Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Nemam iskustva s ovakvom vrstom posta jer sam bezbroj puta cula da sokovi moraju biti svjeze pripremljeni u sokovniku (kojeg si ne mogu priustiti) jer inace nema efekta. Ali Biotti vjerujem jer vec dugo pijem njihov sok od cikle i
…prikaži još! mogu reci samo najbolje.
A zasto mi je potrebna detoksikacija... hm, a kome nije? :) S obzirom na to da se u sali ponekad nazovem najstarijom 26-godisnjakinjom na svijetu jer me ponekad i starcici preticu na biciklu.. mislim da ne moram vise nista reci. ;)
Članak je poticajan! Prije tri mjeseca sam provela sedmodnevni post s Biotta sokovima držeći se uputa i bilo mi je to izvanredno razdoblje! Prštila sam od energije koja se rijetko iskusi i rado bih sve ponovila. Inace imam prekomjernu težinu
…prikaži još! i psihički se pripremam na općenitu promjenu životnih navika. Post preporučujem svima, jer je glad uz ove sokove bilo lako svladati.
Trenutno se osjećam kao da sam na dnu- i fizički i psihički iscrpljena, svaka aktivnost je napor koji moram savladati (nisko željezo, hipotireoza, višak kilograma...). Razmišljam o postu već neko vrijeme kao o metodi koja bi mi mogla pomoći da
…prikaži još! se "dignem iz mrtvih", ali me malo strah provoditi sama taj program (a o financijama da ne govorim). Ali, ako dobijem ovaj paket u koje su upute i kompletni program, možda uspijem... javim rezultate.
Pusa!
Detoksikacija mi je potrebna nakon svega što sam unijela u svoje tijelo posljednjih dana, želim se napuniti energijom, izgledati svježe i lijepo te biti zdravija no sada! Uz ovaj kotel ukusnih sokova namjeravam u potpunosti pročistiti svoj organizam i smanjiti
…prikaži još! tjelesnu težinu! Već sam jednom davno bila na postu sa sokovima od cikle i mislim da su sokovi najbolji način za postignuće zadovoljstva! :)
evo ovako...studentica iz Zagreba nakon 2 miseca otiđe kuci za Uskrs u Dalmaciju i naravno mamica joj spremi toliko toga da se najede za sljedeca 2 miseca na faxu :D I u 2 dana dobijem onoliko koliko se mucim mjesec
…prikaži još! dana da skinem.... probala sam svasta al mislim da je ovo jedan od boljih nacina redukcije tjelesne tezine,a kao student bas si i ne mozes takav luksuz priustit :)
MEni je ovo potrebno jer u zadnje vrijeme konstantno jedem meso i totalno slabo konzumiram voće i povrće, koža mi je u lošem stanju i imunitet mi je narušen, nikak da se prislim da zdravije jedem, već mi je dosta
…prikaži još! teške hrane (ostaci od Uskrsa i prvo maja), trebaju mi sokići, žedna sam :)
obzirom da skidam kilograme,imam ih cca 87 na 173 cm visine i zelim na sto zdraviji način skinut i vise ne vratiti kilograme potrebno mi je prvo dovest tijelo u red zdravim sokovima, detoksicirat ga i ocistiti od svih otrova
…prikaži još! kao temelj za bolje buducnost i vise zdravlja
prednost ovih sokova je sto ih mogu ponijet sa sobom i piti kao meduobrok na poslu umjesto da jedem junk food,a oni imaju sve sto mom tijelu treba, sve potrebne vitamine i čine čovjeka punim energije što je meni potrebno jer radim uredski posao i stalno sam pred kompjuterom
zelim jednostavno imat vise energije, da mi se koza sjaji, da nisam vise anemicna i jednostavno da sam vesela,a vesela sam uvijek kad imam imam dovoljno energije sto znaci kad nisam iscrpljena raznim dijetama :)
zato molim vas zaista su mi sokici potrebni jer naci nesto prirodno i tijelu tako potrebno u ovim sokovima za mene je spas
Ovo je zbilja neka zelena vibra :) jer upravo sam pisala na članku detoksikacija uz Gorenje kako trenutno pijem zelene hladno prešane sokove. I vidim sličice Biottinih sokova sa strane, klik klik i dođem tu.... Premali je prostor da opišem
…prikaži još! svoje detox proljeće uz sokove, čišćenje jetre sa klinčićem, tinkturom crnog oraha i kapsulama pelina, no vjerujete mi, svaki puta kada dočekam rođendan u svibnju sa osjećajem olakšanja što sam izdržala, nitko sretniji od mene. Voljela bih probati i vaše sokove, zasada ih pravim sama
Pozdrav!
