Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
...borim se i borim, pa malo odustanem i onda opet se borim, prođe zima, kilogrami ostaju, a ljeto samo što nije tu, kad bi malo smanjila brojku tu odmah bi bacila čagu :-))))
Bilo bi divno probati nešto što će uistinu i pomoći da se kilogrami uz našu punu afirmaciju konačno počinju topiti, i tih mojih +10 da malo lakše do ljeta ode dolje, tamo kamoi zaslužuje u prošlosti i da se nikada
…prikaži još! više ne vrate. Teško je nakon poroda skinuti višak u ovom ludom i užurbanom svijetu, molim Vas pomozite...
bit ću kratka trebam pomoć za mršavljenje mislim da bi mi ovaj preparat bio dobar stimulans da povratm svoju prvobitnu kilažu nakon poroda...prošlo je 10 mjeseci a ja se ne mogu maknuti od stola ili frižidera
pomozite plizzz
Mislim da instant rješenja problema zapravo ne rješavaju problem... ali barem mogu pomoći u počinjanju tog procesa... pod uvjetom da ne koštaju omanje bogatstvo... inače će sve očajne kućanice ostati očajne...
to je sve tako lijepo opisano da zvući idealno. ne znam koje sve dijete nisam isprobala, ova je super brzo topi masne naslage, ova celulit itd. odričem se već sama sebe, a ne samo hrane. baš bi voljela probati i
…prikaži još! ovu pa da vidim kakav bi bio rezultat, jer ako je zaista tako dobro kako piše znam dosta kandidatkinja koje bi odmah krenule sa upotrebom.
Među 130 komentara koje ste ostavile na ovaj članak, izabrala sam tri koje NovaDiet nagrađuje paketom svojih proizvoda za lagano i sigurno mršavljenje: Blokegras bombonima, Light Nova shakeovima i Linea Sbelt čokoladicama. Dobitnice darova ostavile su komentare pod korisničkim imenima
…prikaži još!ima lory0710, schnappi i BEEP. Mailom ćemo ih obavijestiti o načinu preuzimanja nagrada.
Budući dolazi proljeće,sve se budi, priroda i mi sami, krenula sam sa zdravijom ishranom i aerobnim treninzima. Drago mi je da se netko sjetio osmisliti nešto fino,slatko,a da pomaže u skidanju kilograma.Smatram da sa ovim dodacima ne bi imala osjećaj
…prikaži još! da sa zakinuta za slatko (veliki plus) jer kakv bi život bio kad ga ne bismo malo zasladili:), a pritom bili zdravi i u formi. Velika prednost je brza priprema i da je nešto fino uvijek nadohvat ruke.Hvala na ovoj inovaciji:)
Ostvario mi se san snova dobila sam ono šta sam duuuuugo čekala.Sve dijete su sadržavale strogu zabranu čokoladica, miksanja a ja bez toga jednostavno ne mogu a kad gle napokon ostvarenje snova linea Sbelt čokoladica kao šlag na kraju koju
…prikaži još! jedva čekam da pojedem i naravno nemam puno vremena za spremanje doručka ili večere dobro mi dođe da nešto ukusno ali brzo pojedem Shake jer uz posal i malo dijete ne stignem sebi ništa od hrane da pripremim za jelo zato veliko Hvala NovaDiet šta si napokon došla.
anita
Jao ovo izgleda čarobno ,svakako ču probati jako teško skidam kile ,što sam starija
to je sve teže zapravo jako teško . Nadam se da će ovi preparati pomoči?
..ovo je odlična vjest, vježbala sam u teretani redovito tri godine, kako bi postigla što bolju tjelesnu težinu, te sam se tamo raspitala za zamjenske obroke, međutim odlučila sam ulagati u svoju karijeru te upisala visoku školu nakon koje nemam
…prikaži još! vremena za vježbanje. Nova diet proizvodi čine mi se savršenim rješenjem za moj plan da zadržim što bolju liniju :)
Draga božena 24, na ovom forumu tražim daljnju motivaciju za održavanje svog tijela zdravog i fit ,savjete,preporuke i tuđa iskustva. Također da se ne dovedem da imam 10, 20 kg viška pa onda tek imam posla da se dovedem u
…prikaži još! red. A vjerujem da su svi komentari iskreni i dobronamjerni bez obzira na nagradu.
Blago nama debelima. Pojavilo se čudotvorno riješenje za naše probleme, jer sve te kile su nam mravi nanosili, nisu nam to ni slučajno zubi nakosali. I sada ČUDO i još od ČOKOLADE. Znaći li to ZdravaKrava da više ne treba
…prikaži još! ni vježbati ni smanjiti unos hrane. Samo popiješ malo čokoladice i kile same padaju.
Kao i svako prolječe tako i ovo mora imati jedno ČUDO za 100% figuru do ljeta.
Dajte najte nas molim lijepo.
Elegantno rješenje za elegantnu liniju?!
Presavršeno da bi bilo istinito!!!
Eto, ja se javljam da budem još jedan "mali pokusni kunić"....i nakon NovaDiet pokažem svima da postoji!
molim Vas za pomoć, iako bih i ja htjela za sebe pokušavam pomoć sinu da smršavi. Ima samo 17 godina i 89 kila. Prije malo više od mjesec dana je počeo regulirati prehranu i vježbati, ali kile idu jaako sporo
…prikaži još! imam osjećaj da gubi nadu i da će odustati. Kako nisam baš u financijskoj situaciji da mu kupim neki od preparata za pomoć pri mršavljenju, nadam se da ćete mi uskočiti i razveseliti i mene i njega. Unaprijed hvala
Tužna mama
...bezbrojni pokušaji mršavljenja ili uspjeh, pa povratak kilograma nakon dvije trudnoće dovode me do ludila.Nisam dovoljno čvrst karakter da odolim slatkišima,još pogotovo kad ih je zbog djece puna kuća. Nadam se da će fini i zdravi proizvodi Nova Diet pomoći
…prikaži još!i da konačno dođem do cilja...a što je najvažnije imaju barem okus slatkog:::)))))
...zvuči kao iz bajke,zar ne?
Ono sto zelimo je definitivno zasjati u kupacem kostimu na plazi za nekoliko mjeseci. I sve se to jos cini toliko daleko pa nismo spremni preuzeti odgovornost i uciniti nesto dobro za svoje zdravlje, ali kad odzvoni minut do ponoci
…prikaži još! uzurbano krecemo na nekakve rigorozne djete iz kojih najcesce izlazimo jos vise razocarani, a onaj kupaci kostim stoji jednako lose..mozda je vrijeme da pocnemo misliti o svome zdravlju i tokom cijele godine, a NOVADIET paket nudi nam priliku da postanemo vlasnici prekrasnog tijela, zdravlja i onog neprocjenjivog..vlastita samopouzdanja!!
Elegantnije rješenje za mršavljenje
Komentari 130
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.