Komentari 108

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    MsDobroska
    Ono što naučimo odmalena od starijih ostaje kao navika. Zato i danas koristim i najdraži mi je Faks
  • Default avatar -
    Sprig
    Dobri stari Vim!! Uvjerena sam da bi mojoj baki bio omiljeni moto- Kuda,kamo i sa čim,tu je za sve samo Vim:) U kupatilu,u kuhinji,u ostavi..svugdje se osjetio samo miris limuna,kao da imam posađenu plantažu tog citrusa:) Sve je uvijek mirisalo …prikaži još!
  • Default avatar -
    nikazanella
    Faks helizim je prašak koji me podsjeća na djetinjstvo. Moja baka a i mama su prale rublje jedino njime, što su i prenijele na mene. Znali smo naravno promijeniti vrstu praška (mislim tko nije), no uvijek bi se opet vraćale …prikaži još!
  • Default avatar -
    Tia0101
    Moram reći da me svi ovi proizvodi, odnosno Saponia općenito, podsjećaju na djetinjstvo. Mama je kupovala i još uvijek kupuje domaće Saponia proizvode. Posebno sam oduševljena ovom slavljeničkom ambalažom. Jučer sam baš čistila kupaonicu Arfom i doista je čaroban, sve …prikaži još!
  • Default avatar -
    valencia72
    Nedavno mi je umrla baka i kad smo krčili stvari iz stare veš kuhinje u ladici sam pronašla krpu FAKS. Sjetila sam se kako je išla u dućan kad deda dobije penziju po vrećicu Faksa a kad bi ga potrošila …prikaži još!
  • Default avatar -
    tince
    Na djetinjstvo me najviše podsjeća Ornel. To je jedini omekšivač koji je moja mama kupovala. I nikad ga nije zvala omekšivač, već uvijek Ornel. Dugo godina sam mislila da je riječ Ornel opća imenica
  • Default avatar -
    inas
    Na djetinjstvo me najviše podsjeća Faks deterdžent u prahu, jer ga je baka uvijek koristila i to u njihovim ambalažama umotanim u krpenu ambalažu, koja je kasnije služila kao kuhinjska krpa, i uvijek bi te krpe s Faks logo, vsjele …prikaži još!
  • Default avatar -
    Tamia
    Saponiu koristimo vec godinama, zaista je najbolja :)
  • Default avatar -
    mala_i
    Arf je za mene Saponijin proizvod koji najbolje odolijeva vremenu. Čak i u vremenu kada smo kupovinu obavljali u Italiji uvijek smo na popis stavljali Arf. S vremenom Arf je postao sinonim za proizvode svih marki namjenjene čišćenju kupaonica i kuhinje.
  • Default avatar -
    bakamara
    Pečeni topli štrukli na stolu. Kraj sudopera Vim. Baka riba protvan. Nostalgija.
  • Default avatar -
    jasna460
    Likvi me podsjeća na djetinjstvo kad se mama vraćala s posla i prala bi suđe njime i gledala me. - Hej, pomogni mi. Može? Nisam nikad smjela biti blizu tanjura jer sam ih brzo slomila, ali bila sam brza i …prikaži još!
  • Default avatar -
    cuco
    Faks-i to zato što se sjećam da su bile krpene kuhinjske krpe s tim logom;uz njih sam stekla prve vještine u kuhinji;pomažući baki i mami brisati suđe!Hvala Saponija na tome!!! <3 Ne tako lijepe uspomene vežu me uz Arf;njime smo …prikaži još!
  • Default avatar -
    dudilo
    Kad je u pitanju Saponija iz Osijeka osjećam se kao u vremenskom stroju. Pitate se sigurno zašto? Pa, stoga što i sada kao i prije 20-25 godina koliko mi pamćenje seže, isti se proizvodi koriste i onda i sada. Miris …prikaži još!
  • Default avatar -
    Danci89
    Čini mi se da za Faks znam od pamtivjeka... oduvijek ga je mama kupovala, a tako sa i sama nastavila nakon što sam se udala.... To mi je bio, i ostao najbolji prašak za odjeću i stvarno mi je nezamjenjiv. …prikaži još!
  • Default avatar -
    InesH
    Ako smijem primjetiti, naknadno ste ubacili i datum prijave ;)
  • Default avatar -
    fliska
    To je sigurno Faks helizim, moja mama uvijek kupuje Faks jer kaže da joj je to najbolji deterdžent za pranje rublja. U sjećanju mi je mirisno rublje koje mama prostire da se osuši. Taj miris i danas me vraća u …prikaži još!
  • Default avatar -
    ida_f
    Kalodont, oduvijek je tu negdje. Priznajem sve paste su kalodont ma kako god se zvale. Kao da mi netko kaže da sapun nije sapun :P. Sjećam se starih pakiranja s kojima sam se igrala kao mala. Najviše pamtim Plavi radion. …prikaži još!
  • Default avatar -
    pa3sha
    Sjećam se Faksa iz djetinjstva, u platnenim vrećicama koje smo zatim upotrebljavali kao kuhinjske krpe, i naravno, bile su puno kvalitetnije i trajnije od ovih današnjih. A moj roditelji i danas svaku pastu za zube zovu Kalodont. Drago mi je …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ecume
    Na djetinjstvo me najviše podsjeća Faks deterdžent jer sam 1991. dok je rat bjesnio u Dubrovniku, imala čast kao najmlađe dijete u zgradi, plastičnom čašicom dijeliti iz Caritasa dobiveni prašak svim stanarima iz zgrade. Sjećam se da bi tih dana …prikaži još!
  • Default avatar -
    zara7
    Jedina pasta za zube koju je moja obitelj koristila je Kalodont. Kad god kupim Kalodont, sjetim se djetinjstva i roditeljske kuće. Uostalom mojim roditeljima je "Kaladont" postao sinonim za zubnu pastu....
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.