Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ovo zaista zvuči jako zanimljivo jer sadrži SVE što UISTINU UČINKOVITO pomaže u mršavljenju (naime sve ove komponente sam več probala (svaku posebno) i stvarno djeluju !), a sadržano je u jednom proizvodu....Ustvari zvuči fenomenalno, da!
Među 130 komentara koje ste ostavile na ovaj članak, izabrala sam tri koje NovaDiet nagrađuje paketom svojih proizvoda za lagano i sigurno mršavljenje: Blokegras bombonima, Light Nova shakeovima i Linea Sbelt čokoladicama. Dobitnice darova ostavile su komentare pod korisničkim imenima
…prikaži još!ima lory0710, schnappi i BEEP. Mailom ćemo ih obavijestiti o načinu preuzimanja nagrada.
Oličan i zanimljiv članak! Izgleda da je NovaDiet nešto što bi svima nama izvrsno došlo - zvuči kao savršena stvar jer ima sve - pomaže u mršavljenju, zdrav je, ima rješenje za krizne situacije i to još čokoladno rješenje...želim ga
…prikaži još! probati svakako i do ljeta se riješiti 5 kg viška bez glavobolje, nervoze i izgladnjivanja. NovaDiet proizvodi i ja - najbolja nova prijatelja dva :)
Obožavam shakeove jer su mi idealni za posao, brzo ih pripremiš, zasitni su i dobri za probavu, a imaju taman kalorija. Pekare i sendviči su mi odavno dosadili i volim svaki dan nešto novo smutiti pa bih voljela isprobati i
…prikaži još! ovaj proizvod. Iako me na poslu svi u čudu gledaju ja ne odustajem od mog malog praktičnog blendera. Također su mi super kada dođem doma i ne da mi se kuhati ili nakon treninga kad bi nešto pojela, a ne želim potamaniti cijeli frižider. Inače volim ovakve poslastice i ima još puno razloga zašto, ali ne bi svi stali. Lijepi pozdrav, nadam se nagradi i slasnoj degustaciji :-) !!
Blago nama debelima. Pojavilo se čudotvorno riješenje za naše probleme, jer sve te kile su nam mravi nanosili, nisu nam to ni slučajno zubi nakosali. I sada ČUDO i još od ČOKOLADE. Znaći li to ZdravaKrava da više ne treba
…prikaži još! ni vježbati ni smanjiti unos hrane. Samo popiješ malo čokoladice i kile same padaju.
Kao i svako prolječe tako i ovo mora imati jedno ČUDO za 100% figuru do ljeta.
Dajte najte nas molim lijepo.
u vrijeme kad ovaj ubrzani zivot daje danak na mojem tijelu i to nakupljenim kilama koje sad ima i pre pre previse ovi shakovi su pravi pogodak za mene nezdravo se hranim ak uopce i nesto stavim u usta do
…prikaži još!o 4 s obzirom na uredski i terenski nacin rada, kad dodjem doma prejedam se a to nije rjesenje za mladu osobu kao sto sam ja
zato svaka cast na ovim shakeovima i na efikasnom rjesenju mojih muka, jer lako se smuckaju a mora negdje da su i fini
mislim da sama kvaliteta lezi u tome sto su uvijek pri ruci i nisu komplicirani za uradit na bilo kojem mjestu i mislim da je moja torba idealno rjesenja za njih :) a i za mene
Uspjela sam zadnjih 16 mjeseci skinuti 6 fiksnih kilograma, uz pojačanu aktivnost i izbacivanja nekih prhrambenih proizvoda, ali morala bi još minimalno 3 kg koji jednostavno stoje i ne daju se. Inače obožavam slatko, pa bi mi ovi proizvodi super
…prikaži još! došli kao zamjena za slatke međuobroke. Bivši sam pušač, pa obožavam slatko, tako da bi mi za nagradu što ne pušim, mogli dodijelitit Blokegras bombone, Light nova shake, i Linea Sbelt čokoladu. Inače, dobila sam koji kilogram otkako sam prestala pušitit, ali nikad više neću pušiti.
