Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ovo je super,stvarno treba isprobati.Na dijetama sam od 17 godine sada imam 26 i više stvarno neznam šta da radim.Prije 1 god. i 9 mj. sam rodila, i nikako da smršavim,koliko god da smršavim sve se brzo vrati,bilo je gladovanja
…prikaži još! i raznih dijeta i ništa još sam deblja nego prije,osječam se grozno i sram me je hodati po cesti istvarno bi mi dobro došlo jedan od preparata Blokegras bomboni, Light Nova shakeovi i Linea Sbelt čokoladice.Jer nisam u mogučnosti kupiti.
Nadam se da če mi to pomoći ako osvojim.
Kad vam netko tako iskren kao što su djeca kaže : "Mama nisi stara, samo si debela" odlučiš to promijeniti. Odrekla sam se slatkiša, gaziranih sokova... i u 14 dana izgubila sam 2 tjedna!!! I, da, rodila 4x, full time
…prikaži još!e mama, 30 g.,153 cm i mali višak kilograma... Pozz
drage moje, kao što sam probala sve probat ću i novadiet, do sada nije ništa bilo učinkovito, jer nakon 9 mj. čuvanja trudnoće i carskog poroda (nekretanja) skupilo se 20 kg, Već 5 mj pokušavam skinuti 3x tjedno brzo hodanje
…prikaži još!e po 60 min i 6x tjedno fitness za žene po 30 min i vjerovale ili ne samo 4 kg manje i to u zadnja dva mjeseca (2kg mjesečno) i da ne zaboravim 2,5-3l vode dnevno.
sigurna sam da ni novadiet nije čarobnjak kao niti jedan proizvod na tržištu i ne može napraviti manekenku od žene ako se ne uloži truda i napora u seb., Sve dok nisam poslušala savjete zdrave krave, treba potrošiti više nego uneseš (mislim kalorija) a sve ostalo su samo pomagala, nije krenulo ...
bilo bi mi drago kad bi dobila poklon da mi pomogne eliminirati još ovih 16 kg da se napokon osjećam zdravo i da me moja leđa prestanu boljeti i da ne umrem dok se popnem na 4 kat bez lifta i da se mogu igrati sa djetetom dok se ono ne umori a ne ja....
šaljem svima veeeliku pusu u ovaj prekrasan pravi proljetni dan koji je meni danas dao još više snage i volje da idem van na malo duže pješačenje....
Dosad sam isprobala skoro sve moguce gluposti: od izgladnjivanja do skupih tabletica.. i nista od toga mi nije pomoglo zato sto koliko god me zasitila dijetna hrana, nije to to.. ja zelim jesti i piti nesto fino, bogatog okusa, a
…prikaži još! ne nesto sto je zelene boje i sto ni moj zec ne bi pojeo.. ne kazem ja da povrce nije dobro, stovise odlicno je za svaku vrstu dijete, ali budimo iskreni, povrce ne moze komparirati npr ukusnoj cokoladi koja se njezno topi u ustima... to je moj glavni problem - nisam gladna, ali moje osjetilo okusa nije zadovoljeno i zato moram posezat za slatkim... ne znam da li bi mi ovo pomoglo da smrsavim al stvarno je vec vrijeme da napravim nesto od sebe, ne zelim cijeli zivot hodat brzim korakom ulicama sam zato da me ljudi ne zamijete tj da ne primjete moju 'velicinu' koju je tesko ne primijetiti... cijelo vrijeme se bavim nekom fizickom aktivnoscu - sto trcanjem, sto rolanjem, sto odbojkom, sto plesom itd.. neko vrijeme sam se cak bavila breakdanceom - od toga sam samo dobila misicnu masu u rukama zbog cega trenutno izgledam jos i deblje.. ali unatoc svim tim aktivnostima, unos kalorija mi je uvijek veci od potrosnje jer ne mogu odoljeti slasticama i ne mogu si pomoci :(
Ja sam novopečena mama,imam dvomjesečnog sina,našu najveću ljubav,ali i petnaestak kilograma viška što me jako muči..Cijeli život vodim bitku sa kilogramima,nije tako strašno,al uvijek desetak kilograma previše..Da mi se može ispuniti jedna želja bilo bi to mršavljenje,da konačno mogu obući
…prikaži još! što želim bez prikrivanja svega i svačega i krenuti u šetnju sa bebom u ove proljetne dane,bila bi neusporedivo sretnija..Isto tako,s obzirom na porodiljnu naknadu i malu plaću svoga supruga,koji je inače najbolji suprug i otac na cijelom svijetu,nemam ni novaca za novu,veću garderobu a i ne da mi se biti staromodna jer u modernim dućanima ne mogu ništa zakopčati,ipak imam samo 34 godine,a k tome i puno mladji duh,a i mladjeg supruga,ha,ha..Znate kako je,svaki novčić bi potrošili na sina,samo da njemu ništa ne fali,a nama kako bude..Puno šetam,pazim što jedem kolko tolko,počinjem i vježbati kad doktor dopusti,al očito treba još neki poticaj da mama opet bude zgodna,ha,ha.. Kad bi ja bila sretna dobitnica vašeg poklon paketa,nitko sretniji od nas troje..Puno pozdrava od nas troje..
