Komentari 133

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    madoni
    E to bi bilo stvarno super - mogli bi mi pomoći u mojoj dijeti i gubljenju kilograma, bilo bi super probati nešto novo a pritom u tome i uživati. Superrrrrrr
  • Default avatar -
    joj
    Biotta Wellness Tjedan – paket je nešto savršeno za mene. Detoksikacija mi je zaista potrebna zbog izbacivanja nakupljenih toksina iz tijela. I sigurno bi mi to bio pravi zdravi poticaj da nastavim s reduciranom tj. uravnoteženom prehranom te na taj …prikaži još!
    ludakostruja
    Iskreno, nikad nisam probala te proizvode pa sada mislim da je idealna prilika da ih probam. Bila bi tada prava sretnica kao i ostale koje su probale. Tada bi i ja mogla komentirati o proizvodima!! :)))
    vlabra77
    S obzirom da sve volim jesti a na kolače "padam" ... a upravo je prošlo vrijeme Uskrsa, kada je preeeeviše kolača dostupno :-(, jedna prava detoksikacija bi bila nužnost (i zbog "viška" šećera, kolesterola, triglicerida, a i na žalost kilograma …prikaži još!
  • Default avatar -
    maja_zd19
    Ufff.... probala sam Biottu od grejpa i od brusnice kod jedne frendice koja je uživljena u zdravu prehranu. Predobri su mi. Mislim da bih ja trebala poče:ti s pročišćevanjem organizma i da mi je krajnji čas, pošto se hranim svakakvim …prikaži još!
  • Default avatar -
    Yadro
    Ovaj paket bi se jako uklopio u moj program mršavljenja koji provodim (uz manje pauze) gotovo godinu dana; od 92 kg dosla sam do 78kg (visina 160cm), a cilj mi je doci do 63 kg. Dakle, na pola sam puta. …prikaži još!
  • Default avatar -
    Mina8
    Nisam do sada postila na sokovima, ali zvuči zanimljivo i mislim da mi ne bi bio problem očistiti organizam uz tako fine i ukusne sokiće.
  • Default avatar -
    3139
    SVRHA BIOTTA SOKOVA JE, DOPRINOSITI BOLJOJ KVALITETI ŽIVOTA,ODABIROM PROIZVODA IZ ORGANSKOH UZGOJA,UVAŽAVAJUČI ČOVJEKA,NJEGOVOG ZDRAVJA I OKOLINU.
  • Default avatar -
    sanja07
    Probala sam te sokiće i moram priznati da su tako fini da sam s njima "zarazila" sve oko sebe :))
  • Default avatar -
    Arven
    Trenutno se osjećam kao da sam na dnu- i fizički i psihički iscrpljena, svaka aktivnost je napor koji moram savladati (nisko željezo, hipotireoza, višak kilograma...). Razmišljam o postu već neko vrijeme kao o metodi koja bi mi mogla pomoći da …prikaži još!
  • Default avatar -
    MOPSGIZMOTAZ
    Biotta sokove smo kupovali još u Austriji kad ih nije bilo kod nas i uistinu su odlični. Jednostavno želim učiniti nešto za sebe nakon dugo dugo vremena kako bih i nadalje mogla pomoći drugima da se osjećaju bolje. Sretno svima.
    MonaL
    POzdrav, malo sam nakupila kila za vrijeme zime i malo još za vrijeme Uskrsa kad je glavna delicija bila šunkica i kolači. Iako nisam debela, bar se takvom ne smatram (ali me ima na strateškim mjestima), već par mjeseci tražim …prikaži još!
  • Default avatar -
    amiraratko
    Ovo mi se jako svidja. Zivim u Kanadi i zanima me da li je Biotta Wellness dostupan u Kanadi. Bilo bi lijep osvojiti ovako divan paket. Amira
  • Default avatar -
    bumbaloo
    Detoksikacija mi je potrebna zato sto radim naporan posao i osjecam se umorno i iscrpljeno. Imam iskustva s postom na sokovima. Proslog proljeca sam svaki petak kroz dva mjeseca bio iskljucivo na vocnim sokovima. Rezultat je bio odlican - izgubio …prikaži još!
    lia
    Detoksikacija?! Zašto mi je potrebna?! Evo upravo zato što nakon ovih zimskih mjeseci tijelu je potrebno neko novo osvježenje i ponovna uspostava dovoljne razine energije u tijelu te cjelovita obnova organizma, a to nam zasigurno nije moguće postići bez nečega …prikaži još!
  • Default avatar -
    zara7
    Do sada sam mogla jesti bilo što, a da se kilogrami ne lijepe. Međutim iza mene je porod i 35 godina, više se umaram uz "hendlanje" s djetetom, poslom i kućanskim poslovima. A tu je dodatno i proljetni umor, tako …prikaži još!
  • Default avatar -
    brdoiznadoblaka
    razmišljah o hidrokolonu i detoksikaciji sa gorkom soli u kombinaciji sa sokom od grejpa i maslinovim uljem. .. za ovo prvo moram potegnuti do zg-a a i baš mi se ne mili... za ovo drugo treba odvojiti dva neradna dana …prikaži još!
  • Default avatar -
    marijapa
    Nakon ovog vikenda mislim da bi ovi proizvodi svima dobro došli.
  • Default avatar -
    bose
    Probala sam Biotta ekološke sokove i mogu reći sve najbolje o njima.
  • Default avatar -
    flame76
    Probala sam sok od borovnice, tj. obicno ga pijem u proljece nataste radi popravljanja krvne slike. Steta je sto u ponudi nema soka od kupine. Moji ukucani iz istih razloga povremeno piju sok od cikle i mrkve. Bilo bi korisno …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.