i ja biiiii! to bi bilo idealno da dođe u moje ruke :) hehehehe ja bi još malo kila doljeeeee!!!!
Draga božena 24, na ovom forumu tražim daljnju motivaciju za održavanje svog tijela zdravog i fit ,savjete,preporuke i tuđa iskustva. Također da se ne dovedem da imam 10, 20 kg viška pa onda tek imam posla da se dovedem u red. A vjerujem da su svi komentari iskreni i dobronamjerni bez obzira na nagradu.
tako je lako pročitati sve a tako bi lako bilo i isprobati sve pa i suvišne kilograme skinuti te napokon bez kompleksa i viška kilograma zakoraćiti u ljeto.
Ovo je skroz super, bilo bi super kad bi to osvojila, ne za sebe već za mamu... Ona se cijeli život bori sa kilama, a sad poslje rođenja petog djete prije godinu dana još joj je teže...... Vjerujem da bi bila presretna kad bi mogla uz čokoladice opet počet borbu sa kilogramima......
E ovo sam čekala. došlo je ljeto, ja na moru i novi kupaći ( ovaj put bez ručnika oko mene ). Svi će govoriti, ma gledaj ti nju - mama dviju curica a linija boli glava. Ja ću samo zamahnuti kosom i reći: našla sam elegantno rješenje za mršavljenje - želiš znati koje, e pa slušaj: Blokegras bomboni, Light Nova shakeovi i Linea Sbelt čokoladice.
vrijedna i dobra sam bila
pušiti sam prestala
a sad problem drugi imam
frižider stalno otvaram ...
zato pomozite ženi ovoj
do ljeta smanjiti konfekcijski broj
:-)
Ovo je super,stvarno treba isprobati.Na dijetama sam od 17 godine sada imam 26 i više stvarno neznam šta da radim.Prije 1 god. i 9 mj. sam rodila, i nikako da smršavim,koliko god da smršavim sve se brzo vrati,bilo je gladovanja i raznih dijeta i ništa još sam deblja nego prije,osječam se grozno i sram me je hodati po cesti istvarno bi mi dobro došlo jedan od preparata Blokegras bomboni, Light Nova shakeovi i Linea Sbelt čokoladice.Jer nisam u mogučnosti kupiti.
Nadam se da če mi to pomoći ako osvojim.
Blokegras bombonima, Light Nova shakeovima i Linea Sbelt čokoladicama. Oda,da već se vidim kako elegantno gubim kile .Pomozite jer već gubim svaku nadu da ću ikada izgubiti višak.plizzzzzz
Kad vam netko tako iskren kao što su djeca kaže : "Mama nisi stara, samo si debela" odlučiš to promijeniti. Odrekla sam se slatkiša, gaziranih sokova... i u 14 dana izgubila sam 2 tjedna!!!
I, da, rodila 4x, full time mama, 30 g.,153 cm i mali višak kilograma... Pozz
26 god,u 4 god. troje djece ...veliki višak kila!!!pomozite!!!
Iako imam 54 godine i dalje zelim izgledati lijepo,pogotovo jer radim sa djecom, a treba raditi do 65-e!! E,pa ja ne izgledam lijepo sa svojim kilama,ne mogu se sa djecom na poslu vise lako igrati,a zeeeeeeeelim. Duh mi je tako mlad,ucinite to i sa mojim tijelom,molim vas. Pusa
nečakinja me neki dan pita u kojem sam mjesecu trudnoće, a ja nisam trudna!!!!! krenula na dijetu, al trebam pomoć!
bit ću kratka trebam pomoć za mršavljenje mislim da bi mi ovaj preparat bio dobar stimulans da povratm svoju prvobitnu kilažu nakon poroda...prošlo je 10 mjeseci a ja se ne mogu maknuti od stola ili frižidera
pomozite plizzz
drage moje, kao što sam probala sve probat ću i novadiet, do sada nije ništa bilo učinkovito, jer nakon 9 mj. čuvanja trudnoće i carskog poroda (nekretanja) skupilo se 20 kg, Već 5 mj pokušavam skinuti 3x tjedno brzo hodanje po 60 min i 6x tjedno fitness za žene po 30 min i vjerovale ili ne samo 4 kg manje i to u zadnja dva mjeseca (2kg mjesečno) i da ne zaboravim 2,5-3l vode dnevno.
sigurna sam da ni novadiet nije čarobnjak kao niti jedan proizvod na tržištu i ne može napraviti manekenku od žene ako se ne uloži truda i napora u seb., Sve dok nisam poslušala savjete zdrave krave, treba potrošiti više nego uneseš (mislim kalorija) a sve ostalo su samo pomagala, nije krenulo ...
bilo bi mi drago kad bi dobila poklon da mi pomogne eliminirati još ovih 16 kg da se napokon osjećam zdravo i da me moja leđa prestanu boljeti i da ne umrem dok se popnem na 4 kat bez lifta i da se mogu igrati sa djetetom dok se ono ne umori a ne ja....
