Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Nila me podsjeća na djetinjstvo, njezin miris mi je još u nosu...Mama je prala moju finu robicu u njoj i jedva sam dočekala da obučen friško oprani veš, tek skinut sa štrika. Prekrasno...A ostal proizvode koristim od djetinjstva do sada,
…prikaži još! pa me podsjećaju na sadašnjost, a ne na djetinjstvo, iako se ja i sada osjećam kao dijete.....
Lahor, Bijeli, zeleni ili plavi, Na mome licu uvijek osmijeh mami. Kroz djetinjstvo pa sve do sada, On je sa mnom bilo kada. Ostao je isti, mijenjao se nije, Kada ga na policama ugledam srce mi se smije. Sada samo
…prikaži još!da samo više mirisa i boja,
Ali još uvijek je najdraža uspomena moja.
Saponia je u srcu mome,
divim joj se i ponosim njome.
Miris i mekoću mi pruža,
miriše kao najdivnija ruža.
Svaki proizvod svoje vrline ima,
sa Saponiom sve nam štima.
Do kraja života vjerna ću joj biti,
uvijek samo nju koristiti.
Definitivno na prvom mjestu je Faks helzim,a poslje njega Arf, to su proizvodi koji su kako i u mom djetinjstvu tako i sad kao sastavni dio kupaone bez kojih se nemože,bez Faksa i Arfa kao i bez ručnika za ruke
…prikaži još! ,jednostavno nezamislivo :-)
Definitivno bi to bio Arf. Majka ga koristi otkad znam za sebe, a i dan danas je neizostavan u našem kućanstvu. Nakon toga bi bio Kalodont (tada je zbilja bio mali izbor pasti za zube), a ustanovila sam da mi
…prikaži još! danas više ne odgovara kao kad sam bila dijete.
Kaladont je dio mog djetinjstva,
s kaladontom bezbrižno protiv karijesa.
Druga ambalaža je bila tada,
al kvaliteta ista ko i sada.
Brižna majka nas je špotala,
perite zubiće i vaša usta će biti vesela.
Dobri stari Vim!! Uvjerena sam da bi mojoj baki bio omiljeni moto- Kuda,kamo i sa čim,tu je za sve samo Vim:) U kupatilu,u kuhinji,u ostavi..svugdje se osjetio samo miris limuna,kao da imam posađenu plantažu tog citrusa:) Sve je uvijek mirisalo
…prikaži još!o na čistoću u njenom domu,i to je ono što prvo pomislim kad se vratim u te davne godine djetinstva. Njene ruke na mom licu ispucane od težačkom rada, ali sa mirisom limuna i sa dodirom svile <3
Kad te sunce probudi
A mama poljubi
Lakše se ustaneš
Odmah se pokreneš
Do kupaonice dotrčiš
Odmah četkicu zgrabiš
Nema brige I problema
Tu je tvoja Kalodont krema
Likvi - podsjeća na baku i na djetinstvo. Tada nije bilo perilica suđa, pa čak ni sudopera. Sjećam se velikog, tamnoplavog lonca u kojem se pralo suđe, i Likvija koji je stajao kraj njega.
Kalodont, oduvijek je tu negdje. Priznajem sve paste su kalodont ma kako god se zvale. Kao da mi netko kaže da sapun nije sapun :P. Sjećam se starih pakiranja s kojima sam se igrala kao mala. Najviše pamtim Plavi radion.
…prikaži još! Mislim da više ni ne postoji, ali bio je hit. Pa neka netko kaže da Saponia nije preteča svega, prašak se još uvijek pakira u takve kutije ali nažalost djeca su se prestala igrati s njima.
Iz svog djetinjstva se najviše sjećam Arfa i kalodonta. Baka ga je uvijek imala u kući jer kad bi ja i braco sami ostali s starijom sekom ona bi nam kuhala, ali nije baš bila spretna u tome pa bi
…prikaži još! uvijek nešto zagorilo. Tu bi Arf uvijek došao kao spas. Naravno kalodont je bio obavezan ujutro, navečer i nakon svakog jela, da čuva naše male zubiće. Vjerujem da će imom djetetu ostati u sjećanju vaši predivni proizvodi. Divan miris Ornela, čisto rublje oprano faksom te zdravi zubi čuvani od kalodonta. :)
Odabrani dobitnici Saponia paketa!
Komentari 108
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.