Nisam nikad bila na dijeti. Uvijek sam imala nekoliko kilograma više od preporučenog, ali to me nikad nije zabrinjavalo. Moj stav je da treba uživati u životu, tako i u hrani, dok god to ne utječe na zdravlje. Nisam nikad
…prikaži još! razumjela žene koje idu na dijete kako bi izgubile tih nekoliko kilograma viška za koje im je netko rekao da su višak i opterećivale se svojim izgledom, pogotovo one koje su mislile da će boljim izgledom imati više prijatelja, poštovanja, uspjeha u životu ili čega god...A najviše sam se čudila onima koje su nasjedale na raznorazne preparate s kojima će bez problema, u samo nekoliko dana, izgubiti enormne količine viška kilograma, smanjiti obujam struka i bokova, izgubiti celulit...Tako da ni ovome ne vjerujem baš nešto, ali s obzirom da nijedan od sličnih proizvoda nisam probala (čisto iz razloga jer ne idem na dijete zbog stava da je površno opterećivati se previše izgledom) bilo bi baš zgodno isprobati ovaj. Valjda zbog čokolade...
Hmmm...milkshakeovi - primamljivo, izgleda ukusno. Čokoladice za dijetalni desert - sjajno! Pločice za međuobrok u deset okusa - fenomenalno! Proučila sam sve proizvode na stranici www.novadiet.eu.com i jako mi se sviđaju, pogotovo što ih lako mogu ponijeti na posao. Sviđa
…prikaži još! mi se što ne obećavaju čudo tipa "x kilograma u x dana" nego je realno i smisleno objašnjeno kako djeluju pojedini sastojci. Jedan od razloga mojeg prihvaćanja ovih proizvoda je i društvena odgovornost, to je nešto što posebno cijenim. Sve u svemu, imam vrlo pozitivno mišljenje i nadam se da će mi Kravica pomoći da se elegantno pozdravim sa jednim malim dijelom sebe... :-)
ah to zaista izgleda jako primamljivo.borim se samo s 6 kg viška koje su se nakupile preko zime.ima troje djece,nemam baš vremena za vježbanje i provođenje nekakve ozbiljne dijete koje narušavaju zdravlje nepadaju mi na pamet.zaista ova dijeta zvuči jako
…prikaži još! primamljivo pošto sam samo iz svoje dijete izbacila slatkiše,masnu hranu i pijem dosta tekućine.nemogu si priuštiti odlazak u teretanu,također smatram da su proizvodi za gubitak kg bacanje novca,pošto sam ih isprobala nekoličinu.ovi milkshakeovi doista izgledaju primamljivo i mislim da bi sa tom dijetom zaista mogla uspjeti.ja se nadam da će me zdrava kravica jako razveseliti i vratiti osmijeh i onaj mali manjak samopouzdanja koje se narušilo sa ovih mojih 6 kg.puno hvala!!!!!!!!!
Nisam cula ni za sto slicno. Vec par mjeseci sam na dijeti i uspjela sam skinuti devet kilograma, ostalo mi je jos pet i cini mi se da mi je to teze skinuti nego onih devet. .Moji najveci problemi u
…prikaži još! u svakoj dijeti su nenormalna poteba za slatkim i neredovita stolica, to mi postaje sve teze jer uredno uz svaku dijetu moram gutati i laksative.
Nisam nikad slijepo vjerovala reklamama za proizvode koji pomazu pri mrsavljenju jer mislim da se nista ne moze postici bez odricanja i truda. Ne namjeravam prestat drzat dijetu i pouzdat se u to da ce bilo koji proizvod odraditi moj posao, samo mi treba mala pomoc da izdrzim, a ne unistim zdravlje. Nije mi ni toliko bitno da brzo izgubim preostale kilograme, nego da ih izgubim zauvijek. Bilo bi stvarno puno lakse uz neki slatki zalogaj i zato se nadam u ime svih nas slatkoljubaca da je ovo proizvod koji ce nam pomoci da ne odustajemo.
uh ovako nešto bi meni trebalo, ja krenem na dijetu i sve super izdržim dan dva al onda me uhvati tolika žela za slatkim da samo što ne poludim i onda naravno uzmem čokoladu i sva muka od dva dana
…prikaži još! padne u vodu... a trebam brat bratu skinut minimalno 20 kila, a bilo bi poželjno i više oko 30... di ima toga za kupit????
hahhhahaa,ma morala sam prokomentirat pjesmicu od Bozena24, pjesmica je odlična, ne mogu se prestat smijat, ali je brutalno istinita, hahaha... super... inače upoće ne sumnjam da su proizvodi NovaDiet ukusni, ali da ćemo od njih "lagano i sigurno mršaviti" .....
