Elegantnije rješenje za mršavljenje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    daliax
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

Nisam nikad bila na dijeti. Uvijek sam imala nekoliko kilograma više od preporučenog, ali to me nikad nije zabrinjavalo. Moj stav je da treba uživati u životu, tako i u hrani, dok god to ne utječe na zdravlje. Nisam nikad razumjela žene koje idu na dijete kako bi izgubile tih nekoliko kilograma viška za koje im je netko rekao da su višak i opterećivale se svojim izgledom, pogotovo one koje su mislile da će boljim izgledom imati više prijatelja, poštovanja, uspjeha u životu ili čega god...A najviše sam se čudila onima koje su nasjedale na raznorazne preparate s kojima će bez problema, u samo nekoliko dana, izgubiti enormne količine viška kilograma, smanjiti obujam struka i bokova, izgubiti celulit...Tako da ni ovome ne vjerujem baš nešto, ali s obzirom da nijedan od sličnih proizvoda nisam probala (čisto iz razloga jer ne idem na dijete zbog stava da je površno opterećivati se previše izgledom) bilo bi baš zgodno isprobati ovaj. Valjda zbog čokolade...

• Default avatar -
    madoni

Super, upravo sam zadnja dva mjeseca bila na dijeti 3 tjedna i uspješno skinula 11 kila, ali sad je krenula stagnacija a meni strašno fali slatkoooooooooo, mislim da je ovo idealno za one koje vole slatko a koji žele imati pristojnu liniju ... super sve pohvale

• Default avatar -
    jeger

Jednostavno receno; smece za koje se nadaju da ce se prodavati zbog ljudske neinformiranosti!

• Default avatar -
    crogirlivana

U borbi s teškom depresijom utjehu sam našla u hrani. Obično u trenucima emocionalne krize, navalila bi na hranu.... Nekako je bilo lakše nakon "pokojeg" zalogaja.... Da bude još gore, završila sam na antidepresivu i antipsihotiku, koji povećavaju apetit i želju za hranom.... U cca godinu dana, sigurno sam se udebljala 20 i nešto kg (a oduvijek sam imala problema s viškom kilograma)... Sada, nakon tri godine teške borbe sa depresijom i brojnih hospitalizacija, moje psihićko stanje se poboljšalo, ali kilogrami su ostali... Doduše, uspjela sam smršaviti 10-15kg (veći dio sam izgubila radeći kao sezonac),.... No, zadnje vrijeme ne mogu izgubiti ni jedan kilogram unatoč tome što pazim na prehranu... Štoviše, ako si dopustim da pojedem malo više, kazaljka na vagi za čas pokaže kilu više... Voljela bih se riješiti viška kilograma (ne tražim da budem kao djevojke s naslovnica) i konačno vratiti samopoštovanje i krenuti među ljude.... Budući da sam vrlo mlada (18,5god), mislim da je ovo pravo vrijeme da promijenim nešto na sebi i da počnem živjeti normalan život mladih ljudi... A mislim da bi mi "koji kilogram" manje, znatno pomogao u tome....

• Default avatar -
    gretagarbo

HOĆU JAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

• Default avatar -
    ivamatanovic

vauuu.. nema sta, svaka cast sta da netko misli na nas koji moramo mrsavit..
    sa tim proizvodom bi unjela slatko koje nisam dugo ni okusila a i mom muzu bi bio spas...
    PRESTALA BI GA GRIST.. :-)

• Default avatar -
    spark

debljam se, debljam se i nije mi po volji...iz ogledala me gleda netko drugi, ne to nisam ja.....joj,joj šta da vam kažem 10 kila više u kratkom roku zato kravice pomagaj jer ja jako volim papicat ali sve mi je malo i poludit ću.......hvala kravici unaprijed :(

• Default avatar -
    mikyb

bok ja sam miky ..... trenutačno imam 80 kilograma a moja idealna težina je 65 kilograma.
    do prije godinu dana sam imala 90 kilograma tako da sam sada lakša i poletnija :)
    hmm, još trebam skinuti tih 15 a trebat će mi ( mojim tempom ) godinu i pol dana.. :P
    duuuuuuugggggggoooooooo još na djetu... -.-

baš bi mi dobro došle te tablete za mršavljenje... :D

• Default avatar -
    nina0407

tako je divno uživati u finoj papici a tako je teško skinuti posljedice prevelikog uživanja. djete su jednolične i mukotrpne pa izgubimo bitku i prije nego smo krenuli u rat sa viškom kilograma. super bi
    bilo da je niskokalorična hrana barem malo ukusnija i nepcu draža. mršaviti a osladiti se ,san je svih debeljuca ovoga svijeta. pa pošaljite malo vaših delicija da olakšate proljetnu djetu mojoj sada malo popunjenijoj malenkosti.

• Default avatar -
    meggi1

Bilo bi divno probati nešto što će uistinu i pomoći da se kilogrami uz našu punu afirmaciju konačno počinju topiti, i tih mojih +10 da malo lakše do ljeta ode dolje, tamo kamoi zaslužuje u prošlosti i da se nikada više ne vrate. Teško je nakon poroda skinuti višak u ovom ludom i užurbanom svijetu, molim Vas pomozite...

