Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Volim rose vina radi svoje jednostavnosti, obilja lepršavih aroma i neodoljivog šarma. Roze je idealno vino za proljetno i ljetnje uživanje, i kao aperitiv, i uz lagane salate, predjela, deserte. Savršeno je i kad sam na izletu, jer u sebi
…prikaži još! objedinjuje lagano tijelo i delikatne arome. Ovom tipu vina naginjemo mi žene pa ga nazivaju i vino za dame jer se u njemu odlikuju sve osobine nježnijeg spola.Sva ružičasta vina nedvojbeno su seksi.
Rose vina volim zbog punine njihovog okusa, jednostavnosti, obilja lepršavih aroma i neodoljivom šarmu. Zbog boje koja prvotno zaintrigira oko promatrača,a onda ga navede da ga polagano kuša tjerajući ga da uživa upravo u tom trenutku :)
Volim popiti dobro vino uz finu večericu a roze vina su mi posebno draga sa svojim voćnim mirisom i aromom. Volim dodati i leda u čašu rose vina, to mi je poseban gušt. Posebno ga konzumiram na proljeće i ljeto,
…prikaži još! uz neko jelo ili kao aperitiv, čak i uz deserte.
Rose vina volim zato što su tako lepršava i lagana, posebno zato što se mogu pijuckati čisto iz gušta i samo radi uživanja u njihovim prekrasnim aromama, a i fino se daju sljubiti uz laganu mediteransku hranu (ribice, maslinovo ulje i sl.)
volim rose vina tako fina ne kaže se uzalud da u vinu leži istina nakon casice odmah sam bolje volje odmah zaboravim sve životne nevolje ovo rose vino nekako mi je damsko piće pa ipak sam ja žensko biće cuvala
…prikaži još!cuvala bi ga samo za posebnu veselicu
da svakoj mojoj prijateljici izmami osmijeh na licu
znam da zdrava krava misli na mene
i da ce me nagraditi ko i druge žene
ipak se bliži naš dan
ajdmo svi na pinky day van..
saljem vam samo dobre želje
sretna sam jer sam u zdravoj kravi našla dobre prijatelje
Rose vino me svojim okusom oduševljava, a svježim i slatkim mirisom mami, kada biram vino po svojoj volji uvijek mi Rose želji udovolji. Svijetlo roza boja vina u elegantnoj čaši i užitak je zajamčen, a ja želim da što duže
…prikaži još!što duže traje taj trenutak hvaljen.
Nakon ispijene čašice fini voćni okusi u ustima se šire,
a što je najvažnije,
nema boljeg afrodizijaka od čaše kvalitetnog Rose vina!:)
život je lijep kad pijuckaš vino...jednom bijelo nekad crveno..ali ima dana koji su posebni,,koji od jutra mirišu na cvijeće i proljeće u sred zime..koji pred zalaz podsjete na ljetnu terasu, haljine i ručnike s mora..ima dana kad ne trebaš razmišljati
…prikaži još! što piti za uživati..jer se nosnicama, nepcu i duši nametne roza boja iz boce..prisjetiš se kakvo je to lepršavo gastro iskustvo pa otvoriš jednu rozu bocu i....sve sjedne na svoje mjesto. ima dana koji su zbog toga čista zadovoljština.
Rose se ne pije svakodnevno. Ono zaslužije trenutak osjećaja zajedništva i veliku lepezu ljubavi. U čsši se obasjava sva raskoš duginih boja i prostor se puni mirisom šumskog voća, limuna i mediterana. Polako otpijemo gutljaj vina i tijelom prostruji osjećaj
…prikaži još! ugode, lahor mirisa zemlje i pokošene trave u proljeće.
Vino polako klizi a mi se divimo trenutku i osjećaju slobode i ljubavi.
Živjeli!!!!
