Komentari 108

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    chelsea
    I dan danas kada osjetim miris Arfa, vratim film u bezbrižne i sretne dane djetinjstva i divnih obiteljskih trenutaka i proslava... Podsjeti me na to kako je cijela kuća mirisala na Arf jer bi mama sve izribala pred neko obiteljsko …prikaži još!
  • Default avatar -
    kucica
    Da,podsjeca na djetinjstvo,na bezbrizne i radosne dane <3
  • Default avatar -
    Manja72
    Da, zaista podsjeća na djetinjstvo. Ja ne znam da je išta drugo i postojalo....
  • Default avatar -
    apucoos
    Na djetinjstvo me najviše podsjeća likvi, odnosno prazne boce od likvija koje smo punili vodom na +40 C stupnjeva i tako se kao klinci špricali međusobno :) Veća faca je bio onaj ko je imao veću plastičnu bocu od likvija... …prikaži još!
  • Default avatar -
    mlinkica
    Rođena sam u okolici Osijeka i cijelo djetinjstvo sam mirisala na Faks. Ne sjećam se niti jedne jedine paste za zube osim kalodonta... Svi smo prali zube kalodontom, svi smo mirili na faks... U kuhinji smo imali Likvi, kao i …prikaži još!
  • Default avatar -
    maljevacdjurdja
    Faks i ja,onda i sad... Kupujem faks u malom seoskom dućanu , dobivam lizalicu od tete prodavačice koja pozdravlja baku,hodam pjevušeći puteljkom do bakine kuće... . /Uzimam faks u trgovačkom centru,sjedam u auto i vozeći se doma riješavam s djetetom …prikaži još!
  • Default avatar -
    dijanaturk
    Fax- vječni pratioc i simbol za čistu odjeću... još iz vremena pakiranja u platnene vreće!
  • Default avatar -
    vila007
    ajme mirisi i okusi djetinstva!!!!
  • Default avatar -
    vandax
    Faks, a krpe imamo još i danas iako moram priznati da su skroz izblijedile od pranja ali još se dosta dobro drže.
  • Default avatar -
    kandina
    Nila me podsjeća na djetinjstvo, njezin miris mi je još u nosu...Mama je prala moju finu robicu u njoj i jedva sam dočekala da obučen friško oprani veš, tek skinut sa štrika. Prekrasno...A ostal proizvode koristim od djetinjstva do sada, …prikaži još!
    ninanena
    Likvi ;) Ljetovanje sa ujakom i ujnom kod bake na selu.Nezaboravno.Imala sam oko 5 godina i uvijek se voljela motati po svuda pa tako krenem prati suđe. Lijepo sam sve oprala i kaže ujna ali nisi isplahnula.Pa naravno da nisam …prikaži još!
  • Default avatar -
    goga80ovan
    Teško se odlučiti koji bi to proizvod bio kad se u našoj kući uvijek koristilo sve od Saponie... Kod bake je uvijek bio Vim i Faks, mama uvijek koristi Arf i Faks, a sad kad sam i ja mama koristim …prikaži još!
  • Default avatar -
    miv
    :) Nila i Faks :) sjećam se dok sam bila jako malena, baka je znala prati veš Faksom... ona je tada stavljala u jako veliku zdjelu na peć (koju je ložila drvima) iskuhavati bijelu posteljinu ... i dodavala bi baš …prikaži još!
  • Default avatar -
    Monikak
    Slučajno sam jednom kupila Ornel-plavi ,oduševila se mirisom i dugotrajnošću mirisa odjeće. Volim kupovati Hrvatsko,znam da su Saponia proizvodi kvalitetni i po pristupačnoj cijeni
  • Default avatar -
    lana1984
    Otkako znam za sebe, znam i za Faks, Ornel i Likvi. :)) To su proizvodi koje je mama uvijek koristila, i kojima je ostala vjerna još i danas. Dobre navike ne treba mijenjati, zar ne? :)
  • Default avatar -
    glava
    Kad te sunce probudi A mama poljubi Lakše se ustaneš Odmah se pokreneš Do kupaonice dotrčiš Odmah četkicu zgrabiš Nema brige I problema Tu je tvoja Kalodont krema
  • Default avatar -
    silwach
    Kad se sjetim djetinjstva, uvijek se sjetim one stare kutije kaladonta i vrati me u prošlost kada me mama morala nagovarati da perem zube, a meni se nije baš dalo jer sam bila mala i nisam ni znala zašto ja …prikaži još!
    wicked007
    Sjećam se Arfa kojeg je moja baka uvijek imala u kući. I sjećam se da me uvijek fascnirala bočica, na dnu hodnika je stajala. Uz to, baka je uvijek imala Kaladont, a jednom prilikom sam u školi shvatila da to …prikaži još!
  • Default avatar -
    BRANKA24
    Moje djetinjstvo je bilo davnih šezdesetih i najupečatljiviji dojam vezano za Saponiju je tjedno pranje rublja. Živjeli smo u radničkoj zgradi gdje na vrhu zgrade je bila praona i teraca za sušiti rublje. Jednom tjedno nosili bi posteljinu u praonu, …prikaži još!
  • Default avatar -
    pero2001
    Rekla bih Kaladont, dugo vremena nisam znala da je Kaladont samo jedan od proizvođača paste za zube, mislila sam da se pasta zove Kaladont,bili su mi sinonimi. Jako mi je drago sto se Kaladont nakon dugo vremena opet poceo reklamirati, bas kao nekad.
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.