Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Moja kćer je stalno na dijetama. Ona je cijeli život veliki kompleksaš zbog kila. Kad je bila mala često danima ne bi jela. Sada je žena u srednjim godinama. Jako sam tužna kada je gledam kako se muči. Svaki dan
…prikaži još! ona i njezina obitelj su kod mene na ručku. Žao mi je kada pojede "kao ptičica", a ja hranu svaki dan spremam sa toliko ljubavi i pažnje. Probala je puno dijeta. Nikada nije bila jako debela, ima desetak kilograma viška, ali vidim da je to jako, jako muči. Trudim se ja da kuham laganu hranu, ali nikakve koristi od toga. Ma znam ja zašto je to tako. Ona voli slatko i to je deblja. Pošto sam pročitala ovaj članak, došla sam do zaključka da bi ova NOVA DIET za nju bila jako dobra, jer ima neke slatke proizvode, a to bi njoj odgovaralo. Ja bi bila najsretnija kada bi je mogla iznenaditi i jedan dan joj servirati Novu Diet za ručak, a još sretnija bi bila kada bi ona obukla malu crnu haljinicu koju sam joj ja sašila, a koju je tako jako voljela nositi.
drage moje, kao što sam probala sve probat ću i novadiet, do sada nije ništa bilo učinkovito, jer nakon 9 mj. čuvanja trudnoće i carskog poroda (nekretanja) skupilo se 20 kg, Već 5 mj pokušavam skinuti 3x tjedno brzo hodanje
…prikaži još!e po 60 min i 6x tjedno fitness za žene po 30 min i vjerovale ili ne samo 4 kg manje i to u zadnja dva mjeseca (2kg mjesečno) i da ne zaboravim 2,5-3l vode dnevno.
sigurna sam da ni novadiet nije čarobnjak kao niti jedan proizvod na tržištu i ne može napraviti manekenku od žene ako se ne uloži truda i napora u seb., Sve dok nisam poslušala savjete zdrave krave, treba potrošiti više nego uneseš (mislim kalorija) a sve ostalo su samo pomagala, nije krenulo ...
bilo bi mi drago kad bi dobila poklon da mi pomogne eliminirati još ovih 16 kg da se napokon osjećam zdravo i da me moja leđa prestanu boljeti i da ne umrem dok se popnem na 4 kat bez lifta i da se mogu igrati sa djetetom dok se ono ne umori a ne ja....
šaljem svima veeeliku pusu u ovaj prekrasan pravi proljetni dan koji je meni danas dao još više snage i volje da idem van na malo duže pješačenje....
Unazad godinu dana otkako sam dosla u meno pauzu kile rastu. Zanimljivo da radim na takvom poslu i poprilicno se krecem na svjezem zraku. Koliko god pokusavala s dijetama nema nekog rezultata, a nikako si ne smijem dozvoliti natrpati kile
…prikaži još! sama sebi govorim naravno ne samo zbog zdravlja nego opcenito. Voljela bi probati paket NovaDiet za lagano i sigurno mrsavljenje i nakon toga vas obavijestiti o uspjehu ......hvala
Pa meni ne izgleda loše. Slatki užitak, a opet pomaže pri mršavljenju. Još u svakodnevno vježbanje mogu se postići željeni rezultati. Ja osobno smatram da uz malo truda i pravu hranu to svatko može postići što znam iz vlastitog iskustva
…prikaži još!va gubitkom od 30 kg. Isplatilo se :) Još ovo moram provat da ne jedem slatkiše :)
ohoho! Sada sam vesela i stiglo mi je proljeće! Možda je ovo napokon rješenje za moje probleme. Već 15 godina se nisam najela kako treba, a sa svojih 32 godine, 162 cm i 87 kg nemam ništa elegantno i lijepo
…prikaži još! za obući i o tome sanjam već godinama.
Nisam uvijek imala 87 kg, ali je najžalosnije to što sam mislila: "Ooooo, kako sam debela" i onda kada sam imala 58 kg!!!! Halo!!! Da mi je sada 70ak kilograma bila bih najsretnija i najljepša žena na Planeti!
Definitivno, sljedeći kredit ili odgoda na neku od kartica ide za NOVADIET!!!
U borbi s teškom depresijom utjehu sam našla u hrani. Obično u trenucima emocionalne krize, navalila bi na hranu.... Nekako je bilo lakše nakon "pokojeg" zalogaja.... Da bude još gore, završila sam na antidepresivu i antipsihotiku, koji povećavaju apetit i
…prikaži još! želju za hranom.... U cca godinu dana, sigurno sam se udebljala 20 i nešto kg (a oduvijek sam imala problema s viškom kilograma)... Sada, nakon tri godine teške borbe sa depresijom i brojnih hospitalizacija, moje psihićko stanje se poboljšalo, ali kilogrami su ostali... Doduše, uspjela sam smršaviti 10-15kg (veći dio sam izgubila radeći kao sezonac),.... No, zadnje vrijeme ne mogu izgubiti ni jedan kilogram unatoč tome što pazim na prehranu... Štoviše, ako si dopustim da pojedem malo više, kazaljka na vagi za čas pokaže kilu više... Voljela bih se riješiti viška kilograma (ne tražim da budem kao djevojke s naslovnica) i konačno vratiti samopoštovanje i krenuti među ljude.... Budući da sam vrlo mlada (18,5god), mislim da je ovo pravo vrijeme da promijenim nešto na sebi i da počnem živjeti normalan život mladih ljudi... A mislim da bi mi "koji kilogram" manje, znatno pomogao u tome....
Sve to super zvuči, ali za trajno mršavljenje se trebaju usvojiti zdrave navike. Ne postoji ništa poput trajnog skidanja kilograma, postoji samo bolji i zdraviji životni stil. Lako je jesti par mjeseci reducirano i zdravo te reci da si na
…prikaži još! zdrav način izgubio kile, ali ako se vratiš prejedanju i slatkišima, vratit će se sve. Tako ne vjerujem ni u ovo jer jedenjem slatkog da bi se zamijenilo slatko se ne rješavamo ''ovisnosti'', već se zavaravamo.
Uspjela sam zadnjih 16 mjeseci skinuti 6 fiksnih kilograma, uz pojačanu aktivnost i izbacivanja nekih prhrambenih proizvoda, ali morala bi još minimalno 3 kg koji jednostavno stoje i ne daju se. Inače obožavam slatko, pa bi mi ovi proizvodi super
…prikaži još! došli kao zamjena za slatke međuobroke. Bivši sam pušač, pa obožavam slatko, tako da bi mi za nagradu što ne pušim, mogli dodijelitit Blokegras bombone, Light nova shake, i Linea Sbelt čokoladu. Inače, dobila sam koji kilogram otkako sam prestala pušitit, ali nikad više neću pušiti.
Elegantnije rješenje za mršavljenje
Komentari 130
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.