Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Bit ću iskrena i priznati da sam rose vino pila svega jednom ili dva puta u životu, no žao mi je što češće nisam bila u prilici kušati taj ružičasti nektar koji, iako je ženske boje, okusom prija svakom profinjenom
…prikaži još! nepcu. Čarobna kombinacija okusa i boje vjerujem da nikoga ne ostavlja ravnodušnim pa tako ni mene - potpunog amatera u enogastronomskom smislu. Često se na nađem na odjelu vina u supermarketu kako u rukama vrtim bocu očaravajućeg rosea, ali zbog vinskih preferencija mog životnog partnera, želje vlastitih okusnih pupoljaka puštam da padnu u drugi plan. No, iz provjerenih izvora sam čula da - ako ga popijete dovoljno, uz pravi rose moći ćete i čitav svijet vidjeti ružičasto, i bez naočala dotične boje (što i nije loša alternativa sivoj sadašnjici). A za osjećaj potpune ružičaste ekstaze, kao glazbenu pozadinu dodajte velike količine Pink Floyda, ili možda glazbe s Pink TV-a - svakome po svom ukusu. Užitak je zajamčen. :)
Subota navečer moje je vrijeme za opuštanje uz čašu dobrog ružičastog vina, jer dobro vino zaista ima priču... Vino odabere mene. Kad vino tone, riječi plivaju. Šteta da se vino ne može milovati!
Rose vina volim zbog punine njihovog okusa, jednostavnosti, obilja lepršavih aroma i neodoljivom šarmu. Zbog boje koja prvotno zaintrigira oko promatrača,a onda ga navede da ga polagano kuša tjerajući ga da uživa upravo u tom trenutku :)
ja osobno još nisam probala ružičasta vina ali bih zaista voljela probati kakvog su okusa, izgledaju vrlo primamljivo...vjerujem da su prekrasna baš kao i njihove ambalaže
Rose vina volim zato što su tako lepršava i lagana, posebno zato što se mogu pijuckati čisto iz gušta i samo radi uživanja u njihovim prekrasnim aromama, a i fino se daju sljubiti uz laganu mediteransku hranu (ribice, maslinovo ulje i sl.)
Moram priznati da nikad nisam probala rose vino...(istina ,ne pijem baš),nemam tu naviku,mada često mislim nakon neke fine večerice ili ručka ,da bi baš bilo zgodno degustirati deci nekog finog i kvalitetnog vina.
Vinarstvo je moja velika ljubav i već godinama uživam u tom hobiju. Mislim da puno znam o vinima, često odlazim na izložbe, ali i na degustacije. Degustirao sam puno vina, a i proizvodim 3 vrste vina, a to nisu rose
…prikaži još! vina ni pjenušci. Moje cure (supruga i kćer)vole popiti malo rose vina i moram prizanti da mi je ponekad i žao kada one piju rose vino uz moj obožavani chardonnay. Volio bi dobiti ovu nagradu baš za njih, pa neka uživaju.
Rose vina cijela obitelj voli, niko njima ne može da odoli. Gutljaj, dva, svi će rado popiti, ali ne se i od njih napiti. Pristojni mi ćemo biti, rose vina zahvalno piti. Njima ćemo svako veselje nazdraviti, i sve vas
…prikaži još!sve vas od srca pozdraviti.
Hehe, eto razlog, jer imaj taj fini okus, i svi ga pijemo, i djeca malo gutnu jer im od njega nije ništa, ali najbolje je kad smo s prijateljima i rose vino svi hvale, jer je tako dobro, a nama osmijeh na licu :)
volim rose vina tako fina ne kaže se uzalud da u vinu leži istina nakon casice odmah sam bolje volje odmah zaboravim sve životne nevolje ovo rose vino nekako mi je damsko piće pa ipak sam ja žensko biće cuvala
…prikaži još!cuvala bi ga samo za posebnu veselicu
da svakoj mojoj prijateljici izmami osmijeh na licu
znam da zdrava krava misli na mene
i da ce me nagraditi ko i druge žene
ipak se bliži naš dan
ajdmo svi na pinky day van..
saljem vam samo dobre želje
sretna sam jer sam u zdravoj kravi našla dobre prijatelje
Slatka su i fina. Ružičasta boja, prava ženska vina rezervirana za nas žene. Imamo svoj dan, ali i vino. Odlično prija uvijek, ne opija nas, a čini nas veselima. Volim ga jer je lagano i podsjeća me na romantične trenutke u ugodnom društvu.
ROSE VINO IMA NEOGRANIČENU MOĆ DA BRIŠE SVE RAZLIKE MEĐU LJUDIMA. BEZ OBZIRA NA VJERSKU, POLITIČKU , SPORTSKU ILI MATERIJALNU PRIPADNOST, SVATKO TKO PIJE ROSE VINO OSJEĆA SE MOĆNO ,COOL I POBJEDNIČKI.
Ako hoćeš biti sretan jedan dan, onda se dobro napij; ako želiš biti sretan godinu dana, onda se zaljubi u lijepu ženu. Ali ako hoćeš biti sretan cijeloga života, onda pij dobro vino sa starim prijateljima. :) mislim da je
…prikaži još!e to dovoljno dobar razlog zašto obožavam piti rose vina :)
Volim ih jer..njezna su, kao kad u sneno jutro na travi ugledam rosu.. Leprsava aroma i cvjetni trag, obuzima mi tijelo okus zavodljiv i blag. Dok s usana mi ruzicaste kapi teku, opijam se vocnim mirisom i osjecam ljepotu postojanja
…prikaži još!tojanja neku...
Element je to filozofije zivota,
uspomena sjaj i ljepota,
osmjesi,druzenje,veselje..
avantura pocinje ispunjenjem jedne zelje.
Gutljaj,dva tog sarmantnog vina,
razlog za prijatelje,ljubav,srecu,
Ma nije li to milina?...
Kažu da ljubav čini čuda, a da tek znate što Rose vina rade ;)
Volim ih piti i to svatko zna, zato ih često i dobijem na dar. Dajem Vam na znanje da mi je zaliha presušila :)
Dobitnici ružičastih vina i pjenušaca
Komentari 143
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.