Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Laganijeg su i slatkastijeg okusa od crnih i bijelih vina, i samim time meni su draža. Upravo Rose vina moj su izbor u većini prilika, to je baš pravo vino koje slavi ženu! :)
Volim Rose vina, u njihovom okusu uvijek sve štima. Dobra su za moj krvi tlak Jednostavno uz njih moj život je lak. Idealna za opuštanje, I ljubavno ispod deke šuštanje. I moj dečko ih voli, Stoga moja malenkost ovaj divan
…prikaži još!j divan dar od Vas moli. :)
Čašica jedna uz finu hranu i čini se da život nema manu, još kad se kvalitetno vino pije srce i dušu ono grije. Rose vina baš strašno volim, pa vas za taj poklon molim, i mužić moj bit će sretan
…prikaži još!sretan tada
jer od vina sreća vlada.
Rose vina su moja jedina strast, a nažalost rijetko kad ih mogu naći u trgovinama gdje stanujem. Očito da neznaju šta znači imat kvalitetno vino očaravajućeg okusa. Kao što sama slika govori tisuću riječi tako i okusi govore svoje. Voljela
…prikaži još! bih osvojit ovu nagradu, ipak se bliži i dan žena a i moje je nepce željno ovog fantastično misterioznog okusa!
Prava sam žena - volim cipele, odjeću, šminku i ružičastu boju, pa, prema tome, volim i rose vina. Iako nisam veliki ljubitelj jakih, uobičajenih vina, ova blaža, kako ju ja zovem 'ženska' verzija neopisivo mi paše, i uživam u svakom
…prikaži još! gutljaju kao da je posljednji. Jednostavnost okusa je ono što me osvojilo, i definitivno je jedan od mojih omiljenih poklona, pogotovo za predstojeći Dan žena :)
Ne mogu reći da inače volim alkohol ali čaša vina na dan zvuči idealno. Rose vina volim zato što ih pamtim kao nedavno otkrivene, nešto što se nije moglo naći među standardom podjelom na crna i bijela vina. Nešto što
…prikaži još! razbuđuje maštu, ponekad i strasti radi crvenog tona. Nešto senzualno... mljac!
život je lijep kad pijuckaš vino...jednom bijelo nekad crveno..ali ima dana koji su posebni,,koji od jutra mirišu na cvijeće i proljeće u sred zime..koji pred zalaz podsjete na ljetnu terasu, haljine i ručnike s mora..ima dana kad ne trebaš razmišljati
…prikaži još! što piti za uživati..jer se nosnicama, nepcu i duši nametne roza boja iz boce..prisjetiš se kakvo je to lepršavo gastro iskustvo pa otvoriš jednu rozu bocu i....sve sjedne na svoje mjesto. ima dana koji su zbog toga čista zadovoljština.
U ovom sivilu današnjice lijepo bi sjela čaša roze pjenušca,zatvoriš oči u zagrljaju drage osobe,nepce ti uživa u punoći voćnog okusa dobrog vina i zaboraviš (na trenutak)da plaća opet kasni,struja nije plaćena,Linić smišlja novi porez...
Ma ja necu pjesmice slagat,ni nikakvu rimu vec zelim ta vina. I napisat cu zasto ih zelim samo to pa ak dodu dobro dosla. Nikad bas nikad nisam pila takva vina,a vrijeme je da ih probam. Zar ne?? Trebam nesto
…prikaži još!esto probat da bih mogla zavoljeti,a po izgledu prolaze
i to je jedan razlog zasto ih zelim.
A drugi je razlog ljubav jer me boja njihova asocira na ljubav.
I bas zato postoji treci najvazniji razlog zasto ih zelim,a to je
da moj suprug bas i nije neki romanticar ili mu to bas i neide
pa uz ova vina mozda ga potaknem??
Mogla bih spremiti neku finu vecericu uz vatricu(nemamo kamin,al dobro dosla pec)pa poslije vecerice malo toga vina,pa koji poljubac,
pa ko zna????ULJEPSALI STE MI BAR NA TRENUTAK DA ZABORAVIM NA PROBLEME,UH UZIVILA SAM SE TOTALNO,JE LI OVO STVARNOST????MA NE NIJE
ILI MOZDA JE????KO ZNA MOZDA I BUDE???
Nisam neki ljubitelj vina (više sam pivopija :) ), ali zato moja kolegica obožava ružičasta vina, tako da... ja volim nju, ona voli vina i eto savršenog poklon povodom Dana žena!
Volim popiti dobro vino uz finu večericu a roze vina su mi posebno draga sa svojim voćnim mirisom i aromom. Volim dodati i leda u čašu rose vina, to mi je poseban gušt. Posebno ga konzumiram na proljeće i ljeto,
…prikaži još! uz neko jelo ili kao aperitiv, čak i uz deserte.
Ružičasta vina (ružice ili rose vina) oduvijek su bila obljubljena u nasoj obitelji. To je idealno vino za proljetno i ljetnje uživanje, i kao aperitiv, te odlično ide uz lagane salate, predjela i deserte.
Ukoliko želim utopiti tugu zato što je moj dragi opet "bacio oko" na drugu, biram piće pravo, poput lijeka zdravo. Jer jedino rose vino svakom slučaju riješenje nađe, a mene okrijepi i poput lijeka pomaže! Zato volim rose vina!!!
Čaša rose vina podiže raspoloženje svima. Volim ga jer je stvoreno za žene, boja prava ženska. Nakon koje čaše obrazi se zaroze, smijeh krene i nastaje pravo veselje.
Kažu da ljubav čini čuda, a da tek znate što Rose vina rade ;)
Volim ih piti i to svatko zna, zato ih često i dobijem na dar. Dajem Vam na znanje da mi je zaliha presušila :)
Dobitnici ružičastih vina i pjenušaca
Komentari 143
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.