Komentari 143

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kikica_Skippy
    U jesen prošle godine, radila sam na Festivalu vina u Esplanadi! Jest da je moj posao bio baziran u kuhinji,ali imala sam prilike prošetati dvoranama i kušati vina (ali samo na kraju festivala jer alkohol nije dozvoljen za vrijeme rada). …prikaži još!
  • Default avatar -
    Aneleh23
    Veliki sam fan rose vina, posebice uz deserte koje mi moj momak sprema, savrseno se stapa sa sa pjenicom od vanilije ili pak domaćom pana cotom sa preljevom od jagode, a ja volim stavljat rose vino kao podlogu za domaći …prikaži još!
    suncica_negra
    HVALA zdravojkravi na vinu :-) No, piše da će me obavijestiti mailom, ali meni nikakav mail nije stigao. Ili sam ga možda slučajno obrisala što je isto moguće. Zato molim zdravukravu da mi (ponovno) pošalje mail :-) Čestitke i ostalim …prikaži još!
  • Default avatar -
    in_grid
    .. mmmmm.. baš mi treba jedan pink day s finim ružičastim vinom za pravi odmor.. :))
    josipafranjevic
    Nikad nisam probala rose, al dobro zvuči... Pink up my day...
  • Default avatar -
    aprillia
    Nikad nisam probala rose vino i ovo je prilika da promijenite tu činjenicu :-)))
  • Default avatar -
    teichmmb
    Rose vino me svojim okusom oduševljava, a svježim i slatkim mirisom mami, kada biram vino po svojoj volji uvijek mi Rose želji udovolji. Svijetlo roza boja vina u elegantnoj čaši i užitak je zajamčen, a ja želim da što duže …prikaži još!
  • Default avatar -
    goga80ovan
    Rose vina su posebna, ne samo bojom i mirisom nego i okusom. Muškarci ih obično ne vole jer su slatkasta i brzo ih lupe u glavu bolje rečeno u noge. Osjećaj je čudan, glava bistra a noge ne slušaju. Kod …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ivana2023
    kako moj dan pocinje i kada: u 6.45h-7.00h mlađi sin mi se budi ubrzo i nakon toga i stariji, tada pocinje moj ubrzan dan pun avantura i novih stvari,od ucenja voznje bicikla,rolanja,kuhanja i izmisljanja svakakvih jela,kupanja,uspavljivanja,presvlacenja i penjanja na glavu …prikaži još!
  • Default avatar -
    nescho
    Rose vina volim jer su često savršena kombinacija bijelog i crnog vina te sadrže najbolje od jednih i drugih - lagana su poput bijelih, a opet aromatična poput crnih. Sviđa mi se jer su slatkasta te zato pašu i uz …prikaži još!
  • Default avatar -
    mirjana15
    ..mmmmmm..duuuugo ih nisam probala ali kada jesam ti je bila ljubav na prvi okus..senzualno se tope i miluju usta..
  • Default avatar -
    sierrapahuljica
    Obožavam rose jer ima neki blaži okus,kao blago crveno vino.....crveno pijem uglavnom s colom jer si nemogu priuštiti neka skuplja vina al rose mi je žao pokvariti pa pijem sam
  • Default avatar -
    GogoVz
    Volim rose vina jer je to prvo piće koje sam natočio u čašu svojoj sadašnjoj curi, a uskoro mojoj budućoj ženi. Volim rose vina jer sam ga natočio u čašu svojoj sadašnjoj curi, a uskoro mojoj budućoj ženi na prvu …prikaži još!
  • Default avatar -
    Cica_Mica
    Kad bi Bog imao nešto protiv alkohola, zar bi vino napravio tako dobrim? :)
  • Default avatar -
    lidija13
    Rose vino sam pila samo jednom. bio je to kozlovicev rose kad sam bila na radnom odmoru u istri, s prijateljicama s faksa, prije nekoliko godina. nikad prije, a ni nikad poslije nisam probala neko tako savrseno vino. uvijek sam …prikaži još!
  • Default avatar -
    Mistic
    Na sam spomen Rose vina zastane mi dah,ta niježna crvenkasta boja koja u sebi krije pregršt okusa,od arome jagode i maline pa do cvijetnih nota ruže čiji miris još dugo nakon kušanja ostaje na nepcu.Inače obožavam rose vina upravo jer …prikaži još!
  • Default avatar -
    Stankily
    Nježnog i ugodnog okusa. Savršena su i obožavam ih pijuckat.
  • Default avatar -
    j1udzeni
    Prigodom prijateljskih i obiteljskih okupljanja u mom domu, atmosferu uvijek finu dugujemo ROSE VINU !
  • Default avatar -
    zemljaaaa
    obožavam vina..pogotovo ovakva..nisam tip za gemište i bambuse,ali čašu dvije ovakvo..nikad ne odbijam..volim slađa i suša vina..mmmm
  • Default avatar -
    tarantula
    Opčenito sam ljubitelj vina.Kod mene u kući vina su zlatna tekućina do koje se jako drzi.Pazi se kada i koje se uz što pije i nije nam problem platiti ako nešto želimo, a uvijek želimo kvalitetnu čašicu.Ružičasta vina ili Rose …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.