Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
NA DIJETI SAM 5 MJESECI;VJEŽBAM;MUČIM SE;NEKAD UPADAM U DEPRESIJU;JEDEM;PA SE MRZIM I TAAAAKOOOO STALNO:::KILE IDU DOLJE AL JA VIŠE NEMAM SNAGE!!!!možda je taj proizvod moja motivacija i moja nada da ustrajem..
Imam višak kilograma koje sam između ostalog natukla grickanjem između glavnih obroka ,a da su mi bili dostupni novi proizvodi Blokegras bomboni i Sbelt čokoladice ne bi vjerojatno bila tu gdje jesam sa kilama jer oni lažni napadaji gladi bili
…prikaži još!i bi vjerojatno smanjeni za velik postotak.
dosada sam prosla preko desetak dijeta.Od izgladnjivanja po cijele dane,mjesečeve dijete,tabletica nekih ali kile neprestano variraju,smrsam 2 kile a tri dobijem i neprestano tako. Uz to imam problema sa stitnjacom i stvarno mi nije jasno gdje grijesim. TRCim pola sata
…prikaži još! 3 puta tjedno ne veceram iza 5 sati.Ujutro pojedem jedu hrenovku ili nesto tako a za rucak mozda komad mesa i snitu kruha a poslijepodne samo voce i jednostavno neznam je li meni opce ima pomoci :(((
Super, upravo sam zadnja dva mjeseca bila na dijeti 3 tjedna i uspješno skinula 11 kila, ali sad je krenula stagnacija a meni strašno fali slatkoooooooooo, mislim da je ovo idealno za one koje vole slatko a koji žele imati
…prikaži još! pristojnu liniju ... super sve pohvale
Odlično! Slatkiši s kojima mogu gubiti kile! :) Konačno lijepo vrijeme i krenula sam trčati i plivati i uz to treniram rekreativno boks 3 dana u tjednu i mogu reći da se osjećam odlično, s tim da i manje jedem,
…prikaži još!, očekujem rezultate da do ljeta uspijem stesat lijepu liniju za moreee :)
Imam jedanaestogodišnju nećakinju na pragu puberteta. Sad već teži 95 kg. Za djevojčicu pred kojom su tek uživanja u tinejdžerskim ludiranjima i druženjima to je strašno. Polako bježi u svoj svijet i od uživanja u čokoladama. Sad kad bi uspjela
…prikaži još! uz te nove proizvode smršat ma predložila bi Vas za nNobela ali moram priznat da sam prva poprilično skeptična.
vauuu.. nema sta, svaka cast sta da netko misli na nas koji moramo mrsavit..
sa tim proizvodom bi unjela slatko koje nisam dugo ni okusila a i mom muzu bi bio spas...
PRESTALA BI GA GRIST.. :-)
MA MENI VJEROJATNO NI SVETA VODICA NE BI VIŠE POMOGLA DA SMRŠAVIM,SVE SAM PREPARATE PROBALA,A S OVIM ZADNJIM MI JE ČAK I DOŠLO DA SE OB(J)ESIM,HAHA. 28 MI JE GODINA,A TJELESNA AKTIVNOST MI JE BLIZU NUUULE,OSIM POVREMENIH ŠETNJI,A KILOGRAMI SE
…prikaži još!E GOMILAJU.PAAAA- RAZUVJERITE ME!!!!!
hello javlja vam se bivša rukometašica koje je nakon godinu dana napokon došla do neke optimalne težine,naime visoka sam 172 i imam 68 kg(21 god),to je sve ok jer brojke mi nebi trebale ništa značit,ali baš sam si super kad
…prikaži još! vidim 68 a ne npr.76 kg....uglavnom bilo bi dobro probat sve ove bombone i shakeove jer ako mi pomognu da skinem ovo još malo masti na bedrima,eh svaka vam čast...i btw ne vježbam,mrzim trčat(npr.oko Jaruna),dakle uz faks i posao....prelijena sam ;)
već skoro 8 godina imam oko 7kg viška. povremeno (svakih godinu do 2) gladujem i vježbam pa ih skinem, ali čim malo prestanem paziti...puf eto ih nazad...grrrr... postoji li trajnije riješenje??!!??
