Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
biotta sok od cikle dajem djetetu od 6 mjeseca, sada ima 4 godine i imam samo riječi pohvale-dijete je uistinu minimalno bolesno, ne znam je li to baš zbog soka, ali počela sam ga piti i ja i popravila mi
…prikaži još! se krvna slika nakon 2 mjeseca uzimanja!odlično!
a detoksikacija bi mi sigurno dobro došla!
Proljece je idealno vrijeme za ciscenje organizma. Skidamo sa sebe sloj po sloj odjece pa bi trebalo skinuti i sloj masnih naslaga. Tesko je nabaviti organski uzgojeno voce i povrce. U vecini slucajeva ne znamo sto jedemo i radimo sebi
…prikaži još! "medvjedju uslugu". Biotta je priznato ime u svijetu prirodnih sokova i njeno ime ulijeva sigurnost i pouzdanje da smo svome tijelu priustili ono najbolje iz prirode.
Detoksikacija mi je potrebna zato sto radim naporan posao i osjecam se umorno i iscrpljeno. Imam iskustva s postom na sokovima. Proslog proljeca sam svaki petak kroz dva mjeseca bio iskljucivo na vocnim sokovima. Rezultat je bio odlican - izgubio
…prikaži još! sam 7-8 kg i osjecao sam se zdravije i mladje. Svako ljeto radim nesto slicno - 3 dana jedem iskljucivo grozdje. Tijelo se ocisti, a dijeta je zdrava i nije ju problem odraditi jer je grozdje ukusno.
kao i svakome, potrebna mi je detoksikacija kako bih se riješila svih otrova iz tijela, i time doprinijela općem poboljšanju zdravlja. Post i priordni sokovi su mi odavno poznati; post je odličan kako bi se tijelo odmorilo od prerađivanja hrane,
…prikaži još! kako bi se uspostavila ravnoteža u organizmu, izlučio višak tekućine i snjima svih otpadnih tvari. Prilikom posta veoma je važno piti dosta tekućine; sokova od voća i povrća, vode i slično. Ayurvedska medicina posbno naglašava važnost posta i pijenja tekućine, a u svrhu izlječenja od mnogih bolesti, jer je poznato da gomilanjem otrova u tijelo, tijelo se dovodi u disbalans, i postoji mogućnost različitih oboljenja, posebno kancerogenih. već proljetni umor, beživotnost kože i općenito smanjena energija, cellulit, prvi su znaci da je tijelu potreba detoksikacija; pročišćavanje, odmor.....Najbolje vrijeme za provođenje istog je proljeće! I naravno, važno je piti prave prirodne sokove. Mislim da su Biotta sokovi odlični jer sam ih dosta koristila, a posebno sok od mrkve, koji je izvrstan u borbi protiv raznih bolesti.
Rodila sam prije tri godine i stalno sam se tjesila da ce kile s vremenom otici i da je to sve od porođaja. Ali sad nakon 3 godine osjecam se dosta tromo. Iako imam po mojoj procjeni nekih 10 kg
…prikaži još! viska imam osjecaj da mi je to sve na trbuhu i koliko god se pokusala zdravo hraniti i manje jesti jos uvijek osjecam nedostatak energije i stalni umor. Vidjela sam ovaj clanak i odlucila ostaviti svoj komentar,ne samo da možda osvojim ovaj paket,vec mozda netko ima nekakav savjet kako se osjecati vitalnije.
oho :) detoksikaciju nisam nikada probala,zvuči zanimljivo.dobro bi mi došla jer uz svakodnevno vježbanje na step klupici i trud da skinem koju kilicu,pijem jako puno vode,koja mi je već dosadila.ovo bi bila odlična promjena
POzdrav, malo sam nakupila kila za vrijeme zime i malo još za vrijeme Uskrsa kad je glavna delicija bila šunkica i kolači. Iako nisam debela, bar se takvom ne smatram (ali me ima na strateškim mjestima), već par mjeseci tražim
…prikaži još! po ljekarnama nekakve preparate koji bi mi omogućili očistiti organizam od svakakvih otrova koje sam unijela tijekom zime u sebe, na žalost niti jedan mi nije odgovaro, one koje sam probala uglavnom nisu bili učinkoviti. Imam iskustva i sa inozemnim preparatima koji su ok, ali naravno nisu tako lako nabavljivi. Inače nisam osoba koja taloži kilograme, ali ne zahvaljujuči genetici, već konstantnoj rekreaciji...poput planinarenja, igranja tenisa, biciklizma, alpinizma...i ostalih razbribriga u prirodi. Proljeće je moje godišnje doba!!! U pravilu ne držim dijete već se pokušavam što zdravije hraniti, konzumirajući namirnice iz bakinog vrta...trudim se živjeti zdravo, a samim time i sretno u skladu sa prirodom i onim što mi priroda pruža....S obzirom da sam u potrazi za organskim preparatima koji će mi omogućiti očistiti moje tijelo, i osvježiti izgled, mislim da Biotta upravo ono što sam tražila.....
