Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
E to bi bilo stvarno super - mogli bi mi pomoći u mojoj dijeti i gubljenju kilograma, bilo bi super probati nešto novo a pritom u tome i uživati. Superrrrrrr
Biotta Wellness Tjedan – paket je nešto savršeno za mene. Detoksikacija mi je zaista potrebna zbog izbacivanja nakupljenih toksina iz tijela. I sigurno bi mi to bio pravi zdravi poticaj da nastavim s reduciranom tj. uravnoteženom prehranom te na taj
…prikaži još!taj način izgubim višak kilograma.
A svi zdravi sastojci u sokovima će mi pomoći u pripremi organizma za borbu s alergijama, koja počinje vrlo skoro.
Iskreno, nikad nisam probala te proizvode pa sada mislim da je idealna prilika da ih probam. Bila bi tada prava sretnica kao i ostale koje su probale. Tada bi i ja mogla komentirati o proizvodima!! :)))
S obzirom da sve volim jesti a na kolače "padam" ... a upravo je prošlo vrijeme Uskrsa, kada je preeeeviše kolača dostupno :-(, jedna prava detoksikacija bi bila nužnost (i zbog "viška" šećera, kolesterola, triglicerida, a i na žalost kilograma
…prikaži još! ;-)).
Biotta je pravi odabir jer odradi "proljetno čišćenje" bez da se pati, a daje ti "šusa"!!!
Još prije 15 godina kad sam bila bolesna uz Biottine sokove sam "dizala" imunitet, vrlo uspješno!!!
Nekako sam, na žalost, prestala ih koristiti i baš se veselim što sam se, slučajno, uključila na portal "zdrave krave" i podsjetila se na Biottu! Hvala vam!!! :-)
Ufff.... probala sam Biottu od grejpa i od brusnice kod jedne frendice koja je uživljena u zdravu prehranu. Predobri su mi. Mislim da bih ja trebala poče:ti s pročišćevanjem organizma i da mi je krajnji čas, pošto se hranim svakakvim
…prikaži još!m nezdravim, moram reći glupostima. Čak i ujutro umjesto voća jer sam lijena radije uzmem čokoladu ili jedem kasno navečer čips oko ponoć iako sam već večerala. Stalno pijem gazirano i one nove pive od limuna, iako znam da mi to nije dobro. A sve većinom zbog ljenosti. Možda me vi i sokovi pokrenete jer ovako se osjećam pretromo da se sama upustim u išta.
Ovaj paket bi se jako uklopio u moj program mršavljenja koji provodim (uz manje pauze) gotovo godinu dana; od 92 kg dosla sam do 78kg (visina 160cm), a cilj mi je doci do 63 kg. Dakle, na pola sam puta.
…prikaži još! Najviše mi je pomogla dijeta sa juhom od povrća-tako sam otkrila blagodati voća i povrća (pročišćavanje organizma). Svako jutro napravim uz pomoć sokovnika sok od 2 naranče, 1 jabuke i mrkve. Ponekad dodam I malo celerovog korijena. Grrapefruit i ananas su također zastupljeni, a osim povrća, izbjegavanja nezdravih masnoća i šećera jedino meso koje konzumiram je piletina, puretina i riba. Jedino mi želudac ne podnosi sok od rajčice, probala sam ali ne ide. Sokove od krumpira, kupusa ili cikle nisam konzumirala, a poznavajući njihov ljekoviti efekat mislim da bi nadopunili moju dijetalnu prehranu i ojačali organizam.
Trenutno se osjećam kao da sam na dnu- i fizički i psihički iscrpljena, svaka aktivnost je napor koji moram savladati (nisko željezo, hipotireoza, višak kilograma...). Razmišljam o postu već neko vrijeme kao o metodi koja bi mi mogla pomoći da
…prikaži još! se "dignem iz mrtvih", ali me malo strah provoditi sama taj program (a o financijama da ne govorim). Ali, ako dobijem ovaj paket u koje su upute i kompletni program, možda uspijem... javim rezultate.
Pusa!
Biotta sokove smo kupovali još u Austriji kad ih nije bilo kod nas i uistinu su odlični. Jednostavno želim učiniti nešto za sebe nakon dugo dugo vremena kako bih i nadalje mogla pomoći drugima da se osjećaju bolje. Sretno svima.