Od kada znam za sebe imam problema sa težinom i sa time što ljudi uvijek kažu da sam debela, što niti malo nije ugodno. Uvijek sam bila na toj meti svojih vršnjaka a i onih koji to nisu, i to
…prikaži još! je ostavilo dosta traga na meni što znači da sam ja i dalje bujala i davala još više povoda za ružne i pogrdne riječi tih 'zlobnika'. Imam snagu, volju i jako veliku izraženu želju za gubitkom kilograma, što sam jedno vrijeme i uspjela da ih se riješim, ali nikada dovoljno i da tako ostane. Kilogrami su se vraćali kako su i otišli, što me sve više smetalo pa sam na kraju polako i odustajala, misleći da nema nade. Gledam ostale djevojke po gradu kako imaju lijepe noge, bedra, ravan trbuh, ono o čemu ja sanjam cijeli svoj život. Dosta sam vremena i zatvorena bila u 4 zida i odmoglo svemu, što fizički, tako malo i psihički, u doba puberteta i odrastanja. Mislim da sam idealan kandidat za ovu vrstu mršavljenja. Imam 23 god, 110 kg, inače sam jače građe, možda nitko ne bi rekao da imamo toliko kg, ali je tako. Unaprijed se zahvaljujem i na ukazanom vremenu za čitanje ovog posta. Pozdrav :)
tako je divno uživati u finoj papici a tako je teško skinuti posljedice prevelikog uživanja. djete su jednolične i mukotrpne pa izgubimo bitku i prije nego smo krenuli u rat sa viškom kilograma. super bi bilo da je niskokalorična hrana
…prikaži još!na barem malo ukusnija i nepcu draža. mršaviti a osladiti se ,san je svih debeljuca ovoga svijeta. pa pošaljite malo vaših delicija da olakšate proljetnu djetu mojoj sada malo popunjenijoj malenkosti.
Ne znam da li mi je mjesto među Vama, jer spadam u "Đombe" odnosno vesele debeljuškaste četrdesetgodišnjakinje! Visoka sam 158, a kg "sam0" 107. No to ne izgleda tako grozno kako zvući, jer fala Bogu na modi da se to
…prikaži još! zakamuflirat, a i građa tijela pomaže. Ali 100 je 100. Jedino što dijelim s vama , je želja za mrševljenjem. Isprobala sam doslovno svašta od čajeva, tableta do akupunkture. Skinula 40 kg, pa dobila nazad i tako stalno. Nije da cijeli život imam problema s kg, oni su počeli poslije trudnoće,a s godinama..zna se. No ne odustajem - cilj mi nije vraćanje mladosti iljepote, već očuvanje zdravlja (makar i da se malo ljepote vrati, ne bih se bunila ) Nije da su sve bile bezuspješne, no najveći je problem u glavi!
Najveći problem mi je vježbanje, uz posao i obitelj, nemoguća misija. Jedino vrijeme za mene koje mogu odvojiti je spavanje. sada sam ponovno na dijeti,ali ne dijelim oduševljenje,nekako grebem i ipak sam skinula uz gladovanje (voće, jogurt, ribe i sl.) 15 kg, no prema lječniku još mi ostaje "sitnih" 30, prema njemu s obzirom na visinu, građu i godine idealna težina bi bila 72 kg. Malo gubim nadu, i stvarno bi mi dobro došao neki malo veći pomak, da ne idem opet putem:malo više kg malo brže, a onda zdravijim tempom.To ne daje nikada dobro.Trebam lagano i sigurno mršavljenje,to je zdravo.Trebam NovaDiet!Trebam je!!!!Hvala:)
Često puta višak kilograma meni stvara velike zdravstvene tegobe (bona leđa i otečena stopala).Iako dosta pazim što unosim od hrane u svoj organizam,višak kilograma uvijek je prisutan.Ne smijem fizički naprorno vježbati,ali svakodnevno šećem ili vozim bicikl.Probao sam razne metiode mršavljenja,no
…prikaži još!,no rezultati su bili samo trenuti,a moj organizam bio je bitno iscrpljen i oslabljen.Volio bih smanjiti višak kilograma, uživati u okusima, pritom dobro se osjećati.Zato bih jako volio isprobati NovaDiet proizvode i osjetiti njihovu kvalitetu i učinkovitost.
zapravo nakon dugogodišnjeg iskustva u isprobavanju različitih vrsta prehrane, sa željom brzog gubitka kilograma došla sam do zaključka, da sam uvijek ostala pomalo gladna a ta glad nakon dužeg vremena eskalira u pobunu pa se vratim starim navikama tj, do
…prikaži još! sita da se najedem. zato mislim da bi mi pomogli NovaDiet proizvodi, kao nadopuna pravilnoj prehrani. pozdrav.
Elegantnije rješenje za mršavljenje
Komentari 130
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.