Komentari 130

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    boole
    Ovo je super,stvarno treba isprobati.Na dijetama sam od 17 godine sada imam 26 i više stvarno neznam šta da radim.Prije 1 god. i 9 mj. sam rodila, i nikako da smršavim,koliko god da smršavim sve se brzo vrati,bilo je gladovanja …prikaži još!
  • Default avatar -
    mirabel
    vrijedna i dobra sam bila pušiti sam prestala a sad problem drugi imam frižider stalno otvaram ... zato pomozite ženi ovoj do ljeta smanjiti konfekcijski broj :-)
  • Default avatar -
    antonijeta
    fino i učinkovito..hm..to se ne viđa često..vjerujem Zdravoj Kravi da uz NovaDiet mogu, a i želim mršavjeti elegantno.. :-))))
  • Default avatar -
    melyssa
    tržište je prepuno čudotvornih preparata za mršavljenje, probala sam puno toga ali ne vrjedi. Iako sam fizički aktivna i pazim na zdravu prehranu zbog posla ne stignem redovito jesti i mislim da je to najveći problem. Ne znam da li …prikaži još!
  • Default avatar -
    Vessna23
    Otkako sam rodila,imam velikih problema sa skidanjem viška kilograma,makar malo... Ne mogu se prilagoditi na trenutnu težinu nikako,jer sam nekada bila mršava,ali jako,a sad imam i 15kg viška, a da ne govorim više... Svi mogući treninzi, vježbe ,pripravci nisu dali …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ivce
    Devojke i zene, pronadjite po netu sve o ,,Mesechevoj dijeti", krenite po njoj i bicete najprijatnije iznenadjene! Ne zelim da vas rechima uveravam, vec je istrazite/isprobajte same! ... Toliko ...
  • Default avatar -
    postojanost
    Nije da imam preveliku kilažu. Tu sam bitku dobila prije nekoliko godina kad sam skinula 30 kilograma, ali rat jos uvijek traje. Konstantno paženje i pokušaj da skinem još koju kilu su moja svakodnevica. Hrana je moja prva prava ljubav. …prikaži još!
  • Default avatar -
    bj
    ah to zaista izgleda jako primamljivo.borim se samo s 6 kg viška koje su se nakupile preko zime.ima troje djece,nemam baš vremena za vježbanje i provođenje nekakve ozbiljne dijete koje narušavaju zdravlje nepadaju mi na pamet.zaista ova dijeta zvuči jako …prikaži još!
    alguna
    Obožavam slatko i to mi je najveća mana, Blockegras bomboni bili bi mi idealna hrana! Light Nova shake je jednostavan i lak, njega smućkat može doslovce svak! Radim, vozim, vremena često ja vam nemam, da uravnotežen, dijetni obrok sama spremam! …prikaži još!
  • Default avatar -
    sunchana
    imam 92 kg i 167 cm visine.dosad nista nije pomagalo,bi li shakeovi mozda uspjeli u pomoci da se spasi zdravlje?
    Majica
    Ovo zaista zvuči jako zanimljivo jer sadrži SVE što UISTINU UČINKOVITO pomaže u mršavljenju (naime sve ove komponente sam več probala (svaku posebno) i stvarno djeluju !), a sadržano je u jednom proizvodu....Ustvari zvuči fenomenalno, da!
  • Default avatar -
    spark
    debljam se, debljam se i nije mi po volji...iz ogledala me gleda netko drugi, ne to nisam ja.....joj,joj šta da vam kažem 10 kila više u kratkom roku zato kravice pomagaj jer ja jako volim papicat ali sve mi je …prikaži još!
    naomi666
    komentar će mi biti jednostavan-puno nas želi smršaviti i ja bih voljela da nagradu podjelite svima i onda se fino za 2 mjeseca nađemo na kavi i promoviramo vas kolektivno!! Moja je sitna želja imat s mužom nježne sate sa …prikaži još!
  • Default avatar -
    jolly123
    Kad vam netko tako iskren kao što su djeca kaže : "Mama nisi stara, samo si debela" odlučiš to promijeniti. Odrekla sam se slatkiša, gaziranih sokova... i u 14 dana izgubila sam 2 tjedna!!! I, da, rodila 4x, full time …prikaži još!
  • Default avatar -
    Malal
    ČOKOLADNO, A IDEALNO ZA MRŠAVLJENJE....MMMM, MLJAC!!!!
  • Default avatar -
    amelyzg
    dakle,za 35 dana idem na jedrenje.Idealno razdoblje za skinut nekih 4 kg više i provjerit da li djeluju shakeovi . Ludo me zanima
  • Default avatar -
    katrinapetrova
    Dosad sam isprobala skoro sve moguce gluposti: od izgladnjivanja do skupih tabletica.. i nista od toga mi nije pomoglo zato sto koliko god me zasitila dijetna hrana, nije to to.. ja zelim jesti i piti nesto fino, bogatog okusa, a …prikaži još!
  • Default avatar -
    Emila
    Ne bih ja davala komentar dok ne probam....HVALA ocekujem paket
    iva8
    Ovo zvuči toliko dobro da mislim da je nemoguće, bomboni, čokoladice za mršavljenje!!! Ljudi evo me, čekam!!! Ljubim Vas zbog uopće mogućnosti da se nešto takvo može osvojiti!! :*
  • Default avatar -
    kristin
    zapravo nakon dugogodišnjeg iskustva u isprobavanju različitih vrsta prehrane, sa željom brzog gubitka kilograma došla sam do zaključka, da sam uvijek ostala pomalo gladna a ta glad nakon dužeg vremena eskalira u pobunu pa se vratim starim navikama tj, do …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.