Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Prije odlaska na drastičnu dijetu(nakupiila 30 i cc kg) u trodnoći i poslije poroda (najviše), potrebno mi je veliko čišćenje organizma. He, he i karaketra da ne odustajem od nauma:)
Zašto mi je potrebna detoksikacija? Nakon Uskrsa i ''drugačije prehrane'' lice mi je masno, pojavili su se prišitći, naduta sam... točno osjećam sve posljedice pojedenih kolača. Trudim se piti čim više vode i jesti voća i povrća, ali ovaj paket
…prikaži još! bi mi puuuuuno pomogao u tome... da se vratim na staro, da se osjećam zdravo i lagano. :))))
Uskrs je iza mene, a tijelo mi je još uvijek pod utjecajem velikih količina hrane i napitaka koje sam pojela.Vrijeme je da mu priuštim čišćenje kako bi si osigurala dobro zdravlje.Hvala puno:)
Detoksikacija mi je potrebna nakon svega što sam unijela u svoje tijelo posljednjih dana, želim se napuniti energijom, izgledati svježe i lijepo te biti zdravija no sada! Uz ovaj kotel ukusnih sokova namjeravam u potpunosti pročistiti svoj organizam i smanjiti
…prikaži još! tjelesnu težinu! Već sam jednom davno bila na postu sa sokovima od cikle i mislim da su sokovi najbolji način za postignuće zadovoljstva! :)
Tijelo vapi za detoksikacijom nakon blagdanskog pretjerivanja, a postoji li bolji način od pročiščavanja organizma postom sa sokovima? Krajnje je vrijeme da probam toliko hvaljene Biottia sokove, za koje već svi znaju!
Super nagrada :O obožavam Biotta sokove i svako malo ih kupim, a da imam više novaca, još češće bih ih koristila. Inače volim voće i povrće i ksad god mogu kupujem organski uzgojeno i svi Biotta sokovi su mi njami,
…prikaži još! a u zadnje vrijeme nekako najviše kupujem od crnog ribizla. Znala sam ponekad po cijeli dan piti samo taj sok ne bih li malo pročistila organizam i eventualno skinula koji gram :) i vjerujem da funkcionira, jer sam se osjećala svježe i preporođeno, a i koža mi je bila čistija, sjajnija i elastičnija. Kako je došlo proljeće i organizam je usporen od uskrsnih objeda, slatkiša i kolača, mislim da je sad pravi trenutak za ponovno malo detoksikacije :)
Ova zime me uspavala, umorna sam stalno, a tijelo mi nema energije skoro pa nizašto..Čišćenje tijela pomaže vratiti energiju i poboljšati zdravlje. Samo trebamo posvetiti malo vremena i truda, da bismo dobili odlične rezultate.Stres, prebrzi ritam života i manjak vježbe:
…prikaži još!: sve ovo preopterećuje i oslabljuje mojorganizam i spriječava njegov pravilan rad. Biotta wellness tjedan paket čini mi se idealnim rješenjem za moje tegobe...
Biotta- spoj prirode, pun vitamina, minerala i zdravlja- a to je ono što mi treba!!!
temeljito čišćenje, organska detoksikacija tijela sokovima od voća i povrća,vitamini i minerali, post, savršene riječi i slikovito napisan članak, imam osjećaj kao da već pijem sokove..
Ide vrijeme, dode rok:
Eto KILA skok na skok,
Kuc! na vrata iznenada:
"Dobro vece, stara gospo!
Vec je hora, pusti pos'o,
Brže-bolje 'ajdmo sada!
Puna mjera, sedam dana,
DETOKSIKACIJA tebi hrana." :))
Zbog nekih zdravstvenih problema, u zadnjih 6mj, dobila sam par kilograma i od lijekova zadržavam dosta tekućine u nogama, pa sam odlučila nešto poduzeti... Mislim da je najbolje rješenje napraviti jednu kuru detoksikacije. Međutim, nisam našla neko adekvatno rješenje, pa
…prikaži još! za sada pijem samo zeleni čaj. Ne želim nikakvu kemiju, već isključivo prirodne sastojke! Biotta sokove sam pila i ranije (mrkvu i ciklu) i stvarno sam zadovoljna. Za ovaj 7-dnevni program nisam čula, ali čini mi se jako koristan i s oduševljenjem bi ga probala!
Moram priznati da nisam probala te sokove koji bi mi jako dobro došli nakon Uskršnjih delicija moje mame i moje svekrve.Živim u malom mjestu i puno stvari jednostavno želim probati a nemam ih gdje kupiti.Inače nisam pobornik nekih drastičnih čišćenja
…prikaži još! organizma jer kao medicinski radnik smatram da nisu previše zdravi i da ponekad naprave više štete nego koristi.Uz normalnu prehranu i uz ove sokove mislim da bi se organizam i metabolizam preporodio bez nekih ekstremnih aktivnosti.
Ufff.... probala sam Biottu od grejpa i od brusnice kod jedne frendice koja je uživljena u zdravu prehranu. Predobri su mi. Mislim da bih ja trebala poče:ti s pročišćevanjem organizma i da mi je krajnji čas, pošto se hranim svakakvim
…prikaži još!m nezdravim, moram reći glupostima. Čak i ujutro umjesto voća jer sam lijena radije uzmem čokoladu ili jedem kasno navečer čips oko ponoć iako sam već večerala. Stalno pijem gazirano i one nove pive od limuna, iako znam da mi to nije dobro. A sve većinom zbog ljenosti. Možda me vi i sokovi pokrenete jer ovako se osjećam pretromo da se sama upustim u išta.
Probala sam sok od borovnice, tj. obicno ga pijem u proljece nataste radi popravljanja krvne slike. Steta je sto u ponudi nema soka od kupine. Moji ukucani iz istih razloga povremeno piju sok od cikle i mrkve. Bilo bi korisno
…prikaži još! isprobati Wellness Tjedan paket .
7 dana detoksikacije uz Biottu
Komentari 133
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.