Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Oličan i zanimljiv članak! Izgleda da je NovaDiet nešto što bi svima nama izvrsno došlo - zvuči kao savršena stvar jer ima sve - pomaže u mršavljenju, zdrav je, ima rješenje za krizne situacije i to još čokoladno rješenje...želim ga
…prikaži još! probati svakako i do ljeta se riješiti 5 kg viška bez glavobolje, nervoze i izgladnjivanja. NovaDiet proizvodi i ja - najbolja nova prijatelja dva :)
Blokegras bombonima, Light Nova shakeovima i Linea Sbelt čokoladicama. Oda,da već se vidim kako elegantno gubim kile .Pomozite jer već gubim svaku nadu da ću ikada izgubiti višak.plizzzzzz
uh ovako nešto bi meni trebalo, ja krenem na dijetu i sve super izdržim dan dva al onda me uhvati tolika žela za slatkim da samo što ne poludim i onda naravno uzmem čokoladu i sva muka od dva dana
…prikaži još! padne u vodu... a trebam brat bratu skinut minimalno 20 kila, a bilo bi poželjno i više oko 30... di ima toga za kupit????
Ajme papaš bombone, shakeove i čokoladice i mršaviš..mislim da je to moja životna želja:), u svakom slučaju idem ja u teretanu i pazim ša bacim u usta, ali svi mi sladokusci padamo u napaste pred božicom afrodizijaka chocholadoom ili bilo
…prikaži još! ćime napravljenom od nje, dijetalno ili ne pa sačuvaj me Bože ja čak imam i gel za tuširanje od čokolade. haha, ali sad dosta šale...voljela bih probati tako nešto, naravno da je formula vježba i zdrava hrana ali treba neka ispomoć, neke sam probala i ništa mislim da bi ovo moglo biti dobro..utažava glad za slatkim..mrak....voljela bih probati pa ako je dobro..znaš za stalno...kile su borba haha, voljela bi da mogu kopirati Scarlett: As God is my witness, I'll never be hungry again:))
Hmmm...milkshakeovi - primamljivo, izgleda ukusno. Čokoladice za dijetalni desert - sjajno! Pločice za međuobrok u deset okusa - fenomenalno! Proučila sam sve proizvode na stranici www.novadiet.eu.com i jako mi se sviđaju, pogotovo što ih lako mogu ponijeti na posao. Sviđa
…prikaži još! mi se što ne obećavaju čudo tipa "x kilograma u x dana" nego je realno i smisleno objašnjeno kako djeluju pojedini sastojci. Jedan od razloga mojeg prihvaćanja ovih proizvoda je i društvena odgovornost, to je nešto što posebno cijenim. Sve u svemu, imam vrlo pozitivno mišljenje i nadam se da će mi Kravica pomoći da se elegantno pozdravim sa jednim malim dijelom sebe... :-)
Ovakva poruka me neki dan dočekala na stolu. Napisao ju je moj dragi dečko.Ona glasi: "Tako si lijepa, tako si obla i sve na tebi ljulja se uvijek sam htio da budeš moja,da kraj tebe budim se. Ali ne vrijedi
…prikaži još!ijedi i ne ide, jer sve što vidiš ti bi htjela
ti bi odmah pojela,
i sve me više steže i davi težina tvoje ljubavi.
Debela ćao, o bella moja ćao,
neka te drugi hrani i ljubi
to više neću biti ja!
Volim te, buco moja, volim te
i sve bih dao za tebe
al' teška su vremena došla
imam srca, para nemam
zato se s tobom rastajem.
I makarone i paštašute i peciva i salame
ti bi htjela sve, baš sve
čuješ li kako vjetar puše
kroz moje prazne džepove!?
Samo te molim da me razumiješ
jer ja te želim, ja te volim
ja te sanjam kao i prije
ostani mi zdravo, bombice moja
i ne zaboravi me... "
Eto to je tužno pismo u kojem me moj dragi momak napušta zbog moje prekomjerne težine i požude za hranom... :( plizzzzz poklonite mi ovaj fini poklon paket proizvoda da se što prije vratim u formu i vratim svog dragoga k sebi i da napuni džepove sa lovom koju više neće morati trošiti na moje prohtijeve za hranom! Hvala! :)
Inače se kaže da žena kad nađe dugogodišnjeg dečka i/ili muža prestane brinuti o sebi, jednostavno rečeno zapusti se ... Ja sam godinu i pol u braku i sad sam tek počela brinuti o sebi ... malo pažnje na prehranu,
…prikaži još! malo aerobika, šminkanje ... Ali sa šminkom se ne mogu kg prekriti ... tako da planiram ovo isprobati, da vidimo dali djeluje...
