim poklonima, preporodila/o bih se. Šišaj Mileeeee!!!!
Iako je vrijeme darivanja zavrsilo, ova dva proizvoda bili bi idealan dar, jedan mom dragom, a jedan naravno meni. Zasto zelim ove poklone.. jer je to Braun.. jer su to proizvodi koje koristis ako drzis do sebe... jer olaksavaju svakodnevnicu,
…prikaži još! stede novac... to je nesto sto preporucujes, nesto sto zaista koristis, proizvodi koji ti sluze kao vjerni dobri sluge jedno duze vrijeme s odlicnim rezultatima. Voljeti sebe lakse je uz njegu i brigu o sebi sa ovakvim proizvodima.
Pa nakon svih razočarenja nakon neosvajanja nagrada u vašim nagradnim igrama,slutim da je kucnulo i mojih 5min. Braun je super i sami odlučite koju ćete mi nagradu dodijeliti jer se ionako sama ne bih mogla odlučiti. Zahvaljujem !
Braun Silk epil SkinSpa Sonic Exfoliator osvojiti želim Da konačno i ja ljetu i pokazivanju kože se veselim. Jer svakodnevno peelingiranje pod tušem nakon izbrijavanja dlaka Odavno mi je iskreno postalo tlaka. A kada sam peeling od soli i maslinovog
…prikaži još!ovog ulja zadnji put napravila
Dovoljno je reći da nakon toga 2 tjedna sam se ukrašavanjem gipsa na nozi bavila.
Da prekrijem moju suhu i grubu kožu dlake već odavno ne brijem
I sve duže haljine si šijem.
Jer ja želim kožu meku
A moja trenutno podsjeća na staru,grubu,ofucanu i čupavu deku.
Sestra je sakrila exfoliator svoj
I zbog toga smo krenule u ljuti boj.
Kod dečka sam spavala deset dana
Cijelo sam vrijeme sakrivala svoju kožu u pidžami od debelog lana.
U ovaj exfoliator polažem nade sve
Jer ispuniti će mi o glatkoj koži snove sve.
Koliko je dobar svugdje ću vikati
A za vas ću se kao dokaz slikati...
Braun Silk epil SkinSpa Sonic Exfoliator – uređajem za piling za seku poštojoj je jućer bio rođendan a Braun Serie trimerom za kosu za mene pošto je meni sutra rođendan
Ja bi trebala Braun Silk za uklanjanje mrtvih stanica jer imam problematičnu kožu i koliko god se trudila često obilaziti kozmetičare ne mogu to uvijek podnesti moje financije....
SkinSpa je apsolutno pravi aparat za mene!Bio bi mažen, pažen i više no redovito korišten.
A, između ostalog, muž mi nije ništa kupio za godišnjicu, i zbilja me naljutio....Hitno mi treba nešto za popravak raspoloženja :-)
Odabrani dobitnici Braun poklona!
Komentari 304
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.