Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Draga božena 24, na ovom forumu tražim daljnju motivaciju za održavanje svog tijela zdravog i fit ,savjete,preporuke i tuđa iskustva. Također da se ne dovedem da imam 10, 20 kg viška pa onda tek imam posla da se dovedem u
…prikaži još! red. A vjerujem da su svi komentari iskreni i dobronamjerni bez obzira na nagradu.
tako je lako pročitati sve a tako bi lako bilo i isprobati sve pa i suvišne kilograme skinuti te napokon bez kompleksa i viška kilograma zakoraćiti u ljeto.
Ovo je skroz super, bilo bi super kad bi to osvojila, ne za sebe već za mamu... Ona se cijeli život bori sa kilama, a sad poslje rođenja petog djete prije godinu dana još joj je teže...... Vjerujem da bi
…prikaži još! bila presretna kad bi mogla uz čokoladice opet počet borbu sa kilogramima......
E ovo sam čekala. došlo je ljeto, ja na moru i novi kupaći ( ovaj put bez ručnika oko mene ). Svi će govoriti, ma gledaj ti nju - mama dviju curica a linija boli glava. Ja ću samo zamahnuti
…prikaži još! kosom i reći: našla sam elegantno rješenje za mršavljenje - želiš znati koje, e pa slušaj: Blokegras bomboni, Light Nova shakeovi i Linea Sbelt čokoladice.
vrijedna i dobra sam bila
pušiti sam prestala
a sad problem drugi imam
frižider stalno otvaram ...
zato pomozite ženi ovoj
do ljeta smanjiti konfekcijski broj
:-)
Iako imam 54 godine i dalje zelim izgledati lijepo,pogotovo jer radim sa djecom, a treba raditi do 65-e!! E,pa ja ne izgledam lijepo sa svojim kilama,ne mogu se sa djecom na poslu vise lako igrati,a zeeeeeeeelim. Duh mi je tako
…prikaži još! mlad,ucinite to i sa mojim tijelom,molim vas. Pusa
Od kada znam za sebe imam problema sa težinom i sa time što ljudi uvijek kažu da sam debela, što niti malo nije ugodno. Uvijek sam bila na toj meti svojih vršnjaka a i onih koji to nisu, i to
…prikaži još! je ostavilo dosta traga na meni što znači da sam ja i dalje bujala i davala još više povoda za ružne i pogrdne riječi tih 'zlobnika'. Imam snagu, volju i jako veliku izraženu želju za gubitkom kilograma, što sam jedno vrijeme i uspjela da ih se riješim, ali nikada dovoljno i da tako ostane. Kilogrami su se vraćali kako su i otišli, što me sve više smetalo pa sam na kraju polako i odustajala, misleći da nema nade. Gledam ostale djevojke po gradu kako imaju lijepe noge, bedra, ravan trbuh, ono o čemu ja sanjam cijeli svoj život. Dosta sam vremena i zatvorena bila u 4 zida i odmoglo svemu, što fizički, tako malo i psihički, u doba puberteta i odrastanja. Mislim da sam idealan kandidat za ovu vrstu mršavljenja. Imam 23 god, 110 kg, inače sam jače građe, možda nitko ne bi rekao da imamo toliko kg, ali je tako. Unaprijed se zahvaljujem i na ukazanom vremenu za čitanje ovog posta. Pozdrav :)
MA MENI VJEROJATNO NI SVETA VODICA NE BI VIŠE POMOGLA DA SMRŠAVIM,SVE SAM PREPARATE PROBALA,A S OVIM ZADNJIM MI JE ČAK I DOŠLO DA SE OB(J)ESIM,HAHA. 28 MI JE GODINA,A TJELESNA AKTIVNOST MI JE BLIZU NUUULE,OSIM POVREMENIH ŠETNJI,A KILOGRAMI SE
…prikaži još!E GOMILAJU.PAAAA- RAZUVJERITE ME!!!!!
