Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
toooo!!! to sam čekala!!moj problem je što sam bila jako teško bolesna,pa me nije bilo briga za kilograme,tj.,kako izgledam.izvukla sam se u zadnji tren,što bi se reklo,za dlaku i sad imam višak od nekih 15ak kg....vježbam,skačem,trudim se ..ali ovo bi
…prikaži još! mi jaaaaaako dobro došlo kao podrška :)))
Bozena draga, ima nas koji se stvarno trudimo i zamisli uspjevamo. Ne vjerujem da je i jednoj od ovih cura stalo samo do toga da dobije nesto mukte. Ljudi obicno polaze sami od sebe, vjerovaatno ti razmisljas na takav nacin,
…prikaži još! a tvoj komentar je samo taktika,vjerujes da je drugaciji i originalan i vjerovatno se nadas da ces ti dobiti poklon. Draga moja, ako si sebe opisala u ovoj pjesmici i ako nemas ni trunku samokontrole ne postoji to cudo koje ti moze pomoci.
jednostavno zasto ne probat...ja boi recimo zbog zdravlja kostiju trebala smrsavit...ali naravno to je jako teško bez adekvatne djete ali ovo mi se cini jednostavno pre pre dobro
Ja sam novopečena mama,imam dvomjesečnog sina,našu najveću ljubav,ali i petnaestak kilograma viška što me jako muči..Cijeli život vodim bitku sa kilogramima,nije tako strašno,al uvijek desetak kilograma previše..Da mi se može ispuniti jedna želja bilo bi to mršavljenje,da konačno mogu obući
…prikaži još! što želim bez prikrivanja svega i svačega i krenuti u šetnju sa bebom u ove proljetne dane,bila bi neusporedivo sretnija..Isto tako,s obzirom na porodiljnu naknadu i malu plaću svoga supruga,koji je inače najbolji suprug i otac na cijelom svijetu,nemam ni novaca za novu,veću garderobu a i ne da mi se biti staromodna jer u modernim dućanima ne mogu ništa zakopčati,ipak imam samo 34 godine,a k tome i puno mladji duh,a i mladjeg supruga,ha,ha..Znate kako je,svaki novčić bi potrošili na sina,samo da njemu ništa ne fali,a nama kako bude..Puno šetam,pazim što jedem kolko tolko,počinjem i vježbati kad doktor dopusti,al očito treba još neki poticaj da mama opet bude zgodna,ha,ha.. Kad bi ja bila sretna dobitnica vašeg poklon paketa,nitko sretniji od nas troje..Puno pozdrava od nas troje..
Iako imam 54 godine i dalje zelim izgledati lijepo,pogotovo jer radim sa djecom, a treba raditi do 65-e!! E,pa ja ne izgledam lijepo sa svojim kilama,ne mogu se sa djecom na poslu vise lako igrati,a zeeeeeeeelim. Duh mi je tako
…prikaži još! mlad,ucinite to i sa mojim tijelom,molim vas. Pusa
Nisam cula ni za sto slicno. Vec par mjeseci sam na dijeti i uspjela sam skinuti devet kilograma, ostalo mi je jos pet i cini mi se da mi je to teze skinuti nego onih devet. .Moji najveci problemi u
…prikaži još! u svakoj dijeti su nenormalna poteba za slatkim i neredovita stolica, to mi postaje sve teze jer uredno uz svaku dijetu moram gutati i laksative.
Nisam nikad slijepo vjerovala reklamama za proizvode koji pomazu pri mrsavljenju jer mislim da se nista ne moze postici bez odricanja i truda. Ne namjeravam prestat drzat dijetu i pouzdat se u to da ce bilo koji proizvod odraditi moj posao, samo mi treba mala pomoc da izdrzim, a ne unistim zdravlje. Nije mi ni toliko bitno da brzo izgubim preostale kilograme, nego da ih izgubim zauvijek. Bilo bi stvarno puno lakse uz neki slatki zalogaj i zato se nadam u ime svih nas slatkoljubaca da je ovo proizvod koji ce nam pomoci da ne odustajemo.
hahhhahaa,ma morala sam prokomentirat pjesmicu od Bozena24, pjesmica je odlična, ne mogu se prestat smijat, ali je brutalno istinita, hahaha... super... inače upoće ne sumnjam da su proizvodi NovaDiet ukusni, ali da ćemo od njih "lagano i sigurno mršaviti" .....
