Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Dečko i ja zaista nismo vinoljupci, zapravo nismo ni alkohololjupci, međutim u svijetu u kojem živimo i društvu u kojem se krećemo donedavno smo slovili kao čudaci. Zašto donedavno ? Evo zašto. Ovog Božića smo na poklon dobili bocu rose
…prikaži još! vina i sva sreća da ga odmah nismo proslijedili dalje već smo mu dali šansu. I oborilo nas je s nogu. Od tada u društvu nas dvoje uvijek naručujemo rose vino. Njega malo čudno gledaju ali baš ga briga jer on uživa.
Jedan gutljaj dovoljan je da čarolija počne...eksplozija emocija koja obuzima Vaše tijelo dolazi do svog vrhunca. Vino izrazito nježne boje i skladnog voćnoga okusa koje natapa Vaše nepce pružit će Vam neopisivo zadovoljstvo. U toplim ljetnim noćima, u prisustvu voljene
…prikaži još! Vam osobe, rashladite se i iznova zaljubite ispijajući rose vina. Isto tako zaljubite se pored kamina u hladnim zimskim noćima u zagrljaju osobe koja Vam život znači, jer vino je poljubac kojim nazdravljamo i pečatimo sva naša postojanja u životu.
Ne da volim, obožavam Rose vina jer su blaga,sočna, slasna, ne preslatka, vrlo svježeg, "živahnog" i mladok okusa. Za moje nepce i okus jako otmjena. Volim popiti čašu rashlađenog Rose vina poslije večere.
Volim rose vina,
uz razne jela fina.
Moj dragi meni ručak sprema,
a za vino on brige nema.
Skupa se opustimo i uživamo.
a sve probleme zaboravimo.
Fino vino i zagrljaj voljenog
moj život ćine savršenog!
rose vina volim piti prije svega zbog njihovog divnog okusa i mirisa i naravno iz zdravstvenih razloga kako bih prevenirao i spriječio razvoj kardiovaskularnih bolesti budući da sam Slavonac pa konzumiram dosta hrane koja je bogata "zločestim" masnoćama i kolesterolom.
Rose vina su moja omiljena.Najviše uživam u njima u ljetnim mjesecima.Upotpunjuju okus svakog deserta.Savršeno za sve prilike.Super aperitiv.Zbog svojih voćnih aroma i mirisa,slatkoće i punoće okusa savršeno za nas ljubiteljice profinjenih okusa.Dižem čašu za ljubav našu.ROSE.
Volim biti različita od drugih a opet svoja.Tako je i sa Rose vinima,ja ih volim a svi oko mene to ne razumiju.Ja im ispričam kako je okus savršen ,kako je vino pitko i da paše uvijek a najviše sa slatkim
…prikaži još!im .Oni mi ne vjeruju,jel vino iza slatkog je smrt i za vino i za kolač kod crnih i bijelih vina ,oni ne žele probati i kažu da sam luda ..jesam ali što mogu ...ja volim različitost i volim Rose vina.
Ja sam baka, imam 70 godina i jako uživam u rose vinima. Ne, nisam ja alkoholičarka. Vina konzumiram rijetko, obavezno su to rose vina i moram priznati da toliko uživam, pa me malo i "ulovi". Nakon jedne čaše dobijem crvene
…prikaži još! fleke po licu, ali nema frke, baku to ne smeta...
Bravo za rose vino.
Volim ružičasta vina, naročito Dvanajščak- Kozol, jer me podsjećaju na studentske dane i druženja s mojom dragom prijateljicom gospodičnom Dvanajščak koja nam nas je uvijek rado častila svojim vinima i s kojima smo ponekad nazdravljali za uspješno položene kolokvije:))
Rose vina na prvi pogled mame svojom bojom koja varira od nježne ružičaste do svijetle boje rubina. Uživam u njihovim raznovrsnim voćnim aromama i raznim mogućnostima kombiniranja: kao aperitiv, uz predjela, salate, deserte.. Idealno žensko vino za opušteno uživanje u
…prikaži još!u nadolazećim sunčanim danima :-)
Volim rose vina radi svoje jednostavnosti, obilja lepršavih aroma i neodoljivog šarma. Roze je idealno vino za proljetno i ljetnje uživanje, i kao aperitiv, i uz lagane salate, predjela, deserte. Savršeno je i kad sam na izletu, jer u sebi
…prikaži još! objedinjuje lagano tijelo i delikatne arome. Ovom tipu vina naginjemo mi žene pa ga nazivaju i vino za dame jer se u njemu odlikuju sve osobine nježnijeg spola.Sva ružičasta vina nedvojbeno su seksi.
Kažu da su to vina za žene ali opet one uvijek znaju što je dobro pa sam se vodio tom mišlju i probao pjenušac.Ne zovu bez veze vina Božjim pićem jel Dioniz je znao što radi i danas zna.Pića za
…prikaži još! posebne ljude sa instančanim okusom za dobro,lijepo i za one koji znaju što je žele.Krivo mi je što rijetko gdje možete naći u baru Rose vino a o pjenušcina na čaše da ne pričam.To su ipak vina za guštanje,zavođenje i za šarmiranje.Desertna vina kojima dajete točku na i, kvalitetnom završetku dana ,večere. samo za sladokusce i znalce.
Kažu da ljubav čini čuda, a da tek znate što Rose vina rade ;)
Volim ih piti i to svatko zna, zato ih često i dobijem na dar. Dajem Vam na znanje da mi je zaliha presušila :)
Dobitnici ružičastih vina i pjenušaca
Komentari 143
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.