Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ubrzani tempo i stres ostavljaju posljedice na sve nas, pogotovo na nas majke koje uz neograničenu brigu za djecu i obitelj, najviše vremena provodimo na poslu. Za taj tempo treba imati snage i volje, a vjerujem da bi mi vaši
…prikaži još! da bi mi vaši Biotta sokovi pomogli da još kvalitetnije živim ovaj stresan život i riješim se negativnih tvari u organizmu.
Zahvaljujem
Zbog nekih zdravstvenih problema, u zadnjih 6mj, dobila sam par kilograma i od lijekova zadržavam dosta tekućine u nogama, pa sam odlučila nešto poduzeti... Mislim da je najbolje rješenje napraviti jednu kuru detoksikacije. Međutim, nisam našla neko adekvatno rješenje, pa
…prikaži još! za sada pijem samo zeleni čaj. Ne želim nikakvu kemiju, već isključivo prirodne sastojke! Biotta sokove sam pila i ranije (mrkvu i ciklu) i stvarno sam zadovoljna. Za ovaj 7-dnevni program nisam čula, ali čini mi se jako koristan i s oduševljenjem bi ga probala!
Sve češće osjećam pomanjkanje energije u organizmu,vjerujem da je jedan od razloga što sam rodila prije nepuna dva mjeseca i činjenica da mi fali sna,obzirom na svakodnevno buđenje noću.Naravno tu je i 8 kilograma viška koji su mi ostali nakon
…prikaži još! poroda.Osjećam se prilično loše.Željela bih isprobati Biotta proizvode,vratiti energiju,elan i stanje organizma dovesti u zdravu formu.Želim biti mama koja se dobro i zdravo osjeća, a pri tom i dobro izleda.
Slažem se, nakon Uskrsa smo nakrcali kilograma s kojima cu se boriti sljedecih mjesec dana.. ovo mi je zaista potrebno, sita sam dijeta koje nemogu izdrzati i koje na mene imaju ping pong efekt...voljela bih očistit svoje tijelo od otrova
…prikaži još! koje sam nakupljala cijelu zimu...
ja sam također na lijekovima koji me dosta uništavaju jer imam ulkus želuca i vrlo malo namirnica i smijem jesti. detoksikaciju do sada nisam provodila,ali čitajući ovo mislim da mi je došlo vrijeme. doktori ni ne znaju ništa drugo nego
…prikaži još! prepisivati lijekove koji više štete nego koriste, a organizam nepovratno strada.
definitivno printam članak i komentare i krečem sa spašavanjem same sebe!
detoksikacija zvuci super!!!uz plivanje, boks, voznju biciklom i svakodnevno masiranje celulita :-) mislim da bi bio praaavi bingo!!!!i jos je sve eko :-)))jupiiiiii!!!!
Detoksikacija je super stvar. Tko nije probao,neka obavezno proba i osjetit će sve blagodati. Imam 54 godine. Iako već 10-tak godina postom čistim, tj. detoksiciram tijelo, višak od 17 kg sam uspjela prije 5 godina uspješno i lagano rješiti (trajno)
…prikaži još!) sa herbalifeom.
Krenula sam sa 82 kg (visina 162 cm), došla na 65 kg. Super osjećaj. Ukupno 4 konfekcijska broja
manje, o energiji i dobrom osjećaju da ne pričam. Shakeove radim u sokovima (ponekad i Biottinim koji
su stvarno super). Moja četveročlana obitelj započinje dan sa zdravim i najkontroliranijim obrokom (danas 76 ministarstava zdravstva u svijetu provjerilo i odobrilo herbalife kao hranu) već pet godina. www.hranisedobro.com
Sa 58 godina pokupiš mnogo neravnoteže u svom organizmu, pa Biotta Wellnes Tjedan zvuči kao obećanje da ćeš malo predahnuti, odlučiti učiniti nešto za sebe, pročistiti tijelo i dušu, povratiti ravnotežu, zdravlje i opet zasjati da bi ponovno mogla obasjavati
…prikaži još! druge, jer takve smo mi žene-supruge, majke, bake, kćeri, sestre, svekrve, punice, prijateljice, ljubavnice, vjernice, radnice, šefice...Znam, da sam uvijek na zadnjem mjestu na mojim papirićima obveza, pa ne isključujem mogućnost, da će moguća nagrada biti radost najmilijima!. Uzdravlje!
Nemam iskustva s ovakvom vrstom posta jer sam bezbroj puta cula da sokovi moraju biti svjeze pripremljeni u sokovniku (kojeg si ne mogu priustiti) jer inace nema efekta. Ali Biotti vjerujem jer vec dugo pijem njihov sok od cikle i
…prikaži još! mogu reci samo najbolje.
A zasto mi je potrebna detoksikacija... hm, a kome nije? :) S obzirom na to da se u sali ponekad nazovem najstarijom 26-godisnjakinjom na svijetu jer me ponekad i starcici preticu na biciklu.. mislim da ne moram vise nista reci. ;)
kao i svakoj drugoj osobi,potrebna mi je detoksikacija,pogotovo nakon blagdana. nakon kolača i suhe i krute hrane,crijeva su puna toksina i treba ih osloboditi. i iz tog razloga bi željela osvojiti ovaj paket sokova od povrća i voća
pa, iskreno, detoksikacija mi treba jer ju nikad nisam radila! voljela bi se detosicirati da si pomognem u procesu započetom prije godinu dana
- prestanak pušenja
- makrobiotičko vegetarijanska prehrana
- bicikl, yoga, pješke
i mislim da bi detoksikacija došla savršeno :)
7 dana detoksikacije uz Biottu
Komentari 133
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.