dosada sam prosla preko desetak dijeta.Od izgladnjivanja po cijele dane,mjesečeve dijete,tabletica nekih ali kile neprestano variraju,smrsam 2 kile a tri dobijem i neprestano tako. Uz to imam problema sa stitnjacom i stvarno mi nije jasno gdje grijesim. TRCim pola sata
…prikaži još! 3 puta tjedno ne veceram iza 5 sati.Ujutro pojedem jedu hrenovku ili nesto tako a za rucak mozda komad mesa i snitu kruha a poslijepodne samo voce i jednostavno neznam je li meni opce ima pomoci :(((
Drage cure, i ja sam jedna od vas koja zeli smrsaviti, imam 22 god a od 6god pa nadalje pocela sam se debljati, razne dijete, vjezbanje i odustajanja jer nije bilo rezultata nikakvih...dok su mi svi ostali pregovarali i govorili
…prikaži još! kako i sta da moram, ja nisam reagirala, zakljucila sam da dijeta ne postoji, da mi moramo sa sobom u glavi bit spremne odreci se nezdrave hrane i jednom zauvijek hranit se zdravo sa nekim vjezbanjem i jest manje i ucinka ce biti kad tad, samo nesmimo gledat ni dane kako prolaze ni vagu jer se samo dodatno zgrozavamo...i sad nekih imam zdrastvenih problema da sam stavljena na strogu dijetu, a zdrava hrana nista drugo, gladna nisam a jedem i kile idu, malo po malo, ali sam odlucila nastavit tim zdravim zivotom! Mozemo mi to sve, samo treba jaka volja koju mi imamo!!!pozz
jednostavno zasto ne probat...ja boi recimo zbog zdravlja kostiju trebala smrsavit...ali naravno to je jako teško bez adekvatne djete ali ovo mi se cini jednostavno pre pre dobro
Imam višak kilograma koje sam između ostalog natukla grickanjem između glavnih obroka ,a da su mi bili dostupni novi proizvodi Blokegras bomboni i Sbelt čokoladice ne bi vjerojatno bila tu gdje jesam sa kilama jer oni lažni napadaji gladi bili
…prikaži još!i bi vjerojatno smanjeni za velik postotak.
Ono sto zelimo je definitivno zasjati u kupacem kostimu na plazi za nekoliko mjeseci. I sve se to jos cini toliko daleko pa nismo spremni preuzeti odgovornost i uciniti nesto dobro za svoje zdravlje, ali kad odzvoni minut do ponoci
…prikaži još! uzurbano krecemo na nekakve rigorozne djete iz kojih najcesce izlazimo jos vise razocarani, a onaj kupaci kostim stoji jednako lose..mozda je vrijeme da pocnemo misliti o svome zdravlju i tokom cijele godine, a NOVADIET paket nudi nam priliku da postanemo vlasnici prekrasnog tijela, zdravlja i onog neprocjenjivog..vlastita samopouzdanja!!
Procitavsi ovaj clanak,nasla sam se u njemu.... Prosla sam kroz dva postupka mpo i svako tko je to prosao zna da je filanje hormonima da bi dobili kvalitetne jajne stanice.... S time sam navukla nekoliko suvisnih kilograma i nikako ih
…prikaži još!ih se rijesit...
<ostala sam trudna i nema nikakve dijete,nego cuvaj svoje zlato u utrobi...
kad sam rodila krenuli s dojenjem i nema opet dijete...stali smo s dojenjem treba poceti skidati suvisne kilograme a nikako se pokrenuti..zato bi ovaj paket proizvoda bio idealan za mene....
uvijek kažem "od sutra ću na dijetu, još samo da pojedem ovu čokoladicu", ali taj sutra nikad ne dođe.. a čak i ako iz meni nekog nepoznatog razloga izdržim 2-3 dana, nažalost - sve ostane na tih 2-3 dana, opet
…prikaži još! se vratim svojim rutinama...
a najveća ironija u svemu tome je što zaista volim sport, treniram rukomet koji je inače grub sport, pogotovo za djevojke i zahtjeva puno snage, izdržljivosti i kondicije.. tako da što se tiče fizičkih aktivnosti, s tim nemam nikakvih problema...
eh, samo ta hrana, ko da smo programirani na "lošu" hranu, ne kaže se uzalud "zabranjeno voće je najslađe"..
zato bi ovaj proizvod zaista i mogao pomoći, bilo bi super dobro izgubiti par suvišnih kila nakupljenih preko praznika i zasjati s novim tijelom u novom bikiniju pred starim frendicama - koja osveta,!! :)
Elegantnije rješenje za mršavljenje
Komentari 130
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.