Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
S obzirom na to da mi je rođendan za par dana, bilo bi idealno dobiti Braunov Silk epil na poklon. :) Onda se ne bih više mučila s britvicama i imala mali milijun porezotina po nogama. ;)
Zašto Braun Silk épil? Zašto ga baš jako jako želim? Uh, to je jedna duga priča...o ljubavi i boli (jer je takva svaka). Priča koja govori o jednoj 11godišnjakinji koja se zaključavala u kupaonu kradeći mušku britvicu da ukloni ono
…prikaži još!no malo plavičastih dlaka. Priča koja govori o glupavoj tinejdžerki koja je imala mjesec dana ožiljke na licu od depilacijske kreme. Priča o djevojci koja se doma čupala voskom -i bilo je grozno i bolno. U kozmetičkom salonu -i grozno i bolno. Ta priča govori i o djevojci koja nije htjela u badić ljeti jer je bila prepuna prištića od uraslih dlaka i ružnog crvenila i nije znala što je piling a kamo li da on potreban da se takve stvari spriječe. No, kao i svaka priča, i ova mora imati sretan kraj...ova sad već mlada djevojka spoznala je blagodati pilinga i pronašla svoje idealno rješenje u borbi s vjetrenjačama. Bio je to epilator. Braunov epilator koji je vratio osmjeh na lice i donio razdoblje bezbrižne bezdlakavosti. Jedina stvar je što i oni na žalost imaju vijek trajanja a njen je otišao u vječna lovišta :(
I kako bi ova priča imala sretan kraj, usrećite djevojku iz priče i poklonite joj najsretniji happy ending uz Braun Silk epil SkinSpa Sonic Exfoliator. :)
Uz inače suhu i osjetljivu kožu nedavno sam dobila i psorijazu..nije previše izražena ali sama činjenica da je imam dovoljno bedira...svjesna sam da bi piling trebala raditi što češće ali iskreno uvijek sam u nekoj gužvi, ili sam preumorna ili
…prikaži još! mi se jednostavno baš tad neda. Da imam ovaj simpa aparatić kod kuće tih problema ne bi bilo i s oduševljenjem bi čekala sljedeći self trtman pilinga.
Braun Series 3 šišač bi bio idealan za mog ćaleta budući da ga moram barem dva puta mjesečno šišati nekom kineskom 'kosilicom' nakon koje mu friz izgleda k'o površina marsa. No s Braunom dobije super friz i ko ga šiša
…prikaži još! - ja sigurno više ne! :)
Braun Exfoliator je ono što bih ja htjela,
jer bi mi koža bila meka i bijela.
Ne bih više tražila piling,
i to bi bio baš dobar feeling.
Nakon samo jednog tretmana tijela,
svi bi rekli: baš si lijepa!
Bjeli dan depilacije kad osvane Ravno mi mrak na oči padne Ako niste znali cijeli dan mi za to treba U bolovima i vriskovima, depilacija je bolna i tu mi pomoći nema Nakon depilacije mučne i teške S ponosom pokazujem
…prikaži još!zujem svoje noge bez greške
Kad,odjednom gle čuda
Iskočila mi urasla dlaka luda
Nakon silne muke i nevolje sad opet je došla i ona.
Sad moja koža izgleda iziritirana kao da je koža od slona
Piling joj po hitno treba da bude lijepa,njegovana i glatka.
Ali sad postoji sad jedna briga koja i nije tako slatka.
Želim jedan aparat jako jako,
Evo,on je jedini s kojim bi moj problem nestao glatko
Lijep,je,učinkovit i dobar,ali ja ga nemam a jako ga volim
Ispunite mi želju od srca vas molim.
Moju želju ćete otkriti ako pročitate ove pjesme velika slova :-D
Mislim da sam zaslužio ovaj poklon koji svejedno ne bi išao meni nego mojoj mami, jer uskoro ima rođendan, a pošto sam još srednjoškolac moji prihodi su jednaki nuli, tako da bi mi bilo drago da ju mogu razveseliti sa
…prikaži još!a stilom. Unaprijed hvala
Godinama se brijem britvicom, imam osjetljivu kožu,
voljela bih imati ovakav brijači aparat. Za sada nema se "para"
osim da uleti ovakav poklon, bilo bi super. Ha.
