Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
ROSE VINO IMA NEOGRANIČENU MOĆ DA BRIŠE SVE RAZLIKE MEĐU LJUDIMA. BEZ OBZIRA NA VJERSKU, POLITIČKU , SPORTSKU ILI MATERIJALNU PRIPADNOST, SVATKO TKO PIJE ROSE VINO OSJEĆA SE MOĆNO ,COOL I POBJEDNIČKI.
Volim ružičasta vina jer kad ih naručuješ, osjećaš se kao žena. Osim prekrasne boje, obično su i slađa što odgovara ženskom nepcu. Da nema žena, ružičasta vina ne bi bila popularna.
ah moje naj vino... blagog je okusa,boja je divna...volim ga piti poslije kolača...uvijek se pravim važna kad imam rose vino u kuci onda ga točim u posebne čaše i frendice se osjecaju posebno...kao i ja...
Jedino i pijem samo rose a to je samo za blagdane ili kakvu obljetnicu (ako se muž sjeti) , jednostavno ništa drugo od alkohola ne pijem ali npr. za badnjak mi je to užitak pijuckat zajedno sa svojom obitelji ,jednostavno
…prikaži još! jedna čaša i sve bude savršeno .
Ne da volim, obožavam Rose vina jer su blaga,sočna, slasna, ne preslatka, vrlo svježeg, "živahnog" i mladok okusa. Za moje nepce i okus jako otmjena. Volim popiti čašu rashlađenog Rose vina poslije večere.
Rose vino sam pila samo jednom. bio je to kozlovicev rose kad sam bila na radnom odmoru u istri, s prijateljicama s faksa, prije nekoliko godina. nikad prije, a ni nikad poslije nisam probala neko tako savrseno vino. uvijek sam
…prikaži još! htjela pocastiti mamu s njim, ali mi je preskupo za 0,7 dcl i tesko ga je naci. bilo bi idealno da mi posaljete jednu botilju rose-a na adresu, na mamino ime. koristi su visestruke: 1. napokon cu pocastit mamu rose-om, 2. mama se moze hvaliti medu kolegicama kako je dobila rose na kucnu adresu, iznenada. to je vrlo bitna stavka. pogotovo kad to organizira kcer koja zivi na najudaljenijem otoku zadarskog arhipelaga. kolegice ce odmah potrcati po rose u ducan. 3. prosirit cete moje "roseovske" vidike. dosad mi je simbol za rose bio kozlovic jer sam samo njega probala, a ako probam ovaj i to na takav originalni nacin, zaboravljam kozlovic u trenu, JU MAST TRAST MI!
Moja obitelj se bavi vinogradarstvom i vinarstvom i često sa suprugom i sinom odlazim na izložbe vina i degustacije. Moj odabir je uvijek rose vino, jer je lagano, blago i nekako "ženskasto". Obožavam ovo "barbi" vino, kako ga ja odmila
…prikaži još! zovem, kada je lagano rashlađeno. Uživancija ga je polako pijuckati i guštati u njegovom mirisu i okusu.
Ja sam baka, imam 70 godina i jako uživam u rose vinima. Ne, nisam ja alkoholičarka. Vina konzumiram rijetko, obavezno su to rose vina i moram priznati da toliko uživam, pa me malo i "ulovi". Nakon jedne čaše dobijem crvene
…prikaži još! fleke po licu, ali nema frke, baku to ne smeta...
Bravo za rose vino.
Vinarstvo je moja velika ljubav i već godinama uživam u tom hobiju. Mislim da puno znam o vinima, često odlazim na izložbe, ali i na degustacije. Degustirao sam puno vina, a i proizvodim 3 vrste vina, a to nisu rose
…prikaži još! vina ni pjenušci. Moje cure (supruga i kćer)vole popiti malo rose vina i moram prizanti da mi je ponekad i žao kada one piju rose vino uz moj obožavani chardonnay. Volio bi dobiti ovu nagradu baš za njih, pa neka uživaju.
U jesen prošle godine, radila sam na Festivalu vina u Esplanadi! Jest da je moj posao bio baziran u kuhinji,ali imala sam prilike prošetati dvoranama i kušati vina (ali samo na kraju festivala jer alkohol nije dozvoljen za vrijeme rada).
…prikaži još! Kada je sve završilo, neki dobri vinari ostavili su nam boce za uspomenu! Među onima koje sam ja dobila bilo je i rose vino proizvođača Laguna ! Čuvala sam ga do nedavno kada smo ga moja obitelj i ja otvorili za moj 18. rođendan!
Vino je jako ukusno (ali ne jeftino) i htjela bih imati barem još jednu butelju za posebne prilike!
Dobitnici ružičastih vina i pjenušaca
Komentari 143
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.