Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Blagdani su prosli, pojelo se i popilo vise nego inace, jedno ciscenje organizma bi i vise nego dobro doslo :) No i da nisu blagadani, potrebno je brinuti i o zdravlju iznutra i inace, odlično je kada se brineš o
…prikaži još! sebi iznutra i kako se razultati odmah vide. Pozitivna energija, poletnost, sve se to vidi i na licu, koža je ljepsa, a i nema ljepseg osjecaja od potpunog ispunjena. Detoksikacija za ispunjenost organizma-izvana i iznutra! :)
Probala sam sok od borovnice, tj. obicno ga pijem u proljece nataste radi popravljanja krvne slike. Steta je sto u ponudi nema soka od kupine. Moji ukucani iz istih razloga povremeno piju sok od cikle i mrkve. Bilo bi korisno
…prikaži još! isprobati Wellness Tjedan paket .
Ajme, koliko komentara! Pogodili ste s nagradom pred ljeto. :) Ja sam se bacila na trcanje navecer tri puta tjedno, mazem se anticelulitnom kremom i masiram dok me ruke ne zabole, nalijevam se vodom... Za kojih mjesec dana se treba
…prikaži još! skinuti na plazi. :) Biotta Wellness Tjedan paket mi se cini kao odlican pomagac da se osjecamo zdravo i izgledamo bolje.
Slucajno sam na uskrsnji ponedjeljak jela sparuge i nevjerojatno kako mi je pomoglo, cesce sam isla na wc i nisam bila sva napuhnuta od svih tih delicija koje sam unijela dan prije... Tako da s ovim sokovima se taj niz
…prikaži još! moze lijepo nastaviti...
Koristila sam Biottine sokove od borovnice i mogu reci da sam se odusevila i proporodila koristeci ga.Pila sam ga radi blage anemije i vec nakon 2 tjedna bila sam puno poletnija,umor je nestao,a snjim je dosao i novi polet,a i
…prikaži još!i poboljsala mi se krvna slika.Zato mogu reci da Biottine sokove krasi izuzetna kvaliteta,jer njihovi proizvodi imaju visok udio voca,nema rafiniranog secera...sve je prirodno i ko stvoreno za mene.Zato bih bila i vise nego odusevljena da osvojim Biottin poklon paket ,jer mislim da ja zasluzujem najbolje od priorode.Biram kome poklanjam svoje povjerenje,a to jedino moze biti Biotta.Sve toksine koje smo skupljali tijekom cijele zime,mozemo otkloniti sa samo 7 dana finim vocnim skovima..Nije li to divno?A i ja sam sretna jer Biotta postoji...i jer sam nasla ljubav kojoj vjerujem.Zivimo u skladu sa prirodom!
Nakon dugogodišnje borbe za svoju kralježnicu i neuspjele operacije, pa nakon toga i hrpe teških i otrovnih lijekova, prošlo ljeto odlučila sam - DOSTA. Prestala sam jesti meso koje nikada nisam previše ni voljela, a počela svakodnevno jesti voće, povrće
…prikaži još! (po mogućnosti sirovo), povremeno ribu, soju, crvenu leću i mnoge namirnice za koje nisam ni znala da postoje, počela sam redovito raditi pilates vježbe za kralježnicu, ali i voziti bicikl sve više i sve češće (trenutno mi je 25 km premalo). Ove zime nakon duuugo vremena nisam bila ni prehlađena, a gripu da ni ne spominjem i osjećam da se sve bolje i bolje.
Ponekad provodim i "vikend detoksikaciju" - od petka popodne do ponedjeljka ujutro domaće smiksani i isjeđeni sokići, lagane juhice, sauna..
Ali sada bi htjela probati i detoksikaciju zdravim sokovima koje ne trebam sama raditi i koje do sad nisam probala, a čitam da su zdravi i bio, pa evo mi prilike da probam uz pomoć Zdrave krave pravi kompletni tretman, a onda i da sama nastavim dalje. Hvala unaprijed!
Početkom proljeća svakome bi dobro došlo čišćenje i izvana i iznutra, nekako smo navikli u proljeće raditi veliko čišćenje kuće, sve se čisti, mijenja i prozračuje, a možda bi ipak trebalo prvo krenuti iznutra i pročistiti svoj organizam da bi
…prikaži još! imali snage i volje početi sa čišćenjem svojeg okruženja puni nove energije i snage. Vjerujem da ovaj Wellness tjedan paket to sigurno i efikasno čini, samo se treba odlučiti na taj korak.
Biti majka je zahtjevno, majka blizanki je zahtjevno na kvadrat, a biti samohrana majka blizanki, k tome na sreću zaposlena... to već često graniči s nemogućim. Ako tome dodamo stil života u kojemu što više slobodnog vremena provodimo na izletima
…prikaži još!ima u prirodi, planinarimo, učimo voziti bicikle, veslamo u kanuu, ili idemo u kazalište, kino, muzeje, čitamo knjige i puuuno razgovaramo o svemu što nas okružuje... moja zdrava prehrana na žalost često pada na zadnje mjesto.
