Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
o napokon nesto sam nasla,nakon trudnoce sa drugim djetetom dobila sam puno na tezini skupljam informacije kako zdravo skinuti suvisne kilograme i mislim da ova 7-dnevna detoksinacija uz Biottu bitce prava prilika da zapocnem sa promjenama u mojoj ishrani.Hvala tvrtki
…prikaži još! Pretti a i "zdrava Krava" sto nas o svemu informira.Pozdrav
Meni bi stvarno trebao ovaj paket,pored privatnog posla, blizanaca(muških),prezaposlenog supruga imam jako malo vremena za sebe, da si priuštim nekakav odmor ili nešto gdje mogu skupiti energiju i da se osjećam bolje,da budem puna elana za daljne izazove.Nikada nisam probala
…prikaži još!a nikakav preparat za detoksikaciju i zato mi je to jako primamljivo,ALI iako sam ovo sve napisala radi sebe prvenstveno bih htjela osvojiti ovaj paket radi svoga supruga,jer sam iza svega onoga pročitala da Biotta Wellness Tjedan pomaže i kod odvikavanja od pušenja. Unaprjed hvala
obozavam prirodne zdrave sokove, jel u njima postoji postoji jedinstvena kombinacija vitamina, minerala i drugih zdravih supstanci u svakom soku. Samo trebate znati koji sok odabrati da biste mogli tretirati zdravstvene probleme.Čak i oni koji nisu pretjerani ljubitelji napitaka, koji
…prikaži još!oji često zaboravljaju piti vodu i odmahuju rukom na preporuke o važnosti hidracije mislim da su ovi sokovi najbolji izbor!Prije nego popijete čašu cola cole ili nekog drugog gaziranog ili zaslađenog pića imajte na umu svoje zdravlje, svoju jetru, i ucinite nesto za sebe !!
Na tržištu postoji miijun preparata za detoksikaciju. Najbolje mi je kad se među njima nađu proizvodi koji su čista kemija. Upotrebljavajući ih u tijelo unosimo samo još više štetnih tvari. Ovi sokovi čine mi se kao dobra stvar i vrijedilo bi ih isprobati.
Pokloni su prekrasni , a meni uistinu treba detoksikacija od lijekova i nezdrave hrane . Nadam se da će te odabrati baš mene jer sam u invalidskoj mirovini i te si prizvode zaista ne mogu priuštiti. Unaprijed zahvaljujem zatrovani cvijet
…prikaži još! zatrovani cvijet
temeljito čišćenje, organska detoksikacija tijela sokovima od voća i povrća,vitamini i minerali, post, savršene riječi i slikovito napisan članak, imam osjećaj kao da već pijem sokove..
Nakon dugogodišnje borbe za svoju kralježnicu i neuspjele operacije, pa nakon toga i hrpe teških i otrovnih lijekova, prošlo ljeto odlučila sam - DOSTA. Prestala sam jesti meso koje nikada nisam previše ni voljela, a počela svakodnevno jesti voće, povrće
…prikaži još! (po mogućnosti sirovo), povremeno ribu, soju, crvenu leću i mnoge namirnice za koje nisam ni znala da postoje, počela sam redovito raditi pilates vježbe za kralježnicu, ali i voziti bicikl sve više i sve češće (trenutno mi je 25 km premalo). Ove zime nakon duuugo vremena nisam bila ni prehlađena, a gripu da ni ne spominjem i osjećam da se sve bolje i bolje.
Ponekad provodim i "vikend detoksikaciju" - od petka popodne do ponedjeljka ujutro domaće smiksani i isjeđeni sokići, lagane juhice, sauna..
Ali sada bi htjela probati i detoksikaciju zdravim sokovima koje ne trebam sama raditi i koje do sad nisam probala, a čitam da su zdravi i bio, pa evo mi prilike da probam uz pomoć Zdrave krave pravi kompletni tretman, a onda i da sama nastavim dalje. Hvala unaprijed!
evo ovako...studentica iz Zagreba nakon 2 miseca otiđe kuci za Uskrs u Dalmaciju i naravno mamica joj spremi toliko toga da se najede za sljedeca 2 miseca na faxu :D I u 2 dana dobijem onoliko koliko se mucim mjesec
…prikaži još! dana da skinem.... probala sam svasta al mislim da je ovo jedan od boljih nacina redukcije tjelesne tezine,a kao student bas si i ne mozes takav luksuz priustit :)
Obožavam prirodne sokove, sve što je prirodno je i fino i zdravo. Jutarnje buđenje uz cijeđenu naranču je nešto nezamjenjivo, ali treba iscijediti puno naranči da bih dobila čašu soka!:)) Vaše sokove sam probala uz dečka koji ih koristi jer
…prikaži još! ima problema i s probavom i s kilama. Ako osvojim paket, sokove ću pokloniti njemu, a valjda će i meni udijeliti koji!
Uskrs je iza mene, a tijelo mi je još uvijek pod utjecajem velikih količina hrane i napitaka koje sam pojela.Vrijeme je da mu priuštim čišćenje kako bi si osigurala dobro zdravlje.Hvala puno:)
Slucajno sam na uskrsnji ponedjeljak jela sparuge i nevjerojatno kako mi je pomoglo, cesce sam isla na wc i nisam bila sva napuhnuta od svih tih delicija koje sam unijela dan prije... Tako da s ovim sokovima se taj niz
…prikaži još! moze lijepo nastaviti...
7 dana detoksikacije uz Biottu
Komentari 133
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.