Komentari 130

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    specka
    nečakinja me neki dan pita u kojem sam mjesecu trudnoće, a ja nisam trudna!!!!! krenula na dijetu, al trebam pomoć!
  • Default avatar -
    mallina15
    NA DIJETI SAM 5 MJESECI;VJEŽBAM;MUČIM SE;NEKAD UPADAM U DEPRESIJU;JEDEM;PA SE MRZIM I TAAAAKOOOO STALNO:::KILE IDU DOLJE AL JA VIŠE NEMAM SNAGE!!!!možda je taj proizvod moja motivacija i moja nada da ustrajem..
  • Default avatar -
    MARIKINA01
    Imam višak kilograma koje sam između ostalog natukla grickanjem između glavnih obroka ,a da su mi bili dostupni novi proizvodi Blokegras bomboni i Sbelt čokoladice ne bi vjerojatno bila tu gdje jesam sa kilama jer oni lažni napadaji gladi bili …prikaži još!
  • Default avatar -
    Nina1107
    Biti gladan i mršaviti ili piti Light Nova Shake ? Hmmm,pitanje je sad.... .... ... ... ... PITI LIGHT NOVA SHAKE I MRŠAVITI !!!!!:-)
  • Default avatar -
    matea33333
    dosada sam prosla preko desetak dijeta.Od izgladnjivanja po cijele dane,mjesečeve dijete,tabletica nekih ali kile neprestano variraju,smrsam 2 kile a tri dobijem i neprestano tako. Uz to imam problema sa stitnjacom i stvarno mi nije jasno gdje grijesim. TRCim pola sata …prikaži još!
  • Default avatar -
    madoni
    Super, upravo sam zadnja dva mjeseca bila na dijeti 3 tjedna i uspješno skinula 11 kila, ali sad je krenula stagnacija a meni strašno fali slatkoooooooooo, mislim da je ovo idealno za one koje vole slatko a koji žele imati …prikaži još!
  • Default avatar -
    tassha
    Odlično! Slatkiši s kojima mogu gubiti kile! :) Konačno lijepo vrijeme i krenula sam trčati i plivati i uz to treniram rekreativno boks 3 dana u tjednu i mogu reći da se osjećam odlično, s tim da i manje jedem, …prikaži još!
  • Default avatar -
    mfucko
    hoću to!to bi bio moj spas za ovo ljeto,prije 4 god. sam se udebljala 10 kg. i sad nikako da ih skinem...
  • Default avatar -
    suzi2
    Imam jedanaestogodišnju nećakinju na pragu puberteta. Sad već teži 95 kg. Za djevojčicu pred kojom su tek uživanja u tinejdžerskim ludiranjima i druženjima to je strašno. Polako bježi u svoj svijet i od uživanja u čokoladama. Sad kad bi uspjela …prikaži još!
  • Default avatar -
    ivamatanovic
    vauuu.. nema sta, svaka cast sta da netko misli na nas koji moramo mrsavit.. sa tim proizvodom bi unjela slatko koje nisam dugo ni okusila a i mom muzu bi bio spas... PRESTALA BI GA GRIST.. :-)
    malirat05
    MA MENI VJEROJATNO NI SVETA VODICA NE BI VIŠE POMOGLA DA SMRŠAVIM,SVE SAM PREPARATE PROBALA,A S OVIM ZADNJIM MI JE ČAK I DOŠLO DA SE OB(J)ESIM,HAHA. 28 MI JE GODINA,A TJELESNA AKTIVNOST MI JE BLIZU NUUULE,OSIM POVREMENIH ŠETNJI,A KILOGRAMI SE …prikaži još!
  • Default avatar -
    Brownie
    hello javlja vam se bivša rukometašica koje je nakon godinu dana napokon došla do neke optimalne težine,naime visoka sam 172 i imam 68 kg(21 god),to je sve ok jer brojke mi nebi trebale ništa značit,ali baš sam si super kad …prikaži još!
  • Default avatar -
    MsVijolica
    već skoro 8 godina imam oko 7kg viška. povremeno (svakih godinu do 2) gladujem i vježbam pa ih skinem, ali čim malo prestanem paziti...puf eto ih nazad...grrrr... postoji li trajnije riješenje??!!??
  • Default avatar -
    aleksandra83
    Odlično riješenje za nas koji želimo postići željeni izgled a nemamo vremena za kuhanje!:))Nadam se paketu pa da mogu i prosvijedoćit rezultatima!:)
  • Default avatar -
    kravaa1505
    Od kada znam za sebe imam problema sa težinom i sa time što ljudi uvijek kažu da sam debela, što niti malo nije ugodno. Uvijek sam bila na toj meti svojih vršnjaka a i onih koji to nisu, i to …prikaži još!
  • Default avatar -
    nina0407
    tako je divno uživati u finoj papici a tako je teško skinuti posljedice prevelikog uživanja. djete su jednolične i mukotrpne pa izgubimo bitku i prije nego smo krenuli u rat sa viškom kilograma. super bi bilo da je niskokalorična hrana …prikaži još!
    Renifil
    Ne znam da li mi je mjesto među Vama, jer spadam u "Đombe" odnosno vesele debeljuškaste četrdesetgodišnjakinje! Visoka sam 158, a kg "sam0" 107. No to ne izgleda tako grozno kako zvući, jer fala Bogu na modi da se to …prikaži još!
  • Default avatar -
    dacagolf
    jedna Tuzlanka zeli da dobije taj paket,ionako smo mi ovdje jedino i navikli na donacije :-)) hehehee
  • Default avatar -
    tomitomi
    Često puta višak kilograma meni stvara velike zdravstvene tegobe (bona leđa i otečena stopala).Iako dosta pazim što unosim od hrane u svoj organizam,višak kilograma uvijek je prisutan.Ne smijem fizički naprorno vježbati,ali svakodnevno šećem ili vozim bicikl.Probao sam razne metiode mršavljenja,no …prikaži još!
  • Default avatar -
    kristin
    zapravo nakon dugogodišnjeg iskustva u isprobavanju različitih vrsta prehrane, sa željom brzog gubitka kilograma došla sam do zaključka, da sam uvijek ostala pomalo gladna a ta glad nakon dužeg vremena eskalira u pobunu pa se vratim starim navikama tj, do …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.