Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
biotta sok od cikle dajem djetetu od 6 mjeseca, sada ima 4 godine i imam samo riječi pohvale-dijete je uistinu minimalno bolesno, ne znam je li to baš zbog soka, ali počela sam ga piti i ja i popravila mi
…prikaži još! se krvna slika nakon 2 mjeseca uzimanja!odlično!
a detoksikacija bi mi sigurno dobro došla!
Ide vrijeme, dode rok:
Eto KILA skok na skok,
Kuc! na vrata iznenada:
"Dobro vece, stara gospo!
Vec je hora, pusti pos'o,
Brže-bolje 'ajdmo sada!
Puna mjera, sedam dana,
DETOKSIKACIJA tebi hrana." :))
Pošto imam problema sa želucem pa ne mogu sve konzumirati za detoks , možda bi mi pomogla biotta. Inače biottu koristim samo za manjak FE.(ciklu i borovicu). Super su.
DAJMO IM DA ŽIVE ZDRAVO!! Humanitarna akcija pokrenuta za podizanje svijesti o zdravoj hrani među mlađom populacijom, tj. studentima koji žive izvan svog rodnog grada te su zbog manjka vremena i novca prisiljeni prehranjivati se u raznim menzama masnom hranom
…prikaži još!m ili nezdravim fast foodom!
Mladom organizmu potrebni su sokovi od svježeg voća i povrća kakve nam donosi Biotta, kako bi pomogli pri učinkovitom učenju i maksimalnoj upotrebi sivih moždanih stanica u vrijeme nadolazećih ispitnih rokova!
Stoga, molimo vas da i vi poduprete ovu hvalevrijednu dobrotvornu akciju, te barem jednoj studentici (tj. meni) omogućite zdrav život!
Unaprijed zahvaljujemo na vašoj podršci!
:) :)
inaće imam problema sa probavom, a sad kad sam trudna problemi su izraženiji. voljela bih probati sokove ukoliko neće štetiti trudnoći. u dm-u sam znala vidjeti te sokove ali nikad ih nisam probala
Ovo je zbilja neka zelena vibra :) jer upravo sam pisala na članku detoksikacija uz Gorenje kako trenutno pijem zelene hladno prešane sokove. I vidim sličice Biottinih sokova sa strane, klik klik i dođem tu.... Premali je prostor da opišem
…prikaži još! svoje detox proljeće uz sokove, čišćenje jetre sa klinčićem, tinkturom crnog oraha i kapsulama pelina, no vjerujete mi, svaki puta kada dočekam rođendan u svibnju sa osjećajem olakšanja što sam izdržala, nitko sretniji od mene. Voljela bih probati i vaše sokove, zasada ih pravim sama
Pozdrav!
Mmmmmm... obožavam prirodne sokove, bilo povrtne, bilo voćne! Naprosto mi vraćaju kontrolu u moj ubrzani život. Onog trena kad primim svježe pripravljeni sok i otpijem gutljaj, sve se naglo uspori, od pokreta, otkucaja srca, disanja. Zvukovi se stišaju, problemi nestanu.
…prikaži još! Svaki gutljaj u potpunosti je prožet Prirodom i Zdravljem. Osjećam kako se svo Zdravlje Prirode slijeva niz moje tijelo i ulazi u svaku stanicu i poru, a onda novi gutljaj ponovi sve to iznova, a smješak na mom licu biva sve veći i veći. Najednom se nađem na predivnoj livadi, u predivnoj šumi, na predivnoj plaži, stopljena sa svim zvukovima, okusima i mirisima Prirode. Moje tijelo tada odbaci stari oklop i ponosno pokaže novi, mladi. I sve što tada osjećam je Smirenost, Energiju i Zahvalnost...
Ovakav užitak volim si priuštiti s vremena na vrijeme, bez obzira koliko malo novaca u tom trenutku imala, jer Zdravlje ne čeka plaću i ne može se odgoditi. Stoga cijenim svaku voćku u svom domu, i u svakom povrću i voću uživam svim svojim osjetilima i zahvalna sam im što me hrane i čine zdravom. Hvala i Vama što potičete to među ljudima :)
Moram priznati da nisam probala te sokove koji bi mi jako dobro došli nakon Uskršnjih delicija moje mame i moje svekrve.Živim u malom mjestu i puno stvari jednostavno želim probati a nemam ih gdje kupiti.Inače nisam pobornik nekih drastičnih čišćenja
…prikaži još! organizma jer kao medicinski radnik smatram da nisu previše zdravi i da ponekad naprave više štete nego koristi.Uz normalnu prehranu i uz ove sokove mislim da bi se organizam i metabolizam preporodio bez nekih ekstremnih aktivnosti.
Detoksizacija uz Biottu moje tijelo treba, jer fali mi vitamina,minerala,željeza i svega. Povrtni i voćni sokovi zdravi su i fini, detoksizaciju nam nude na najvišoj razini. Ne želim ja toksine u organizmu svom, želim zdravo živjeti,dobro se osjećati, biljne čajeve
…prikaži još! čajeve isprobati,fit se osjećati.
Sedam dana wellnesa uz Biottu trebam,
jer ponekad se osjećam kao stari deda,
a to ne želim,želim Biotta paket da me razveseli,
i da moje tijelo kaže tad toksinima i umoru došao je kraj!
Dali je moguče i u 61g.nešto promjeniti na bolje? Sigurno,popraviti zdravlje,dobiti snage za preživljvanje s malom mirovinom,vjerovati u dobre vile i očekivati poklone,ha,ha.Hajde pijmo zdrave sokove!!!!
Detoksikacija mi je potrebna nakon svega što sam unijela u svoje tijelo posljednjih dana, želim se napuniti energijom, izgledati svježe i lijepo te biti zdravija no sada! Uz ovaj kotel ukusnih sokova namjeravam u potpunosti pročistiti svoj organizam i smanjiti
…prikaži još! tjelesnu težinu! Već sam jednom davno bila na postu sa sokovima od cikle i mislim da su sokovi najbolji način za postignuće zadovoljstva! :)
Ovim putem htjela bi svima poručiti da se brinu o svome tijelu, paze na njega jer ono će to višestruko vratiti, naročito treba paziti na prehranu i što se unosi u tijelo, ja obožavam zdravu prehranu, naročito Biotta proizvode i
…prikaži još! iskreno ih preporučujem svima, a sami ćete vidjeti rezultate korištenja...od zdravije kose, kože koja blista do poletnosti i energije....
Uživajte u svakom danu uz Biotta proizvode!!!!
7 dana detoksikacije uz Biottu
Komentari 133
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.