Zašto bih željela jedan od tih prekrasnih poklona? Naime ja nemam talenta za sklapanje pjesmica i rima kao druge pa ću Vam ja lijepo i iskreno napisati moju priču.Imam 42 godine te kćerku koja u 3.mj. puni 17. godina.Ja sam
…prikaži još! iz velike obitelji i uz trojicu braće imam i tri sestre.Oduvijek sam bila ljubomorna na njih.A znate li zašto? Zato što sam ja jedina od nas četiri povukla te gene suhe,osjetljive i izritirane kože.To me dovodi do ludila.Svaki put poslije brijanja ja imam probleme,koža mi je suha i izritirana,pokušavala sam razne pilinge no NITI JEDAN NIJE POMOGAO točnije vidi se mala razlika na jedan dan no idući opet sve iznova.Ja sam već navikla na te urasle dlačice,bolove,crvenilo,suhu kožu no moja kćerka nije.Zbog nje bih željela osvojiti ovaj Braun Silk epil SkinSpa Sonic Exfoliator jer ona nakon svakog brijanja i depiliranja meni dolazi te govori 'Ovo ti nikad neću oprostiti.' Ona je mlada,tek je krenula sa životom,čekaju ju mnogi usponi i padovi,a ona gubi svoje živce sa uraslim dlačicama i crvenilom kao i sitnim prištićima.Također pokušavale smo i na njoj razne pilinge no nisu bili od pomoći,vodili smo je dermatologu,on joj je pripisao kremu koja je jedno vrijeme djelovala,ali su se opet problemi vratili.Sve što želim svojoj kćerki to je lijep,zdrav i sretan život no to joj nažalost u potpunosti ne mogu priuštiti jer svaki put kad dođe vrijeme za brijanje te tri stvari budu baš suprotne.Također ona zbog toga ima komplekse te nikad ne nosi vani kratke majice,haljinice kao što rade i druge djevojke njenih godina.Zato bih uistinu željela ovo dobiti jer uistinu polažem sve svoje nade da bi ovo možda moglo pomoći mojoj kćerki da živi kao i djevojke njenih godina no to ćemo moći saznati samo ako to osvojim.
Ovaj čudesni aparatić Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator ne zaslužujem ja, nego moja mama.Njezin život je ispunjen raznim obvezama- brigom o nama, kućom i ostalim stvarima pa često nema vremena za samu sebe. Želim ovo osvojiti za nju da
…prikaži još! je razveselim i da na taj način učinim nešto za nju, kad veće ona s toliko ljubavi čini puno za mene.
Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator bi me spasio i to doslovno....imam par stotina milijuna viška dlačica po tijelu, ali to nije sve.... na nogama mi nakon bilo koje depilacije užasno urastaju dlačice, pa to izgleda stvarno grozno....crne točkice, crveni
…prikaži još! prištići ili čak zagnojeni mali čirevi....i mislim da bi mi ovaj zgodni aparatić baš uljepšao i olakšao život....
Moj stari Braun epilator je ravnih 13 godina star, a bio je jako koristan, poklonila sam ga sebi na dar. Kad se samo sjetim koliko sam ga htjela jako, skupiti novac za njega u to vrijeme nije mi bilo lako.
…prikaži još!ko.
Ni jedne za njega potrošene kune požalila nisam,
on mi je postao kao neki prijatelj prisan.
Kad god sam negdje otputovala, sa sobom sam ga nosila,
prijateljicama sam ga nahvalila i njime se ponosila.
Neću ga bacit, puno sam zahvalna njemu,
sačuvat ću ga kao sebi dragu uspomenu.
Ali vrijeme je za novi epilator, onaj koji čuda radi
da nastavi gdje je "stari" stao i da mu još dugo posao ne dosadi.
Čitala sam o njemu puno i, doista, obećava,
moju želju za njime sve više i više povećava.
Nadam se da će jednog dana biti u vlasništvu mome,
iskreno se nadam tome.
Prošli tjedan suprug me molio da ga ošišam. Uzela sam naš prastari šišač i počela ga šišati. Ajoj, nešto se poremetilo i moj suprug je ostao bez kose. Moram prizanti da mi se ruka malo tresla od njegove reakcije. Samo
…prikaži još! je rekao da pod hitno moramo kupiti novi trimer, ali i novu kapu za njegovu "novu" glavu...
Nikad nisam imala probleme s prištićima. No,sad u 27 godini imam hormonalne probleme i akne po licu. Te promjene nisu intenzive pa ne mogu dobiti lijekove i zato muku mučim već mjesecima s upalnim procesima na faci... Braun Silk épil
…prikaži još!l SkinSpa Sonic Exfoliator došao bi mi ko naručen, zaostala Božićna želja. Help me!!!!
Ja sam se zaljubila u Braun Silk epil SkinSpa Sonic Exfoliator, uređaj za piling, jer mislim da je to rješenje mojih problema. Koža mi je jako suha i imam prištiće koje sam probala uklonit ali nikako. Čak i kad se
…prikaži još! namažem sa losionom za tijelo, koža mi bude suha za manje od 5 minuta. Stoga zaključujem da mi je taj proizvod potreban, kako bi ljeto dočekala spremna.... :D
Moja draga šiša nas 3 muškarca u kući: mene-supruga, sina, i svekra. Iako nije završila školu ili tečaj šišanja ali joj jako dobro ide. Spašava nas da ne hodamo okolo sa čupavim i zaraslim odabranicima. Mi smo prezadovoljni s frizurama
…prikaži još!ma za koje uvijek dobijemo pohvale od drugih, a i štedimo novac koji damo radije za kućanske potrepštine ili režije koju su vrtoglave.
Voljeo bi za nju i nas osvojiti ovaj novi šišač, jer je naš stvarno već odradio svoje i spreman je za mirovinu. Novi i kvalitetniji šišač bio bi nam divan poklon.
Jednostavno, koja žena ne voli bit lijepa i njegovana. A da bi to u potpunosti postigla može mi pomoći ovaj lijepi uređaj Braun Silk epil SkinSpa Sonic Exfoliator. Mislim da ga svaka žena zaslužuje, pa tako i ja :)
Odabrani dobitnici Braun poklona!
Komentari 304
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.