Eko 80 prikaza 20. ožujka 2014.

Odabrani dobitnici Saponia paketa!

Ornel
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U povodu velike obljetnice 120 godina, Saponia iz Osijeka ponosno predstavlja šest poboljšanih brendova u posebnoj slavljeničkoj plavoj ambalaži. U našem nagradnom natječaju koji je trajao do 26. ožujka u 11 sati troje najkreativnijih korisnika koji su napisali koji ih Saponijin proizvod podsjeća na djetinjstvo moglo je osvojiti Saponijin paket. U članku pročitaj imena dobitnika

Dobitnici

U nagradnim poklon paketima nalaze se proizvodi linije 120 godina: Faks helizim, Ornel, Nila, Arf, Kalodont i Likvi. Dobitnici poklon paketa su: InesH, marali i ja134. Dobitnike ćemo kontaktirati e-mailom oko načina preuzimanja nagrade.

Zatvorimo li oči i vratimo se u djetinjstvo, u dom koji miriše na čistoću, prisjetimo li se prvog pranja zubi i mekog rublja u koje nas je odijevala majka, sjetit ćemo se i barem jednog Saponijina proizvoda koji je našim bakama i majkama pomogao da nam život učine mirisnijim i čišćim.

Sve je počelo davne 1894.

Svaka je obitelj barem jednom u svom domu imala Saponijin Faks helizim, Nilu, Kalodont, Likvi, barem jednom je odjeća mirisala na Ornel, a kupaonica blistala zahvaljujući Arfu. A kako je sve počelo? Davne 1894. jedan je čovjek vlastitim rukama izradio prvi komadić sapuna ne znajući da postavlja temelj velike priče o čistoći i higijeni koju danas piše Saponia svojim proizvodima. Osječka Saponia ove godine obilježava 120 godina postojanja tijekom kojih je izrasla u suvremenu tvrtku koja na domaćem, ali i regionalnim tržištima plasira niz snažnih brendova koji u potpunosti ispunjavaju očekivanja potrošača.

U povodu ove velike i važne obljetnice Saponijini "mađioničari za čistoću" su osmislili plavu, slavljeničku, liniju proizvoda iznimne kvalitete i dizajna pod zajedničkim nazivnikom 120 godina. Linija povezuje šest glavnih brendova Saponije: Faks helizim, Ornel, Nilu, Likvi, Arf i Kalodont s jednostavnom, ali sugestivnom porukom da su već 120 godina odani vrhunskoj čistoći.

Manje je više – 75 grama je dosta!

Faks helizim 120 godina je deterdžent za pranje rublja s inovativnom formulom i superiornim karakteristikama pranja. Svega 75 grama novog Faks helizima ima istu vrhunsku djelotvornost i snagu odstranjivanja mrlja kao i 100 grama dosadašnjeg deterdženta. Tako Saponia pridonosi očuvanju okoliša smanjenjem uporabe kemikalija, ambalaže i uštedom energije. I na niskim temperaturama, štiti i njeguje. Faks helizim gel 120 godina, zahvaljujući snažnoj formuli, djelotvornoj na niskim temperaturama, prodire duboko u vlakna i snažno odstranjuje zaprljanja. Posebni dodaci štite boje i njeguju vlakna odjeće.

Ornel, drugo ime za ugodan miris

Saponia novim Ornelom 120 godina nadopunjuje postojeću, iznimno kvalitetnu, liniju oplemenjivača. Savršeno usklađene luksuzne note pretočene u novi Ornel daruju mirisne dragocjenosti iz prirode, pružaju senzualno zadovoljstvo, a rublju mekoću i dugotrajan miris.

Nila voli osjetljivo rublje

Fina i osjetljiva odjeća zahtijeva i posebnu njegu. Stoga je Saponia, u sklopu linije za 120 godina, razvila posebnu formulu Nile za osjetljivo obojeno rublje koristeći Color Repair tehnologiju. Specijalni sastojak za zaštitu boja fiksira boje na tkaninu i sprječava njihovo izbljeđivanje.

Likvi - snažniji nego ikada!

U novu formulaciju deterdženta za ručno pranje posuđa Likvi 120 godina integrirane su aktivne komponente koje omogućuju snažno odmašćivanje posuđa. Jedna od osnovnih karakteristika mu je i plastic dry fast efekt koji plastičnom posuđu omogućava brzo sušenje i sjaj.

Arf Cream s mikrogranulama

U sklopu Saponijine linije 120 godina, razvijena je posebna formula univerzalnog sredstva za čišćenje Arf Cream s aktivnim mikrogranulama. Posebna kombinacija snage mekog abraziva i djelotvornih aktivnih sastojaka izvrsna je za čišćenje svih površina, a posebno staklenih i keramičkih ploča.

Kalodont – sinonim za pastu za zube!

Linija proizvoda 120 godina upotpunjena je i promotivnim pakiranjem koje sadrži kvalitetne paste za zube Kalodont. Kalodont Complete Care baziran je na inovativnom konceptu koji kombinira djelovanje aktivnih sastojaka i štiti zube i usnu šupljinu tijekom cijelog dana.

 • Default avatar -
  ja134

  Hvala <3 <3 <3 <3 <3

 • Default avatar -
  melita124

  Miris Faksa helizima otvara u meni škrinjicu uspomena i vidim pred sobom svoju majku mladu i nasmješenu u točkastoj smeđoj haljini kako stavlja lonac na peć da prokuhava rublje. Lonac je veliki i crvene boje sa okrhnutim rubom na vrhu. Sjećam se kako sam fascinirano promatrala prljavo rublje kako se pretvara u blistavo i čisto poput čarolije. Mislila sam kako je Faks magični prah i danas tako mislim. Godine su prohujale, majka je sada stara ali i dan danas obje smo vjerne Faksu helizimu čudesnom prahu koji opere i najtvrđe mrlje.

 • Default avatar -
  fliska

  To je sigurno Faks helizim, moja mama uvijek kupuje Faks jer kaže da joj je to najbolji deterdžent za pranje rublja. U sjećanju mi je mirisno rublje koje mama prostire da se osuši. Taj miris i danas me vraća u djetinjstvo kad god operem rublje jer i ja po uzoru na svoju mamu koristim Faks helizim u svom kućanstvu. Faks - jer je najbolji.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.