Komentari 143

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    bakulas
    Ajme meni :-) Hvala Zdravoj Kravi i vinarijama :-) Puuuuuno hvala, jedva ih čekam probati!!!
  • Default avatar -
    gushterica
    Volim rose vina zbog njihovog svježeg i slakastog groždanog okusa i bogatog mirisa, osjećam se kao da brstim izabelu s brajde pradjedove kuće.
  • Default avatar -
    Ecume
    Dečko i ja zaista nismo vinoljupci, zapravo nismo ni alkohololjupci, međutim u svijetu u kojem živimo i društvu u kojem se krećemo donedavno smo slovili kao čudaci. Zašto donedavno ? Evo zašto. Ovog Božića smo na poklon dobili bocu rose …prikaži još!
  • Default avatar -
    D0055
    Jedan gutljaj dovoljan je da čarolija počne...eksplozija emocija koja obuzima Vaše tijelo dolazi do svog vrhunca. Vino izrazito nježne boje i skladnog voćnoga okusa koje natapa Vaše nepce pružit će Vam neopisivo zadovoljstvo. U toplim ljetnim noćima, u prisustvu voljene …prikaži još!
  • Default avatar -
    Tamigrga
    Ne da volim, obožavam Rose vina jer su blaga,sočna, slasna, ne preslatka, vrlo svježeg, "živahnog" i mladok okusa. Za moje nepce i okus jako otmjena. Volim popiti čašu rashlađenog Rose vina poslije večere.
  • Default avatar -
    sbotica
    Rose vina obožavam uz ušećerene prepržene bademe na božićno jutro.....
  • Default avatar -
    dorryy
    Rose vino je stvoreno za ženu...nježno je, opojno, predivno. Blagi i slatkasti okus jednostavno poziva na ugodnu večeru uz dobro vino i dobru ženu :)
  • Default avatar -
    marina1990
    Volim rose vina, uz razne jela fina. Moj dragi meni ručak sprema, a za vino on brige nema. Skupa se opustimo i uživamo. a sve probleme zaboravimo. Fino vino i zagrljaj voljenog moj život ćine savršenog!
  • Default avatar -
    CIKO
    rose vina volim piti prije svega zbog njihovog divnog okusa i mirisa i naravno iz zdravstvenih razloga kako bih prevenirao i spriječio razvoj kardiovaskularnih bolesti budući da sam Slavonac pa konzumiram dosta hrane koja je bogata "zločestim" masnoćama i kolesterolom.
    sarajaa
    Rose vina su moja omiljena.Najviše uživam u njima u ljetnim mjesecima.Upotpunjuju okus svakog deserta.Savršeno za sve prilike.Super aperitiv.Zbog svojih voćnih aroma i mirisa,slatkoće i punoće okusa savršeno za nas ljubiteljice profinjenih okusa.Dižem čašu za ljubav našu.ROSE.
  • Default avatar -
    Imimi10
    Obožavammm :))
  • Default avatar -
    renky
    Volim biti različita od drugih a opet svoja.Tako je i sa Rose vinima,ja ih volim a svi oko mene to ne razumiju.Ja im ispričam kako je okus savršen ,kako je vino pitko i da paše uvijek a najviše sa slatkim …prikaži još!
  • Default avatar -
    dadoitea
    Ja sam baka, imam 70 godina i jako uživam u rose vinima. Ne, nisam ja alkoholičarka. Vina konzumiram rijetko, obavezno su to rose vina i moram priznati da toliko uživam, pa me malo i "ulovi". Nakon jedne čaše dobijem crvene …prikaži još!
  • Default avatar -
    SLAVICA5
    Ružičasto-svijetlo, toplo, meko, čisto, ugodno, privlačno, poželjno, veselo - takva i ja želim biti!
  • Default avatar -
    pegla23
    Volim ružičasta vina, naročito Dvanajščak- Kozol, jer me podsjećaju na studentske dane i druženja s mojom dragom prijateljicom gospodičnom Dvanajščak koja nam nas je uvijek rado častila svojim vinima i s kojima smo ponekad nazdravljali za uspješno položene kolokvije:))
  • Default avatar -
    adriana007
    Rose vina na prvi pogled mame svojom bojom koja varira od nježne ružičaste do svijetle boje rubina. Uživam u njihovim raznovrsnim voćnim aromama i raznim mogućnostima kombiniranja: kao aperitiv, uz predjela, salate, deserte.. Idealno žensko vino za opušteno uživanje u …prikaži još!
    TanjaLana
    Volim rose vina radi svoje jednostavnosti, obilja lepršavih aroma i neodoljivog šarma. Roze je idealno vino za proljetno i ljetnje uživanje, i kao aperitiv, i uz lagane salate, predjela, deserte. Savršeno je i kad sam na izletu, jer u sebi …prikaži još!
  • Default avatar -
    ana72
    Rose vino,baš je fino.Znamo da ne smijemo piti puno al kad ga okusimo nikad dosta i tako na stolu prazna flašica osta.
  • Default avatar -
    bucocar
    Kažu da su to vina za žene ali opet one uvijek znaju što je dobro pa sam se vodio tom mišlju i probao pjenušac.Ne zovu bez veze vina Božjim pićem jel Dioniz je znao što radi i danas zna.Pića za …prikaži još!
  • Default avatar -
    vpaunica
    Kažu da ljubav čini čuda, a da tek znate što Rose vina rade ;) Volim ih piti i to svatko zna, zato ih često i dobijem na dar. Dajem Vam na znanje da mi je zaliha presušila :)
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.