Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Veliki sam fan rose vina, posebice uz deserte koje mi moj momak sprema, savrseno se stapa sa sa pjenicom od vanilije ili pak domaćom pana cotom sa preljevom od jagode, a ja volim stavljat rose vino kao podlogu za domaći
…prikaži još! umak od trešanja, ma za prste polizat :)
U ovom sivilu današnjice lijepo bi sjela čaša roze pjenušca,zatvoriš oči u zagrljaju drage osobe,nepce ti uživa u punoći voćnog okusa dobrog vina i zaboraviš (na trenutak)da plaća opet kasni,struja nije plaćena,Linić smišlja novi porez...
Ma ja necu pjesmice slagat,ni nikakvu rimu vec zelim ta vina. I napisat cu zasto ih zelim samo to pa ak dodu dobro dosla. Nikad bas nikad nisam pila takva vina,a vrijeme je da ih probam. Zar ne?? Trebam nesto
…prikaži još!esto probat da bih mogla zavoljeti,a po izgledu prolaze
i to je jedan razlog zasto ih zelim.
A drugi je razlog ljubav jer me boja njihova asocira na ljubav.
I bas zato postoji treci najvazniji razlog zasto ih zelim,a to je
da moj suprug bas i nije neki romanticar ili mu to bas i neide
pa uz ova vina mozda ga potaknem??
Mogla bih spremiti neku finu vecericu uz vatricu(nemamo kamin,al dobro dosla pec)pa poslije vecerice malo toga vina,pa koji poljubac,
pa ko zna????ULJEPSALI STE MI BAR NA TRENUTAK DA ZABORAVIM NA PROBLEME,UH UZIVILA SAM SE TOTALNO,JE LI OVO STVARNOST????MA NE NIJE
ILI MOZDA JE????KO ZNA MOZDA I BUDE???
Volim rose vina jer su mome nepcu fina. Volim slatko za desert jos kad je tu i rose vino sve je za pet. Kada vidim kako se sjaji ta rose boja budem kao da nisam sasvim svoja. Mogu ga cijeli
…prikaži još! zivot piti, on meni nikada dosadan nece biti. Taj okus sto vuce na slatko kroz moje grlo prolazi glatko. Rose vino stvarno nema mane, on uvijek zacijeli moga srca rane. Na koljena me baci ta divna aroma, najvise ga volim piti u okrilju svoga doma. Neznam sto bi ja u svom zivotu da ne okusim barem jednom tjedno toga vina nedodirljivu notu. Najbolje je kad je proljece i ljeto, volim ga kao da je nesto sveto. Uz predjela, salate i deserte ja uzivam i sa rose vinom lagano zaljevam. Ja inace nevolim alkohol, ali ovo vino ljeci svaku moju bol. Dosla sam do kraja i nemam vise rijeci da prestanem uzivati u tom vinu nemoze nitko da me sprijeci.
P.S.-Sretna bi jako bila kad bi bas ja to vino osvojila.
Volim rose vina zato što mi daju nekakav dobar osjećaj dok ih pijem. Ta lijepa boja me na neki način čini posebnom, a uz to mi je i najdraža boja, a mogu reći i najdraže vino. Rose vina imaju čaroban
…prikaži još! voćni miris i odmah poželiš popiti cijelu bocu. Ta vina postaju sve popularnija i traženija pa stoga još više zaokupljaju moju pažnju. Da mogu biti alkoholno piće, bila bih rose vino zbog njegovog neodoljivoga šarma. Uživam konzumirajući rose vina jer su tako jednostavna. To je vino idealno za bilo koju prigodu i savršeno je jer posjeduje delikatne arome. Jako su kvalitetna, a i nisu relativno skupa.
