Komentari 108

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lepid
    Saponia ima jako puno proizvoda koji su uz mene još od djetinjstva! Pamtim stara pakiranja Vima, Faks Helzima i Kalodonta. Jako mi je simpatično kad vidim retro izdanja tih proizvoda jer de bude stare uspomene. To su proizvodi s kojima …prikaži još!
  • Default avatar -
    daxx
    Osim Kalodonta koji je definitivno obilježio djetinjstvo nas nešto starijih, moje sjećanje na djetinjstvo vezano uz Saponijine proizvode podsjeća me i na Likvi. U vrijeme kad nije bilo perilica suđa Likvi je bio neizostavan kod ručnog pranja suđa. kako smo …prikaži još!
  • Default avatar -
    ROZALINDA
    KALADONT JE NEŠTO ŠTO JE DEFINITIVNO OBILJEŽILO MOJE DJETINJSTVO, PRVO ZATO ŠTO SAM MISLILA DA I NE POSTOJI DRUGA PASTA ZA ZUBE TJ. DA JE DRUGI NAZIV ZA PASTU ZA ZUBE KALADONT. A ZATIM I ONA PJESMICA: ŠUBI DUBI DUBI …prikaži još!
  • Default avatar -
    marija_92
    Taj poznati dašak, kada rublje stavljam prati, još za zore rane, kao da se vratim u djetinjstva dana. I kad mama prala je, i stavljala prati, bio je to isti miris, isti takav dašak. U vrečici platnenoj on je bio …prikaži još!
    pantaa
    Mene najviše na djetinjstvo podsjeća Likvi. Uvijek kad je mama prala suđe, ja sam je gnjavila da smočim ruke u vodu u kojoj je bilo Likvija. Nakon što sam namočila ruke, slagala sam prste tako da tvore krug i pokušavala …prikaži još!
  • Default avatar -
    divas
    Prva zubna pasta s kojom sam prala zube bio je kalodont s mirisom jagode. Sjećam se da bih ga radije pojela nego oprala zube. A faks je bio u platnenim vrećicama koje su poslije služile kao kuhinjske krpe (još i …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ermossisima
    Na djetinjstvo me najviše podsjeća Kalodont. Još i danas kad osjetim njegov miris, kao da se u mislima vratim u naš mali podstanarski stan, u dobro mi znanu kupaonicu gdje stojim ispred umivaonika i čekam da mi mama stavi moj …prikaži još!
  • Default avatar -
    crnka555
    Definitivno bi to bio Arf. Majka ga koristi otkad znam za sebe, a i dan danas je neizostavan u našem kućanstvu. Nakon toga bi bio Kalodont (tada je zbilja bio mali izbor pasti za zube), a ustanovila sam da mi …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.