Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Zašto mi je potrebna detoksikacija? Nakon Uskrsa i ''drugačije prehrane'' lice mi je masno, pojavili su se prišitći, naduta sam... točno osjećam sve posljedice pojedenih kolača. Trudim se piti čim više vode i jesti voća i povrća, ali ovaj paket
…prikaži još! bi mi puuuuuno pomogao u tome... da se vratim na staro, da se osjećam zdravo i lagano. :))))
Super nagrada :O obožavam Biotta sokove i svako malo ih kupim, a da imam više novaca, još češće bih ih koristila. Inače volim voće i povrće i ksad god mogu kupujem organski uzgojeno i svi Biotta sokovi su mi njami,
…prikaži još! a u zadnje vrijeme nekako najviše kupujem od crnog ribizla. Znala sam ponekad po cijeli dan piti samo taj sok ne bih li malo pročistila organizam i eventualno skinula koji gram :) i vjerujem da funkcionira, jer sam se osjećala svježe i preporođeno, a i koža mi je bila čistija, sjajnija i elastičnija. Kako je došlo proljeće i organizam je usporen od uskrsnih objeda, slatkiša i kolača, mislim da je sad pravi trenutak za ponovno malo detoksikacije :)
Pod hitno trebam detoksikaciju od politike, reklama i ružnih betonskih zdanja, golfa, afera i depresivnih vijesti! Ne vidim kako drukčije to riješiti, osim BIOTTOM ! :)
budući da se već duže vrijeme pokušavam natjerati da nešto promijenim, ovo mi se čini kao idealna prilika za krenuti, a čini mi se da nije teško, a zdravo je.
...već godinamaimam problema sa jetrom tako da svakih nekoliko mjeseci napravim post (2 dana)s Vašim FENOMENALNIM sokovima,a pošto sam u obitelji imala bolesnika također sam prakticirala Vaše sokove (najviše ciklu)., tako da muž nekad u šali kaže da bih trebala
…prikaži još! biti Vaš promotor...šaljem Vam veliki pozdrav i stvarno Vas svakome preporučim (nije važno toliko da li ću ja dobiti Vaš paket jer stvarno nemam sreće u nagradnim igrama ali znam da ću i dalje konzumirati Vaše sokove)
:-) pozdrav!
Proljece je idealno vrijeme za ciscenje organizma. Skidamo sa sebe sloj po sloj odjece pa bi trebalo skinuti i sloj masnih naslaga. Tesko je nabaviti organski uzgojeno voce i povrce. U vecini slucajeva ne znamo sto jedemo i radimo sebi
…prikaži još! "medvjedju uslugu". Biotta je priznato ime u svijetu prirodnih sokova i njeno ime ulijeva sigurnost i pouzdanje da smo svome tijelu priustili ono najbolje iz prirode.
Tijelo vapi za detoksikacijom nakon blagdanskog pretjerivanja, a postoji li bolji način od pročiščavanja organizma postom sa sokovima? Krajnje je vrijeme da probam toliko hvaljene Biottia sokove, za koje već svi znaju!
Nakon teške zime lagano nam stiže ljeto za koje se moramo pripremit. Jedan od korak je i kvalitetna detoksikacija zahvaljujući Biotta proizvodima moguće je i ojačati organizam unoseći sve potrebne vitamine i minerale. Čisteći organizam Biotta proizvodima zračit ćemo novom
…prikaži još! energijom, zdravljem i ljepotom.
kao i svakome, potrebna mi je detoksikacija kako bih se riješila svih otrova iz tijela, i time doprinijela općem poboljšanju zdravlja. Post i priordni sokovi su mi odavno poznati; post je odličan kako bi se tijelo odmorilo od prerađivanja hrane,
…prikaži još! kako bi se uspostavila ravnoteža u organizmu, izlučio višak tekućine i snjima svih otpadnih tvari. Prilikom posta veoma je važno piti dosta tekućine; sokova od voća i povrća, vode i slično. Ayurvedska medicina posbno naglašava važnost posta i pijenja tekućine, a u svrhu izlječenja od mnogih bolesti, jer je poznato da gomilanjem otrova u tijelo, tijelo se dovodi u disbalans, i postoji mogućnost različitih oboljenja, posebno kancerogenih. već proljetni umor, beživotnost kože i općenito smanjena energija, cellulit, prvi su znaci da je tijelu potreba detoksikacija; pročišćavanje, odmor.....Najbolje vrijeme za provođenje istog je proljeće! I naravno, važno je piti prave prirodne sokove. Mislim da su Biotta sokovi odlični jer sam ih dosta koristila, a posebno sok od mrkve, koji je izvrstan u borbi protiv raznih bolesti.
baš sam razmišljala o nečem takvom,ali penzićima uvijek postoji ali i eto uz malo sreće Biotta sokići bit će moji...pa da se trud oko zdravlja upotpuni....tjelovježba,detoksikacija i zdrava hrana to je moja postala životna mana....pozdrav svima
Pošto su mi špekec, šunka i pršut svetinja, ne moram ni reći da mi je detoksikacija prijekopotrebna prije nego se pretvorim u malo prasence! Treba mi nešto fino da zamjeni loše navike! Svakako naručujem!
obzirom da skidam kilograme,imam ih cca 87 na 173 cm visine i zelim na sto zdraviji način skinut i vise ne vratiti kilograme potrebno mi je prvo dovest tijelo u red zdravim sokovima, detoksicirat ga i ocistiti od svih otrova
…prikaži još! kao temelj za bolje buducnost i vise zdravlja
prednost ovih sokova je sto ih mogu ponijet sa sobom i piti kao meduobrok na poslu umjesto da jedem junk food,a oni imaju sve sto mom tijelu treba, sve potrebne vitamine i čine čovjeka punim energije što je meni potrebno jer radim uredski posao i stalno sam pred kompjuterom
zelim jednostavno imat vise energije, da mi se koza sjaji, da nisam vise anemicna i jednostavno da sam vesela,a vesela sam uvijek kad imam imam dovoljno energije sto znaci kad nisam iscrpljena raznim dijetama :)
zato molim vas zaista su mi sokici potrebni jer naci nesto prirodno i tijelu tako potrebno u ovim sokovima za mene je spas
Probala sam sok od borovnice, tj. obicno ga pijem u proljece nataste radi popravljanja krvne slike. Steta je sto u ponudi nema soka od kupine. Moji ukucani iz istih razloga povremeno piju sok od cikle i mrkve. Bilo bi korisno
…prikaži još! isprobati Wellness Tjedan paket .
Prije odlaska na drastičnu dijetu(nakupiila 30 i cc kg) u trodnoći i poslije poroda (najviše), potrebno mi je veliko čišćenje organizma. He, he i karaketra da ne odustajem od nauma:)
pa, iskreno, detoksikacija mi treba jer ju nikad nisam radila! voljela bi se detosicirati da si pomognem u procesu započetom prije godinu dana
- prestanak pušenja
- makrobiotičko vegetarijanska prehrana
- bicikl, yoga, pješke
i mislim da bi detoksikacija došla savršeno :)
7 dana detoksikacije uz Biottu
Komentari 133
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.