Komentari 143

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    laurie
    Laganijeg su i slatkastijeg okusa od crnih i bijelih vina, i samim time meni su draža. Upravo Rose vina moj su izbor u većini prilika, to je baš pravo vino koje slavi ženu! :)
    Little_Lady
    Volim Rose vina, u njihovom okusu uvijek sve štima. Dobra su za moj krvi tlak Jednostavno uz njih moj život je lak. Idealna za opuštanje, I ljubavno ispod deke šuštanje. I moj dečko ih voli, Stoga moja malenkost ovaj divan …prikaži još!
  • Default avatar -
    anica32
    Čašica jedna uz finu hranu i čini se da život nema manu, još kad se kvalitetno vino pije srce i dušu ono grije. Rose vina baš strašno volim, pa vas za taj poklon molim, i mužić moj bit će sretan …prikaži još!
  • Default avatar -
    angel25
    Rose vina su moja jedina strast, a nažalost rijetko kad ih mogu naći u trgovinama gdje stanujem. Očito da neznaju šta znači imat kvalitetno vino očaravajućeg okusa. Kao što sama slika govori tisuću riječi tako i okusi govore svoje. Voljela …prikaži još!
    Katy23
    Prava sam žena - volim cipele, odjeću, šminku i ružičastu boju, pa, prema tome, volim i rose vina. Iako nisam veliki ljubitelj jakih, uobičajenih vina, ova blaža, kako ju ja zovem 'ženska' verzija neopisivo mi paše, i uživam u svakom …prikaži još!
  • Default avatar -
    marrona
    Samo pogled na ružičasto vino mi popravi ovaj tmuran dan i prva pomisao mi je odmah: THINK PINK!! :D
    boris_pl
    Ne mogu reći da inače volim alkohol ali čaša vina na dan zvuči idealno. Rose vina volim zato što ih pamtim kao nedavno otkrivene, nešto što se nije moglo naći među standardom podjelom na crna i bijela vina. Nešto što …prikaži još!
  • Default avatar -
    vesena
    život je lijep kad pijuckaš vino...jednom bijelo nekad crveno..ali ima dana koji su posebni,,koji od jutra mirišu na cvijeće i proljeće u sred zime..koji pred zalaz podsjete na ljetnu terasu, haljine i ručnike s mora..ima dana kad ne trebaš razmišljati …prikaži još!
  • Default avatar -
    mljacko
    U ovom sivilu današnjice lijepo bi sjela čaša roze pjenušca,zatvoriš oči u zagrljaju drage osobe,nepce ti uživa u punoći voćnog okusa dobrog vina i zaboraviš (na trenutak)da plaća opet kasni,struja nije plaćena,Linić smišlja novi porez...
  • Default avatar -
    sekakate
    Ma ja necu pjesmice slagat,ni nikakvu rimu vec zelim ta vina. I napisat cu zasto ih zelim samo to pa ak dodu dobro dosla. Nikad bas nikad nisam pila takva vina,a vrijeme je da ih probam. Zar ne?? Trebam nesto …prikaži još!
  • Default avatar -
    saniks10
    Nisam neki ljubitelj vina (više sam pivopija :) ), ali zato moja kolegica obožava ružičasta vina, tako da... ja volim nju, ona voli vina i eto savršenog poklon povodom Dana žena!
  • Default avatar -
    klaric_m
    Savršenog su okusa. Jednostavna a opet zanimljiva. Pašu uz sva jela, nebitno jel riba ili meso.
  • Default avatar -
    Tia0101
    Volim popiti dobro vino uz finu večericu a roze vina su mi posebno draga sa svojim voćnim mirisom i aromom. Volim dodati i leda u čašu rose vina, to mi je poseban gušt. Posebno ga konzumiram na proljeće i ljeto, …prikaži još!
    Maminamaza
    Hvala Vam puno sto ste mene izabrali za jednu od dobitnika. Hvala zdrava krava, hvala vinarije!!!! Veselim se vinima!
  • Default avatar -
    Vujicka
    Ružičasta vina (ružice ili rose vina) oduvijek su bila obljubljena u nasoj obitelji. To je idealno vino za proljetno i ljetnje uživanje, i kao aperitiv, te odlično ide uz lagane salate, predjela i deserte.
  • Default avatar -
    Mimy007
    Ukoliko želim utopiti tugu zato što je moj dragi opet "bacio oko" na drugu, biram piće pravo, poput lijeka zdravo. Jer jedino rose vino svakom slučaju riješenje nađe, a mene okrijepi i poput lijeka pomaže! Zato volim rose vina!!!
  • Default avatar -
    dancani
    ..Jer sam ljubitelj vina...
  • Default avatar -
    kamilica1
    Čaša rose vina podiže raspoloženje svima. Volim ga jer je stvoreno za žene, boja prava ženska. Nakon koje čaše obrazi se zaroze, smijeh krene i nastaje pravo veselje.
  • Default avatar -
    silvanaasi
    Volim piti ružičasta vina. Blagog su voćnog okusa, pitki i da se uživati u njima. Posebno ljeti na moru uz laganu riblju večeru.
  • Default avatar -
    vpaunica
    Kažu da ljubav čini čuda, a da tek znate što Rose vina rade ;) Volim ih piti i to svatko zna, zato ih često i dobijem na dar. Dajem Vam na znanje da mi je zaliha presušila :)
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.