Volim rose vina, ne samo zato što ih je piti milina, nego i zato što moja žena u imenu nosi trag tog imena. Za Dan žena poklonim joj uvijek mirisno cvijeće i vino rose, a ona se onda nasmije sretna
…prikaži još! i stavi cvijeće u svoje kose. Uresi se, ukrasi i miriše, a moje srce od sreće skače i uz njeno srce diše. Natočimo tada vino u čašu i obrazi nam poprime rose boju, popijemo gutljaj, poljubim je slatko i ona osjeća ljubav moju. Iskazati ljubav vinom, obliti ženu milinom, najljepši je osjećaj jer ona tada blista kao kapljica vina mirisna i čista.
oknar13@gmail.com
Jedan gutljaj dovoljan je da čarolija počne...eksplozija emocija koja obuzima Vaše tijelo dolazi do svog vrhunca. Vino izrazito nježne boje i skladnog voćnoga okusa koje natapa Vaše nepce pružit će Vam neopisivo zadovoljstvo. U toplim ljetnim noćima, u prisustvu voljene
…prikaži još! Vam osobe, rashladite se i iznova zaljubite ispijajući rose vina. Isto tako zaljubite se pored kamina u hladnim zimskim noćima u zagrljaju osobe koja Vam život znači, jer vino je poljubac kojim nazdravljamo i pečatimo sva naša postojanja u životu.
Ružičasta vina... Mmmm, to me podsjeća na proljeće, ljetne noći dok s čašom ružičastog vina u jednoj ruci i nekim voćnim kolačem u drugoj ruci uživam u proljetnoj noći punoj mirisima.. Podsjeća me na prijateljice, na naša druženja uz vino
…prikaži još! ili višnjevaču, idući put im želim ponuditi vaše ružičasto vino. Dosta takvih vina imaju arome ljubičice, ruže i ciklame. To je ono što volim. Proljeće, cvijeće, rozo vino, ljeto, prijateljice... Želim ga osvojiti :)
Bit ću iskrena i priznati da sam rose vino pila svega jednom ili dva puta u životu, no žao mi je što češće nisam bila u prilici kušati taj ružičasti nektar koji, iako je ženske boje, okusom prija svakom profinjenom
…prikaži još! nepcu. Čarobna kombinacija okusa i boje vjerujem da nikoga ne ostavlja ravnodušnim pa tako ni mene - potpunog amatera u enogastronomskom smislu. Često se na nađem na odjelu vina u supermarketu kako u rukama vrtim bocu očaravajućeg rosea, ali zbog vinskih preferencija mog životnog partnera, želje vlastitih okusnih pupoljaka puštam da padnu u drugi plan. No, iz provjerenih izvora sam čula da - ako ga popijete dovoljno, uz pravi rose moći ćete i čitav svijet vidjeti ružičasto, i bez naočala dotične boje (što i nije loša alternativa sivoj sadašnjici). A za osjećaj potpune ružičaste ekstaze, kao glazbenu pozadinu dodajte velike količine Pink Floyda, ili možda glazbe s Pink TV-a - svakome po svom ukusu. Užitak je zajamčen. :)
Kažu da ljubav čini čuda, a da tek znate što Rose vina rade ;)
Volim ih piti i to svatko zna, zato ih često i dobijem na dar. Dajem Vam na znanje da mi je zaliha presušila :)
Dečko i ja zaista nismo vinoljupci, zapravo nismo ni alkohololjupci, međutim u svijetu u kojem živimo i društvu u kojem se krećemo donedavno smo slovili kao čudaci. Zašto donedavno ? Evo zašto. Ovog Božića smo na poklon dobili bocu rose
…prikaži još! vina i sva sreća da ga odmah nismo proslijedili dalje već smo mu dali šansu. I oborilo nas je s nogu. Od tada u društvu nas dvoje uvijek naručujemo rose vino. Njega malo čudno gledaju ali baš ga briga jer on uživa.
Laganijeg su i slatkastijeg okusa od crnih i bijelih vina, i samim time meni su draža. Upravo Rose vina moj su izbor u većini prilika, to je baš pravo vino koje slavi ženu! :)
Rose vina su posebna, ne samo bojom i mirisom nego i okusom. Muškarci ih obično ne vole jer su slatkasta i brzo ih lupe u glavu bolje rečeno u noge. Osjećaj je čudan, glava bistra a noge ne slušaju. Kod
…prikaži još! nas žena je drugačije, valjda ga zato svrstavaju u ženska vina. Imaju posebno mjesto u mojoj kući. Samo za posebne prigode, romantične večere u dvoje ili ženska druženja. Svakako treba probati iako osobno ne pijem alkohol, ova vina su zbilja pitka.
Volim rose vina,
uz razne jela fina.
Moj dragi meni ručak sprema,
a za vino on brige nema.
Skupa se opustimo i uživamo.
a sve probleme zaboravimo.
Fino vino i zagrljaj voljenog
moj život ćine savršenog!
Dobitnici ružičastih vina i pjenušaca
Komentari 143
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.