Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
U jesen prošle godine, radila sam na Festivalu vina u Esplanadi! Jest da je moj posao bio baziran u kuhinji,ali imala sam prilike prošetati dvoranama i kušati vina (ali samo na kraju festivala jer alkohol nije dozvoljen za vrijeme rada).
…prikaži još! Kada je sve završilo, neki dobri vinari ostavili su nam boce za uspomenu! Među onima koje sam ja dobila bilo je i rose vino proizvođača Laguna ! Čuvala sam ga do nedavno kada smo ga moja obitelj i ja otvorili za moj 18. rođendan!
Vino je jako ukusno (ali ne jeftino) i htjela bih imati barem još jednu butelju za posebne prilike!
Veliki sam fan rose vina, posebice uz deserte koje mi moj momak sprema, savrseno se stapa sa sa pjenicom od vanilije ili pak domaćom pana cotom sa preljevom od jagode, a ja volim stavljat rose vino kao podlogu za domaći
…prikaži još! umak od trešanja, ma za prste polizat :)
HVALA zdravojkravi na vinu :-) No, piše da će me obavijestiti mailom, ali meni nikakav mail nije stigao. Ili sam ga možda slučajno obrisala što je isto moguće. Zato molim zdravukravu da mi (ponovno) pošalje mail :-) Čestitke i ostalim
…prikaži još! dobitnic-ama/-ima!!!
Rose vino me svojim okusom oduševljava, a svježim i slatkim mirisom mami, kada biram vino po svojoj volji uvijek mi Rose želji udovolji. Svijetlo roza boja vina u elegantnoj čaši i užitak je zajamčen, a ja želim da što duže
…prikaži još!što duže traje taj trenutak hvaljen.
Nakon ispijene čašice fini voćni okusi u ustima se šire,
a što je najvažnije,
nema boljeg afrodizijaka od čaše kvalitetnog Rose vina!:)
Rose vina su posebna, ne samo bojom i mirisom nego i okusom. Muškarci ih obično ne vole jer su slatkasta i brzo ih lupe u glavu bolje rečeno u noge. Osjećaj je čudan, glava bistra a noge ne slušaju. Kod
…prikaži još! nas žena je drugačije, valjda ga zato svrstavaju u ženska vina. Imaju posebno mjesto u mojoj kući. Samo za posebne prigode, romantične večere u dvoje ili ženska druženja. Svakako treba probati iako osobno ne pijem alkohol, ova vina su zbilja pitka.
kako moj dan pocinje i kada: u 6.45h-7.00h mlađi sin mi se budi ubrzo i nakon toga i stariji, tada pocinje moj ubrzan dan pun avantura i novih stvari,od ucenja voznje bicikla,rolanja,kuhanja i izmisljanja svakakvih jela,kupanja,uspavljivanja,presvlacenja i penjanja na glavu
…prikaži još! (doslovce) kada dode mojih pola sata(haha mos mislit kako je to tak dugo prije bi rekla mojih 5minuta) volim se izvaliti u topli boravak uz casu roso vina i uzivat u tim predivnim okusima.Zato se nadam i nekom veselju u mom ubrzanom danu da cete me obradovat nekom nagradom,puno pozdrava od mame 0-24h
Rose vina volim jer su često savršena kombinacija bijelog i crnog vina te sadrže najbolje od jednih i drugih - lagana su poput bijelih, a opet aromatična poput crnih. Sviđa mi se jer su slatkasta te zato pašu i uz
…prikaži još! deserte, ne samo uz predjela ili glavna jela, a odlična su i kao samostalno osvježenje! Ukoliko su i lagano "mjehurićasta" onda je to tek pun pogodak!
Obožavam rose jer ima neki blaži okus,kao blago crveno vino.....crveno pijem uglavnom s colom jer si nemogu priuštiti neka skuplja vina al rose mi je žao pokvariti pa pijem sam
Volim rose vina jer je to prvo piće koje sam natočio u čašu svojoj sadašnjoj curi, a uskoro mojoj budućoj ženi. Volim rose vina jer sam ga natočio u čašu svojoj sadašnjoj curi, a uskoro mojoj budućoj ženi na prvu
…prikaži još!u godišnjicu naše veze.
Volim rose vina (da skratim malo? :D )jer ću ga piti sa svojom budućom ženom na našem vjenčanju, kad nam se dijete rodi, zatim kad mi cura diplomira ove godine na faksu, pa kad ću ja napraviti doktorat, onda kad nam se rodi drugo dijete, pa kad će biti svadba od naše djece... Da skratim-volim rose vina! :) :)
Rose vino sam pila samo jednom. bio je to kozlovicev rose kad sam bila na radnom odmoru u istri, s prijateljicama s faksa, prije nekoliko godina. nikad prije, a ni nikad poslije nisam probala neko tako savrseno vino. uvijek sam
…prikaži još! htjela pocastiti mamu s njim, ali mi je preskupo za 0,7 dcl i tesko ga je naci. bilo bi idealno da mi posaljete jednu botilju rose-a na adresu, na mamino ime. koristi su visestruke: 1. napokon cu pocastit mamu rose-om, 2. mama se moze hvaliti medu kolegicama kako je dobila rose na kucnu adresu, iznenada. to je vrlo bitna stavka. pogotovo kad to organizira kcer koja zivi na najudaljenijem otoku zadarskog arhipelaga. kolegice ce odmah potrcati po rose u ducan. 3. prosirit cete moje "roseovske" vidike. dosad mi je simbol za rose bio kozlovic jer sam samo njega probala, a ako probam ovaj i to na takav originalni nacin, zaboravljam kozlovic u trenu, JU MAST TRAST MI!
Na sam spomen Rose vina zastane mi dah,ta niježna crvenkasta boja koja u sebi krije pregršt okusa,od arome jagode i maline pa do cvijetnih nota ruže čiji miris još dugo nakon kušanja ostaje na nepcu.Inače obožavam rose vina upravo jer
…prikaži još! su tako ženstvena,delikatesna a njihov slatkasti okus govori da su ipak više stvorena zbog nas žena a ne muškaraca!Eto još jedan itekako dobar razlog zašto se bolje rodit kao žensko :)!
Opčenito sam ljubitelj vina.Kod mene u kući vina su zlatna tekućina do koje se jako drzi.Pazi se kada i koje se uz što pije i nije nam problem platiti ako nešto želimo, a uvijek želimo kvalitetnu čašicu.Ružičasta vina ili Rose
…prikaži još! večinom popijem sa curama prije večere kao aperitiv .Savršen početak jedne dobre večere nakon koje nastavimo sa pjenušcem koji savršeno paše uz desert.Lagano uživati uz kolačić(zaboravite dijetu)i pijuckati rose ili pjenušac uz to ,tko nije probao ne zna što je propustio..nirvanu...zato probajte nećete požaliti.Okus koji Vas upotpunjuje i lijepota boje u čaši,okus koji uzdiže...savršenstvo.
Dobitnici ružičastih vina i pjenušaca
Komentari 143
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.