Ovakva poruka me neki dan dočekala na stolu. Napisao ju je moj dragi dečko.Ona glasi: "Tako si lijepa, tako si obla i sve na tebi ljulja se uvijek sam htio da budeš moja,da kraj tebe budim se. Ali ne vrijedi
…prikaži još!ijedi i ne ide, jer sve što vidiš ti bi htjela
ti bi odmah pojela,
i sve me više steže i davi težina tvoje ljubavi.
Debela ćao, o bella moja ćao,
neka te drugi hrani i ljubi
to više neću biti ja!
Volim te, buco moja, volim te
i sve bih dao za tebe
al' teška su vremena došla
imam srca, para nemam
zato se s tobom rastajem.
I makarone i paštašute i peciva i salame
ti bi htjela sve, baš sve
čuješ li kako vjetar puše
kroz moje prazne džepove!?
Samo te molim da me razumiješ
jer ja te želim, ja te volim
ja te sanjam kao i prije
ostani mi zdravo, bombice moja
i ne zaboravi me... "
Eto to je tužno pismo u kojem me moj dragi momak napušta zbog moje prekomjerne težine i požude za hranom... :( plizzzzz poklonite mi ovaj fini poklon paket proizvoda da se što prije vratim u formu i vratim svog dragoga k sebi i da napuni džepove sa lovom koju više neće morati trošiti na moje prohtijeve za hranom! Hvala! :)
Obožavam slatko i to mi je najveća mana, Blockegras bomboni bili bi mi idealna hrana! Light Nova shake je jednostavan i lak, njega smućkat može doslovce svak! Radim, vozim, vremena često ja vam nemam, da uravnotežen, dijetni obrok sama spremam!
…prikaži još! spremam!
Još sam mlada, al kile tu su,
dečko mi veli da imam vel'ku guzu!
Preko vikenda tada puno se trudim,
da biciklom i stepom nešto izgubim!
Zdrava je krava uvijek preporuka puna,
informacije saznaš, a bez puno kuna!
Pomoć je meni dobrodošla svaka,
tako mislim da je možda u NovaDieti kvaka! ;)
Idem na dijetu, nek zna cijeli svijet Mršavjet ću slatko uz NovaDiet! Šećer brišem iz jelovnika, bomboni i shakeovi odsad su moja spika. Čokoladica finih odreći se neću, jer NovaDiet je tu, na svu sreću! Papat ću fino i slatko
…prikaži još! slatko cijeli dan,
ovakva dijeta je stvarno predivan san.
Kad smršavim, bit ću glavna faca,
vikat će za mnom: ˝Vidi kakva maca!˝
Kravice Zdrava puno ti hvala,
što si mi ovakvu divnu dijetu dala!
Prije par dana sam bila kod kolegice koja ima vagu koja mjeri postotak masnog tkiva! Ajme meni, pa ja sam k'o tuljan! Mogu tri zime preživjeti! Dečko mi inače radi na naftnoj platformi i nema ga po par mjeseci, a
…prikaži još!i, a ja doma uzgajam salo!
Ne bih baš voljela da se šokira ponovno kada se vrati jer mu definitivno ne treba težak posao, apstinencija od seksa pa onda još i debela cura! :D
komentar će mi biti jednostavan-puno nas želi smršaviti i ja bih voljela da nagradu podjelite svima i onda se fino za 2 mjeseca nađemo na kavi i promoviramo vas kolektivno!! Moja je sitna želja imat s mužom nježne sate sa
…prikaži još! upaljenim svijetlom i na plaži se opušteno igrat s djecom umjesto se skrivati u hladu kao paparazzi ;)) Možda zvučim površno al znam zvučati i jako optimistično- dozvolite mi da vjerujem u vas nakon velikog broja bačenih novaca na one kojima više ne vjerujem. veliki pozdrav :)
Elegantnije rješenje za mršavljenje
Komentari 130
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.