Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
djeca,poso,kuhanje,spremanje nikada vremena za sebe.....osjecaj umora,iscrpljenost,gubitak snage a ujedno zdravlje na nuli.....upomoc......upravo bi mi trebalo nesto da me osnazi da barem jednim u stvari vecim dijelom dovedem sebe u red......imajte razumjevanja :)
često pijem svježe vočne sokove osobito nakon poroda,u trudnoći sam dobila 35 kg ,nakon poroda sam bila uistinu iscrpljena i bezvoljna ,Aloa vera i sok od mrkve uistinu su me spasili i pomogli da se posvetim s osmjehom na licu
…prikaži još!licu svojoj bebici!!!!!!!!!!hvala.
potrebna mi je, vrlo! vjerujte! a iskustva sa postom imam samo većinom bezuspješnog!međutim eto prvi put sam cula za post sa sokovima !Ako pomaže ? BILJEŽIM SE SA ŠTOVANJEM!!!!
Moja djevojčica od dvije godine vrlo slabo jede voće i povrće,što predstavlja ozbiljan problem obzirom da se razvija i da je nužno da u organizam unosi vlakna,vitamine,minerale,željezo i sve dugo,no Biottine sokove pije i voli,a naročito sok od mrkve, povrtni
…prikaži još! koktel,voćni sok od grožđa i borovnice,pa sam zbog toga sretna jer znam da tako unosi sve potrebne hranjive i korisne sastojke koji su neophodni za pravilan rast i razvoj.Često puta u vrtić donesem sok od grožđa koji vole i njeni prijatelji.
Sretna sam jer znam da su Biotta proizvodi ukusni i vrlo korisni kao djeci tako i meni koja koristim Biotta Breuss radi pomanjkanja željeza u krvi,po preporuci liječnika
Super, napok nešto kompletno na tržištu za osobe poput mene - lijene sladokusce, velike uživaoce hrane bazirane na ugljikohidratima i šećeru koji su s proljećem odlučili promijeniti nešto u svojoj prehrani. Ako ne dobijem ovaj paket (što bi mi bila
…prikaži još!a super potpora) svakako ću ga naručiti jer mi je krajnje vrijeme da nešto učinim za svoje tijelo (i duh)!!!
Biti majka je zahtjevno, majka blizanki je zahtjevno na kvadrat, a biti samohrana majka blizanki, k tome na sreću zaposlena... to već često graniči s nemogućim. Ako tome dodamo stil života u kojemu što više slobodnog vremena provodimo na izletima
…prikaži još!ima u prirodi, planinarimo, učimo voziti bicikle, veslamo u kanuu, ili idemo u kazalište, kino, muzeje, čitamo knjige i puuuno razgovaramo o svemu što nas okružuje... moja zdrava prehrana na žalost često pada na zadnje mjesto.
Iako se trudim da imamo barem jedan zdrav i uravnotežen obrok dnevno, previše je toga što pojedem na poslu, ili nekada između aktivnosti, ili navečer kad napokon stavim curice na spavanje, a što je puno "praznih kalorija", šećera, masnoća... Posljedice se naravno osjete u vidu manjka energije, lošeg tena, nepotrebne 1-2 kg viška...
Detoksikacija uz voćne i povrtne sokove bi bila odličan uvod u ovo opet aktivnije doba godine, no svaki moj takav pokušaj do sada je propao nakon dan, dva, a sokovnik skuplja prašinu. Biottin 7-dnevni plan detoksikacije se pak čini kao nešto ostvarivo, bocu soka uvijek mogu ubaciti u ruksak i imati ga pri ruci u svakom trenutku.
Više zdravlja za mene i više energije koju ću imati za moje djevojčice - vrlo primamljiv cilj. :)
Rodila sam prije tri godine i stalno sam se tjesila da ce kile s vremenom otici i da je to sve od porođaja. Ali sad nakon 3 godine osjecam se dosta tromo. Iako imam po mojoj procjeni nekih 10 kg
…prikaži još! viska imam osjecaj da mi je to sve na trbuhu i koliko god se pokusala zdravo hraniti i manje jesti jos uvijek osjecam nedostatak energije i stalni umor. Vidjela sam ovaj clanak i odlucila ostaviti svoj komentar,ne samo da možda osvojim ovaj paket,vec mozda netko ima nekakav savjet kako se osjecati vitalnije.
Teška hrana i blagdani, više nismo maleni i lagani. A kad blagdani prođu, stresni dani na faksu dođu. Nezdrava hrana i čokolada, stalni probavni kaos vlada. Zato nam Biotta sada nadu daje, da se nitko radi prošlih dana ne kaje.
…prikaži još!e kaje.
Čišćenje uz Biottine prirodne sokove,
za lakše nam daljnje životne tokove. :)
Hvala na raznovrsnim okusima Vaših sokova koji su mi pomogli da izdržim terapijski post od 21 dana koji se izvrsno odrazio na moje zdravlje. Bilo mi je vrlo bitno da je 100% organski jer tada jedino taj post ima onaj
…prikaži još! učinak za koji je i namjenjen - zdravlju i pobjedi tumorskih izraslina na štitnjači pa sam se u moru organski uzgojene hrane odlučila za onu koja je stvarno tako i uzgojena.
Hvala na zdravlju !!!! Toplo Vas preporučam svima
Ova zime me uspavala, umorna sam stalno, a tijelo mi nema energije skoro pa nizašto..Čišćenje tijela pomaže vratiti energiju i poboljšati zdravlje. Samo trebamo posvetiti malo vremena i truda, da bismo dobili odlične rezultate.Stres, prebrzi ritam života i manjak vježbe:
…prikaži još!: sve ovo preopterećuje i oslabljuje mojorganizam i spriječava njegov pravilan rad. Biotta wellness tjedan paket čini mi se idealnim rješenjem za moje tegobe...
Biotta- spoj prirode, pun vitamina, minerala i zdravlja- a to je ono što mi treba!!!
Djeca, pos'o, kuća. Nema birtije za mene i moje frendice. Možda bi život uz Biottu izgledao ovako: Biotta, djeca, pos'o, kuća, birtija, Biotta... pa u krug :)
Ovo zvuci odlično i bila bi prava sretnica kad bi s ovim započela svoje mršavljenje,ljeto je pred vratima, svaki dan si govorim "od sutra ću"-a ovo bi bio pravi početni impuls za pokrenuti se-- iako evo prvi put čujem za
…prikaži još! za ovakvu vrstu posta-- zvuči savršeno jer volim sokove :)
Svakodnevni boravak u zagađenom,prljavom okolišu i sivom gradu, neuravnotežena, nezdrava i neredovita prehrana, nedostatak vremena za sebe i svoje tijelo, stresne situacije... sve su to razlozi zbog kojih mi je podhitno potrebna detoksikacija moga tijela ali i duha! :) I
…prikaži još! tako spasiti svoj organizam od štetnih posljedica koje donosi suvremeni način života i "turbo" ubrzana svakodnevica...
nakon zimske, teške hrane i uskršnje gozbe, sanjarim o Biotta Wellness Tjednu... Teško je pokrenuti se dok metabolizam još hibernira, ali sama pomisao na paket koji sadrži ekološke povrtne i voćne sokove, biljni čaj i laneno sjeme ulijeva entuzijazam... Prirodno,
…prikaži još! zdravo i tako fino, a tijelu čudotvorno!
oho :) detoksikaciju nisam nikada probala,zvuči zanimljivo.dobro bi mi došla jer uz svakodnevno vježbanje na step klupici i trud da skinem koju kilicu,pijem jako puno vode,koja mi je već dosadila.ovo bi bila odlična promjena
Ajme, koliko komentara! Pogodili ste s nagradom pred ljeto. :) Ja sam se bacila na trcanje navecer tri puta tjedno, mazem se anticelulitnom kremom i masiram dok me ruke ne zabole, nalijevam se vodom... Za kojih mjesec dana se treba
…prikaži još! skinuti na plazi. :) Biotta Wellness Tjedan paket mi se cini kao odlican pomagac da se osjecamo zdravo i izgledamo bolje.
pa, iskreno, detoksikacija mi treba jer ju nikad nisam radila! voljela bi se detosicirati da si pomognem u procesu započetom prije godinu dana
- prestanak pušenja
- makrobiotičko vegetarijanska prehrana
- bicikl, yoga, pješke
i mislim da bi detoksikacija došla savršeno :)
7 dana detoksikacije uz Biottu
Komentari 133
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.