Volim ružičasta vina, naročito Dvanajščak- Kozol, jer me podsjećaju na studentske dane i druženja s mojom dragom prijateljicom gospodičnom Dvanajščak koja nam nas je uvijek rado častila svojim vinima i s kojima smo ponekad nazdravljali za uspješno položene kolokvije:))
Inace sam sportski tip i uvijek preferiram da pijem vodu ili sok.Ali kad smo vec na vinima moram skomentirat nesto.Ako cu igdje bilo to rodendan,izlazak ili neki dogadaj popit nesto alkoholno bit ce to uvijek dobro vino.Naravno veliki sam gurman
…prikaži još! pa nekad poslje dobrog rucka ili vecere popijem casicu vina.Rose vina mi se posebno svidaju prvenstveno zbog boje,koje kada stavim u casu sa kockicama leda izgleda bozanstveno..Najvise ga volim popiti u vrucim danima jer onda posebno osvjezava..Ovo su jedne izreke o vinu s kojima se potpuno slazem a to je da-Kad bi Bog imao nesto protiv alkohola zar bi Rose vino napravio tako dobrim...-Dan bez Rose vina je kao dan bez sunca...--I ako zelite biti sretani jedan dan,onda se dobro napijte.Ako zelite biti sretni godinu dana,onda se zaljubite,,a ako zelite biti sretni cijeli zivot pijte dobro Rose vino sa dobrim starim prijateljima...p.s.zaboravih reci da se iz jos jednog razloga veselim nagradi a to je da na svojoj djevojackoj zelim popit nesto dobro i kvalitetno,pa zar ima neceg bolje od Rose vina....
nisam neki poznavalac vina, ali volim gemišteka popit i to laganog, a Rose vino volim još više, jer poslije pink vina i svijet je puno ljepši,(ali u razumnim količinama normalno).
Na jednoj zabavi probala sam rose vino i naprosto sam se oduševila. U ljetnom periodu ga volim biti sa kockicama leda uz omiljenu mi deliciju jagode sa šlagom.
Nisam neki ljubitelj vina (više sam pivopija :) ), ali zato moja kolegica obožava ružičasta vina, tako da... ja volim nju, ona voli vina i eto savršenog poklon povodom Dana žena!
Zato jer me okusom najviše podsjećaju na vina kakva su nekad pravili moji baka i djed te roditelji nakon njih...Na moju žalost tih starih sorta grožđa više nema,ili su jako rijetka,pa polako zaboravljam taj okus domačeg vina!
kako moj dan pocinje i kada: u 6.45h-7.00h mlađi sin mi se budi ubrzo i nakon toga i stariji, tada pocinje moj ubrzan dan pun avantura i novih stvari,od ucenja voznje bicikla,rolanja,kuhanja i izmisljanja svakakvih jela,kupanja,uspavljivanja,presvlacenja i penjanja na glavu
…prikaži još! (doslovce) kada dode mojih pola sata(haha mos mislit kako je to tak dugo prije bi rekla mojih 5minuta) volim se izvaliti u topli boravak uz casu roso vina i uzivat u tim predivnim okusima.Zato se nadam i nekom veselju u mom ubrzanom danu da cete me obradovat nekom nagradom,puno pozdrava od mame 0-24h
Ružičasto vino je uvijek raskošnih voćnih aroma, mekano i skladno. Ružičasto vino nazivaju i vino za dame jer se u njemu odlikuju sve osobine nježnijeg spola. Tako i ja kao mlada dama obožavam tu voćkastu aromu, pogotovo kad dodjem sa
…prikaži još! posla umorna ko pas....jedina stvar sto me uvijek.....ali bas uvijek oraspolozi je kvalitetna casa vina ;)
Najviše volim popiti času crnog vina iza ručka, a rose je dobar za piće u bilo kojoj drugoj situaciji - aperitiv, uz snack, večernja druženja, uz čitanje, gledanje dobrog filma, intimno druženje, prijateljsko tračanje.....jednostavno paše samo dobar rose.
Volim Rose vina, u njihovom okusu uvijek sve štima. Dobra su za moj krvi tlak Jednostavno uz njih moj život je lak. Idealna za opuštanje, I ljubavno ispod deke šuštanje. I moj dečko ih voli, Stoga moja malenkost ovaj divan
…prikaži još!j divan dar od Vas moli. :)
Dobitnici ružičastih vina i pjenušaca
Komentari 143
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.