Komentari 133

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    knezevicbeti
    o napokon nesto sam nasla,nakon trudnoce sa drugim djetetom dobila sam puno na tezini skupljam informacije kako zdravo skinuti suvisne kilograme i mislim da ova 7-dnevna detoksinacija uz Biottu bitce prava prilika da zapocnem sa promjenama u mojoj ishrani.Hvala tvrtki …prikaži još!
    Apocalypso
    Konacno neka nagradna igra u kojoj bi moga dobit nesto sta bi se moglo iskoristiti ;)
  • Default avatar -
    rosi30
    Meni bi stvarno trebao ovaj paket,pored privatnog posla, blizanaca(muških),prezaposlenog supruga imam jako malo vremena za sebe, da si priuštim nekakav odmor ili nešto gdje mogu skupiti energiju i da se osjećam bolje,da budem puna elana za daljne izazove.Nikada nisam probala …prikaži još!
  • Default avatar -
    elles
    reducirati tjelesnu težinu -> baš za malo prije ljeta :)
  • Default avatar -
    taz1402
    s obzirom da pokušavam promijeniti loše prehrambene navike, rado bi isprobala Biottine proizvode.
  • Default avatar -
    dancani
    ovo bih stvarno voljela probati,jer svoje mišljenje mogu tek onda iznijeti...u svakom slučaju škodit nemože..
  • Default avatar -
    pinokijica
    obozavam prirodne zdrave sokove, jel u njima postoji postoji jedinstvena kombinacija vitamina, minerala i drugih zdravih supstanci u svakom soku. Samo trebate znati koji sok odabrati da biste mogli tretirati zdravstvene probleme.Čak i oni koji nisu pretjerani ljubitelji napitaka, koji …prikaži još!
  • Default avatar -
    suzika11
    Na tržištu postoji miijun preparata za detoksikaciju. Najbolje mi je kad se među njima nađu proizvodi koji su čista kemija. Upotrebljavajući ih u tijelo unosimo samo još više štetnih tvari. Ovi sokovi čine mi se kao dobra stvar i vrijedilo bi ih isprobati.
  • Default avatar -
    cvijet
    Pokloni su prekrasni , a meni uistinu treba detoksikacija od lijekova i nezdrave hrane . Nadam se da će te odabrati baš mene jer sam u invalidskoj mirovini i te si prizvode zaista ne mogu priuštiti. Unaprijed zahvaljujem zatrovani cvijet …prikaži još!
  • Default avatar -
    iskra000
    temeljito čišćenje, organska detoksikacija tijela sokovima od voća i povrća,vitamini i minerali, post, savršene riječi i slikovito napisan članak, imam osjećaj kao da već pijem sokove..
    medoKartonski
    Mislim da bi ovi sokići svima dobro došli nakon ovog vikenda! :)
  • Default avatar -
    esed
    Nakon Uskrsa i mnogo kolača te šunkice, rado bih se oporavila uz ove proizvode.
  • Default avatar -
    mirjanai
    Ovi sokovi su predobri!!!! Koji puni okus... odmah se vidi da su prirodni!!!
  • Default avatar -
    ladyblue
    Nakon dugogodišnje borbe za svoju kralježnicu i neuspjele operacije, pa nakon toga i hrpe teških i otrovnih lijekova, prošlo ljeto odlučila sam - DOSTA. Prestala sam jesti meso koje nikada nisam previše ni voljela, a počela svakodnevno jesti voće, povrće …prikaži još!
  • Default avatar -
    soolemah
    Voće u boci, idealno za početak dana, okrijepu na poslu, popodnevni odmor i večernje opuštanje. i tako sedam dana.
  • Default avatar -
    plavusa
    evo ovako...studentica iz Zagreba nakon 2 miseca otiđe kuci za Uskrs u Dalmaciju i naravno mamica joj spremi toliko toga da se najede za sljedeca 2 miseca na faxu :D I u 2 dana dobijem onoliko koliko se mucim mjesec …prikaži još!
  • Default avatar -
    ines1984
    Nema dijete koju nisam probala i nažalost nisam baš uspješna u tome, tako da svaki gubitak barem i jednog kg bi mi bio više nego dobrodošao! :))
  • Default avatar -
    natasa85
    Obožavam prirodne sokove, sve što je prirodno je i fino i zdravo. Jutarnje buđenje uz cijeđenu naranču je nešto nezamjenjivo, ali treba iscijediti puno naranči da bih dobila čašu soka!:)) Vaše sokove sam probala uz dečka koji ih koristi jer …prikaži još!
    Renifil
    Uskrs je iza mene, a tijelo mi je još uvijek pod utjecajem velikih količina hrane i napitaka koje sam pojela.Vrijeme je da mu priuštim čišćenje kako bi si osigurala dobro zdravlje.Hvala puno:)
    Jardasi
    Slucajno sam na uskrsnji ponedjeljak jela sparuge i nevjerojatno kako mi je pomoglo, cesce sam isla na wc i nisam bila sva napuhnuta od svih tih delicija koje sam unijela dan prije... Tako da s ovim sokovima se taj niz …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.