Komentari 143

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    kolina
    Jednostavo obozavam rose vino.Meni moj dragi uvijek kupi butelju vina i onda uz finu vecericu uzivamo.Fino lagano,vocno vino. :))
    indica
    Kao ljubiteljici vina,razmišljajući o njima najčešće mi se nameće pitanje o ljudima čije su emocije i životno opredjeljenje vezani uz taj"božji nektar" . U tom vinskom svijetu ,ružičasta vina su posebna priča.U njima ima jednostavnosti ,lakoće i ležernosti jednog ljetnog …prikaži još!
  • Default avatar -
    ajde
    ja sam se baš zaljubila u ružičasta vina i to toliko da moram pazit da mi ta ljubav ne izmakne kontroli :) ili da radije kažem tlo pod nogama :):):)
    tinchy1983
    Zato jer me okusom najviše podsjećaju na vina kakva su nekad pravili moji baka i djed te roditelji nakon njih...Na moju žalost tih starih sorta grožđa više nema,ili su jako rijetka,pa polako zaboravljam taj okus domačeg vina!
  • Default avatar -
    naviii
    Svaka žena na ovome jadnom svijetu zaslužuje minimalnu pažnju od nas muških krpelja, crpimo njihovu dobrotu kroz cijelu godinu.I zato macho man ekipa bar taj jedan dan u godini dajte od sebe ono što su žene najviše zaslužile od nas …prikaži još!
  • Default avatar -
    fliska
    Rose vina volim jer su tako delikatnog okusa, fantastičnog mirisa, a tek boja... rose. Inače ovo je "moja" boja i volim sve što je u toj boji, i naravno volim popiti 2 dl dobrog vina. Ovo je odličan spoj izvrsnosti …prikaži još!
  • Default avatar -
    zowey
    Ružičasto vino u ružičastim predvečerjima za tebe i mene...
  • Default avatar -
    atebazile
    Slatko je uvijek slatko. Slatkasto vino za moju slatkastu osobnost, uz moj najdrazi lagano slatkasti desert. Jos kad bi vi bili dovoljno slatki da mi posaljete jedno slatko a jako kvalitetni vino, slatko vam obecavam da ga necu sa slatkim …prikaži još!
    madelinemads
    Zašto volim rose vina? Jer su onakva kakva bi žena trebala biti, neobična, delikatna, mirisna i zavodljiva.
  • Default avatar -
    slada
    Volim rose i danju i noću, od vina samo njega hoću. Ono mi je kao hrana i jedina mi je mana :)
  • Default avatar -
    libe
    Rose vino,uvijek fino,rajsko piće laganog pjenušavog,vrckastog,slatkog okusa koji se ljubi sa desertima i laganim jelima,ali i druženjima duboko u noć.
  • Default avatar -
    sirela
    nisam neki poznavalac vina, ali volim gemišteka popit i to laganog, a Rose vino volim još više, jer poslije pink vina i svijet je puno ljepši,(ali u razumnim količinama normalno).
  • Default avatar -
    ellica18
    Draga kravo, bila bih stvarno već spomenuta životinja kada ne bih voljela ružičasta vina. Divno piće baš za dan žena, ili Valentinovo kada je sve u nježnim, ženskim bojama. Ali pila bih ja njega uvijek jer njegov okus je praznik za moje nepce.
  • Default avatar -
    R_E_D
    Kada mi već svakodnevica nije u veselim bojama, onda bi bilo lijepo navečer srkutati nešto ružičasto i fino. Nešto poput ružičastog vina :-)
  • Default avatar -
    MARADONA
    Opijenost ljubavlju često je jednaka opijenošću rose vinom. Pogled omekša i lijepo mi je, naravno uz čašu kvalitetnog vina. :)
    dejanjapanac
    Prije svega, veliki sam ljubitelj vina. Iz Daruvara sam, gdje je vino vrlo cijenjeni proizvod i najpoznatiji smo po proizvodnji Daruvarskog Rizlinga i Daruvarske Graševine. Moram priznati da su ova ružičasta vina VRLO primamljiva mojoj supruzi. A pošto se bliži …prikaži još!
  • Default avatar -
    oknar13
    Volim rose vina, ne samo zato što ih je piti milina, nego i zato što moja žena u imenu nosi trag tog imena. Za Dan žena poklonim joj uvijek mirisno cvijeće i vino rose, a ona se onda nasmije sretna …prikaži još!
  • Default avatar -
    Faint
    Volim rose vina jer su slatka, aromatična i mirisna :)
  • Default avatar -
    fireflyyy
    Rose vina volim zato jer su ružičasta i slatka i pružaju osjećaj kao da sam u Barbie svijetu ;).
  • Default avatar -
    jele11
    Zato što kad je ispijem,zarumene mi se obrazi,otpjevam jednu bećarsku...a boca posluži kao mikrofon. Ma tko to ne voli :))
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.