Komentari 130

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    mare69
    i ja biiiii! to bi bilo idealno da dođe u moje ruke :) hehehehe ja bi još malo kila doljeeeee!!!!
  • Default avatar -
    maraja
    Draga božena 24, na ovom forumu tražim daljnju motivaciju za održavanje svog tijela zdravog i fit ,savjete,preporuke i tuđa iskustva. Također da se ne dovedem da imam 10, 20 kg viška pa onda tek imam posla da se dovedem u …prikaži još!
  • Default avatar -
    mk1
    tako je lako pročitati sve a tako bi lako bilo i isprobati sve pa i suvišne kilograme skinuti te napokon bez kompleksa i viška kilograma zakoraćiti u ljeto.
  • Default avatar -
    Lalla
    Ovo je skroz super, bilo bi super kad bi to osvojila, ne za sebe već za mamu... Ona se cijeli život bori sa kilama, a sad poslje rođenja petog djete prije godinu dana još joj je teže...... Vjerujem da bi …prikaži još!
  • Default avatar -
    BEEP
    E ovo sam čekala. došlo je ljeto, ja na moru i novi kupaći ( ovaj put bez ručnika oko mene ). Svi će govoriti, ma gledaj ti nju - mama dviju curica a linija boli glava. Ja ću samo zamahnuti …prikaži još!
  • Default avatar -
    mirabel
    vrijedna i dobra sam bila pušiti sam prestala a sad problem drugi imam frižider stalno otvaram ... zato pomozite ženi ovoj do ljeta smanjiti konfekcijski broj :-)
  • Default avatar -
    mamaja
    26 god,u 4 god. troje djece ...veliki višak kila!!!pomozite!!!
  • Default avatar -
    meri_22
    Iako imam 54 godine i dalje zelim izgledati lijepo,pogotovo jer radim sa djecom, a treba raditi do 65-e!! E,pa ja ne izgledam lijepo sa svojim kilama,ne mogu se sa djecom na poslu vise lako igrati,a zeeeeeeeelim. Duh mi je tako …prikaži još!
  • Default avatar -
    specka
    nečakinja me neki dan pita u kojem sam mjesecu trudnoće, a ja nisam trudna!!!!! krenula na dijetu, al trebam pomoć!
  • Default avatar -
    snjezanads
    predobro,da bi bilo istinito:)
  • Default avatar -
    kravaa1505
    Od kada znam za sebe imam problema sa težinom i sa time što ljudi uvijek kažu da sam debela, što niti malo nije ugodno. Uvijek sam bila na toj meti svojih vršnjaka a i onih koji to nisu, i to …prikaži još!
    malirat05
    MA MENI VJEROJATNO NI SVETA VODICA NE BI VIŠE POMOGLA DA SMRŠAVIM,SVE SAM PREPARATE PROBALA,A S OVIM ZADNJIM MI JE ČAK I DOŠLO DA SE OB(J)ESIM,HAHA. 28 MI JE GODINA,A TJELESNA AKTIVNOST MI JE BLIZU NUUULE,OSIM POVREMENIH ŠETNJI,A KILOGRAMI SE …prikaži još!
  • Default avatar -
    matea33333
    dosada sam prosla preko desetak dijeta.Od izgladnjivanja po cijele dane,mjesečeve dijete,tabletica nekih ali kile neprestano variraju,smrsam 2 kile a tri dobijem i neprestano tako. Uz to imam problema sa stitnjacom i stvarno mi nije jasno gdje grijesim. TRCim pola sata …prikaži još!
  • Default avatar -
    mia47
    meni se izgleda i voda prima..ne objavljujem sliku dok ne smršavim...
  • Default avatar -
    erceg210
    Drage cure, i ja sam jedna od vas koja zeli smrsaviti, imam 22 god a od 6god pa nadalje pocela sam se debljati, razne dijete, vjezbanje i odustajanja jer nije bilo rezultata nikakvih...dok su mi svi ostali pregovarali i govorili …prikaži još!
  • Default avatar -
    sandradavor
    jednostavno zasto ne probat...ja boi recimo zbog zdravlja kostiju trebala smrsavit...ali naravno to je jako teško bez adekvatne djete ali ovo mi se cini jednostavno pre pre dobro
  • Default avatar -
    MARIKINA01
    Imam višak kilograma koje sam između ostalog natukla grickanjem između glavnih obroka ,a da su mi bili dostupni novi proizvodi Blokegras bomboni i Sbelt čokoladice ne bi vjerojatno bila tu gdje jesam sa kilama jer oni lažni napadaji gladi bili …prikaži još!
  • Default avatar -
    the_girl
    Ono sto zelimo je definitivno zasjati u kupacem kostimu na plazi za nekoliko mjeseci. I sve se to jos cini toliko daleko pa nismo spremni preuzeti odgovornost i uciniti nesto dobro za svoje zdravlje, ali kad odzvoni minut do ponoci …prikaži još!
    mirela2310
    Procitavsi ovaj clanak,nasla sam se u njemu.... Prosla sam kroz dva postupka mpo i svako tko je to prosao zna da je filanje hormonima da bi dobili kvalitetne jajne stanice.... S time sam navukla nekoliko suvisnih kilograma i nikako ih …prikaži još!
    mala_inesich
    uvijek kažem "od sutra ću na dijetu, još samo da pojedem ovu čokoladicu", ali taj sutra nikad ne dođe.. a čak i ako iz meni nekog nepoznatog razloga izdržim 2-3 dana, nažalost - sve ostane na tih 2-3 dana, opet …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.