šaljem svima veeeliku pusu u ovaj prekrasan pravi proljetni dan koji je meni danas dao još više snage i volje da idem van na malo duže pješačenje....
Od kada znam za sebe imam problema sa težinom i sa time što ljudi uvijek kažu da sam debela, što niti malo nije ugodno. Uvijek sam bila na toj meti svojih vršnjaka a i onih koji to nisu, i to je ostavilo dosta traga na meni što znači da sam ja i dalje bujala i davala još više povoda za ružne i pogrdne riječi tih 'zlobnika'. Imam snagu, volju i jako veliku izraženu želju za gubitkom kilograma, što sam jedno vrijeme i uspjela da ih se riješim, ali nikada dovoljno i da tako ostane. Kilogrami su se vraćali kako su i otišli, što me sve više smetalo pa sam na kraju polako i odustajala, misleći da nema nade. Gledam ostale djevojke po gradu kako imaju lijepe noge, bedra, ravan trbuh, ono o čemu ja sanjam cijeli svoj život. Dosta sam vremena i zatvorena bila u 4 zida i odmoglo svemu, što fizički, tako malo i psihički, u doba puberteta i odrastanja. Mislim da sam idealan kandidat za ovu vrstu mršavljenja. Imam 23 god, 110 kg, inače sam jače građe, možda nitko ne bi rekao da imamo toliko kg, ali je tako. Unaprijed se zahvaljujem i na ukazanom vremenu za čitanje ovog posta. Pozdrav :)
MA MENI VJEROJATNO NI SVETA VODICA NE BI VIŠE POMOGLA DA SMRŠAVIM,SVE SAM PREPARATE PROBALA,A S OVIM ZADNJIM MI JE ČAK I DOŠLO DA SE OB(J)ESIM,HAHA. 28 MI JE GODINA,A TJELESNA AKTIVNOST MI JE BLIZU NUUULE,OSIM POVREMENIH ŠETNJI,A KILOGRAMI SE GOMILAJU.PAAAA- RAZUVJERITE ME!!!!!
Dosad sam isprobala skoro sve moguce gluposti: od izgladnjivanja do skupih tabletica.. i nista od toga mi nije pomoglo zato sto koliko god me zasitila dijetna hrana, nije to to.. ja zelim jesti i piti nesto fino, bogatog okusa, a ne nesto sto je zelene boje i sto ni moj zec ne bi pojeo.. ne kazem ja da povrce nije dobro, stovise odlicno je za svaku vrstu dijete, ali budimo iskreni, povrce ne moze komparirati npr ukusnoj cokoladi koja se njezno topi u ustima... to je moj glavni problem - nisam gladna, ali moje osjetilo okusa nije zadovoljeno i zato moram posezat za slatkim... ne znam da li bi mi ovo pomoglo da smrsavim al stvarno je vec vrijeme da napravim nesto od sebe, ne zelim cijeli zivot hodat brzim korakom ulicama sam zato da me ljudi ne zamijete tj da ne primjete moju 'velicinu' koju je tesko ne primijetiti... cijelo vrijeme se bavim nekom fizickom aktivnoscu - sto trcanjem, sto rolanjem, sto odbojkom, sto plesom itd.. neko vrijeme sam se cak bavila breakdanceom - od toga sam samo dobila misicnu masu u rukama zbog cega trenutno izgledam jos i deblje.. ali unatoc svim tim aktivnostima, unos kalorija mi je uvijek veci od potrosnje jer ne mogu odoljeti slasticama i ne mogu si pomoci :(
dosada sam prosla preko desetak dijeta.Od izgladnjivanja po cijele dane,mjesečeve dijete,tabletica nekih ali kile neprestano variraju,smrsam 2 kile a tri dobijem i neprestano tako. Uz to imam problema sa stitnjacom i stvarno mi nije jasno gdje grijesim. TRCim pola sata 3 puta tjedno ne veceram iza 5 sati.Ujutro pojedem jedu hrenovku ili nesto tako a za rucak mozda komad mesa i snitu kruha a poslijepodne samo voce i jednostavno neznam je li meni opce ima pomoci :(((
meni se izgleda i voda prima..ne objavljujem sliku dok ne smršavim...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji