Komentari 130

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Malal
    ČOKOLADNO, A IDEALNO ZA MRŠAVLJENJE....MMMM, MLJAC!!!!
    Majica
    Ovo zaista zvuči jako zanimljivo jer sadrži SVE što UISTINU UČINKOVITO pomaže u mršavljenju (naime sve ove komponente sam več probala (svaku posebno) i stvarno djeluju !), a sadržano je u jednom proizvodu....Ustvari zvuči fenomenalno, da!
    Zdrava__Krava
    Među 130 komentara koje ste ostavile na ovaj članak, izabrala sam tri koje NovaDiet nagrađuje paketom svojih proizvoda za lagano i sigurno mršavljenje: Blokegras bombonima, Light Nova shakeovima i Linea Sbelt čokoladicama. Dobitnice darova ostavile su komentare pod korisničkim imenima …prikaži još!
  • Default avatar -
    glava
    Oličan i zanimljiv članak! Izgleda da je NovaDiet nešto što bi svima nama izvrsno došlo - zvuči kao savršena stvar jer ima sve - pomaže u mršavljenju, zdrav je, ima rješenje za krizne situacije i to još čokoladno rješenje...želim ga …prikaži još!
  • Default avatar -
    maraja
    Obožavam shakeove jer su mi idealni za posao, brzo ih pripremiš, zasitni su i dobri za probavu, a imaju taman kalorija. Pekare i sendviči su mi odavno dosadili i volim svaki dan nešto novo smutiti pa bih voljela isprobati i …prikaži još!
  • Default avatar -
    Bozena24
    Blago nama debelima. Pojavilo se čudotvorno riješenje za naše probleme, jer sve te kile su nam mravi nanosili, nisu nam to ni slučajno zubi nakosali. I sada ČUDO i još od ČOKOLADE. Znaći li to ZdravaKrava da više ne treba …prikaži još!
  • Default avatar -
    ferrari21
    Kako sam nedavno započela dijetu i kako mi je sad već dosta gladovanja ovo se čini presavršenim, u svakom slučaju vrijedi isprobati. Lijep pozdrav :)
  • Default avatar -
    snjeska83
    u vrijeme kad ovaj ubrzani zivot daje danak na mojem tijelu i to nakupljenim kilama koje sad ima i pre pre previse ovi shakovi su pravi pogodak za mene nezdravo se hranim ak uopce i nesto stavim u usta do …prikaži još!
  • Default avatar -
    inas
    Uspjela sam zadnjih 16 mjeseci skinuti 6 fiksnih kilograma, uz pojačanu aktivnost i izbacivanja nekih prhrambenih proizvoda, ali morala bi još minimalno 3 kg koji jednostavno stoje i ne daju se. Inače obožavam slatko, pa bi mi ovi proizvodi super …prikaži još!
  • Default avatar -
    daliax
    Nisam nikad bila na dijeti. Uvijek sam imala nekoliko kilograma više od preporučenog, ali to me nikad nije zabrinjavalo. Moj stav je da treba uživati u životu, tako i u hrani, dok god to ne utječe na zdravlje. Nisam nikad …prikaži još!
  • Default avatar -
    littleone
    Hmmm...milkshakeovi - primamljivo, izgleda ukusno. Čokoladice za dijetalni desert - sjajno! Pločice za međuobrok u deset okusa - fenomenalno! Proučila sam sve proizvode na stranici www.novadiet.eu.com i jako mi se sviđaju, pogotovo što ih lako mogu ponijeti na posao. Sviđa …prikaži još!
  • Default avatar -
    bj
    ah to zaista izgleda jako primamljivo.borim se samo s 6 kg viška koje su se nakupile preko zime.ima troje djece,nemam baš vremena za vježbanje i provođenje nekakve ozbiljne dijete koje narušavaju zdravlje nepadaju mi na pamet.zaista ova dijeta zvuči jako …prikaži još!
  • Default avatar -
    sanja2207
    Nisam cula ni za sto slicno. Vec par mjeseci sam na dijeti i uspjela sam skinuti devet kilograma, ostalo mi je jos pet i cini mi se da mi je to teze skinuti nego onih devet. .Moji najveci problemi u …prikaži još!
  • Default avatar -
    tigercat
    uh ovako nešto bi meni trebalo, ja krenem na dijetu i sve super izdržim dan dva al onda me uhvati tolika žela za slatkim da samo što ne poludim i onda naravno uzmem čokoladu i sva muka od dva dana …prikaži još!
  • Default avatar -
    abdb
    hahhhahaa,ma morala sam prokomentirat pjesmicu od Bozena24, pjesmica je odlična, ne mogu se prestat smijat, ali je brutalno istinita, hahaha... super... inače upoće ne sumnjam da su proizvodi NovaDiet ukusni, ali da ćemo od njih "lagano i sigurno mršaviti" ..... …prikaži još!
    Renifil
    Ne znam da li mi je mjesto među Vama, jer spadam u "Đombe" odnosno vesele debeljuškaste četrdesetgodišnjakinje! Visoka sam 158, a kg "sam0" 107. No to ne izgleda tako grozno kako zvući, jer fala Bogu na modi da se to …prikaži još!
  • Default avatar -
    bebaos
    ...mislim da svaka žena sanja o savršenom izgledu tijela....o tome ovisi samo ako vježba.....a skidanje kila je sama prehrana......i jjaaaaaaaaaakkoooooooooo punoooo voodeeee.......a svi ostali preparati koji nam se nude su samo za mazanje očiju...ja trebam skinuti "samo " 5 kg …prikaži još!
  • Default avatar -
    agata16
    to je sve tako lijepo opisano da zvući idealno. ne znam koje sve dijete nisam isprobala, ova je super brzo topi masne naslage, ova celulit itd. odričem se već sama sebe, a ne samo hrane. baš bi voljela probati i …prikaži još!
  • Default avatar -
    doroteica
    Odkad znam za sebe na dijetama sam. Probala sam jako puno dijeta, mršavila, debljala se, pa opet mršavila... Sada sam deblja nego ikad. Doktorica mi kaže da me debljaju lijekovi protiv alergija, ali mislim da me malo deblja i prefina …prikaži još!
  • Default avatar -
    anavi3004
    ...bezbrojni pokušaji mršavljenja ili uspjeh, pa povratak kilograma nakon dvije trudnoće dovode me do ludila.Nisam dovoljno čvrst karakter da odolim slatkišima,još pogotovo kad ih je zbog djece puna kuća. Nadam se da će fini i zdravi proizvodi Nova Diet pomoći …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.