…prikaži još! čisto sumnjam, za lagano i sigurno mršavljenje treba puno , puno više ;)
kilogrami...kilogrami...kilogrami...moj vječni problem, od svojeg djetinjstva ratujem s njima, a što sam starija sve ih je više i sve mi je teže, ali valjda mi je sudbina vječni rat s kilogramima, ali nedam se ja krenula sam u veći rat
…prikaži još! s njima nego Libijci s Amerima... Pa voljela bih isprobat paket NovaDiet za lagano i sigurno mršavljenje, a onda slijede rezultati o kojim ću vas navrijeme izvijestit... Pa poželite mi sreću!!!
E ovo sam čekala. došlo je ljeto, ja na moru i novi kupaći ( ovaj put bez ručnika oko mene ). Svi će govoriti, ma gledaj ti nju - mama dviju curica a linija boli glava. Ja ću samo zamahnuti
…prikaži još! kosom i reći: našla sam elegantno rješenje za mršavljenje - želiš znati koje, e pa slušaj: Blokegras bomboni, Light Nova shakeovi i Linea Sbelt čokoladice.
ajme ja imamogromnu količinu kilograma za skinut zapravo punih 40 i svaka djeta dosad mi je bila trud uzalud jer jako teško idu dolje ili nikao i zato bi voljela probati ovaj vaš paket novadjet proizvoda i bila bi vam jako zahvalna.
da puno ne odugovlačim nema dijete koju nisan probala,vaši tretmani skidaj kile nalaze se u zagrebu;dali ste razmišljali da te programe počnete održavati i po drugim gradovima,udajem se mjesec ipo dana kilaža mi je ista bez obzira na dijete koje
…prikaži još! sam probala i udat ću se ružna i debela !!!!!!! hvala
Bok, imenjakinjo! Zapravo, poluimenjakinjo jer ti si Zdrava, a ja sam samo Krava! ;) Pišem ti ovaj komentar jer si mi zadnja nada da smršavim do ljeta! NovaDiet ima te proizvode koje bih htjela isprobati jer obožavam slatko, ali najčešće
…prikaži još!češće pretjeram!
Probala sam sve, trčanje po livadi, probat jesti samo djetelinu, ne gledati u tuđe sijeno da mi cure sline...
Skinem 2 kile i to je to, dalje ne ide! Možda ipak ovo pomogne, što kažeš? :)
napokon nešto za nas koji nemamo mikser, ne možemo spremati shakeove, a rado bismo nešto čokoladno (a zdravo) nakon 4-5 vježbanja tjedno - da motivacija ostane :)
Ako sam prije 6 godina uspjela prestati pušiti kada sam čekala bebu, vjerujem da bih i uz reduciranu prehranu uz NovaDiet proizvode isto tako uspješno vratila liniju nakon druge trudnoće. Kako mi je za zdravlje bebe bilo bitnije prekrižiti slatki
…prikaži još! ali i štetni porok, tako mi je sada za vlastito zdravlje bitno smršaviti 20kg i uz to nastaviti sa započetim vježbama :)
zapravo nakon dugogodišnjeg iskustva u isprobavanju različitih vrsta prehrane, sa željom brzog gubitka kilograma došla sam do zaključka, da sam uvijek ostala pomalo gladna a ta glad nakon dužeg vremena eskalira u pobunu pa se vratim starim navikama tj, do
…prikaži još! sita da se najedem. zato mislim da bi mi pomogli NovaDiet proizvodi, kao nadopuna pravilnoj prehrani. pozdrav.
Elegantnije rješenje za mršavljenje
Komentari 130
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.