Elegantnije rješenje za mršavljenje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majica
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

Ovo zaista zvuči jako zanimljivo jer sadrži SVE što UISTINU UČINKOVITO pomaže u mršavljenju (naime sve ove komponente sam več probala (svaku posebno) i stvarno djeluju !), a sadržano je u jednom proizvodu....Ustvari zvuči fenomenalno, da!

Zdrava__Krava

Među 130 komentara koje ste ostavile na ovaj članak, izabrala sam tri koje NovaDiet nagrađuje paketom svojih proizvoda za lagano i sigurno mršavljenje: Blokegras bombonima, Light Nova shakeovima i Linea Sbelt čokoladicama.

Dobitnice darova ostavile su komentare pod korisničkim imenima lory0710, schnappi i BEEP. Mailom ćemo ih obavijestiti o načinu preuzimanja nagrada.

• Default avatar -
    glava

Oličan i zanimljiv članak! Izgleda da je NovaDiet nešto što bi svima nama izvrsno došlo - zvuči kao savršena stvar jer ima sve - pomaže u mršavljenju, zdrav je, ima rješenje za krizne situacije i to još čokoladno rješenje...želim ga probati svakako i do ljeta se riješiti 5 kg viška bez glavobolje, nervoze i izgladnjivanja. NovaDiet proizvodi i ja - najbolja nova prijatelja dva :)

• Default avatar -
    nbab109

Oličan proizvod izgleda samo ga ja trebam probati.

• Default avatar -
    Janice

Još jedna slamka spasa za nas očanike :)
    Nadam se učinkovita

• Default avatar -
    Malal

ČOKOLADNO, A IDEALNO ZA MRŠAVLJENJE....MMMM, MLJAC!!!!

• Default avatar -
    maraja

Obožavam shakeove jer su mi idealni za posao, brzo ih pripremiš, zasitni su i dobri za probavu, a imaju taman kalorija. Pekare i sendviči su mi odavno dosadili i volim svaki dan nešto novo smutiti pa bih voljela isprobati i ovaj proizvod. Iako me na poslu svi u čudu gledaju ja ne odustajem od mog malog praktičnog blendera. Također su mi super kada dođem doma i ne da mi se kuhati ili nakon treninga kad bi nešto pojela, a ne želim potamaniti cijeli frižider. Inače volim ovakve poslastice i ima još puno razloga zašto, ali ne bi svi stali. Lijepi pozdrav, nadam se nagradi i slasnoj degustaciji :-) !!

• Default avatar -
    Bozena24

Blago nama debelima. Pojavilo se čudotvorno riješenje za naše probleme, jer sve te kile su nam mravi nanosili, nisu nam to ni slučajno zubi nakosali. I sada ČUDO i još od ČOKOLADE. Znaći li to ZdravaKrava da više ne treba ni vježbati ni smanjiti unos hrane. Samo popiješ malo čokoladice i kile same padaju.
    Kao i svako prolječe tako i ovo mora imati jedno ČUDO za 100% figuru do ljeta.
    Dajte najte nas molim lijepo.

• Default avatar -
    ferrari21

Kako sam nedavno započela dijetu i kako mi je sad već dosta gladovanja ovo se čini presavršenim, u svakom slučaju vrijedi isprobati. Lijep pozdrav :)

• Default avatar -
    snjeska83

u vrijeme kad ovaj ubrzani zivot daje danak na mojem tijelu i to nakupljenim kilama koje sad ima i pre pre previse ovi shakovi su pravi pogodak za mene
    nezdravo se hranim ak uopce i nesto stavim u usta do 4 s obzirom na uredski i terenski nacin rada, kad dodjem doma prejedam se a to nije rjesenje za mladu osobu kao sto sam ja
    zato svaka cast na ovim shakeovima i na efikasnom rjesenju mojih muka, jer lako se smuckaju a mora negdje da su i fini
    mislim da sama kvaliteta lezi u tome sto su uvijek pri ruci i nisu komplicirani za uradit na bilo kojem mjestu i mislim da je moja torba idealno rjesenja za njih :) a i za mene

• Default avatar -
    magi3

Budući dolazi proljeće,sve se budi, priroda i mi sami, krenula sam sa zdravijom ishranom i aerobnim treninzima. Drago mi je da se netko sjetio osmisliti nešto fino,slatko,a da pomaže u skidanju kilograma.Smatram da sa ovim dodacima ne bi imala osjećaj da sa zakinuta za slatko (veliki plus) jer kakv bi život bio kad ga ne bismo malo zasladili:), a pritom bili zdravi i u formi. Velika prednost je brza priprema i da je nešto fino uvijek nadohvat ruke.Hvala na ovoj inovaciji:)

• Default avatar -
    Susannah

Što reći osim .... ČOKOLADA....svi ostali komentari su suvišni.....mmmmm....

Electric

pa ovo je suuuper za nas PRELIJEPE žene i djevojke, da i ostanemo takve - PRELIJEPE! :)

• Default avatar -
    alecto

napokon nešto za nas koji nemamo mikser, ne možemo spremati shakeove, a rado bismo nešto čokoladno (a zdravo) nakon 4-5 vježbanja tjedno - da motivacija ostane :)

medoKartonski

O pa to je suuuper!

• Default avatar -
    aleksandra83

Odlično riješenje za nas koji želimo postići željeni izgled a nemamo vremena za kuhanje!:))Nadam se paketu pa da mogu i prosvijedoćit rezultatima!:)

iva8

Ovo zvuči toliko dobro da mislim da je nemoguće, bomboni, čokoladice za mršavljenje!!! Ljudi evo me, čekam!!! Ljubim Vas zbog uopće mogućnosti da se nešto takvo može osvojiti!! :*

• Default avatar -
    inas

Uspjela sam zadnjih 16 mjeseci skinuti 6 fiksnih kilograma, uz pojačanu aktivnost i izbacivanja nekih prhrambenih proizvoda, ali morala bi još minimalno 3 kg koji jednostavno stoje i ne daju se. Inače obožavam slatko, pa bi mi ovi proizvodi super došli kao zamjena za slatke međuobroke. Bivši sam pušač, pa obožavam slatko, tako da bi mi za nagradu što ne pušim, mogli dodijelitit Blokegras bombone, Light nova shake, i Linea Sbelt čokoladu. Inače, dobila sam koji kilogram otkako sam prestala pušitit, ali nikad više neću pušiti.

• Default avatar -
    melyssa

tržište je prepuno čudotvornih preparata za mršavljenje, probala sam puno toga ali ne vrjedi. Iako sam fizički aktivna i pazim na zdravu prehranu zbog posla ne stignem redovito jesti i mislim da je to najveći problem. Ne znam da li bi ovi preparati pomogli ili bi to bio još jedan uzaludan pokušaj....

• Default avatar -
    tassha

Odlično! Slatkiši s kojima mogu gubiti kile! :)
    Konačno lijepo vrijeme i krenula sam trčati i plivati i uz to treniram rekreativno boks 3 dana u tjednu i mogu reći da se osjećam odlično, s tim da i manje jedem, očekujem rezultate da do ljeta uspijem stesat lijepu liniju za moreee :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani