Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
kao i svakoj drugoj osobi,potrebna mi je detoksikacija,pogotovo nakon blagdana. nakon kolača i suhe i krute hrane,crijeva su puna toksina i treba ih osloboditi. i iz tog razloga bi željela osvojiti ovaj paket sokova od povrća i voća
Hvala na raznovrsnim okusima Vaših sokova koji su mi pomogli da izdržim terapijski post od 21 dana koji se izvrsno odrazio na moje zdravlje. Bilo mi je vrlo bitno da je 100% organski jer tada jedino taj post ima onaj
…prikaži još! učinak za koji je i namjenjen - zdravlju i pobjedi tumorskih izraslina na štitnjači pa sam se u moru organski uzgojene hrane odlučila za onu koja je stvarno tako i uzgojena.
Hvala na zdravlju !!!! Toplo Vas preporučam svima
Ovim putem htjela bi svima poručiti da se brinu o svome tijelu, paze na njega jer ono će to višestruko vratiti, naročito treba paziti na prehranu i što se unosi u tijelo, ja obožavam zdravu prehranu, naročito Biotta proizvode i
…prikaži još! iskreno ih preporučujem svima, a sami ćete vidjeti rezultate korištenja...od zdravije kose, kože koja blista do poletnosti i energije....
Uživajte u svakom danu uz Biotta proizvode!!!!
Moja djevojčica od dvije godine vrlo slabo jede voće i povrće,što predstavlja ozbiljan problem obzirom da se razvija i da je nužno da u organizam unosi vlakna,vitamine,minerale,željezo i sve dugo,no Biottine sokove pije i voli,a naročito sok od mrkve, povrtni
…prikaži još! koktel,voćni sok od grožđa i borovnice,pa sam zbog toga sretna jer znam da tako unosi sve potrebne hranjive i korisne sastojke koji su neophodni za pravilan rast i razvoj.Često puta u vrtić donesem sok od grožđa koji vole i njeni prijatelji.
Sretna sam jer znam da su Biotta proizvodi ukusni i vrlo korisni kao djeci tako i meni koja koristim Biotta Breuss radi pomanjkanja željeza u krvi,po preporuci liječnika
Dali je moguče i u 61g.nešto promjeniti na bolje? Sigurno,popraviti zdravlje,dobiti snage za preživljvanje s malom mirovinom,vjerovati u dobre vile i očekivati poklone,ha,ha.Hajde pijmo zdrave sokove!!!!
bit ću iskren s vama,meni treba jedna dobra detoksikacija,naime tipično sam muško i iako me supruga tjera da jedem više zdrave hrane,meni to jednostavno ne ide,često i zbog posla i manjka vremena strpam nešto iz fast fooda u sebe,jedem previše
…prikaži još! mesa i majoneze,a i znam pretjerati s alkoholom,,,
volim povrtno-voćne sokove,žena često radi frapee,a kaže da unutra stavi i pokoji list blitve ili špinata,za divo čudo ja to ni ne primjetim,ovi sokići bi bili za mene,lanene sjemenke žena samelje i stavlja u frape našoj kćeri jer je to super za probavu,a čaj bi bio za ženu jer vidim da voli jako čajeve posti ih ima oko 10 vrsta u ormariću:-)
Sa 58 godina pokupiš mnogo neravnoteže u svom organizmu, pa Biotta Wellnes Tjedan zvuči kao obećanje da ćeš malo predahnuti, odlučiti učiniti nešto za sebe, pročistiti tijelo i dušu, povratiti ravnotežu, zdravlje i opet zasjati da bi ponovno mogla obasjavati
…prikaži još! druge, jer takve smo mi žene-supruge, majke, bake, kćeri, sestre, svekrve, punice, prijateljice, ljubavnice, vjernice, radnice, šefice...Znam, da sam uvijek na zadnjem mjestu na mojim papirićima obveza, pa ne isključujem mogućnost, da će moguća nagrada biti radost najmilijima!. Uzdravlje!
Pokloni su prekrasni , a meni uistinu treba detoksikacija od lijekova i nezdrave hrane . Nadam se da će te odabrati baš mene jer sam u invalidskoj mirovini i te si prizvode zaista ne mogu priuštiti. Unaprijed zahvaljujem zatrovani cvijet
…prikaži još! zatrovani cvijet
detoksikacija zvuci super!!!uz plivanje, boks, voznju biciklom i svakodnevno masiranje celulita :-) mislim da bi bio praaavi bingo!!!!i jos je sve eko :-)))jupiiiiii!!!!
Sokovi su odlični . Provjereno ja sam ih koristila po totalnoj terapiji dr.RUDOLF BREUSS želeći detoksirati organizam .U kratkom periodu sam skinula 13 kg i odlično se osjećala sada opet namjeravam početi detoksikaciju organizma iz zdravstvenih razloga jer sam nakupila
…prikaži još!la dosta kilograma viška. Sokovi su jako ukusni. Inače sam ih kupovala u mercatoru . Sve pohvale tvrtki Pretti za odlične sokove Biotta.
7 dana detoksikacije uz Biottu
Komentari 133
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.