Elegantnije rješenje za mršavljenje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    bebaos
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

...mislim da svaka žena sanja o savršenom izgledu tijela....o tome ovisi samo ako vježba.....a skidanje kila je sama prehrana......i jjaaaaaaaaaakkoooooooooo punoooo voodeeee.......a svi ostali preparati koji nam se nude su samo za mazanje očiju...ja trebam skinuti "samo " 5 kg i stim se borim već dugo......ali ako Vi tvrdite da mi u tome mogu pomoći Vaši slatki prehrambeni proizvodi,nema problema pristajem biti Vaš pokusni kunić.....jer nisam od onih koji stignu jesti redovito i zdravo....a 5 kg puno znači... : )))))

• Default avatar -
    agata16

to je sve tako lijepo opisano da zvući idealno. ne znam koje sve dijete nisam isprobala, ova je super brzo topi masne naslage, ova celulit itd. odričem se već sama sebe, a ne samo hrane. baš bi voljela probati i ovu pa da vidim kakav bi bio rezultat, jer ako je zaista tako dobro kako piše znam dosta kandidatkinja koje bi odmah krenule sa upotrebom.

• Default avatar -
    doroteica

Odkad znam za sebe na dijetama sam. Probala sam jako puno dijeta, mršavila, debljala se, pa opet mršavila... Sada sam deblja nego ikad. Doktorica mi kaže da me debljaju lijekovi protiv alergija, ali mislim da me malo deblja i prefina čokolada koju obožavam. Prije par godina sam smršavila 14 kg. Osjećala sam se super, najvažnije je da sam izgubola komplekse i osjećala veliko samopouzdanje. Sada sam pod velikim stresom, malo spavam i stres "liječim hranom". Znam da to nije dobro, ali ne mogu si pomoći. Imam prijateljicu s kojom svaki dan hodam 4 km, sve vrijeme pričamo o hrani i došle smo do zaključka da smo ovisnice o hrani. Ovaj komplet preparata za mršavljenje izgleda mi jako privlačno. Poželjela sam ga jako...Mislim da bi meni savršeno odgovarao. Zaključak za sve nas koje smo debele je da treba smršaviti i onda se puno stvari u životu posloži i popravi, jer psiha je jako važna u mršavljenju, a još kada se udruže psiha i nešto fino kao Nova Diet onda je to ČISTA PETICA.

• Default avatar -
    dadoitea

Moja kćer je stalno na dijetama. Ona je cijeli život veliki kompleksaš zbog kila. Kad je bila mala često danima ne bi jela. Sada je žena u srednjim godinama. Jako sam tužna kada je gledam kako se muči. Svaki dan ona i njezina obitelj su kod mene na ručku. Žao mi je kada pojede "kao ptičica", a ja hranu svaki dan spremam sa toliko ljubavi i pažnje. Probala je puno dijeta. Nikada nije bila jako debela, ima desetak kilograma viška, ali vidim da je to jako, jako muči. Trudim se ja da kuham laganu hranu, ali nikakve koristi od toga. Ma znam ja zašto je to tako. Ona voli slatko i to je deblja. Pošto sam pročitala ovaj članak, došla sam do zaključka da bi ova NOVA DIET za nju bila jako dobra, jer ima neke slatke proizvode, a to bi njoj odgovaralo. Ja bi bila najsretnija kada bi je mogla iznenaditi i jedan dan joj servirati Novu Diet za ručak, a još sretnija bi bila kada bi ona obukla malu crnu haljinicu koju sam joj ja sašila, a koju je tako jako voljela nositi.

• Default avatar -
    lavica2

ohoho! Sada sam vesela i stiglo mi je proljeće! Možda je ovo napokon rješenje za moje probleme. Već 15 godina se nisam najela kako treba, a sa svojih 32 godine, 162 cm i 87 kg nemam ništa elegantno i lijepo za obući i o tome sanjam već godinama.
    Nisam uvijek imala 87 kg, ali je najžalosnije to što sam mislila: "Ooooo, kako sam debela" i onda kada sam imala 58 kg!!!! Halo!!! Da mi je sada 70ak kilograma bila bih najsretnija i najljepša žena na Planeti!
    Definitivno, sljedeći kredit ili odgoda na neku od kartica ide za NOVADIET!!!

• Default avatar -
    SilkyCoco

Sve to super zvuči, ali za trajno mršavljenje se trebaju usvojiti zdrave navike. Ne postoji ništa poput trajnog skidanja kilograma, postoji samo bolji i zdraviji životni stil. Lako je jesti par mjeseci reducirano i zdravo te reci da si na zdrav način izgubio kile, ali ako se vratiš prejedanju i slatkišima, vratit će se sve. Tako ne vjerujem ni u ovo jer jedenjem slatkog da bi se zamijenilo slatko se ne rješavamo ''ovisnosti'', već se zavaravamo.

