Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Jako mi urastaju dlačice nakon depiliranja, i znam da je depilacija jako bitna. Sigurna sam da je Braunov aparat učinkovitiji od moje ruke. Najbolje bi bilo da direktno odmjerimo snage.
Htjela bih osvojiti Braun Series 3 šišač zbog dečka i brata. Obojica su jako lijepi i mladi (nije da se hvalim, ali stvarno jesu :D), no ponekad znaju zapustiti svoje frizure do trenutka dok ja ne poludim i odvedem ih
…prikaži još! obojicu frizerima (koji ih naravno ošišaju po mojoj volji :D). Stvari bi bile puno jednostavnije (i jeftinije) kad bismo imali šišač, a ja bih se potrudila naučiti kako najbolje ošišati svoja dva frajera.
Puno bi mi pomogao Braun Silk epil SkinSpa Sonic Exfoliator - uređaj za piling jer imam veeeelikih problema s urastanjem dlačica. Nastojim redovno raditi klasične pilinge, ali vjerojatno bi mi ovaj strojočić olakšao stvari pomogao.
MAMI MOJOJ USKORO ROĐENDAN SE SPREMA, A ZA POKLON NOVACA SE NEMA.... SRAM ME JE PRIZNATI ISTINU TAKVU, ALI MAMA MI IMA BRADU BAŠ "JAKU"... NE POMAŽU PUNO ŽILETI NI KREMA, MAMI EPILATOR HITNO TREBA.... TO BI BIO POKLON BAŠ
…prikaži još!ON BAŠ PRAVI,
DA SE MAMI DLAKA OLABAVI...
UREĐAJ ZA PILING NJOJ HITNO TREBA
DA DLAKA NJENA VIŠE NE VREBA...
NEKA SE MAMA KONAČNO POKLONU NASMIJEŠI I
DLAKA SVOJIH KONAČNO SE RIJEŠI;)))))
da budem iskrena, nagradu bih za sebe, i to Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator. Moram priznati da sam već dosta iživcirana po pitanju depilacije nogu. uff muku mučim s time. Stvarno za to nemam živaca, svaki drugi dan bih
…prikaži još! se s time trebala primati u koštac. i da budem iskrena, volim zimu jer se ne moram često skidati i pokazivati noge, no i ta zima prođe i onda dođe ljeto kad imaš kratke suknjice i krate hlačice i svi ti vide noge. i onda svaki dan ujutro, prvo to. mislim da bi mi ovaj epilator bio kad dar iz vedra neba. bar bih onda mogla u ljeti svaki dan 10-15min duže spavati i ne bih morala svaki drugi dan to riješavati.
Želim Braun Silk épil SkinSpa Sonic Exfoliator - uređaj za piling,
da mi koža bude glatka i meka,
jer to je san koji svaka žena čeka,
te osim pilinga nema drugog lijeka,
da mi dlačice ne urastaju nakon depilacije,
te da širim
Uvijek se prepucavam s dečkom da ću se ošišati na kratko ako se on previše 'oguli' kad ide na šišanje. Mrrrzim to što se svaki put kad ide na šišanje, uza svo moje moljenje da kaže teti da ga ne
…prikaži još! ošiša previše, ipak previše 'oguli'. Tako da sam odlučila uzeti stvar u svoje ruke i odigrati nagradnu igru u nadi da ćete mi pokloniti jedan šišač da ga odsad sama šišam! :)
nisam po prirodi baš nešto kreativna ali bih zaista voljela osvojiti nagradu!!mužu i meni je ovaj mjesec deseta godišnjica braka i mraka,,Braunov šišač ili aparat za brijanje,svejedno,bilo bi suupeer da nešto osvojim!!
zeljlea bih tatimpokliniti sisac zato sto smatram da svaki put kada dodje iz salon,izgleda uzasno :P stvarno ne zna reci sto zeeli,pa frizerka po svojoj procjeni,losoj ocito...zeljela bih da se oze popraviti doma,jer uvijek joj ensto promakne
Moja koža nema sjaja, nije ženstvena i nelagoda tijelom vlada. Pomoći nema od doktora, dermatologa, losiona, čak ni od onih tretmana koje napravim sama. Kako teče dan po dan moja koža gubi sjaj. Sve je više osipa i akni, pa
…prikaži još!a samo po mraku mogu vani.
Spasa nema mojoj koži, dok Braun ne pokaže svoje moći. Kada mi u ruke stigne Vaš Braun, tad aknama objavlujem rat. Pobjeda će Vaše ime nositi i ja ću se njome ponositi !
Braun Silk epil SkinSpa Sonic Exfoliator - uređaj za piling mi je stvarno potreban!! Očajna sam već sa tim pilingom a čitam ovdje o Braun uređaju za piling da osigurava maksimalnu učinkovitost a to je ono što je meni i
…prikaži još! više nego potrebno. Imam problem sa urastanjem dlačica nakon depilacije i jedini izlaz vidim sa Braun uređajem za piling. Usrećite moje nožice a time i moju malenkost! Lijep pozdrav :*
zašto? zato jer ne mogu više podnijeti dečka koji me stalno zeza zbog "pileće kože" na mojim nogama,koja se raskrvari brijanjem pa sam puna krasta haha. i stvarno mi počinje biti neugodno! ne osjećam se više ženstveno u vlastitoj koži.
…prikaži još! i mislim da je ova spravica genijalna i to je baš ono što mi treba! Zdrava kravo,pomozi mi!! pozdrav! :))
Prošao je Sv. Nikola i Božić i rođendan, a za koji dan će mi i imandan, a darova niotkud :)) Taj nesretni niz hitno bi trebalo prekinuti :)) Mislim da bih baš ja trebala osvojiti ovaj predivan Braun Silk epil
…prikaži još! SkinSpa Sonic Exfoliator :))
Dragi Braun Silk epil! Molim te da mi omogućiš više slobodnog vremena za život i dečka, da uspijem jednom bit pod tušem neopterećena tih malih napasti i da se mogu skinuti a da mi noge budu sjajne i glatke kao
…prikaži još!o iz reklame za tvoje proizvode. Tko zna, moda budem te sreće 😊
Odabrani dobitnici Braun poklona!
Komentari 304
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.