Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
hello javlja vam se bivša rukometašica koje je nakon godinu dana napokon došla do neke optimalne težine,naime visoka sam 172 i imam 68 kg(21 god),to je sve ok jer brojke mi nebi trebale ništa značit,ali baš sam si super kad
…prikaži još! vidim 68 a ne npr.76 kg....uglavnom bilo bi dobro probat sve ove bombone i shakeove jer ako mi pomognu da skinem ovo još malo masti na bedrima,eh svaka vam čast...i btw ne vježbam,mrzim trčat(npr.oko Jaruna),dakle uz faks i posao....prelijena sam ;)
Ajme papaš bombone, shakeove i čokoladice i mršaviš..mislim da je to moja životna želja:), u svakom slučaju idem ja u teretanu i pazim ša bacim u usta, ali svi mi sladokusci padamo u napaste pred božicom afrodizijaka chocholadoom ili bilo
…prikaži još! ćime napravljenom od nje, dijetalno ili ne pa sačuvaj me Bože ja čak imam i gel za tuširanje od čokolade. haha, ali sad dosta šale...voljela bih probati tako nešto, naravno da je formula vježba i zdrava hrana ali treba neka ispomoć, neke sam probala i ništa mislim da bi ovo moglo biti dobro..utažava glad za slatkim..mrak....voljela bih probati pa ako je dobro..znaš za stalno...kile su borba haha, voljela bi da mogu kopirati Scarlett: As God is my witness, I'll never be hungry again:))
Moja kćer je stalno na dijetama. Ona je cijeli život veliki kompleksaš zbog kila. Kad je bila mala često danima ne bi jela. Sada je žena u srednjim godinama. Jako sam tužna kada je gledam kako se muči. Svaki dan
…prikaži još! ona i njezina obitelj su kod mene na ručku. Žao mi je kada pojede "kao ptičica", a ja hranu svaki dan spremam sa toliko ljubavi i pažnje. Probala je puno dijeta. Nikada nije bila jako debela, ima desetak kilograma viška, ali vidim da je to jako, jako muči. Trudim se ja da kuham laganu hranu, ali nikakve koristi od toga. Ma znam ja zašto je to tako. Ona voli slatko i to je deblja. Pošto sam pročitala ovaj članak, došla sam do zaključka da bi ova NOVA DIET za nju bila jako dobra, jer ima neke slatke proizvode, a to bi njoj odgovaralo. Ja bi bila najsretnija kada bi je mogla iznenaditi i jedan dan joj servirati Novu Diet za ručak, a još sretnija bi bila kada bi ona obukla malu crnu haljinicu koju sam joj ja sašila, a koju je tako jako voljela nositi.
ohoho! Sada sam vesela i stiglo mi je proljeće! Možda je ovo napokon rješenje za moje probleme. Već 15 godina se nisam najela kako treba, a sa svojih 32 godine, 162 cm i 87 kg nemam ništa elegantno i lijepo
…prikaži još! za obući i o tome sanjam već godinama.
Nisam uvijek imala 87 kg, ali je najžalosnije to što sam mislila: "Ooooo, kako sam debela" i onda kada sam imala 58 kg!!!! Halo!!! Da mi je sada 70ak kilograma bila bih najsretnija i najljepša žena na Planeti!
Definitivno, sljedeći kredit ili odgoda na neku od kartica ide za NOVADIET!!!
Sve to super zvuči, ali za trajno mršavljenje se trebaju usvojiti zdrave navike. Ne postoji ništa poput trajnog skidanja kilograma, postoji samo bolji i zdraviji životni stil. Lako je jesti par mjeseci reducirano i zdravo te reci da si na
…prikaži još! zdrav način izgubio kile, ali ako se vratiš prejedanju i slatkišima, vratit će se sve. Tako ne vjerujem ni u ovo jer jedenjem slatkog da bi se zamijenilo slatko se ne rješavamo ''ovisnosti'', već se zavaravamo.
