Komentari 133

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sena1
    Ubrzani tempo i stres ostavljaju posljedice na sve nas, pogotovo na nas majke koje uz neograničenu brigu za djecu i obitelj, najviše vremena provodimo na poslu. Za taj tempo treba imati snage i volje, a vjerujem da bi mi vaši …prikaži još!
  • Default avatar -
    yellow_rose
    Zbog nekih zdravstvenih problema, u zadnjih 6mj, dobila sam par kilograma i od lijekova zadržavam dosta tekućine u nogama, pa sam odlučila nešto poduzeti... Mislim da je najbolje rješenje napraviti jednu kuru detoksikacije. Međutim, nisam našla neko adekvatno rješenje, pa …prikaži još!
    rudarka
    Kao i mala crna haljina vitko tijelo nikad nece izaci iz mode, stoga vas molim da mi vratite nazad moju "crnu haljinicu" :-*
  • Default avatar -
    strasilica
    Ove kombinacije voća, a naročito kombinacija mrkve s ostalim voćem, naprosto zovu da ih se proba. Dok se ne proba o ukusu se može samo maštati. :)
    imeime
    Sve češće osjećam pomanjkanje energije u organizmu,vjerujem da je jedan od razloga što sam rodila prije nepuna dva mjeseca i činjenica da mi fali sna,obzirom na svakodnevno buđenje noću.Naravno tu je i 8 kilograma viška koji su mi ostali nakon …prikaži još!
  • Default avatar -
    katarinaivancan
    Slažem se, nakon Uskrsa smo nakrcali kilograma s kojima cu se boriti sljedecih mjesec dana.. ovo mi je zaista potrebno, sita sam dijeta koje nemogu izdrzati i koje na mene imaju ping pong efekt...voljela bih očistit svoje tijelo od otrova …prikaži još!
  • Default avatar -
    snjeska83
    nice nice pjesmica tomitomi
    bobbyj
    ja sam također na lijekovima koji me dosta uništavaju jer imam ulkus želuca i vrlo malo namirnica i smijem jesti. detoksikaciju do sada nisam provodila,ali čitajući ovo mislim da mi je došlo vrijeme. doktori ni ne znaju ništa drugo nego …prikaži još!
  • Default avatar -
    nikosaurus
    detoksikacija zvuci super!!!uz plivanje, boks, voznju biciklom i svakodnevno masiranje celulita :-) mislim da bi bio praaavi bingo!!!!i jos je sve eko :-)))jupiiiiii!!!!
  • Default avatar -
    barby00
    Nakon duge i hladne zime i nakon svih onih kobasica, slanine i čvaraka ovo je baš nešto što organizmu stvarno treba!
  • Default avatar -
    miljen
    Što da komentiram. Zvuču super i baš bi volila da probam.
  • Default avatar -
    blackstar
    Treba mi poticaj da napokon počnem skidati kile nakon poroda.Uz Biottu bi to bilo puno lakše!
  • Default avatar -
    ludara
    I meni bi ovo dobro doslo buduci da je jos malo vremena ostalo do ljeta da skinem jos koju kilu :)
  • Default avatar -
    psycho_00
    mislim da bi mi detoksikacija svakako dobro došla, s obzirom na to da sam "ovisna" o čokoladi:) a ovi sokovi izgledaju vrrlo primamljivo..=)
  • Default avatar -
    magdos
    Detoksikacija je super stvar. Tko nije probao,neka obavezno proba i osjetit će sve blagodati. Imam 54 godine. Iako već 10-tak godina postom čistim, tj. detoksiciram tijelo, višak od 17 kg sam uspjela prije 5 godina uspješno i lagano rješiti (trajno) …prikaži još!
  • Default avatar -
    ljilja53
    Sa 58 godina pokupiš mnogo neravnoteže u svom organizmu, pa Biotta Wellnes Tjedan zvuči kao obećanje da ćeš malo predahnuti, odlučiti učiniti nešto za sebe, pročistiti tijelo i dušu, povratiti ravnotežu, zdravlje i opet zasjati da bi ponovno mogla obasjavati …prikaži još!
  • Default avatar -
    lsrnec
    Rado bih se preporodila uz Biottu :-) Hvala vam ako mi to i omogućite.
  • Default avatar -
    Anja85
    Nemam iskustva s ovakvom vrstom posta jer sam bezbroj puta cula da sokovi moraju biti svjeze pripremljeni u sokovniku (kojeg si ne mogu priustiti) jer inace nema efekta. Ali Biotti vjerujem jer vec dugo pijem njihov sok od cikle i …prikaži još!
  • Default avatar -
    dozoga
    kao i svakoj drugoj osobi,potrebna mi je detoksikacija,pogotovo nakon blagdana. nakon kolača i suhe i krute hrane,crijeva su puna toksina i treba ih osloboditi. i iz tog razloga bi željela osvojiti ovaj paket sokova od povrća i voća
  • Default avatar -
    subota
    pa, iskreno, detoksikacija mi treba jer ju nikad nisam radila! voljela bi se detosicirati da si pomognem u procesu započetom prije godinu dana - prestanak pušenja - makrobiotičko vegetarijanska prehrana - bicikl, yoga, pješke i mislim da bi detoksikacija došla savršeno :)
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.