Iako se trudim da imamo barem jedan zdrav i uravnotežen obrok dnevno, previše je toga što pojedem na poslu, ili nekada između aktivnosti, ili navečer kad napokon stavim curice na spavanje, a što je puno "praznih kalorija", šećera, masnoća... Posljedice se naravno osjete u vidu manjka energije, lošeg tena, nepotrebne 1-2 kg viška...
Detoksikacija uz voćne i povrtne sokove bi bila odličan uvod u ovo opet aktivnije doba godine, no svaki moj takav pokušaj do sada je propao nakon dan, dva, a sokovnik skuplja prašinu. Biottin 7-dnevni plan detoksikacije se pak čini kao nešto ostvarivo, bocu soka uvijek mogu ubaciti u ruksak i imati ga pri ruci u svakom trenutku.
Više zdravlja za mene i više energije koju ću imati za moje djevojčice - vrlo primamljiv cilj. :)
Mmmmmm... obožavam prirodne sokove, bilo povrtne, bilo voćne! Naprosto mi vraćaju kontrolu u moj ubrzani život. Onog trena kad primim svježe pripravljeni sok i otpijem gutljaj, sve se naglo uspori, od pokreta, otkucaja srca, disanja. Zvukovi se stišaju, problemi nestanu.
…prikaži još! Svaki gutljaj u potpunosti je prožet Prirodom i Zdravljem. Osjećam kako se svo Zdravlje Prirode slijeva niz moje tijelo i ulazi u svaku stanicu i poru, a onda novi gutljaj ponovi sve to iznova, a smješak na mom licu biva sve veći i veći. Najednom se nađem na predivnoj livadi, u predivnoj šumi, na predivnoj plaži, stopljena sa svim zvukovima, okusima i mirisima Prirode. Moje tijelo tada odbaci stari oklop i ponosno pokaže novi, mladi. I sve što tada osjećam je Smirenost, Energiju i Zahvalnost...
Ovakav užitak volim si priuštiti s vremena na vrijeme, bez obzira koliko malo novaca u tom trenutku imala, jer Zdravlje ne čeka plaću i ne može se odgoditi. Stoga cijenim svaku voćku u svom domu, i u svakom povrću i voću uživam svim svojim osjetilima i zahvalna sam im što me hrane i čine zdravom. Hvala i Vama što potičete to među ljudima :)
inaće imam problema sa probavom, a sad kad sam trudna problemi su izraženiji. voljela bih probati sokove ukoliko neće štetiti trudnoći. u dm-u sam znala vidjeti te sokove ali nikad ih nisam probala
Ubrzani tempo i stres ostavljaju posljedice na sve nas, pogotovo na nas majke koje uz neograničenu brigu za djecu i obitelj, najviše vremena provodimo na poslu. Za taj tempo treba imati snage i volje, a vjerujem da bi mi vaši
…prikaži još! da bi mi vaši Biotta sokovi pomogli da još kvalitetnije živim ovaj stresan život i riješim se negativnih tvari u organizmu.
Zahvaljujem
S obzirom da sve volim jesti a na kolače "padam" ... a upravo je prošlo vrijeme Uskrsa, kada je preeeeviše kolača dostupno :-(, jedna prava detoksikacija bi bila nužnost (i zbog "viška" šećera, kolesterola, triglicerida, a i na žalost kilograma
…prikaži još! ;-)).
Biotta je pravi odabir jer odradi "proljetno čišćenje" bez da se pati, a daje ti "šusa"!!!
Još prije 15 godina kad sam bila bolesna uz Biottine sokove sam "dizala" imunitet, vrlo uspješno!!!
Nekako sam, na žalost, prestala ih koristiti i baš se veselim što sam se, slučajno, uključila na portal "zdrave krave" i podsjetila se na Biottu! Hvala vam!!! :-)
Teška hrana i blagdani, više nismo maleni i lagani. A kad blagdani prođu, stresni dani na faksu dođu. Nezdrava hrana i čokolada, stalni probavni kaos vlada. Zato nam Biotta sada nadu daje, da se nitko radi prošlih dana ne kaje.
…prikaži još!e kaje.
Čišćenje uz Biottine prirodne sokove,
za lakše nam daljnje životne tokove. :)
Sve češće osjećam pomanjkanje energije u organizmu,vjerujem da je jedan od razloga što sam rodila prije nepuna dva mjeseca i činjenica da mi fali sna,obzirom na svakodnevno buđenje noću.Naravno tu je i 8 kilograma viška koji su mi ostali nakon
…prikaži još! poroda.Osjećam se prilično loše.Željela bih isprobati Biotta proizvode,vratiti energiju,elan i stanje organizma dovesti u zdravu formu.Želim biti mama koja se dobro i zdravo osjeća, a pri tom i dobro izleda.
7 dana detoksikacije uz Biottu
Komentari 133
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.