Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Kako najviše volim roze vina? Servirana u društvu moje 3 prijateljice, u savršenom osjećaju opuštenosti i uživanja kakav si naša mala družinica zna stvoriti, u nekom kasno popodnevnom proljetnom druženju u mom stančiću uz pravi ženski lagani meni i ćakulicu
…prikaži još! koja se kod prve čaše vrti oko tema posla, a što čaše odmiču seli prema temama iz kreveta :-))Već nas vidim
Kada jednom probaš pitaš se gdje si do sada bio...u kakvom neznanju.Osvojio me sa bojom.Patim za svijetlim nježnim bojama jel znam da takva boja daje samo užitak.Probala i zaljuila se.Tako profinjen okus slatkoga ,pitkoga kao da imate najslađu bobicu maline
…prikaži još! ili kupine u ustima koja u Vama probudi sve živce,strasti i osjetila.Ukusan slatkast ali i gorkast okus uz najbolju tortu ili pravi puni sir za grickanje dok sjedin ispret Tv-a, pijuckam i grickam u zagrljaju supruga .....zar postoji bolji završetak teškog i umornog dana...ne ..ljubav voljene osobe uz čašu Rose vina ....
čekam jedan poklon paket da si mogu opet priuštiti taj užitak...
Rose vina su moja jedina strast, a nažalost rijetko kad ih mogu naći u trgovinama gdje stanujem. Očito da neznaju šta znači imat kvalitetno vino očaravajućeg okusa. Kao što sama slika govori tisuću riječi tako i okusi govore svoje. Voljela
…prikaži još! bih osvojit ovu nagradu, ipak se bliži i dan žena a i moje je nepce željno ovog fantastično misterioznog okusa!
Ružičasta vina (ružice ili rose vina) oduvijek su bila obljubljena u nasoj obitelji. To je idealno vino za proljetno i ljetnje uživanje, i kao aperitiv, te odlično ide uz lagane salate, predjela i deserte.
ja osobno još nisam probala ružičasta vina ali bih zaista voljela probati kakvog su okusa, izgledaju vrlo primamljivo...vjerujem da su prekrasna baš kao i njihove ambalaže
ja osobno još nisam probala ružičasta vina ali bih zaista voljela probati kakvog su okusa, izgledaju vrlo primamljivo...vjerujem da su prekrasna baš kao i njihove ambalaže
Rose vino,uvijek fino,rajsko piće laganog pjenušavog,vrckastog,slatkog okusa koji se ljubi sa desertima i laganim jelima,ali i druženjima duboko u noć.
Kažu da su to vina za žene ali opet one uvijek znaju što je dobro pa sam se vodio tom mišlju i probao pjenušac.Ne zovu bez veze vina Božjim pićem jel Dioniz je znao što radi i danas zna.Pića za
…prikaži još! posebne ljude sa instančanim okusom za dobro,lijepo i za one koji znaju što je žele.Krivo mi je što rijetko gdje možete naći u baru Rose vino a o pjenušcina na čaše da ne pričam.To su ipak vina za guštanje,zavođenje i za šarmiranje.Desertna vina kojima dajete točku na i, kvalitetnom završetku dana ,večere. samo za sladokusce i znalce.
ja slušam doktore, a oni kažu " za zdravo srce potrebno je svaki dan poslije ručka popiti jednu čašu rose vina."
strogo se držim tog njihovog savjeta i savršeno se odjećam kad ga prakticiram.
Ja se ne želim hvalit kako volim rose vina , zato što nikada u životu nisam probala to vino... No po prethodnim komentarima,valjda je jako dobro. Nadam se da ću jednom imat priliku probat to vino :)
Prava sam žena - volim cipele, odjeću, šminku i ružičastu boju, pa, prema tome, volim i rose vina. Iako nisam veliki ljubitelj jakih, uobičajenih vina, ova blaža, kako ju ja zovem 'ženska' verzija neopisivo mi paše, i uživam u svakom
…prikaži još! gutljaju kao da je posljednji. Jednostavnost okusa je ono što me osvojilo, i definitivno je jedan od mojih omiljenih poklona, pogotovo za predstojeći Dan žena :)
Kao ljubiteljici vina,razmišljajući o njima najčešće mi se nameće pitanje o ljudima čije su emocije i životno opredjeljenje vezani uz taj"božji nektar" . U tom vinskom svijetu ,ružičasta vina su posebna priča.U njima ima jednostavnosti ,lakoće i ležernosti jednog ljetnog
…prikaži još!og popodneva,kao kad na terasi u smiraj dana sa dragom osobom ispijajući najdražu mi rashlađenu Rubi rose misli skrenu u nekom drugom smjeru. I tko je kuša,bio poznavatelj ili ne ,neka ju pokuša razumijeti,približiti joj se sa poštovanjem ,jer sigurna sam da će se ubuduće češće družiti.
Volim rose vina,
uz razne jela fina.
Moj dragi meni ručak sprema,
a za vino on brige nema.
Skupa se opustimo i uživamo.
a sve probleme zaboravimo.
Fino vino i zagrljaj voljenog
moj život ćine savršenog!
Dobitnici ružičastih vina i pjenušaca
Komentari 143
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.