o napokon nesto sam nasla,nakon trudnoce sa drugim djetetom dobila sam puno na tezini skupljam informacije kako zdravo skinuti suvisne kilograme i mislim da ova 7-dnevna detoksinacija uz Biottu bitce prava prilika da zapocnem sa promjenama u mojoj ishrani.Hvala tvrtki
…prikaži još! Pretti a i "zdrava Krava" sto nas o svemu informira.Pozdrav
Ovaj paket bi se jako uklopio u moj program mršavljenja koji provodim (uz manje pauze) gotovo godinu dana; od 92 kg dosla sam do 78kg (visina 160cm), a cilj mi je doci do 63 kg. Dakle, na pola sam puta.
…prikaži još! Najviše mi je pomogla dijeta sa juhom od povrća-tako sam otkrila blagodati voća i povrća (pročišćavanje organizma). Svako jutro napravim uz pomoć sokovnika sok od 2 naranče, 1 jabuke i mrkve. Ponekad dodam I malo celerovog korijena. Grrapefruit i ananas su također zastupljeni, a osim povrća, izbjegavanja nezdravih masnoća i šećera jedino meso koje konzumiram je piletina, puretina i riba. Jedino mi želudac ne podnosi sok od rajčice, probala sam ali ne ide. Sokove od krumpira, kupusa ili cikle nisam konzumirala, a poznavajući njihov ljekoviti efekat mislim da bi nadopunili moju dijetalnu prehranu i ojačali organizam.
Detoksikacija je super stvar. Tko nije probao,neka obavezno proba i osjetit će sve blagodati. Imam 54 godine. Iako već 10-tak godina postom čistim, tj. detoksiciram tijelo, višak od 17 kg sam uspjela prije 5 godina uspješno i lagano rješiti (trajno)
…prikaži još!) sa herbalifeom.
Krenula sam sa 82 kg (visina 162 cm), došla na 65 kg. Super osjećaj. Ukupno 4 konfekcijska broja
manje, o energiji i dobrom osjećaju da ne pričam. Shakeove radim u sokovima (ponekad i Biottinim koji
su stvarno super). Moja četveročlana obitelj započinje dan sa zdravim i najkontroliranijim obrokom (danas 76 ministarstava zdravstva u svijetu provjerilo i odobrilo herbalife kao hranu) već pet godina. www.hranisedobro.com
Svaki organizam je drukčiji .S obzirom da je teško definirati koliko dugo organizam treba provodit detoksikaciju pošto to ovisi o općem fizičkom stanju,nakupljenim toksimima,prehrani te stresu,smatram da se u ovom slučaju radi o dovoljnom vremenskom razdobolju.Za mene je detoksikacija stran
…prikaži još! pojam pa upravo stoga bi mi 7-dnevna detoksikacija bila potrebna te novo iskustvo.
Nikad do sada nisam probala detoksikaciju, ali vidim da svi pričaju o tome pa me zanima je li doista tako dobro? Druga dva razloga zašto mislim da bi trebala dobiti paket Biotta Wellness Tjedan su da u članku piše kako
…prikaži još!ko se to treba napraviti u proljeće kao priprema za ljeto i nakon prevelikog konzumiranja šećera, masne hrane i alkohola. Budući da je Uskrs kod bake prošao i trenutno je proljeće mislim da zadovoljavam oba uvijeta...
7 dana detoksikacije uz Biottu
Komentari 133
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.