Meni bi stvarno trebao ovaj paket,pored privatnog posla, blizanaca(muških),prezaposlenog supruga imam jako malo vremena za sebe, da si priuštim nekakav odmor ili nešto gdje mogu skupiti energiju i da se osjećam bolje,da budem puna elana za daljne izazove.Nikada nisam probala
…prikaži još!a nikakav preparat za detoksikaciju i zato mi je to jako primamljivo,ALI iako sam ovo sve napisala radi sebe prvenstveno bih htjela osvojiti ovaj paket radi svoga supruga,jer sam iza svega onoga pročitala da Biotta Wellness Tjedan pomaže i kod odvikavanja od pušenja. Unaprjed hvala
Slažem se, nakon Uskrsa smo nakrcali kilograma s kojima cu se boriti sljedecih mjesec dana.. ovo mi je zaista potrebno, sita sam dijeta koje nemogu izdrzati i koje na mene imaju ping pong efekt...voljela bih očistit svoje tijelo od otrova
…prikaži još! koje sam nakupljala cijelu zimu...
Pošto imam problema sa želucem pa ne mogu sve konzumirati za detoks , možda bi mi pomogla biotta. Inače biottu koristim samo za manjak FE.(ciklu i borovicu). Super su.
često pijem svježe vočne sokove osobito nakon poroda,u trudnoći sam dobila 35 kg ,nakon poroda sam bila uistinu iscrpljena i bezvoljna ,Aloa vera i sok od mrkve uistinu su me spasili i pomogli da se posvetim s osmjehom na licu
…prikaži još!licu svojoj bebici!!!!!!!!!!hvala.
...već godinamaimam problema sa jetrom tako da svakih nekoliko mjeseci napravim post (2 dana)s Vašim FENOMENALNIM sokovima,a pošto sam u obitelji imala bolesnika također sam prakticirala Vaše sokove (najviše ciklu)., tako da muž nekad u šali kaže da bih trebala
…prikaži još! biti Vaš promotor...šaljem Vam veliki pozdrav i stvarno Vas svakome preporučim (nije važno toliko da li ću ja dobiti Vaš paket jer stvarno nemam sreće u nagradnim igrama ali znam da ću i dalje konzumirati Vaše sokove)
:-) pozdrav!
Detoksizacija uz Biottu moje tijelo treba, jer fali mi vitamina,minerala,željeza i svega. Povrtni i voćni sokovi zdravi su i fini, detoksizaciju nam nude na najvišoj razini. Ne želim ja toksine u organizmu svom, želim zdravo živjeti,dobro se osjećati, biljne čajeve
…prikaži još! čajeve isprobati,fit se osjećati.
Sedam dana wellnesa uz Biottu trebam,
jer ponekad se osjećam kao stari deda,
a to ne želim,želim Biotta paket da me razveseli,
i da moje tijelo kaže tad toksinima i umoru došao je kraj!
Super, napok nešto kompletno na tržištu za osobe poput mene - lijene sladokusce, velike uživaoce hrane bazirane na ugljikohidratima i šećeru koji su s proljećem odlučili promijeniti nešto u svojoj prehrani. Ako ne dobijem ovaj paket (što bi mi bila
…prikaži još!a super potpora) svakako ću ga naručiti jer mi je krajnje vrijeme da nešto učinim za svoje tijelo (i duh)!!!
napok nesto i za mene vec duze vrijeme pokusavam skinuti viska kila i celulita ali mi to ne uspjeva nadam se da ovaj sedmodnevni tretman uz biottu pomaze.do sada nisam marila za unesene kalorije ali sada mi to smeta.zelim nesto
…prikaži još! napravit za sebe ako mi ovaj bioota pomogne prestat cu u potpunosti s unosom kalorja hvala.
Svakodnevni boravak u zagađenom,prljavom okolišu i sivom gradu, neuravnotežena, nezdrava i neredovita prehrana, nedostatak vremena za sebe i svoje tijelo, stresne situacije... sve su to razlozi zbog kojih mi je podhitno potrebna detoksikacija moga tijela ali i duha! :) I
…prikaži još! tako spasiti svoj organizam od štetnih posljedica koje donosi suvremeni način života i "turbo" ubrzana svakodnevica...
7 dana detoksikacije uz Biottu
Komentari 133
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.