Pa meni ne izgleda loše. Slatki užitak, a opet pomaže pri mršavljenju. Još u svakodnevno vježbanje mogu se postići željeni rezultati. Ja osobno smatram da uz malo truda i pravu hranu to svatko može postići što znam iz vlastitog iskustva
…prikaži još!va gubitkom od 30 kg. Isplatilo se :) Još ovo moram provat da ne jedem slatkiše :)
Imam jedanaestogodišnju nećakinju na pragu puberteta. Sad već teži 95 kg. Za djevojčicu pred kojom su tek uživanja u tinejdžerskim ludiranjima i druženjima to je strašno. Polako bježi u svoj svijet i od uživanja u čokoladama. Sad kad bi uspjela
…prikaži još! uz te nove proizvode smršat ma predložila bi Vas za nNobela ali moram priznat da sam prva poprilično skeptična.
imam 22 godine rodila sam dijete prije 2 godine ...posto sam cjelu trudnocu morala mirovati i cuvati trudnocu meni koja sam prije trudnoce bila hiperaktivna je to tesko palo 9 mjeseci mirovanja i dobila sma 45 kg,poslije poroda isprobavala sam
…prikaži još! razlicite dijete skinula sam nekih 20 tak kila +- ali mi je ostalo isto toliko za skinuti ,imam volju za dijetu ali uvijek odustanem na pola puta jer sam jedna od onih koji su ovisni o cokoladi i slatkom ,tako da moj karakter nije dovoljno jak za sve te bez slatkog dijete,usvojila sma pravilo da pijem gorku kavu ali bwz slatkog ne izdrizim duze od 3 tjedna,stoga mi vas proizvod zvuci kao ostvarenje snova ako to zblja djeluje nemogu si zamisliti nesto bolje z sebe ...
Inače se kaže da žena kad nađe dugogodišnjeg dečka i/ili muža prestane brinuti o sebi, jednostavno rečeno zapusti se ... Ja sam godinu i pol u braku i sad sam tek počela brinuti o sebi ... malo pažnje na prehranu,
…prikaži još! malo aerobika, šminkanje ... Ali sa šminkom se ne mogu kg prekriti ... tako da planiram ovo isprobati, da vidimo dali djeluje...
Blokegras bombonima, Light Nova shakeovima i Linea Sbelt čokoladicama. Oda,da već se vidim kako elegantno gubim kile .Pomozite jer već gubim svaku nadu da ću ikada izgubiti višak.plizzzzzz
..ovo je odlična vjest, vježbala sam u teretani redovito tri godine, kako bi postigla što bolju tjelesnu težinu, te sam se tamo raspitala za zamjenske obroke, međutim odlučila sam ulagati u svoju karijeru te upisala visoku školu nakon koje nemam
…prikaži još! vremena za vježbanje. Nova diet proizvodi čine mi se savršenim rješenjem za moj plan da zadržim što bolju liniju :)
toooo!!! to sam čekala!!moj problem je što sam bila jako teško bolesna,pa me nije bilo briga za kilograme,tj.,kako izgledam.izvukla sam se u zadnji tren,što bi se reklo,za dlaku i sad imam višak od nekih 15ak kg....vježbam,skačem,trudim se ..ali ovo bi
…prikaži još! mi jaaaaaako dobro došlo kao podrška :)))
molim Vas za pomoć, iako bih i ja htjela za sebe pokušavam pomoć sinu da smršavi. Ima samo 17 godina i 89 kila. Prije malo više od mjesec dana je počeo regulirati prehranu i vježbati, ali kile idu jaako sporo
…prikaži još! imam osjećaj da gubi nadu i da će odustati. Kako nisam baš u financijskoj situaciji da mu kupim neki od preparata za pomoć pri mršavljenju, nadam se da ćete mi uskočiti i razveseliti i mene i njega. Unaprijed hvala
Tužna mama
bit ću kratka trebam pomoć za mršavljenje mislim da bi mi ovaj preparat bio dobar stimulans da povratm svoju prvobitnu kilažu nakon poroda...prošlo je 10 mjeseci a ja se ne mogu maknuti od stola ili frižidera
pomozite plizzz
Elegantnije rješenje za mršavljenje
Komentari 130
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.