Komentari 130

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    dadoitea
    Moja kćer je stalno na dijetama. Ona je cijeli život veliki kompleksaš zbog kila. Kad je bila mala često danima ne bi jela. Sada je žena u srednjim godinama. Jako sam tužna kada je gledam kako se muči. Svaki dan …prikaži još!
  • Default avatar -
    ps1ps1
    drage moje, kao što sam probala sve probat ću i novadiet, do sada nije ništa bilo učinkovito, jer nakon 9 mj. čuvanja trudnoće i carskog poroda (nekretanja) skupilo se 20 kg, Već 5 mj pokušavam skinuti 3x tjedno brzo hodanje …prikaži još!
  • Default avatar -
    cipiripiaa
    Joooj, meni ovo pod hitno treba. Sve sam već preparate isprobala i ništa. U pomoć!!!!!
  • Default avatar -
    ninoslava61
    Unazad godinu dana otkako sam dosla u meno pauzu kile rastu. Zanimljivo da radim na takvom poslu i poprilicno se krecem na svjezem zraku. Koliko god pokusavala s dijetama nema nekog rezultata, a nikako si ne smijem dozvoliti natrpati kile …prikaži još!
  • Default avatar -
    Milana21
    Pa meni ne izgleda loše. Slatki užitak, a opet pomaže pri mršavljenju. Još u svakodnevno vježbanje mogu se postići željeni rezultati. Ja osobno smatram da uz malo truda i pravu hranu to svatko može postići što znam iz vlastitog iskustva …prikaži još!
  • Default avatar -
    lavica2
    ohoho! Sada sam vesela i stiglo mi je proljeće! Možda je ovo napokon rješenje za moje probleme. Već 15 godina se nisam najela kako treba, a sa svojih 32 godine, 162 cm i 87 kg nemam ništa elegantno i lijepo …prikaži još!
  • Default avatar -
    crogirlivana
    U borbi s teškom depresijom utjehu sam našla u hrani. Obično u trenucima emocionalne krize, navalila bi na hranu.... Nekako je bilo lakše nakon "pokojeg" zalogaja.... Da bude još gore, završila sam na antidepresivu i antipsihotiku, koji povećavaju apetit i …prikaži još!
  • Default avatar -
    ferrari21
    Kako sam nedavno započela dijetu i kako mi je sad već dosta gladovanja ovo se čini presavršenim, u svakom slučaju vrijedi isprobati. Lijep pozdrav :)
  • Default avatar -
    SilkyCoco
    Sve to super zvuči, ali za trajno mršavljenje se trebaju usvojiti zdrave navike. Ne postoji ništa poput trajnog skidanja kilograma, postoji samo bolji i zdraviji životni stil. Lako je jesti par mjeseci reducirano i zdravo te reci da si na …prikaži još!
  • Default avatar -
    inas
    Uspjela sam zadnjih 16 mjeseci skinuti 6 fiksnih kilograma, uz pojačanu aktivnost i izbacivanja nekih prhrambenih proizvoda, ali morala bi još minimalno 3 kg koji jednostavno stoje i ne daju se. Inače obožavam slatko, pa bi mi ovi proizvodi super …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.