Komentari 143

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Fiamma
    Bit ću iskrena i priznati da sam rose vino pila svega jednom ili dva puta u životu, no žao mi je što češće nisam bila u prilici kušati taj ružičasti nektar koji, iako je ženske boje, okusom prija svakom profinjenom …prikaži još!
  • Default avatar -
    snjofkica
    Subota navečer moje je vrijeme za opuštanje uz čašu dobrog ružičastog vina, jer dobro vino zaista ima priču... Vino odabere mene. Kad vino tone, riječi plivaju. Šteta da se vino ne može milovati!
  • Default avatar -
    renci1980
    jednostavno obozavam vina,rose je tako pitko da bi ga mogla sa velikim uzitkom piti cijeli dan,neizostavan proizvod u mom frizideru ,dobro ohladen
  • Default avatar -
    nikki88
    Rose vina volim zbog punine njihovog okusa, jednostavnosti, obilja lepršavih aroma i neodoljivom šarmu. Zbog boje koja prvotno zaintrigira oko promatrača,a onda ga navede da ga polagano kuša tjerajući ga da uživa upravo u tom trenutku :)
  • Default avatar -
    delete
    Savršen spoj blagih kiselina, dozirane slatkoće i savršene boje. Parafrazirat ću naslov kultnoga romana M. Kundere - Savršena lakoća postojanja!
  • Default avatar -
    monaos
    ja osobno još nisam probala ružičasta vina ali bih zaista voljela probati kakvog su okusa, izgledaju vrlo primamljivo...vjerujem da su prekrasna baš kao i njihove ambalaže
  • Default avatar -
    mala_i
    Rose vina volim jer su laganija od crnih vina, a slađa od bijelih. Idealno pašu za moje nepce jer prevladavaju lagane, mirisne voćne note.
    indica
    A dobitnici?
  • Default avatar -
    tihanavox
    Rose vina volim zato što su tako lepršava i lagana, posebno zato što se mogu pijuckati čisto iz gušta i samo radi uživanja u njihovim prekrasnim aromama, a i fino se daju sljubiti uz laganu mediteransku hranu (ribice, maslinovo ulje i sl.)
  • Default avatar -
    Any7
    Hvala, dobila mail :))
  • Default avatar -
    MATIJABISKUP
    obožavam kristalnu čistoću roze vina. njegov okus pobuđuje osjećaj ljepote ovoe božanstvene kapljice. pij malo, pij dobro..............
  • Default avatar -
    Monikak
    Moram priznati da nikad nisam probala rose vino...(istina ,ne pijem baš),nemam tu naviku,mada često mislim nakon neke fine večerice ili ručka ,da bi baš bilo zgodno degustirati deci nekog finog i kvalitetnog vina.
  • Default avatar -
    grasevina9
    Vinarstvo je moja velika ljubav i već godinama uživam u tom hobiju. Mislim da puno znam o vinima, često odlazim na izložbe, ali i na degustacije. Degustirao sam puno vina, a i proizvodim 3 vrste vina, a to nisu rose …prikaži još!
  • Default avatar -
    Any7
    Rose vina cijela obitelj voli, niko njima ne može da odoli. Gutljaj, dva, svi će rado popiti, ali ne se i od njih napiti. Pristojni mi ćemo biti, rose vina zahvalno piti. Njima ćemo svako veselje nazdraviti, i sve vas …prikaži još!
    ivanah23
    volim rose vina tako fina ne kaže se uzalud da u vinu leži istina nakon casice odmah sam bolje volje odmah zaboravim sve životne nevolje ovo rose vino nekako mi je damsko piće pa ipak sam ja žensko biće cuvala …prikaži još!
  • Default avatar -
    kuota
    Slatka su i fina. Ružičasta boja, prava ženska vina rezervirana za nas žene. Imamo svoj dan, ali i vino. Odlično prija uvijek, ne opija nas, a čini nas veselima. Volim ga jer je lagano i podsjeća me na romantične trenutke u ugodnom društvu.
  • Default avatar -
    FRANOMARINIC
    ROSE VINO IMA NEOGRANIČENU MOĆ DA BRIŠE SVE RAZLIKE MEĐU LJUDIMA. BEZ OBZIRA NA VJERSKU, POLITIČKU , SPORTSKU ILI MATERIJALNU PRIPADNOST, SVATKO TKO PIJE ROSE VINO OSJEĆA SE MOĆNO ,COOL I POBJEDNIČKI.
  • Default avatar -
    marijaodzic
    Ako hoćeš biti sretan jedan dan, onda se dobro napij; ako želiš biti sretan godinu dana, onda se zaljubi u lijepu ženu. Ali ako hoćeš biti sretan cijeloga života, onda pij dobro vino sa starim prijateljima. :) mislim da je …prikaži još!
  • Default avatar -
    bakulas
    Volim ih jer..njezna su, kao kad u sneno jutro na travi ugledam rosu.. Leprsava aroma i cvjetni trag, obuzima mi tijelo okus zavodljiv i blag. Dok s usana mi ruzicaste kapi teku, opijam se vocnim mirisom i osjecam ljepotu postojanja …prikaži još!
  • Default avatar -
    vpaunica
    Kažu da ljubav čini čuda, a da tek znate što Rose vina rade ;) Volim ih piti i to svatko zna, zato ih često i dobijem na dar. Dajem Vam na znanje da mi je zaliha presušila :)
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.