Komentari 130

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Electric
    pa ovo je suuuper za nas PRELIJEPE žene i djevojke, da i ostanemo takve - PRELIJEPE! :)
  • Default avatar -
    glava
    Oličan i zanimljiv članak! Izgleda da je NovaDiet nešto što bi svima nama izvrsno došlo - zvuči kao savršena stvar jer ima sve - pomaže u mršavljenju, zdrav je, ima rješenje za krizne situacije i to još čokoladno rješenje...želim ga …prikaži još!
    buckaiva
    Blokegras bombonima, Light Nova shakeovima i Linea Sbelt čokoladicama. Oda,da već se vidim kako elegantno gubim kile .Pomozite jer već gubim svaku nadu da ću ikada izgubiti višak.plizzzzzz
    Ivy999
    pojest ću sve bomobnčiće, uz pomoć Light Nove više neću bit debela sve djevojke neće biti slatke kao ja
  • Default avatar -
    tigercat
    uh ovako nešto bi meni trebalo, ja krenem na dijetu i sve super izdržim dan dva al onda me uhvati tolika žela za slatkim da samo što ne poludim i onda naravno uzmem čokoladu i sva muka od dva dana …prikaži još!
  • Default avatar -
    nbab109
    Oličan proizvod izgleda samo ga ja trebam probati.
  • Default avatar -
    lory0710
    Ajme papaš bombone, shakeove i čokoladice i mršaviš..mislim da je to moja životna želja:), u svakom slučaju idem ja u teretanu i pazim ša bacim u usta, ali svi mi sladokusci padamo u napaste pred božicom afrodizijaka chocholadoom ili bilo …prikaži još!
  • Default avatar -
    littleone
    Hmmm...milkshakeovi - primamljivo, izgleda ukusno. Čokoladice za dijetalni desert - sjajno! Pločice za međuobrok u deset okusa - fenomenalno! Proučila sam sve proizvode na stranici www.novadiet.eu.com i jako mi se sviđaju, pogotovo što ih lako mogu ponijeti na posao. Sviđa …prikaži još!
  • Default avatar -
    ZAKS
    Ovakva poruka me neki dan dočekala na stolu. Napisao ju je moj dragi dečko.Ona glasi: "Tako si lijepa, tako si obla i sve na tebi ljulja se uvijek sam htio da budeš moja,da kraj tebe budim se. Ali ne vrijedi …prikaži još!
    medoKartonski
    Inače se kaže da žena kad nađe dugogodišnjeg dečka i/ili muža prestane brinuti o sebi, jednostavno rečeno zapusti se ... Ja sam godinu i pol u braku i sad sam tek počela brinuti o sebi ... malo pažnje na prehranu, …prikaži još!
  • Default avatar -
    Susannah
    Što reći osim .... ČOKOLADA....svi ostali komentari su suvišni.....mmmmm....
    ivanac86
    Prije par dana sam bila kod kolegice koja ima vagu koja mjeri postotak masnog tkiva! Ajme meni, pa ja sam k'o tuljan! Mogu tri zime preživjeti! Dečko mi inače radi na naftnoj platformi i nema ga po par mjeseci, a …prikaži još!
  • Default avatar -
    juraiana
    Pozdrav svima :)))) sretno i puno uspjeha Vam želim svima koji ste na dijeti ...uključujuči i sebe ...Evo svakodnevno surfam po stranicama naše zdrave krave i prvo pohvala za sve ove zdrave savjete,kad bi ih se bar mogla držati ://..Imam …prikaži još!
  • Default avatar -
    maraja
    Obožavam shakeove jer su mi idealni za posao, brzo ih pripremiš, zasitni su i dobri za probavu, a imaju taman kalorija. Pekare i sendviči su mi odavno dosadili i volim svaki dan nešto novo smutiti pa bih voljela isprobati i …prikaži još!
    a7x
    božena24 već se sat vremena smijem,pjesmica je super...A pogledi muški lažni,ionako nisu važni, važnija je dobra klopa, nego izgled "antilopa".Jer ako si kome mila ne smeta mu sigurno koja kila. =) ne vjerujem u izgladnjivanje, ali ni u čudesne shakeove, …prikaži još!
  • Default avatar -
    bebaos
    ...mislim da svaka žena sanja o savršenom izgledu tijela....o tome ovisi samo ako vježba.....a skidanje kila je sama prehrana......i jjaaaaaaaaaakkoooooooooo punoooo voodeeee.......a svi ostali preparati koji nam se nude su samo za mazanje očiju...ja trebam skinuti "samo " 5 kg …prikaži još!
  • Default avatar -
    Emila
    Cijele zime se borim sa apetitom,u jutro kazem nacu jesti i do veceri sve zaboravim,i tako ispocetka.Stvarni bih htjela malo ubrzati metabolizam imam dojam da po tri puta svarim istu hranu.I ako redovito vjezbam hodam i trcim ipak je moj …prikaži još!
  • Default avatar -
    stripi
    odlično...to je baš ono što meni treba.....super stvar....okus čokolade.....mmmmm......tako bi bilo puno lakše provoditi dijetu......sviđa mi se....
  • Default avatar -
    fijaxxx
    imam 22 godine rodila sam dijete prije 2 godine ...posto sam cjelu trudnocu morala mirovati i cuvati trudnocu meni koja sam prije trudnoce bila hiperaktivna je to tesko palo 9 mjeseci mirovanja i dobila sma 45 kg,poslije poroda isprobavala sam …prikaži još!
  • Default avatar -
    bogica
    Ovo bi mi stvarno trebalo!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.