…prikaži još! čisto sumnjam, za lagano i sigurno mršavljenje treba puno , puno više ;)
Ne znam da li mi je mjesto među Vama, jer spadam u "Đombe" odnosno vesele debeljuškaste četrdesetgodišnjakinje! Visoka sam 158, a kg "sam0" 107. No to ne izgleda tako grozno kako zvući, jer fala Bogu na modi da se to
…prikaži još! zakamuflirat, a i građa tijela pomaže. Ali 100 je 100. Jedino što dijelim s vama , je želja za mrševljenjem. Isprobala sam doslovno svašta od čajeva, tableta do akupunkture. Skinula 40 kg, pa dobila nazad i tako stalno. Nije da cijeli život imam problema s kg, oni su počeli poslije trudnoće,a s godinama..zna se. No ne odustajem - cilj mi nije vraćanje mladosti iljepote, već očuvanje zdravlja (makar i da se malo ljepote vrati, ne bih se bunila ) Nije da su sve bile bezuspješne, no najveći je problem u glavi!
Najveći problem mi je vježbanje, uz posao i obitelj, nemoguća misija. Jedino vrijeme za mene koje mogu odvojiti je spavanje. sada sam ponovno na dijeti,ali ne dijelim oduševljenje,nekako grebem i ipak sam skinula uz gladovanje (voće, jogurt, ribe i sl.) 15 kg, no prema lječniku još mi ostaje "sitnih" 30, prema njemu s obzirom na visinu, građu i godine idealna težina bi bila 72 kg. Malo gubim nadu, i stvarno bi mi dobro došao neki malo veći pomak, da ne idem opet putem:malo više kg malo brže, a onda zdravijim tempom.To ne daje nikada dobro.Trebam lagano i sigurno mršavljenje,to je zdravo.Trebam NovaDiet!Trebam je!!!!Hvala:)
...mislim da svaka žena sanja o savršenom izgledu tijela....o tome ovisi samo ako vježba.....a skidanje kila je sama prehrana......i jjaaaaaaaaaakkoooooooooo punoooo voodeeee.......a svi ostali preparati koji nam se nude su samo za mazanje očiju...ja trebam skinuti "samo " 5 kg
…prikaži još! i stim se borim već dugo......ali ako Vi tvrdite da mi u tome mogu pomoći Vaši slatki prehrambeni proizvodi,nema problema pristajem biti Vaš pokusni kunić.....jer nisam od onih koji stignu jesti redovito i zdravo....a 5 kg puno znači... : )))))
to je sve tako lijepo opisano da zvući idealno. ne znam koje sve dijete nisam isprobala, ova je super brzo topi masne naslage, ova celulit itd. odričem se već sama sebe, a ne samo hrane. baš bi voljela probati i
…prikaži još! ovu pa da vidim kakav bi bio rezultat, jer ako je zaista tako dobro kako piše znam dosta kandidatkinja koje bi odmah krenule sa upotrebom.
Odkad znam za sebe na dijetama sam. Probala sam jako puno dijeta, mršavila, debljala se, pa opet mršavila... Sada sam deblja nego ikad. Doktorica mi kaže da me debljaju lijekovi protiv alergija, ali mislim da me malo deblja i prefina
…prikaži još! čokolada koju obožavam. Prije par godina sam smršavila 14 kg. Osjećala sam se super, najvažnije je da sam izgubola komplekse i osjećala veliko samopouzdanje. Sada sam pod velikim stresom, malo spavam i stres "liječim hranom". Znam da to nije dobro, ali ne mogu si pomoći. Imam prijateljicu s kojom svaki dan hodam 4 km, sve vrijeme pričamo o hrani i došle smo do zaključka da smo ovisnice o hrani. Ovaj komplet preparata za mršavljenje izgleda mi jako privlačno. Poželjela sam ga jako...Mislim da bi meni savršeno odgovarao. Zaključak za sve nas koje smo debele je da treba smršaviti i onda se puno stvari u životu posloži i popravi, jer psiha je jako važna u mršavljenju, a još kada se udruže psiha i nešto fino kao Nova Diet onda je to ČISTA PETICA.
...bezbrojni pokušaji mršavljenja ili uspjeh, pa povratak kilograma nakon dvije trudnoće dovode me do ludila.Nisam dovoljno čvrst karakter da odolim slatkišima,još pogotovo kad ih je zbog djece puna kuća. Nadam se da će fini i zdravi proizvodi Nova Diet pomoći
…prikaži još!i da konačno dođem do cilja...a što je najvažnije imaju barem okus slatkog:::)))))
...zvuči kao iz bajke,zar ne?
Elegantnije rješenje za mršavljenje
Komentari 130
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.