Komentari 143

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TanjaLana
    Volim rose vina radi svoje jednostavnosti, obilja lepršavih aroma i neodoljivog šarma. Roze je idealno vino za proljetno i ljetnje uživanje, i kao aperitiv, i uz lagane salate, predjela, deserte. Savršeno je i kad sam na izletu, jer u sebi …prikaži još!
  • Default avatar -
    nikki88
    Rose vina volim zbog punine njihovog okusa, jednostavnosti, obilja lepršavih aroma i neodoljivom šarmu. Zbog boje koja prvotno zaintrigira oko promatrača,a onda ga navede da ga polagano kuša tjerajući ga da uživa upravo u tom trenutku :)
  • Default avatar -
    Tia0101
    Volim popiti dobro vino uz finu večericu a roze vina su mi posebno draga sa svojim voćnim mirisom i aromom. Volim dodati i leda u čašu rose vina, to mi je poseban gušt. Posebno ga konzumiram na proljeće i ljeto, …prikaži još!
  • Default avatar -
    slada
    Volim rose i danju i noću, od vina samo njega hoću. Ono mi je kao hrana i jedina mi je mana :)
  • Default avatar -
    tihanavox
    Rose vina volim zato što su tako lepršava i lagana, posebno zato što se mogu pijuckati čisto iz gušta i samo radi uživanja u njihovim prekrasnim aromama, a i fino se daju sljubiti uz laganu mediteransku hranu (ribice, maslinovo ulje i sl.)
    ivanah23
    volim rose vina tako fina ne kaže se uzalud da u vinu leži istina nakon casice odmah sam bolje volje odmah zaboravim sve životne nevolje ovo rose vino nekako mi je damsko piće pa ipak sam ja žensko biće cuvala …prikaži još!
  • Default avatar -
    teichmmb
    Rose vino me svojim okusom oduševljava, a svježim i slatkim mirisom mami, kada biram vino po svojoj volji uvijek mi Rose želji udovolji. Svijetlo roza boja vina u elegantnoj čaši i užitak je zajamčen, a ja želim da što duže …prikaži još!
  • Default avatar -
    vesena
    život je lijep kad pijuckaš vino...jednom bijelo nekad crveno..ali ima dana koji su posebni,,koji od jutra mirišu na cvijeće i proljeće u sred zime..koji pred zalaz podsjete na ljetnu terasu, haljine i ručnike s mora..ima dana kad ne trebaš razmišljati …prikaži još!
  • Default avatar -
    Anacrc
    Rose se ne pije svakodnevno. Ono zaslužije trenutak osjećaja zajedništva i veliku lepezu ljubavi. U čsši se obasjava sva raskoš duginih boja i prostor se puni mirisom šumskog voća, limuna i mediterana. Polako otpijemo gutljaj vina i tijelom prostruji osjećaj …prikaži još!
  • Default avatar -
    oknar13
    Volim rose vina, ne samo zato što ih je piti milina, nego i zato što moja žena u imenu nosi trag tog imena. Za Dan žena poklonim joj uvijek mirisno cvijeće i vino rose, a ona se onda nasmije sretna …prikaži još!
  • Default avatar -
    D0055
    Jedan gutljaj dovoljan je da čarolija počne...eksplozija emocija koja obuzima Vaše tijelo dolazi do svog vrhunca. Vino izrazito nježne boje i skladnog voćnoga okusa koje natapa Vaše nepce pružit će Vam neopisivo zadovoljstvo. U toplim ljetnim noćima, u prisustvu voljene …prikaži još!
  • Default avatar -
    catwomanmtk
    Ružičasta vina... Mmmm, to me podsjeća na proljeće, ljetne noći dok s čašom ružičastog vina u jednoj ruci i nekim voćnim kolačem u drugoj ruci uživam u proljetnoj noći punoj mirisima.. Podsjeća me na prijateljice, na naša druženja uz vino …prikaži još!
  • Default avatar -
    delete
    Savršen spoj blagih kiselina, dozirane slatkoće i savršene boje. Parafrazirat ću naslov kultnoga romana M. Kundere - Savršena lakoća postojanja!
  • Default avatar -
    Fiamma
    Bit ću iskrena i priznati da sam rose vino pila svega jednom ili dva puta u životu, no žao mi je što češće nisam bila u prilici kušati taj ružičasti nektar koji, iako je ženske boje, okusom prija svakom profinjenom …prikaži još!
  • Default avatar -
    aprillia
    Nikad nisam probala rose vino i ovo je prilika da promijenite tu činjenicu :-)))
  • Default avatar -
    vpaunica
    Kažu da ljubav čini čuda, a da tek znate što Rose vina rade ;) Volim ih piti i to svatko zna, zato ih često i dobijem na dar. Dajem Vam na znanje da mi je zaliha presušila :)
  • Default avatar -
    Ecume
    Dečko i ja zaista nismo vinoljupci, zapravo nismo ni alkohololjupci, međutim u svijetu u kojem živimo i društvu u kojem se krećemo donedavno smo slovili kao čudaci. Zašto donedavno ? Evo zašto. Ovog Božića smo na poklon dobili bocu rose …prikaži još!
  • Default avatar -
    laurie
    Laganijeg su i slatkastijeg okusa od crnih i bijelih vina, i samim time meni su draža. Upravo Rose vina moj su izbor u većini prilika, to je baš pravo vino koje slavi ženu! :)
  • Default avatar -
    goga80ovan
    Rose vina su posebna, ne samo bojom i mirisom nego i okusom. Muškarci ih obično ne vole jer su slatkasta i brzo ih lupe u glavu bolje rečeno u noge. Osjećaj je čudan, glava bistra a noge ne slušaju. Kod …prikaži još!
  • Default avatar -
    marina1990
    Volim rose vina, uz razne jela fina. Moj dragi meni ručak sprema, a za vino on brige nema. Skupa se opustimo i uživamo. a sve probleme zaboravimo. Fino vino i zagrljaj voljenog moj život ćine savršenog!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.