Komentari 133

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    ivanapk
    Žurba, strs, posao, obiteljske obaveze, nezdrava prehrana...itd.=HITNA detoksikacija. Vrijedi probati :) .
  • Default avatar -
    asparagus
    biotta sok od cikle dajem djetetu od 6 mjeseca, sada ima 4 godine i imam samo riječi pohvale-dijete je uistinu minimalno bolesno, ne znam je li to baš zbog soka, ali počela sam ga piti i ja i popravila mi …prikaži još!
    Electric
    Ide vrijeme, dode rok: Eto KILA skok na skok, Kuc! na vrata iznenada: "Dobro vece, stara gospo! Vec je hora, pusti pos'o, Brže-bolje 'ajdmo sada! Puna mjera, sedam dana, DETOKSIKACIJA tebi hrana." :))
  • Default avatar -
    palenta
    Pošto imam problema sa želucem pa ne mogu sve konzumirati za detoks , možda bi mi pomogla biotta. Inače biottu koristim samo za manjak FE.(ciklu i borovicu). Super su.
    Pingvinich
    DAJMO IM DA ŽIVE ZDRAVO!! Humanitarna akcija pokrenuta za podizanje svijesti o zdravoj hrani među mlađom populacijom, tj. studentima koji žive izvan svog rodnog grada te su zbog manjka vremena i novca prisiljeni prehranjivati se u raznim menzama masnom hranom …prikaži još!
    ira1806
    inaće imam problema sa probavom, a sad kad sam trudna problemi su izraženiji. voljela bih probati sokove ukoliko neće štetiti trudnoći. u dm-u sam znala vidjeti te sokove ali nikad ih nisam probala
    Medicandy
    Ovo je zbilja neka zelena vibra :) jer upravo sam pisala na članku detoksikacija uz Gorenje kako trenutno pijem zelene hladno prešane sokove. I vidim sličice Biottinih sokova sa strane, klik klik i dođem tu.... Premali je prostor da opišem …prikaži još!
  • Default avatar -
    noari
    Mmmmmm... obožavam prirodne sokove, bilo povrtne, bilo voćne! Naprosto mi vraćaju kontrolu u moj ubrzani život. Onog trena kad primim svježe pripravljeni sok i otpijem gutljaj, sve se naglo uspori, od pokreta, otkucaja srca, disanja. Zvukovi se stišaju, problemi nestanu. …prikaži još!
  • Default avatar -
    valencia72
    Moram priznati da nisam probala te sokove koji bi mi jako dobro došli nakon Uskršnjih delicija moje mame i moje svekrve.Živim u malom mjestu i puno stvari jednostavno želim probati a nemam ih gdje kupiti.Inače nisam pobornik nekih drastičnih čišćenja …prikaži još!
  • Default avatar -
    tomitomi
    Detoksizacija uz Biottu moje tijelo treba, jer fali mi vitamina,minerala,željeza i svega. Povrtni i voćni sokovi zdravi su i fini, detoksizaciju nam nude na najvišoj razini. Ne želim ja toksine u organizmu svom, želim zdravo živjeti,dobro se osjećati, biljne čajeve …prikaži još!
  • Default avatar -
    quince_z
    Dali je moguče i u 61g.nešto promjeniti na bolje? Sigurno,popraviti zdravlje,dobiti snage za preživljvanje s malom mirovinom,vjerovati u dobre vile i očekivati poklone,ha,ha.Hajde pijmo zdrave sokove!!!!
    antonela_bo
    Detoksikacija mi je potrebna nakon svega što sam unijela u svoje tijelo posljednjih dana, želim se napuniti energijom, izgledati svježe i lijepo te biti zdravija no sada! Uz ovaj kotel ukusnih sokova namjeravam u potpunosti pročistiti svoj organizam i smanjiti …prikaži još!
  • Default avatar -
    mina7
    Ovim putem htjela bi svima poručiti da se brinu o svome tijelu, paze na njega jer ono će to višestruko vratiti, naročito treba paziti na prehranu i što se unosi u tijelo, ja obožavam zdravu prehranu, naročito Biotta proizvode i …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.