Komentari 133

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    vanka1
    Baš bi volila to probati. Zahvaljujem.
    lila17
    MEni je ovo potrebno jer u zadnje vrijeme konstantno jedem meso i totalno slabo konzumiram voće i povrće, koža mi je u lošem stanju i imunitet mi je narušen, nikak da se prislim da zdravije jedem, već mi je dosta …prikaži još!
  • Default avatar -
    lolypop2
    Koristila sam Biottine sokove od borovnice i mogu reci da sam se odusevila i proporodila koristeci ga.Pila sam ga radi blage anemije i vec nakon 2 tjedna bila sam puno poletnija,umor je nestao,a snjim je dosao i novi polet,a i …prikaži još!
    antonela_bo
    Detoksikacija mi je potrebna nakon svega što sam unijela u svoje tijelo posljednjih dana, želim se napuniti energijom, izgledati svježe i lijepo te biti zdravija no sada! Uz ovaj kotel ukusnih sokova namjeravam u potpunosti pročistiti svoj organizam i smanjiti …prikaži još!
  • Default avatar -
    ivanika
    Nisam probala.... 1.morala bi(previše je kilograma), 2.trebala bi(nemam više što obući) 3.htjela bi(al nemam love) mislim,,,,želim probati,omogućite mi! Hvala!
  • Default avatar -
    nicole1995
    ja bi ovo za svog tatu koji boluje od ulceroznog kolitisa, da ga nekako natjeram da se malo pokrene i počne misliti na svoje zdravlje. čuo je već za post sa sokovim ali je komentar bio " a tko će …prikaži još!
  • Default avatar -
    janas
    Početkom proljeća svakome bi dobro došlo čišćenje i izvana i iznutra, nekako smo navikli u proljeće raditi veliko čišćenje kuće, sve se čisti, mijenja i prozračuje, a možda bi ipak trebalo prvo krenuti iznutra i pročistiti svoj organizam da bi …prikaži još!
  • Default avatar -
    delfinic
    Svaki organizam je drukčiji .S obzirom da je teško definirati koliko dugo organizam treba provodit detoksikaciju pošto to ovisi o općem fizičkom stanju,nakupljenim toksimima,prehrani te stresu,smatram da se u ovom slučaju radi o dovoljnom vremenskom razdobolju.Za mene je detoksikacija stran …prikaži još!
  • Default avatar -
    talia74
    Vrlo rado bi uživala u Biotta proizvodima. Rado bi osvojila ovu prekrasnu nagradu.
  • Default avatar -
    fifislava
    Upravo sam na streosmetru saznala da sam izlozena visokoj razini stresa, sokići bi sigurno pomogli da se malo odstresiram:)
  • Default avatar -
    baltazar7
    Nikad do sada nisam probala detoksikaciju, ali vidim da svi pričaju o tome pa me zanima je li doista tako dobro? Druga dva razloga zašto mislim da bi trebala dobiti paket Biotta Wellness Tjedan su da u članku piše kako …prikaži još!
  • Default avatar -
    jasminkast
    Sokovi su odlični . Provjereno ja sam ih koristila po totalnoj terapiji dr.RUDOLF BREUSS želeći detoksirati organizam .U kratkom periodu sam skinula 13 kg i odlično se osjećala sada opet namjeravam početi detoksikaciju organizma iz zdravstvenih razloga jer sam nakupila …prikaži još!
  • Default avatar -
    drita
    napok nesto i za mene vec duze vrijeme pokusavam skinuti viska kila i celulita ali mi to ne uspjeva nadam se da ovaj sedmodnevni tretman uz biottu pomaze.do sada nisam marila za unesene kalorije ali sada mi to smeta.zelim nesto …prikaži još!
  • Default avatar -
    micuga
    Čitajući o Biotti, usta su mi se napunila slinom od želje da ih pijem.
  • Default avatar -
    innervoice
    Članak je poticajan! Prije tri mjeseca sam provela sedmodnevni post s Biotta sokovima držeći se uputa i bilo mi je to izvanredno razdoblje! Prštila sam od energije koja se rijetko iskusi i rado bih sve ponovila. Inace imam prekomjernu težinu …prikaži još!
    antonela_bo
    Detoksikacija mi je potrebna nakon svega što sam unijela u svoje tijelo posljednjih dana, želim se napuniti energijom, izgledati svježe i lijepo te biti zdravija no sada! Uz ovaj kotel ukusnih sokova namjeravam u potpunosti pročistiti svoj organizam i smanjiti …prikaži još!
  • Default avatar -
    AnAngel
    Blagdani su prosli, pojelo se i popilo vise nego inace, jedno ciscenje organizma bi i vise nego dobro doslo :) No i da nisu blagadani, potrebno je brinuti i o zdravlju iznutra i inace, odlično je kada se brineš o …prikaži još!
  • Default avatar -
    markic
    bit ću iskren s vama,meni treba jedna dobra detoksikacija,naime tipično sam muško i iako me supruga tjera da jedem više zdrave hrane,meni to jednostavno ne ide,često i zbog posla i manjka vremena strpam nešto iz fast fooda u sebe,jedem previše …prikaži još!
  • Default avatar -
    drita
    imam 82kg i visoka sam 172cm moze li mi ovaj biottu pomoci da skinem visak kilograma koji sam nakupila tokom trudnoce???????????????hvala.
    Zdrava__Krava
    Do srijede 4. svibnja kao komentar na članak napiši zašto ti je potrebna detoksikacija i imaš li već iskustva s postom na sokovima, jer tvrtka Pretti dva najbolja komentara nagrađuje paketom Biotta Wellness Tjedan!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.