Komentari 130

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Brownie
    hello javlja vam se bivša rukometašica koje je nakon godinu dana napokon došla do neke optimalne težine,naime visoka sam 172 i imam 68 kg(21 god),to je sve ok jer brojke mi nebi trebale ništa značit,ali baš sam si super kad …prikaži još!
  • Default avatar -
    lory0710
    Ajme papaš bombone, shakeove i čokoladice i mršaviš..mislim da je to moja životna želja:), u svakom slučaju idem ja u teretanu i pazim ša bacim u usta, ali svi mi sladokusci padamo u napaste pred božicom afrodizijaka chocholadoom ili bilo …prikaži još!
  • Default avatar -
    dadoitea
    Moja kćer je stalno na dijetama. Ona je cijeli život veliki kompleksaš zbog kila. Kad je bila mala često danima ne bi jela. Sada je žena u srednjim godinama. Jako sam tužna kada je gledam kako se muči. Svaki dan …prikaži još!
  • Default avatar -
    lavica2
    ohoho! Sada sam vesela i stiglo mi je proljeće! Možda je ovo napokon rješenje za moje probleme. Već 15 godina se nisam najela kako treba, a sa svojih 32 godine, 162 cm i 87 kg nemam ništa elegantno i lijepo …prikaži još!
  • Default avatar -
    SilkyCoco
    Sve to super zvuči, ali za trajno mršavljenje se trebaju usvojiti zdrave navike. Ne postoji ništa poput trajnog skidanja kilograma, postoji samo bolji i zdraviji životni stil. Lako je jesti par mjeseci reducirano i zdravo te reci da si na …prikaži još!
  • Default avatar -
    Milana21
    Pa meni ne izgleda loše. Slatki užitak, a opet pomaže pri mršavljenju. Još u svakodnevno vježbanje mogu se postići željeni rezultati. Ja osobno smatram da uz malo truda i pravu hranu to svatko može postići što znam iz vlastitog iskustva …prikaži još!
  • Default avatar -
    suzi2
    Imam jedanaestogodišnju nećakinju na pragu puberteta. Sad već teži 95 kg. Za djevojčicu pred kojom su tek uživanja u tinejdžerskim ludiranjima i druženjima to je strašno. Polako bježi u svoj svijet i od uživanja u čokoladama. Sad kad bi uspjela …prikaži još!
  • Default avatar -
    fijaxxx
    imam 22 godine rodila sam dijete prije 2 godine ...posto sam cjelu trudnocu morala mirovati i cuvati trudnocu meni koja sam prije trudnoce bila hiperaktivna je to tesko palo 9 mjeseci mirovanja i dobila sma 45 kg,poslije poroda isprobavala sam …prikaži još!
    medoKartonski
    Inače se kaže da žena kad nađe dugogodišnjeg dečka i/ili muža prestane brinuti o sebi, jednostavno rečeno zapusti se ... Ja sam godinu i pol u braku i sad sam tek počela brinuti o sebi ... malo pažnje na prehranu, …prikaži još!
    buckaiva
    Blokegras bombonima, Light Nova shakeovima i Linea Sbelt čokoladicama. Oda,da već se vidim kako elegantno gubim kile .Pomozite jer već gubim svaku nadu da ću ikada izgubiti višak.plizzzzzz
  • Default avatar -
    Saanjaa
    ..ovo je odlična vjest, vježbala sam u teretani redovito tri godine, kako bi postigla što bolju tjelesnu težinu, te sam se tamo raspitala za zamjenske obroke, međutim odlučila sam ulagati u svoju karijeru te upisala visoku školu nakon koje nemam …prikaži još!
  • Default avatar -
    mfucko
    hoću to!to bi bio moj spas za ovo ljeto,prije 4 god. sam se udebljala 10 kg. i sad nikako da ih skinem...
  • Default avatar -
    cipiripiaa
    Joooj, meni ovo pod hitno treba. Sve sam već preparate isprobala i ništa. U pomoć!!!!!
    bubamala
    toooo!!! to sam čekala!!moj problem je što sam bila jako teško bolesna,pa me nije bilo briga za kilograme,tj.,kako izgledam.izvukla sam se u zadnji tren,što bi se reklo,za dlaku i sad imam višak od nekih 15ak kg....vježbam,skačem,trudim se ..ali ovo bi …prikaži još!
    VanilijaJagoda
    Ok sve 5 a cijena...???
  • Default avatar -
    joakimica
    Bilo bi prekrasno da konačno smršavim uz nešto jestivo i ukusno .Obožavam slatko,ja sam kravica, ali htjela bi biti zdrava kravica.
  • Default avatar -
    vs709466
    jupiiiii konačno nešta za mene, želja mi je smršavit i mučim se na sve načine, ali ovo mi se čini odličnim
  • Default avatar -
    miss_s
    elegantnije rješenje za elegantniju figuru! lagano i sigurno mršavljenje? ne vjerujem dok ne iskusim (:
  • Default avatar -
    suzy13
    molim Vas za pomoć, iako bih i ja htjela za sebe pokušavam pomoć sinu da smršavi. Ima samo 17 godina i 89 kila. Prije malo više od mjesec dana je počeo regulirati prehranu i vježbati, ali kile idu jaako sporo …prikaži još!
  • Default avatar -
    inga1
    bit ću kratka trebam pomoć za mršavljenje mislim da bi mi ovaj preparat bio dobar stimulans da povratm svoju prvobitnu kilažu nakon poroda...prošlo je 10 mjeseci a ja se ne mogu maknuti od stola ili frižidera pomozite plizzz
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.