Prije par dana sam bila kod kolegice koja ima vagu koja mjeri postotak masnog tkiva! Ajme meni, pa ja sam k'o tuljan! Mogu tri zime preživjeti! Dečko mi inače radi na naftnoj platformi i nema ga po par mjeseci, a
…prikaži još!i, a ja doma uzgajam salo!
Ne bih baš voljela da se šokira ponovno kada se vrati jer mu definitivno ne treba težak posao, apstinencija od seksa pa onda još i debela cura! :D
Pozdrav svima :)))) sretno i puno uspjeha Vam želim svima koji ste na dijeti ...uključujuči i sebe ...Evo svakodnevno surfam po stranicama naše zdrave krave i prvo pohvala za sve ove zdrave savjete,kad bi ih se bar mogla držati ://..Imam
…prikaži još! 21 godinu i prije godinu dana uspješno sam uspjela skinuti 18 kilograma u mjesec dana pomoču izgladnjivanja ...i nisam baš ponosna na sebe zbog toga,kilogrami su se vratili i to više nego sam uspjela skinuti,zato tražim sva moguča rješenja kako smršavitiii????? i vratiti samopouzdanje :)))) eto podjelila sam jedno iskustvo više s vama. Svakako ću isprobati ove preparate,te se nadam da će mi stvarno pomoći !!!!!
Obožavam shakeove jer su mi idealni za posao, brzo ih pripremiš, zasitni su i dobri za probavu, a imaju taman kalorija. Pekare i sendviči su mi odavno dosadili i volim svaki dan nešto novo smutiti pa bih voljela isprobati i
…prikaži još! ovaj proizvod. Iako me na poslu svi u čudu gledaju ja ne odustajem od mog malog praktičnog blendera. Također su mi super kada dođem doma i ne da mi se kuhati ili nakon treninga kad bi nešto pojela, a ne želim potamaniti cijeli frižider. Inače volim ovakve poslastice i ima još puno razloga zašto, ali ne bi svi stali. Lijepi pozdrav, nadam se nagradi i slasnoj degustaciji :-) !!
božena24 već se sat vremena smijem,pjesmica je super...A pogledi muški lažni,ionako nisu važni, važnija je dobra klopa, nego izgled "antilopa".Jer ako si kome mila ne smeta mu sigurno koja kila. =) ne vjerujem u izgladnjivanje, ali ni u čudesne shakeove,
…prikaži još!eove, iako između trčanja po kvartu i laganog pijuckanja shakea uvijek ću izabrat shake naravno, no svjesna sam da on neće skinuti moj višak, ne postoji čudesan napitak, sve je to dobar marketing
...mislim da svaka žena sanja o savršenom izgledu tijela....o tome ovisi samo ako vježba.....a skidanje kila je sama prehrana......i jjaaaaaaaaaakkoooooooooo punoooo voodeeee.......a svi ostali preparati koji nam se nude su samo za mazanje očiju...ja trebam skinuti "samo " 5 kg
…prikaži još! i stim se borim već dugo......ali ako Vi tvrdite da mi u tome mogu pomoći Vaši slatki prehrambeni proizvodi,nema problema pristajem biti Vaš pokusni kunić.....jer nisam od onih koji stignu jesti redovito i zdravo....a 5 kg puno znači... : )))))
Cijele zime se borim sa apetitom,u jutro kazem nacu jesti i do veceri sve zaboravim,i tako ispocetka.Stvarni bih htjela malo ubrzati metabolizam imam dojam da po tri puta svarim istu hranu.I ako redovito vjezbam hodam i trcim ipak je moj
…prikaži još! apetit jaci od svega.Sve se svodi na utjehu u hrani.Nisam jos probala nikakav preparat pa se nadam da bi mi to pomoglo pa da vivimo... HVALA
imam 22 godine rodila sam dijete prije 2 godine ...posto sam cjelu trudnocu morala mirovati i cuvati trudnocu meni koja sam prije trudnoce bila hiperaktivna je to tesko palo 9 mjeseci mirovanja i dobila sma 45 kg,poslije poroda isprobavala sam
…prikaži još! razlicite dijete skinula sam nekih 20 tak kila +- ali mi je ostalo isto toliko za skinuti ,imam volju za dijetu ali uvijek odustanem na pola puta jer sam jedna od onih koji su ovisni o cokoladi i slatkom ,tako da moj karakter nije dovoljno jak za sve te bez slatkog dijete,usvojila sma pravilo da pijem gorku kavu ali bwz slatkog ne izdrizim duze od 3 tjedna,stoga mi vas proizvod zvuci kao ostvarenje snova ako to zblja djeluje nemogu si zamisliti nesto bolje z sebe ...
Elegantnije rješenje za mršavljenje
Komentari 130
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.