• Default avatar -
    littleone

Hmmm...milkshakeovi - primamljivo, izgleda ukusno. Čokoladice za dijetalni desert - sjajno! Pločice za međuobrok u deset okusa - fenomenalno! Proučila sam sve proizvode na stranici www.novadiet.eu.com i jako mi se sviđaju, pogotovo što ih lako mogu ponijeti na posao. Sviđa mi se što ne obećavaju čudo tipa "x kilograma u x dana" nego je realno i smisleno objašnjeno kako djeluju pojedini sastojci. Jedan od razloga mojeg prihvaćanja ovih proizvoda je i društvena odgovornost, to je nešto što posebno cijenim. Sve u svemu, imam vrlo pozitivno mišljenje i nadam se da će mi Kravica pomoći da se elegantno pozdravim sa jednim malim dijelom sebe... :-)

• Default avatar -
    bj

ah to zaista izgleda jako primamljivo.borim se samo s 6 kg viška koje su se nakupile preko zime.ima troje djece,nemam baš vremena za vježbanje i provođenje nekakve ozbiljne dijete koje narušavaju zdravlje nepadaju mi na pamet.zaista ova dijeta zvuči jako primamljivo pošto sam samo iz svoje dijete izbacila slatkiše,masnu hranu i pijem dosta tekućine.nemogu si priuštiti odlazak u teretanu,također smatram da su proizvodi za gubitak kg bacanje novca,pošto sam ih isprobala nekoličinu.ovi milkshakeovi doista izgledaju primamljivo i mislim da bi sa tom dijetom zaista mogla uspjeti.ja se nadam da će me zdrava kravica jako razveseliti i vratiti osmijeh i onaj mali manjak samopouzdanja koje se narušilo sa ovih mojih 6 kg.puno hvala!!!!!!!!!

• Default avatar -
    MsVijolica

već skoro 8 godina imam oko 7kg viška. povremeno (svakih godinu do 2) gladujem i vježbam pa ih skinem, ali čim malo prestanem paziti...puf eto ih nazad...grrrr... postoji li trajnije riješenje??!!??

• Default avatar -
    natasaaa

Mmmmm,bomboni, shakeovi i čokoladice mi odmah izmame osmijeh na lice,a još je u pitanju dijeta!!! :))) Ovo zvuči ukusno i lako, možda ima nade da i ja izgubim par kilograma viška sa kojima muku mučim odavno. Moram priznati da su mi se razne dijete smučile, jela sam bljutavu hranu, imala glavobolje i osjećala se loše, potrošila dosta novca na razne proizvode i na kraju još nisam ni uspjela izgubiti kilograme, pa sam već i odustala od svega. :(
    Bila bih pre-pre-presretna kada bih dobila paket ovih proizvoda i uspjela do mora skinuti koji kg viška! :)

• Default avatar -
    melanija1

kolegica i ja se borimo sa kilama svakodnveno, gladujemo, i nedamo jedna drugoj jestiiiii .... možda bi nas ovo spasilooo :)

• Default avatar -
    teslichgirl

...borim se i borim, pa malo odustanem i onda opet se borim, prođe zima, kilogrami ostaju, a ljeto samo što nije tu, kad bi malo smanjila brojku tu odmah bi bacila čagu :-))))

• Default avatar -
    Nina1107

Biti gladan i mršaviti ili piti Light Nova Shake ?
    Hmmm,pitanje je sad....
    ....
    ...
    ...
    ...
    PITI LIGHT NOVA SHAKE I MRŠAVITI !!!!!:-)

• Default avatar -
    sunchana

imam 92 kg i 167 cm visine.dosad nista nije pomagalo,bi li shakeovi mozda uspjeli u pomoci da se spasi zdravlje?

• Default avatar -
    hmmm

jeste vidli Kirstie Alley u američkoj inačici "ples sa zvjezdama"?!
    ženska ima višak kilograma ali pleše ko luda.

od nove godine redovno trčim, a zadnjih 2 tjedna pokušavam paziti što jedem jer moram maknuti višak kilograma. znate, nije zdravo! :)

mislim da bi mi NovaDiet proizvodi pomogli naročito nakon trčanja, za brz oporavak nakon trčanja jer baš je taj dio dana kritičan - glad nakon trčanja nekada je tolika da kada počnem jesti ne mogu stati!

hoćete mi pomoći?!
    mislim da bi mi NovaDiet bila super ispomoć.

• Default avatar -
    viki0610

Ostvario mi se san snova dobila sam ono šta sam duuuuugo čekala.Sve dijete su sadržavale strogu zabranu čokoladica, miksanja a ja bez toga jednostavno ne mogu a kad gle napokon ostvarenje snova linea Sbelt čokoladica kao šlag na kraju koju jedva čekam da pojedem i naravno nemam puno vremena za spremanje doručka ili večere dobro mi dođe da nešto ukusno ali brzo pojedem Shake jer uz posal i malo dijete ne stignem sebi ništa od hrane da pripremim za jelo zato veliko Hvala NovaDiet šta si napokon došla.

anita

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani