Komentari 130

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    boole
    Ovo je super,stvarno treba isprobati.Na dijetama sam od 17 godine sada imam 26 i više stvarno neznam šta da radim.Prije 1 god. i 9 mj. sam rodila, i nikako da smršavim,koliko god da smršavim sve se brzo vrati,bilo je gladovanja …prikaži još!
  • Default avatar -
    jolly123
    Kad vam netko tako iskren kao što su djeca kaže : "Mama nisi stara, samo si debela" odlučiš to promijeniti. Odrekla sam se slatkiša, gaziranih sokova... i u 14 dana izgubila sam 2 tjedna!!! I, da, rodila 4x, full time …prikaži još!
  • Default avatar -
    ps1ps1
    drage moje, kao što sam probala sve probat ću i novadiet, do sada nije ništa bilo učinkovito, jer nakon 9 mj. čuvanja trudnoće i carskog poroda (nekretanja) skupilo se 20 kg, Već 5 mj pokušavam skinuti 3x tjedno brzo hodanje …prikaži još!
  • Default avatar -
    katrinapetrova
    Dosad sam isprobala skoro sve moguce gluposti: od izgladnjivanja do skupih tabletica.. i nista od toga mi nije pomoglo zato sto koliko god me zasitila dijetna hrana, nije to to.. ja zelim jesti i piti nesto fino, bogatog okusa, a …prikaži još!
  • Default avatar -
    macorica
    Ja sam novopečena mama,imam dvomjesečnog sina,našu najveću ljubav,ali i petnaestak kilograma viška što me jako muči..Cijeli život vodim bitku sa kilogramima,nije tako strašno,al uvijek desetak kilograma previše..Da mi se može ispuniti jedna želja bilo bi to mršavljenje,da konačno mogu obući …prikaži još!
  • Default avatar -
    ZAKS
    Ovakva poruka me neki dan dočekala na stolu. Napisao ju je moj dragi dečko.Ona glasi: "Tako si lijepa, tako si obla i sve na tebi ljulja se uvijek sam htio da budeš moja,da kraj tebe budim se. Ali ne vrijedi …prikaži još!
    alguna
    Obožavam slatko i to mi je najveća mana, Blockegras bomboni bili bi mi idealna hrana! Light Nova shake je jednostavan i lak, njega smućkat može doslovce svak! Radim, vozim, vremena često ja vam nemam, da uravnotežen, dijetni obrok sama spremam! …prikaži još!
  • Default avatar -
    schnappi
    Idem na dijetu, nek zna cijeli svijet Mršavjet ću slatko uz NovaDiet! Šećer brišem iz jelovnika, bomboni i shakeovi odsad su moja spika. Čokoladica finih odreći se neću, jer NovaDiet je tu, na svu sreću! Papat ću fino i slatko …prikaži još!
    ivanac86
    Prije par dana sam bila kod kolegice koja ima vagu koja mjeri postotak masnog tkiva! Ajme meni, pa ja sam k'o tuljan! Mogu tri zime preživjeti! Dečko mi inače radi na naftnoj platformi i nema ga po par mjeseci, a …prikaži još!
    naomi666
    komentar će mi biti jednostavan-puno nas želi smršaviti i ja bih voljela da nagradu podjelite svima i onda se fino za 2 mjeseca nađemo na kavi i promoviramo vas kolektivno!! Moja je sitna želja imat s mužom nježne sate sa …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.