Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Kao ljubiteljici vina,razmišljajući o njima najčešće mi se nameće pitanje o ljudima čije su emocije i životno opredjeljenje vezani uz taj"božji nektar" . U tom vinskom svijetu ,ružičasta vina su posebna priča.U njima ima jednostavnosti ,lakoće i ležernosti jednog ljetnog
…prikaži još!og popodneva,kao kad na terasi u smiraj dana sa dragom osobom ispijajući najdražu mi rashlađenu Rubi rose misli skrenu u nekom drugom smjeru. I tko je kuša,bio poznavatelj ili ne ,neka ju pokuša razumijeti,približiti joj se sa poštovanjem ,jer sigurna sam da će se ubuduće češće družiti.
Zato jer me okusom najviše podsjećaju na vina kakva su nekad pravili moji baka i djed te roditelji nakon njih...Na moju žalost tih starih sorta grožđa više nema,ili su jako rijetka,pa polako zaboravljam taj okus domačeg vina!
Svaka žena na ovome jadnom svijetu zaslužuje minimalnu pažnju od nas muških krpelja, crpimo njihovu dobrotu kroz cijelu godinu.I zato macho man ekipa bar taj jedan dan u godini dajte od sebe ono što su žene najviše zaslužile od nas
…prikaži još! muškaraca, to je LJUBAV i PAŽNJA :) Dobro se uvijek dobrim vraća.ŽENE SRETAN VAM VAŠ DAN.
Rose vina volim jer su tako delikatnog okusa, fantastičnog mirisa, a tek boja... rose. Inače ovo je "moja" boja i volim sve što je u toj boji, i naravno volim popiti 2 dl dobrog vina. Ovo je odličan spoj izvrsnosti
…prikaži još! i punoće okusa. Rose vino kao da je krojeno za žene, jer mislim da im rijetko tko može odoljeti. Ja sam velika ljubiteljica.
Slatko je uvijek slatko. Slatkasto vino za moju slatkastu osobnost, uz moj najdrazi lagano slatkasti desert. Jos kad bi vi bili dovoljno slatki da mi posaljete jedno slatko a jako kvalitetni vino, slatko vam obecavam da ga necu sa slatkim
…prikaži još! gustom otvoriti prije kraja korizme. Slatki pozdrav sa slatjog Grobnika.
Rose vino,uvijek fino,rajsko piće laganog pjenušavog,vrckastog,slatkog okusa koji se ljubi sa desertima i laganim jelima,ali i druženjima duboko u noć.
nisam neki poznavalac vina, ali volim gemišteka popit i to laganog, a Rose vino volim još više, jer poslije pink vina i svijet je puno ljepši,(ali u razumnim količinama normalno).
Draga kravo, bila bih stvarno već spomenuta životinja kada ne bih voljela ružičasta vina. Divno piće baš za dan žena, ili Valentinovo kada je sve u nježnim, ženskim bojama. Ali pila bih ja njega uvijek jer njegov okus je praznik za moje nepce.
Prije svega, veliki sam ljubitelj vina. Iz Daruvara sam, gdje je vino vrlo cijenjeni proizvod i najpoznatiji smo po proizvodnji Daruvarskog Rizlinga i Daruvarske Graševine. Moram priznati da su ova ružičasta vina VRLO primamljiva mojoj supruzi. A pošto se bliži
…prikaži još! 8 mart, tj. dan žena, bio bih Vam vrlo zahvalan ukoliko taj dan učinite još posebnijim i ljepšim za moju dragu suprugu. Bio bih Vam također zahvalan i iz razloga što bih upravo radi Vas, čiji sam redoviti čitatelj, kako i u papirnatom izdanju 24 sata, tako i u svakodnevnom zanimljivo potrošenom vremenu putem internetskih stranica dobio veliki plus u očima svoje supruge :) Moram priznati da sam i sam željan kušati ružičasto vino, jer znam da je IN VINO VERITAS živa istina :)
Volim rose vina, ne samo zato što ih je piti milina, nego i zato što moja žena u imenu nosi trag tog imena. Za Dan žena poklonim joj uvijek mirisno cvijeće i vino rose, a ona se onda nasmije sretna
…prikaži još! i stavi cvijeće u svoje kose. Uresi se, ukrasi i miriše, a moje srce od sreće skače i uz njeno srce diše. Natočimo tada vino u čašu i obrazi nam poprime rose boju, popijemo gutljaj, poljubim je slatko i ona osjeća ljubav moju. Iskazati ljubav vinom, obliti ženu milinom, najljepši je osjećaj jer ona tada blista kao kapljica vina mirisna i čista.
oknar13@gmail.com
Dobitnici ružičastih vina i pjenušaca
Komentari 143
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.