Komentari 108

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    majamajchy
    Proljetno čišćenje na vratima... Da ne bi čistila satima, Za rublje tu su Faks i Nila, i Ornel da bi rublje osvježila. Za posuđe Likvi je tu, Da suđe blista kao u snu. Na Arf ne zaboravi Jer on sve …prikaži još!
  • Default avatar -
    miljacmaljevac
    Danas kad uzmem kalodont u ruke glavom mi prođu ona slatka sjećanja na djetinjstvo i kalodonta kojeg sam zvao "Marica za sve".Osim neizbježnog pranja zuba s njim na koji su me roditelji svakodnevno tjerali on je služio i za: ublažavanje …prikaži još!
    dado78
    Faks,i to onaj koji je dolazio u platnenoj maloj vreči koja je kasnije služila kao kuhinjska krpa,dvije takve krpe moja mama još uvjek čuva u ladici.
  • Default avatar -
    romana90
    Teško je izdvojiti samo jedan, jer je svaki za mene jako vrijedan. Ali me sjećanje najviše za Likvi veže. Jer prazna bočica od njega je bila moja igračka. Brat i ja bi od praznih boca imali "velike pištolje" , napunili …prikaži još!
    ivanah23
    kao i vecini nas u djetinjstvo me omiljeni faks vrati, na dane pune smijeha,bez briga, gdje je zivot djecja igra. moja baka koje vise nema bila je ejdna prekrasna zana,od malih nogu s njom sam prala ves, ucila me da …prikaži još!
  • Default avatar -
    ljubljanovics
    Faks u velikom loncu. To je bilo super jer se onda nije mogao kuhati grah za tjedan dana.
  • Default avatar -
    maljevacdjurdja
    Faks i ja,onda i sad... Kupujem faks u malom seoskom dućanu , dobivam lizalicu od tete prodavačice koja pozdravlja baku,hodam pjevušeći puteljkom do bakine kuće... . /Uzimam faks u trgovačkom centru,sjedam u a Baka me dočekuje,u veliki lonac dodaje faks …prikaži još!
  • Default avatar -
    smokvica
    od davnina se naša kuča blista jer saponia znači čista,mirisi djetinjstva su mirisi budučnosti i zato su ti proizvodi uvijek glavni u našoj kuči...
  • Default avatar -
    Mistic
    Mama mi je radila u jednoj od prodavaonica Saponije u Dubrovniku, i svaki put kada bi mi dopustila da dio vremena provedem sa njom u dućanu nastupilo bi opće oduševljenje,jedva bih dočekala istražiti sve te šarene i mirisne stvarčice među …prikaži još!
  • Default avatar -
    marina1990
    Sad kad se sjetim svojeg djetinjstva i svoje majke, Ah samo sa Faksom je ona našu odjeću prala, Poludila bi kad bi tata kupio drugi prašak, Ona je uvijek samo Faks hvalila i volila Nakon nje ja sam tu ljubav …prikaži još!
  • Default avatar -
    InesH
    Faks helizim zbog čisto opranog rublja :)
    jezichawa
    Na djetinjstvo me definitivno najviše podsjeća Fax helizim prašak za robu. Još se uvijek sjećam kad bi mama s Faxa rezala barkodove i igrala Saponia nagradne igre, još čujem tetu s televizije kako reklamira Fax helizim... Kod nas se nije …prikaži još!
  • Default avatar -
    VENIO
    Miris bilih lancuna po borovim šumama(zahvaljujući dobrom starom Ornelu) vraća me u neka davna vrimena... Ležin miran zamotan u lancun, a mama i nona ljuljaju me dok ne zaspim...Lancun bi mirisa po suncu i veselju a ja miran i spokojan …prikaži još!
  • Default avatar -
    kandina
    Obožavam sve Saponia proizvode.
  • Default avatar -
    drilla991
    Lahor, Bijeli, zeleni ili plavi, Na mome licu uvijek osmijeh mami. Kroz djetinjstvo pa sve do sada, On je sa mnom bilo kada. Ostao je isti, mijenjao se nije, Kada ga na policama ugledam srce mi se smije. Sada samo …prikaži još!
  • Default avatar -
    katicas36
    Sjećam se mirisa Arfa za veš.Baka je njime prala na bunaru u betonskom koritu.Osjećala sam se strašno važna i velika u ponedeljak u školi jer su moje stare traperice mirisale kao,kao. . .neznam,jednostavno Arf.Savršeno.
  • Default avatar -
    marali
    Gotovo svake zimske školske praznike provodili bi, brat i ja na selu, kod bake. Nije bilo grijanja, osim u kuhinji gdje je uvijek kurila peć na drva, međutim u sobama je bila prava ledara. Sjećam se tog dječjeg skičanja i …prikaži još!
    bug88
    Šte reći nego: Faks = djetinjstvo i mirisni veš :)
    kisica
    Kad premotam film u dane moga djetinjstva, prvo mi na pamet pada moja majka koja je tada bila čistunac do kostiju. Sve je moralo biti čisto, blistati, mirisati, nigdje nikakva packa ni mrlja. Uvijek je redovno prala sve sa faksom..da …prikaži još!
  • Default avatar -
    suzyyy
    Najvise me na djetinjstvo podsjeca proizvod Faks..Uvijek kada bi bila kod bake na praznicima, uz ono malo stvari sta bi imala u kupaoni Faks bi mi uvijek zapeo za oko.Bilo mi je zanimljivo nekada gledati baku kako odijecu pere rucno, …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.