Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Moja koža BRAUN želi...ovoj spravi se veseli...kažu nema ručne muke,kada dođe mi u ruke..četkicama neznam broja,skida s mene i tri sloja...disat će tad koža zdravo,zato hvala ZDRAVA KRAVO..a tek šišač koje čudo,mome dragom treba ludo..I u nadi da će doći
…prikaži još! pozdravljam vas ove noći..
Koža nogu mi je toliko uništena brijanjem i uraslim dlačicama i depilacijama da već 5 god i po ljeti i po zimi idem u dugim hlačama ili tajicama. Nisam se kupala 6 godina (bar ne po danu)jer me sram. Dakle,definitivno
…prikaži još! trebam neki dobar proizvod koji će riješiti moje urastanje,oštećenu kožu i dlakavost bar privremeno. Dlakavija sam od dečka i to mi je smiješno xD Oboma bi nam dobro došao šišač da organiziramo brijanja u duetu,a on bi se odmorio od čupkanja uraslih i običnih dlaka s mojih nogu pincetom svakih par dana (romantika)
Trebam Braun da ne budem Yeti i da osjetim kako je to konačno ići svijetom dlakavih nogu (prestala sam ih brijati često ko nekad jer se sva izrežem i kidam stare rane).
Dlake moje, baš mi lijepo stoje, al da odu dolje bit će još i bolje :D
Kad dobijemo Braun šišač moj čelavi dragi i ja, bit će party brijanja. Nema više tupih žileta i izrezane glave, a meni noge neće biti od depilacija i uraslih dlaka plave.
Za stalne pilinge ja sam lijena i stvarno više nemam snage, i riješit ću probleme ako dobijem poklon od svoje zdrave krave drage :))
Šišač moj stari kronično me već umara, stalno on zuji,buči i dlake nikako da ukloni. Muž mi kaže:ženo draga, ne valja to crnog vraga, pomoćnik tvoj štekće, idem pravo s njim u smeće!Zdrava krava poklon daje napiši dobre komentare pa
…prikaži još!a možda BRAUN poklon stigne tebi i riješi te muka teških.
Tako bih željela Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator, da konačno moj stari braunov epilator ode u penziju. Iako je star 1o-ak godina nisam ga htela mijenjati jer ne zelim ni jedan drugi epilator, a za novi braunov nemam para.
…prikaži još!. Poceo je polako da stekce, zapinje i cupa, i vrijeme je da ga smijeni neko mladji :D
Nego...jab htjela ovo čudo jer evo ljeto će jako brzo, a kad je sezona pokazivanja nogu kod nas u Slavoniji žetva i onda je problem unajmiti kombajn za moje batkove...a još je i skupo. Ovime bi mi riješili neke probleme. Hvala!
Ja želim Braunov Silk epil, jer imam jako osjetljivu kožu i jako me pecka, te je često izritirana poslije brijanja, koristim razne kreme al ne pomaže pa ga zato jako, jakoooo, jakoooooooo želim, a drugi razlog je moja sestra koja
…prikaži još!a je užasno dlakava pa bi joj ga možda mogla i poklonit za rođendan da se i ona bar malo riješi te muke... :)
zelim Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator za svoju majku koja inace ima problema sa kožom i dlakama jer joj je koža jako osijetljiva i onda od brijanja uvijek dobije iritaciju, a uskoro joj je i rođendan tako da bi
…prikaži još! to bilo savršeno :)
Kad nam treba spas u zadnji čas,
kažu da je Braun najbolji za nas.
Za sve šta radite na brzaka,
sa Braunom to više neće biti tlaka :)
Želim i ja jednog za sebe,
da me više ništa ne grebe :)))
Braun Silk epil SkinSpa Sonic Exfoliator
Jednostavno želim savršeno glatke noge! Dovoljno je vremena do ljeta i uz tjelovježbu, uređaj za piling je ona točka na i pomoću koje ću doći do željenih rezultata. Veselim se poklonu i kratkim hlačama :)
Nema ništa ljepše od glatkih i mekih ženskih noguee,tako kaže moj dragi a sigurna sam da i svi ostali pripadnici muškog spola dijele jednako mišljenje! Isto tako ja volim svog dragog vidjeti ošišanog i obrijanog,zato bilo koji od ova tri
…prikaži još! poklona bio bi pun pogodak jer Braun aparati su stvoreni da zadovolje i mene i njega! : )
Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator je super kao i brojni drugi proizvodi tvrtke Braun. A zašto meni? Zato što imam 15. godina star Silk épil SuperSoft Plus Braun uređaj koji je na izmaku snage...i nakon svih tih godina definitivno
…prikaži još!ivno je zaslužio ovu neodoljivu SKINSPA zamjenu.
:)
Nakon dobivenih 4,7 blagdanskih kg, dobro bi mi došao jedan Silk épil Skin Spa da se napokon pokrenem i obrijem noge :))) Moj suprug bi Vam bio jakooo zahvalan! :)
Braun Silk epil Da opet ne ispadnem "debil". Pitate se zašto? Jer ne znam procijeniti kad je potrebno obrijati noge. Ha ha..kad se vidimo nije uvijek sve baš "glatko". Ali na kraju ispadne slatko. SkinSpa Sonic Exofoliator Zanimljivo zvuči za
…prikaži još!vo zvuči za moje tijelo.
Kako radi taj motor?
Ima li rotor?
Pričam bezveze..ali jedno bi ono željelo.
Dobiti, isprobati i pohvaliti.
Zdravoj kravi se zahvaliti!
od djetinjstva imam grubu kožu na nadlakticama i nogama tzv "gušćju kožu". koža je užasno suha, a po zimi je stanje još i gore jer i svrbi. Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator bi mi stvarno olakšao život :) i
…prikaži još! njegu kože, jer bi se brže i lakše obnavljala te uz hidrataciju možda i oporavila..rado bih probala, dajteee joj šansuuu pliiiiz!! :) hvala, martina
Dragi Braun Silk epil! Molim te da mi omogućiš više slobodnog vremena za život i dečka, da uspijem jednom bit pod tušem neopterećena tih malih napasti i da se mogu skinuti a da mi noge budu sjajne i glatke kao
…prikaži još!o iz reklame za tvoje proizvode. Tko zna, moda budem te sreće 😊
Odabrani dobitnici Braun poklona!
Komentari 304
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.