Komentari 108

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    dadek2
    Na djetinjstvo će me najviše podsjećati Kalodont. Kao djeca brat i ja živjeli smo kod bake koja nas je teeeško nagovarala na pranje zuba. Poslala bi nas u kupaonicu, a mi se nakon 3 sekunde vratimo i kažemo da smo …prikaži još!
  • Default avatar -
    melita124
    Miris Faksa helizima otvara u meni škrinjicu uspomena i vidim pred sobom svoju majku mladu i nasmješenu u točkastoj smeđoj haljini kako stavlja lonac na peć da prokuhava rublje. Lonac je veliki i crvene boje sa okrhnutim rubom na vrhu. …prikaži još!
  • Default avatar -
    Decipher
    Na djetinjstvo me najviše podsjeća Arf. Mama je uvijek sve s njime čistila i ribala :) ja ga i dandanas koristim, super je proizvod!
  • Default avatar -
    trixy
    Likvi - podsjeća na baku i na djetinstvo. Tada nije bilo perilica suđa, pa čak ni sudopera. Sjećam se velikog, tamnoplavog lonca u kojem se pralo suđe, i Likvija koji je stajao kraj njega.
  • Default avatar -
    rhema81
    Od djetinjstva on me prati, uz njega je rublje čisto to moraš znati, miris i svježina, samo s Faksom rublje ima. Saponija je bila uglavnom gost mog doma, sjećam se prvog pranja suđa - Likvi - i evo ti loma, …prikaži još!
  • Default avatar -
    flame76
    Na djetinjstvo me najviše podsjeća Likvi jer mi je mama dopuštala da uzmem malo deterdženta kako bih mogla praviti balončiće! I tako bih ja po čitav dan u prirodi pravila balončiće i gledala kako lete zrakom! :))))
  • Default avatar -
    vezvon
    Rođena sam u Osijeku i kupovali smo Faks,,Ornel a i Likvi u kuhinji se našao,,to je neko lijepo vrijeme bilo-moje djetinjstvo i Saponia,,,o da bilo je super....
    tamaruska
    Moja uvijek nasmijana baka, lonac i kuhača! Upravo sam se vratila u bakino dvorište, u onaj uski prolaz iza kuće u kojem je često upravo Faksom prala djedove košulje za posao. I radila je to tako lako, spretno i nježno, …prikaži još!
  • Default avatar -
    RReni
    Definitivno na prvom mjestu je Faks helzim,a poslje njega Arf, to su proizvodi koji su kako i u mom djetinjstvu tako i sad kao sastavni dio kupaone bez kojih se nemože,bez Faksa i Arfa kao i bez ručnika za ruke …prikaži još!
  • Default avatar -
    katicaos
    Na djetinjstvo me uvijek podsjeti Kaladont, onaj stari stari, u kutiji na kojoj je dječak, da sam barem ostavila jednu kutijicu za uspomenu :) kasnije sam djeci kupovala isto Kaladont pa me sad više podjeća na njihovo odrastanje i svakodnevno …prikaži još!
  • Default avatar -
    rowan
    Skoro svi Saponia proizvodi me pdojsećaju na djetinjstvo jer su to bili proizvodi koje nas po koje nas je mama slala u dućan. Sa papirićem i nocima smo dolazili teti u trgovinu i dovoljno je bilo reći Kaladont i od …prikaži još!
  • Default avatar -
    barb13ara
    Mirisi djetinjstva...dovoljno je samo duboko udahnuti i već sam tu, skupljam robu sa sušila,a mama mi nije naredila. Zašto? Želim prije škole obući tek opranu majicu koja miriše na ŽUTI ORNEL jer mi je simpatija rekla da mirišem kao ŠANEL... …prikaži još!
  • Default avatar -
    Tibidany
    Nikada neću zaboraviti kako sam kao mala djevojčica prije polaska u vrtić, a kasnije i u školu, prala zubiće Kalodontom, na verandi ispred ulaznih vrata naše male nove kućice. Tek smo ju sagradili i u nju se uselili, nije bilo …prikaži još!
  • Default avatar -
    zlamara
    Vim. Najviše me podsjeća na djetinjstvo jer smo u školi kao marljivi mali učenici uvijek prali klupe sa Vimom. Već se znalo ako su klupe previše išarane iskače Vim da spasi stvar ;)
    ellasky
    Kaladont je dio mog djetinjstva, s kaladontom bezbrižno protiv karijesa. Druga ambalaža je bila tada, al kvaliteta ista ko i sada. Brižna majka nas je špotala, perite zubiće i vaša usta će biti vesela.
  • Default avatar -
    InesH
    Objavljen je članak s ovim navodom: Prva tri čitatelja koji ostave svoj komentar, Saponia će nagraditi paketima
  • Default avatar -
    mayday0007
    Iz svog djetinjstva se najviše sjećam Arfa i kalodonta. Baka ga je uvijek imala u kući jer kad bi ja i braco sami ostali s starijom sekom ona bi nam kuhala, ali nije baš bila spretna u tome pa bi …prikaži još!
  • Default avatar -
    GlistaB
    Saponia je u srcu mome, divim joj se i ponosim njome. Miris i mekoću mi pruža, miriše kao najdivnija ruža. Svaki proizvod svoje vrline ima, sa Saponiom sve nam štima. Do kraja života vjerna ću joj biti, uvijek samo nju koristiti.
  • Default avatar -
    maja1906
    Saponiju obožavam i koristim ju non stop, voljela bih ovo osvojiti jer sam podstanar u Zagrebu ,trenutno dala otkaz u firmi jer mi nisu plačali pa bih mi ovo jako dobro došlo da nemoram kupovati još . Ovakvim nagradama još …prikaži još!
  • Default avatar -
    st2l
    Nekoć davno, u dane mog djetinjstva i u puno sretnija vremena sjećam se kako sam pomagala mami vješati rublje. Kod perilice je uvijek bio prisutan neizostavan Faks Helizim. Dok sam čekala da ona izvadi rublje iz mašine, često sam proučavala …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.