Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Zašto volim rose vina? Jednostavno zato što me oraspolože u teškim trenucima, potiču na sreću i zadovoljstvo, uveseljavaju svaki moj dan. Uvijek u kući mora biti koja boca dobrog vina, jer i sam pogled na nju čini život ljepši i smireniji.
Rose vina jako volim,,imaju svoj neodoljiv miris,okus...često ga pijem u društvu kad je neko veliko slavlje,savršeno je za sve prilike,uz neku lijepu hranu tu je za nas uvijek.živili i još sto godina ROSE VINO PILI:-)
Uz rozo vino sam se zaljubila => to bi bilo najkraće objašnjenje zašto ga volim. Dečko me na prvi spoj izveo u restoran u centru Zagreba i kao desertno vino je bilo neko rozo vino. Bilo je slatkasto i baš
…prikaži još! je bilo "pitko" uz hranu, a na kraju su i moji obrazi poprimili takvu boju ;-) Ovim člankom ste me baš podsjetili na taj spoj, rumene obraze i rujno vino! :-D
Rose se ne pije svakodnevno. Ono zaslužije trenutak osjećaja zajedništva i veliku lepezu ljubavi. U čsši se obasjava sva raskoš duginih boja i prostor se puni mirisom šumskog voća, limuna i mediterana. Polako otpijemo gutljaj vina i tijelom prostruji osjećaj
…prikaži još! ugode, lahor mirisa zemlje i pokošene trave u proljeće.
Vino polako klizi a mi se divimo trenutku i osjećaju slobode i ljubavi.
Živjeli!!!!
Volim ružičasta vina jer su blaga, slatkastog okusa, nježne arome. A ono što je meni najbitnije je da njihov okus budi lijepe uspomene. Kada mi je dečko prvi puta spremio večeru, uz desert je otvorio naš istarski Rose Muškat ruža
…prikaži još! i tada se rodila velika ljubav. ;)
ja slušam doktore, a oni kažu " za zdravo srce potrebno je svaki dan poslije ručka popiti jednu čašu rose vina."
strogo se držim tog njihovog savjeta i savršeno se odjećam kad ga prakticiram.
Kad mi je teško u životu, uključim maštu i promijenim realnost.svojoj dragoj supruzi tad samo kratko kažem: "Donesi rose vino da nam bude fino!"
I bude nam savršeno. :)
Kada jednom probaš pitaš se gdje si do sada bio...u kakvom neznanju.Osvojio me sa bojom.Patim za svijetlim nježnim bojama jel znam da takva boja daje samo užitak.Probala i zaljuila se.Tako profinjen okus slatkoga ,pitkoga kao da imate najslađu bobicu maline
…prikaži još! ili kupine u ustima koja u Vama probudi sve živce,strasti i osjetila.Ukusan slatkast ali i gorkast okus uz najbolju tortu ili pravi puni sir za grickanje dok sjedin ispret Tv-a, pijuckam i grickam u zagrljaju supruga .....zar postoji bolji završetak teškog i umornog dana...ne ..ljubav voljene osobe uz čašu Rose vina ....
čekam jedan poklon paket da si mogu opet priuštiti taj užitak...
Volim ta slatkasta, mirisna i drugačija vina, ženska, kako mnogi kažu. Nisam od onih koji vole alkohol, ali roza vina su mi nešto sasvim drugačije... Pašu uz jelo, desert, a i sama. Odlična za malo opustiti se na kraju dana...
…prikaži još! Savršena su, i baš po mom ukusu.
Ružičasta vina... Mmmm, to me podsjeća na proljeće, ljetne noći dok s čašom ružičastog vina u jednoj ruci i nekim voćnim kolačem u drugoj ruci uživam u proljetnoj noći punoj mirisima.. Podsjeća me na prijateljice, na naša druženja uz vino
…prikaži još! ili višnjevaču, idući put im želim ponuditi vaše ružičasto vino. Dosta takvih vina imaju arome ljubičice, ruže i ciklame. To je ono što volim. Proljeće, cvijeće, rozo vino, ljeto, prijateljice... Želim ga osvojiti :)
ah moje naj vino... blagog je okusa,boja je divna...volim ga piti poslije kolača...uvijek se pravim važna kad imam rose vino u kuci onda ga točim u posebne čaše i frendice se osjecaju posebno...kao i ja...
ja osobno još nisam probala ružičasta vina ali bih zaista voljela probati kakvog su okusa, izgledaju vrlo primamljivo...vjerujem da su prekrasna baš kao i njihove ambalaže
Ružičasto vino je uvijek raskošnih voćnih aroma, mekano i skladno. Ružičasto vino nazivaju i vino za dame jer se u njemu odlikuju sve osobine nježnijeg spola. Tako i ja kao mlada dama obožavam tu voćkastu aromu, pogotovo kad dodjem sa
…prikaži još! posla umorna ko pas....jedina stvar sto me uvijek.....ali bas uvijek oraspolozi je kvalitetna casa vina ;)
Dobitnici ružičastih vina i pjenušaca
Komentari 143
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.