• Default avatar -
    Milana21

Pa meni ne izgleda loše. Slatki užitak, a opet pomaže pri mršavljenju. Još u svakodnevno vježbanje mogu se postići željeni rezultati. Ja osobno smatram da uz malo truda i pravu hranu to svatko može postići što znam iz vlastitog iskustva gubitkom od 30 kg. Isplatilo se :) Još ovo moram provat da ne jedem slatkiše :)

• Default avatar -
    suzi2

Imam jedanaestogodišnju nećakinju na pragu puberteta. Sad već teži 95 kg. Za djevojčicu pred kojom su tek uživanja u tinejdžerskim ludiranjima i druženjima to je strašno. Polako bježi u svoj svijet i od uživanja u čokoladama. Sad kad bi uspjela uz te nove proizvode smršat ma predložila bi Vas za nNobela ali moram priznat da sam prva poprilično skeptična.

• Default avatar -
    fijaxxx

imam 22 godine rodila sam dijete prije 2 godine ...posto sam cjelu trudnocu morala mirovati i cuvati trudnocu meni koja sam prije trudnoce bila hiperaktivna je to tesko palo 9 mjeseci mirovanja i dobila sma 45 kg,poslije poroda isprobavala sam razlicite dijete skinula sam nekih 20 tak kila +- ali mi je ostalo isto toliko za skinuti ,imam volju za dijetu ali uvijek odustanem na pola puta jer sam jedna od onih koji su ovisni o cokoladi i slatkom ,tako da moj karakter nije dovoljno jak za sve te bez slatkog dijete,usvojila sma pravilo da pijem gorku kavu ali bwz slatkog ne izdrizim duze od 3 tjedna,stoga mi vas proizvod zvuci kao ostvarenje snova ako to zblja djeluje nemogu si zamisliti nesto bolje z sebe ...

medoKartonski

Inače se kaže da žena kad nađe dugogodišnjeg dečka i/ili muža prestane brinuti o sebi, jednostavno rečeno zapusti se ... Ja sam godinu i pol u braku i sad sam tek počela brinuti o sebi ... malo pažnje na prehranu, malo aerobika, šminkanje ... Ali sa šminkom se ne mogu kg prekriti ... tako da planiram ovo isprobati, da vidimo dali djeluje...

• Default avatar -
    anavi3004

...bezbrojni pokušaji mršavljenja ili uspjeh, pa povratak kilograma nakon dvije trudnoće dovode me do ludila.Nisam dovoljno čvrst karakter da odolim slatkišima,još pogotovo kad ih je zbog djece puna kuća.
    Nadam se da će fini i zdravi proizvodi Nova Diet pomoći da konačno dođem do cilja...a što je najvažnije imaju barem okus slatkog:::)))))
    ...zvuči kao iz bajke,zar ne?

• Default avatar -
    Saanjaa

..ovo je odlična vjest, vježbala sam u teretani redovito tri godine, kako bi postigla što bolju tjelesnu težinu, te sam se tamo raspitala za zamjenske obroke, međutim odlučila sam ulagati u svoju karijeru te upisala visoku školu nakon koje nemam vremena za vježbanje. Nova diet proizvodi čine mi se savršenim rješenjem za moj plan da zadržim što bolju liniju :)

• Default avatar -
    mfucko

hoću to!to bi bio moj spas za ovo ljeto,prije 4 god. sam se udebljala 10 kg. i sad nikako da ih skinem...

• Default avatar -
    cipiripiaa

Joooj, meni ovo pod hitno treba. Sve sam već preparate isprobala i ništa. U pomoć!!!!!

bubamala

toooo!!! to sam čekala!!moj problem je što sam bila jako teško bolesna,pa me nije bilo briga za kilograme,tj.,kako izgledam.izvukla sam se u zadnji tren,što bi se reklo,za dlaku i sad imam višak od nekih 15ak kg....vježbam,skačem,trudim se ..ali ovo bi mi jaaaaaako dobro došlo kao podrška :)))

VanilijaJagoda

Ok sve 5 a cijena...???

• Default avatar -
    joakimica

Bilo bi prekrasno da konačno smršavim uz nešto jestivo i ukusno .Obožavam slatko,ja sam kravica, ali htjela bi biti zdrava kravica.

• Default avatar -
    vs709466

jupiiiii konačno nešta za mene, želja mi je smršavit i mučim se na sve načine, ali ovo mi se čini odličnim

• Default avatar -
    miss_s

elegantnije rješenje za elegantniju figuru! lagano i sigurno mršavljenje? ne vjerujem dok ne iskusim (:

• Default avatar -
    suzy13

molim Vas za pomoć, iako bih i ja htjela za sebe pokušavam pomoć sinu da smršavi. Ima samo 17 godina i 89 kila. Prije malo više od mjesec dana je počeo regulirati prehranu i vježbati, ali kile idu jaako sporo imam osjećaj da gubi nadu i da će odustati. Kako nisam baš u financijskoj situaciji da mu kupim neki od preparata za pomoć pri mršavljenju, nadam se da ćete mi uskočiti i razveseliti i mene i njega. Unaprijed hvala
    Tužna mama

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani