Elegantnije rješenje za mršavljenje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Bozena24
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

Moram se ponovno uključiti u ovu diskusiju ali moj povod tome nije besplatni paket čudotvorne čokolade več me fascinira što sve niste u stanju izjaviti samo da se nešto dobijete mukte.
    Pitam se što neke od vas rade na ovom forumu jer vježbate, boksate, trčite, pazite što jedete, živite turbo zdravo. Ako ste takve drage moje pa što će vam čudotvorni napitci.

Nedugo sam dobila jednu pjesmicu( e vidite ona baš opisuje to što mi sve zapravo jesmo, a ne ono kakvima se predstavljamo samo da nešto dobijemo besplatno)

Sve sam deblja svakog dana,važna mi je samo hrana.
    Svako jutro "tužna slika" gledam odraz svoga lika u zrcalušto ne skriva, kakva mi je perspektiva.
    A posve me izda snaga, kada vidim kako vaga, ljubi brojku osamdeset.
    Oh, da mi je barem manje deset.
    Smršaviti imamželju, ali zubi stalno melju.
    Gricnem tamo, gricnem amo, na trbuhu salo samo.
    Izbočen je ko kupola, ne mogu se gledat gola.
    Al to me ne ometa, hladnjak mi je stalna meta,
    a u njemu oblizeke: kulen i njegove seke, raznovrsne mljac salame, što me stalno k sebi mame.
    Sir i pršut, puni slasti, sočni čvarci puni masti, male slane srdelice,salata pune zdjelice.
    Mješavine na sto načina.sa začinom i bez začina.
    Kolačići kruna svega,kremice od slatkog snijega.
    Torte čokoladne, vočne, mješane i vrlo sočne.
    O povrču da ne velim, uvijek mu se razveselim:
    kuhaj, dinstaj il na lešo, krumpirići malo rešo.
    A juhice raznih boja,mesna, posna, kako koja.
    Pa još k tome onaj zvuk, kad krckaju špek i luk.
    Da nabrojim sva ta jela, trebala bi knjiga cijela.
    I sad evo rezultata, od kojih me muka hvata:
    sad sam tusta kao guska, a haljina mi svaka uska.
    Da popravim izgled svoj, uvijek nosim veći broj.
    Al uzalud sebi lažem, i uzalud se često važem,
    kad sva jela slasno smažem.
    Jer meni je dobro jelo, kao umjetničko dijelo, i ono mi daje snagu, pa nek vaga ide k vragu.
    A šiljate mršavice, nek im rastu zazubice!
    Nit kuhaju, nit prže, več dijetu stalno drže, pa onako suhoguze uskaču u tijesne bluze.
    Misle da će svi muškarci, bilo mladi, bilo starci, buljiti u te koščobe
    (ovo kažem s malko zlobe)
    A pogledi muški lažni,ionako nisu važni, važnija je dobra klopa, nego izgled "antilopa",
    Jer ako si kome mila ne smeta mu sigurno koja kila.

Sretno vam bilo drage čitateljice, i dalje se trudite pričati priču, ali zna se kakve smo, još samo da netko izmisli kakav shake sa dimljenom kobasicom.

• Default avatar -
    andrelius

Elegantno rješenje za elegantnu liniju?!

Presavršeno da bi bilo istinito!!!

Eto, ja se javljam da budem još jedan "mali pokusni kunić"....i nakon NovaDiet pokažem svima da postoji!

a7x

božena24 već se sat vremena smijem,pjesmica je super...A pogledi muški lažni,ionako nisu važni, važnija je dobra klopa, nego izgled "antilopa".Jer ako si kome mila ne smeta mu sigurno koja kila. =)

ne vjerujem u izgladnjivanje, ali ni u čudesne shakeove, iako između trčanja po kvartu i laganog pijuckanja shakea uvijek ću izabrat shake naravno, no svjesna sam da on neće skinuti moj višak, ne postoji čudesan napitak, sve je to dobar marketing

• Default avatar -
    sanja2207

Nisam cula ni za sto slicno.
    Vec par mjeseci sam na dijeti i uspjela sam skinuti devet kilograma, ostalo mi je jos pet i cini mi se da mi je to teze skinuti nego onih devet. .Moji najveci problemi u svakoj dijeti su nenormalna poteba za slatkim i neredovita stolica, to mi postaje sve teze jer uredno uz svaku dijetu moram gutati i laksative.
    Nisam nikad slijepo vjerovala reklamama za proizvode koji pomazu pri mrsavljenju jer mislim da se nista ne moze postici bez odricanja i truda. Ne namjeravam prestat drzat dijetu i pouzdat se u to da ce bilo koji proizvod odraditi moj posao, samo mi treba mala pomoc da izdrzim, a ne unistim zdravlje. Nije mi ni toliko bitno da brzo izgubim preostale kilograme, nego da ih izgubim zauvijek. Bilo bi stvarno puno lakse uz neki slatki zalogaj i zato se nadam u ime svih nas slatkoljubaca da je ovo proizvod koji ce nam pomoci da ne odustajemo.

• Default avatar -
    sanja2207

Bozena draga, ima nas koji se stvarno trudimo i zamisli uspjevamo. Ne vjerujem da je i jednoj od ovih cura stalo samo do toga da dobije nesto mukte. Ljudi obicno polaze sami od sebe, vjerovaatno ti razmisljas na takav nacin, a tvoj komentar je samo taktika,vjerujes da je drugaciji i originalan i vjerovatno se nadas da ces ti dobiti poklon. Draga moja, ako si sebe opisala u ovoj pjesmici i ako nemas ni trunku samokontrole ne postoji to cudo koje ti moze pomoci.

• Default avatar -
    juraiana

Pozdrav svima :)))) sretno i puno uspjeha Vam želim svima koji ste na dijeti ...uključujuči i sebe ...Evo svakodnevno surfam po stranicama naše zdrave krave i prvo pohvala za sve ove zdrave savjete,kad bi ih se bar mogla držati ://..Imam 21 godinu i prije godinu dana uspješno sam uspjela skinuti 18 kilograma u mjesec dana pomoču izgladnjivanja ...i nisam baš ponosna na sebe zbog toga,kilogrami su se vratili i to više nego sam uspjela skinuti,zato tražim sva moguča rješenja kako smršavitiii????? i vratiti samopouzdanje :)))) eto podjelila sam jedno iskustvo više s vama. Svakako ću isprobati ove preparate,te se nadam da će mi stvarno pomoći !!!!!

kofiko

Jao ovo izgleda čarobno ,svakako ču probati jako teško skidam kile ,što sam starija
    to je sve teže zapravo jako teško . Nadam se da će ovi preparati pomoči?

• Default avatar -
    kristin

zapravo nakon dugogodišnjeg iskustva u isprobavanju različitih vrsta prehrane, sa željom brzog gubitka kilograma došla sam do zaključka, da sam uvijek ostala pomalo gladna a ta glad nakon dužeg vremena eskalira u pobunu pa se vratim starim navikama tj, do sita da se najedem. zato mislim da bi mi pomogli NovaDiet proizvodi, kao nadopuna pravilnoj prehrani. pozdrav.

• Default avatar -
    dacagolf

jedna Tuzlanka zeli da dobije taj paket,ionako smo mi ovdje jedino i navikli na donacije :-)) hehehee

• Default avatar -
    Lucero

Ako sam prije 6 godina uspjela prestati pušiti kada sam čekala bebu, vjerujem da bih i uz reduciranu prehranu uz NovaDiet proizvode isto tako uspješno vratila liniju nakon druge trudnoće. Kako mi je za zdravlje bebe bilo bitnije prekrižiti slatki ali i štetni porok, tako mi je sada za vlastito zdravlje bitno smršaviti 20kg i uz to nastaviti sa započetim vježbama :)

• Default avatar -
    antonijeta

fino i učinkovito..hm..to se ne viđa često..vjerujem Zdravoj Kravi da uz NovaDiet mogu, a i želim mršavjeti elegantno.. :-))))

• Default avatar -
    lilianaanalili

Evo i mene sa svojim komentarom. Volim jesti slatkiše i to se na moju žalost na meni i vidi. Kad se nađem u stresnoj situaciji, ili mi je jednostavno dosadno vrijeme kratim čokoladom i napolitankama. Jednostavno se ne mogu suzdržati. Pokušala sam svašta, ali su efekti bili kratkotrajni. Razne dijete i prašci. Herbalife...nije mi bio naročito fin (čokolada), a nakon napitka sam i dalje gladna....prašci iz Milera....slab efekt i gladna sam samo uz njih. Kad bi i izgubila koju kilu, a izgubiš od nejela i uz patnju, ona bi mi se brzo vratila. Baš me zanima to elegantno rješenje? Moram priznati da sam skeptična

• Default avatar -
    Themis

Ovi proizvodi su san svakog tko je na dijeti: jedeš slatko i mršaviš. Mmmmm. Prava stvar za početak proljetne borbe sa viškom kilograma.

• Default avatar -
    Nzkzy

Mislim da instant rješenja problema zapravo ne rješavaju problem... ali barem mogu pomoći u počinjanju tog procesa... pod uvjetom da ne koštaju omanje bogatstvo... inače će sve očajne kućanice ostati očajne...

• Default avatar -
    tigercat

uh ovako nešto bi meni trebalo, ja krenem na dijetu i sve super izdržim dan dva al onda me uhvati tolika žela za slatkim da samo što ne poludim i onda naravno uzmem čokoladu i sva muka od dva dana padne u vodu... a trebam brat bratu skinut minimalno 20 kila, a bilo bi poželjno i više oko 30... di ima toga za kupit????

• Default avatar -
    abdb

hahhhahaa,ma morala sam prokomentirat pjesmicu od Bozena24, pjesmica je odlična, ne mogu se prestat smijat, ali je brutalno istinita, hahaha... super... inače upoće ne sumnjam da su proizvodi NovaDiet ukusni, ali da ćemo od njih "lagano i sigurno mršaviti" ..... čisto sumnjam, za lagano i sigurno mršavljenje treba puno , puno više ;)

Renifil

Ne znam da li mi je mjesto među Vama, jer spadam u "Đombe" odnosno vesele debeljuškaste četrdesetgodišnjakinje! Visoka sam 158, a kg "sam0" 107. No to ne izgleda tako grozno kako zvući, jer fala Bogu na modi da se to zakamuflirat, a i građa tijela pomaže. Ali 100 je 100. Jedino što dijelim s vama , je želja za mrševljenjem. Isprobala sam doslovno svašta od čajeva, tableta do akupunkture. Skinula 40 kg, pa dobila nazad i tako stalno. Nije da cijeli život imam problema s kg, oni su počeli poslije trudnoće,a s godinama..zna se. No ne odustajem - cilj mi nije vraćanje mladosti iljepote, već očuvanje zdravlja (makar i da se malo ljepote vrati, ne bih se bunila ) Nije da su sve bile bezuspješne, no najveći je problem u glavi!
    Najveći problem mi je vježbanje, uz posao i obitelj, nemoguća misija. Jedino vrijeme za mene koje mogu odvojiti je spavanje. sada sam ponovno na dijeti,ali ne dijelim oduševljenje,nekako grebem i ipak sam skinula uz gladovanje (voće, jogurt, ribe i sl.) 15 kg, no prema lječniku još mi ostaje "sitnih" 30, prema njemu s obzirom na visinu, građu i godine idealna težina bi bila 72 kg. Malo gubim nadu, i stvarno bi mi dobro došao neki malo veći pomak, da ne idem opet putem:malo više kg malo brže, a onda zdravijim tempom.To ne daje nikada dobro.Trebam lagano i sigurno mršavljenje,to je zdravo.Trebam NovaDiet!Trebam je!!!!Hvala:)

• Default avatar -
    stripi

odlično...to je baš ono što meni treba.....super stvar....okus čokolade.....mmmmm......tako bi bilo puno lakše provoditi dijetu......sviđa mi se....

• Default avatar -
    Brownie

hello javlja vam se bivša rukometašica koje je nakon godinu dana napokon došla do neke optimalne težine,naime visoka sam 172 i imam 68 kg(21 god),to je sve ok jer brojke mi nebi trebale ništa značit,ali baš sam si super kad vidim 68 a ne npr.76 kg....uglavnom bilo bi dobro probat sve ove bombone i shakeove jer ako mi pomognu da skinem ovo još malo masti na bedrima,eh svaka vam čast...i btw ne vježbam,mrzim trčat(npr.oko Jaruna),dakle uz faks i posao....prelijena sam ;)

• Default avatar -
    lory0710

Ajme papaš bombone, shakeove i čokoladice i mršaviš..mislim da je to moja životna želja:), u svakom slučaju idem ja u teretanu i pazim ša bacim u usta, ali svi mi sladokusci padamo u napaste pred božicom afrodizijaka chocholadoom ili bilo ćime napravljenom od nje, dijetalno ili ne pa sačuvaj me Bože ja čak imam i gel za tuširanje od čokolade. haha, ali sad dosta šale...voljela bih probati tako nešto, naravno da je formula vježba i zdrava hrana ali treba neka ispomoć, neke sam probala i ništa mislim da bi ovo moglo biti dobro..utažava glad za slatkim..mrak....voljela bih probati pa ako je dobro..znaš za stalno...kile su borba haha, voljela bi da mogu kopirati Scarlett: As God is my witness, I'll never be hungry again:))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani