Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
MEni je ovo potrebno jer u zadnje vrijeme konstantno jedem meso i totalno slabo konzumiram voće i povrće, koža mi je u lošem stanju i imunitet mi je narušen, nikak da se prislim da zdravije jedem, već mi je dosta
…prikaži još! teške hrane (ostaci od Uskrsa i prvo maja), trebaju mi sokići, žedna sam :)
Koristila sam Biottine sokove od borovnice i mogu reci da sam se odusevila i proporodila koristeci ga.Pila sam ga radi blage anemije i vec nakon 2 tjedna bila sam puno poletnija,umor je nestao,a snjim je dosao i novi polet,a i
…prikaži još!i poboljsala mi se krvna slika.Zato mogu reci da Biottine sokove krasi izuzetna kvaliteta,jer njihovi proizvodi imaju visok udio voca,nema rafiniranog secera...sve je prirodno i ko stvoreno za mene.Zato bih bila i vise nego odusevljena da osvojim Biottin poklon paket ,jer mislim da ja zasluzujem najbolje od priorode.Biram kome poklanjam svoje povjerenje,a to jedino moze biti Biotta.Sve toksine koje smo skupljali tijekom cijele zime,mozemo otkloniti sa samo 7 dana finim vocnim skovima..Nije li to divno?A i ja sam sretna jer Biotta postoji...i jer sam nasla ljubav kojoj vjerujem.Zivimo u skladu sa prirodom!
Detoksikacija mi je potrebna nakon svega što sam unijela u svoje tijelo posljednjih dana, želim se napuniti energijom, izgledati svježe i lijepo te biti zdravija no sada! Uz ovaj kotel ukusnih sokova namjeravam u potpunosti pročistiti svoj organizam i smanjiti
…prikaži još! tjelesnu težinu! Već sam jednom davno bila na postu sa sokovima od cikle i mislim da su sokovi najbolji način za postignuće zadovoljstva! :)
ja bi ovo za svog tatu koji boluje od ulceroznog kolitisa, da ga nekako natjeram da se malo pokrene i počne misliti na svoje zdravlje. čuo je već za post sa sokovim ali je komentar bio " a tko će
…prikaži još! mi praviti sokove?ja to ne znam sam...bla bla"...stotinu izgovora,znate kakvi su muški. ovo da mu gurnem pod nos, bio bi problem riješen :)
Početkom proljeća svakome bi dobro došlo čišćenje i izvana i iznutra, nekako smo navikli u proljeće raditi veliko čišćenje kuće, sve se čisti, mijenja i prozračuje, a možda bi ipak trebalo prvo krenuti iznutra i pročistiti svoj organizam da bi
…prikaži još! imali snage i volje početi sa čišćenjem svojeg okruženja puni nove energije i snage. Vjerujem da ovaj Wellness tjedan paket to sigurno i efikasno čini, samo se treba odlučiti na taj korak.
Svaki organizam je drukčiji .S obzirom da je teško definirati koliko dugo organizam treba provodit detoksikaciju pošto to ovisi o općem fizičkom stanju,nakupljenim toksimima,prehrani te stresu,smatram da se u ovom slučaju radi o dovoljnom vremenskom razdobolju.Za mene je detoksikacija stran
…prikaži još! pojam pa upravo stoga bi mi 7-dnevna detoksikacija bila potrebna te novo iskustvo.
Nikad do sada nisam probala detoksikaciju, ali vidim da svi pričaju o tome pa me zanima je li doista tako dobro? Druga dva razloga zašto mislim da bi trebala dobiti paket Biotta Wellness Tjedan su da u članku piše kako
…prikaži još!ko se to treba napraviti u proljeće kao priprema za ljeto i nakon prevelikog konzumiranja šećera, masne hrane i alkohola. Budući da je Uskrs kod bake prošao i trenutno je proljeće mislim da zadovoljavam oba uvijeta...
Sokovi su odlični . Provjereno ja sam ih koristila po totalnoj terapiji dr.RUDOLF BREUSS želeći detoksirati organizam .U kratkom periodu sam skinula 13 kg i odlično se osjećala sada opet namjeravam početi detoksikaciju organizma iz zdravstvenih razloga jer sam nakupila
…prikaži još!la dosta kilograma viška. Sokovi su jako ukusni. Inače sam ih kupovala u mercatoru . Sve pohvale tvrtki Pretti za odlične sokove Biotta.
napok nesto i za mene vec duze vrijeme pokusavam skinuti viska kila i celulita ali mi to ne uspjeva nadam se da ovaj sedmodnevni tretman uz biottu pomaze.do sada nisam marila za unesene kalorije ali sada mi to smeta.zelim nesto
…prikaži još! napravit za sebe ako mi ovaj bioota pomogne prestat cu u potpunosti s unosom kalorja hvala.
Članak je poticajan! Prije tri mjeseca sam provela sedmodnevni post s Biotta sokovima držeći se uputa i bilo mi je to izvanredno razdoblje! Prštila sam od energije koja se rijetko iskusi i rado bih sve ponovila. Inace imam prekomjernu težinu
…prikaži još! i psihički se pripremam na općenitu promjenu životnih navika. Post preporučujem svima, jer je glad uz ove sokove bilo lako svladati.
Detoksikacija mi je potrebna nakon svega što sam unijela u svoje tijelo posljednjih dana, želim se napuniti energijom, izgledati svježe i lijepo te biti zdravija no sada! Uz ovaj kotel ukusnih sokova namjeravam u potpunosti pročistiti svoj organizam i smanjiti
…prikaži još! tjelesnu težinu! Već sam jednom davno bila na postu sa sokovima od cikle i mislim da su sokovi najbolji način za postignuće zadovoljstva! :)
Blagdani su prosli, pojelo se i popilo vise nego inace, jedno ciscenje organizma bi i vise nego dobro doslo :) No i da nisu blagadani, potrebno je brinuti i o zdravlju iznutra i inace, odlično je kada se brineš o
…prikaži još! sebi iznutra i kako se razultati odmah vide. Pozitivna energija, poletnost, sve se to vidi i na licu, koža je ljepsa, a i nema ljepseg osjecaja od potpunog ispunjena. Detoksikacija za ispunjenost organizma-izvana i iznutra! :)
bit ću iskren s vama,meni treba jedna dobra detoksikacija,naime tipično sam muško i iako me supruga tjera da jedem više zdrave hrane,meni to jednostavno ne ide,često i zbog posla i manjka vremena strpam nešto iz fast fooda u sebe,jedem previše
…prikaži još! mesa i majoneze,a i znam pretjerati s alkoholom,,,
volim povrtno-voćne sokove,žena često radi frapee,a kaže da unutra stavi i pokoji list blitve ili špinata,za divo čudo ja to ni ne primjetim,ovi sokići bi bili za mene,lanene sjemenke žena samelje i stavlja u frape našoj kćeri jer je to super za probavu,a čaj bi bio za ženu jer vidim da voli jako čajeve posti ih ima oko 10 vrsta u ormariću:-)
Do srijede 4. svibnja kao komentar na članak napiši zašto ti je potrebna detoksikacija i imaš li već iskustva s postom na sokovima, jer tvrtka Pretti dva najbolja komentara nagrađuje paketom Biotta Wellness Tjedan!
7 dana detoksikacije uz Biottu
Komentari 133
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.