POzdrav, malo sam nakupila kila za vrijeme zime i malo još za vrijeme Uskrsa kad je glavna delicija bila šunkica i kolači. Iako nisam debela, bar se takvom ne smatram (ali me ima na strateškim mjestima), već par mjeseci tražim
…prikaži još! po ljekarnama nekakve preparate koji bi mi omogućili očistiti organizam od svakakvih otrova koje sam unijela tijekom zime u sebe, na žalost niti jedan mi nije odgovaro, one koje sam probala uglavnom nisu bili učinkoviti. Imam iskustva i sa inozemnim preparatima koji su ok, ali naravno nisu tako lako nabavljivi. Inače nisam osoba koja taloži kilograme, ali ne zahvaljujuči genetici, već konstantnoj rekreaciji...poput planinarenja, igranja tenisa, biciklizma, alpinizma...i ostalih razbribriga u prirodi. Proljeće je moje godišnje doba!!! U pravilu ne držim dijete već se pokušavam što zdravije hraniti, konzumirajući namirnice iz bakinog vrta...trudim se živjeti zdravo, a samim time i sretno u skladu sa prirodom i onim što mi priroda pruža....S obzirom da sam u potrazi za organskim preparatima koji će mi omogućiti očistiti moje tijelo, i osvježiti izgled, mislim da Biotta upravo ono što sam tražila.....
Detoksikacija mi je potrebna zato sto radim naporan posao i osjecam se umorno i iscrpljeno. Imam iskustva s postom na sokovima. Proslog proljeca sam svaki petak kroz dva mjeseca bio iskljucivo na vocnim sokovima. Rezultat je bio odlican - izgubio
…prikaži još! sam 7-8 kg i osjecao sam se zdravije i mladje. Svako ljeto radim nesto slicno - 3 dana jedem iskljucivo grozdje. Tijelo se ocisti, a dijeta je zdrava i nije ju problem odraditi jer je grozdje ukusno.
Detoksikacija?! Zašto mi je potrebna?! Evo upravo zato što nakon ovih zimskih mjeseci tijelu je potrebno neko novo osvježenje i ponovna uspostava dovoljne razine energije u tijelu te cjelovita obnova organizma, a to nam zasigurno nije moguće postići bez nečega
…prikaži još! kao što su Biottini sokovi koji su izuzetno kvalitetni i pravi stimulator za proljetnu obnovu organizma i novi dašak energije kojim ćemo zatim zračiti...Pila sam već Biottine sokove nekoliko puta i zaista sam zadovoljna, jednostavno mi podižu energiju i svaki puta iz DM-a ne izlazim bez barem jedne bočice Biottinih sokova :) Pred ispite bi mi bili velika pomoć za sve napore koje je potrebno izdržati u ovo stresno razdoblje koje nadolazi :)
Do sada sam mogla jesti bilo što, a da se kilogrami ne lijepe. Međutim iza mene je porod i 35 godina, više se umaram uz "hendlanje" s djetetom, poslom i kućanskim poslovima. A tu je dodatno i proljetni umor, tako
…prikaži još! da sam razmišljala o detoksikaciji. Još ako je i finog okusa...
razmišljah o hidrokolonu i detoksikaciji sa gorkom soli u kombinaciji sa sokom od grejpa i maslinovim uljem. .. za ovo prvo moram potegnuti do zg-a a i baš mi se ne mili... za ovo drugo treba odvojiti dva neradna dana
…prikaži još! - jedan dan za prosjedit na wc školjci a 1 dan za oporavak od sjedenja .... zato mi se ovo čini kao metoda kod koje se na treba patiti.. moje je tjelo podleglo mikroorganizmima, normalna mikroflora kod mene je prenamnožena - bakterije, gljivice..... ovaj paket mogao bi ih dokrajčiti
Probala sam sok od borovnice, tj. obicno ga pijem u proljece nataste radi popravljanja krvne slike. Steta je sto u ponudi nema soka od kupine. Moji ukucani iz istih razloga povremeno piju sok od cikle i mrkve. Bilo bi korisno
…prikaži još! isprobati Wellness Tjedan paket .
7 dana detoksikacije uz Biottu
Komentari 133
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.