Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Do srijede 4. svibnja kao komentar na članak napiši zašto ti je potrebna detoksikacija i imaš li već iskustva s postom na sokovima, jer tvrtka Pretti dva najbolja komentara nagrađuje paketom Biotta Wellness Tjedan!
baš sam razmišljala o nečem takvom,ali penzićima uvijek postoji ali i eto uz malo sreće Biotta sokići bit će moji...pa da se trud oko zdravlja upotpuni....tjelovježba,detoksikacija i zdrava hrana to je moja postala životna mana....pozdrav svima
Na tržištu postoji miijun preparata za detoksikaciju. Najbolje mi je kad se među njima nađu proizvodi koji su čista kemija. Upotrebljavajući ih u tijelo unosimo samo još više štetnih tvari. Ovi sokovi čine mi se kao dobra stvar i vrijedilo bi ih isprobati.
Nakon teške zime lagano nam stiže ljeto za koje se moramo pripremit. Jedan od korak je i kvalitetna detoksikacija zahvaljujući Biotta proizvodima moguće je i ojačati organizam unoseći sve potrebne vitamine i minerale. Čisteći organizam Biotta proizvodima zračit ćemo novom
…prikaži još! energijom, zdravljem i ljepotom.
DAJMO IM DA ŽIVE ZDRAVO!! Humanitarna akcija pokrenuta za podizanje svijesti o zdravoj hrani među mlađom populacijom, tj. studentima koji žive izvan svog rodnog grada te su zbog manjka vremena i novca prisiljeni prehranjivati se u raznim menzama masnom hranom
…prikaži još!m ili nezdravim fast foodom!
Mladom organizmu potrebni su sokovi od svježeg voća i povrća kakve nam donosi Biotta, kako bi pomogli pri učinkovitom učenju i maksimalnoj upotrebi sivih moždanih stanica u vrijeme nadolazećih ispitnih rokova!
Stoga, molimo vas da i vi poduprete ovu hvalevrijednu dobrotvornu akciju, te barem jednoj studentici (tj. meni) omogućite zdrav život!
Unaprijed zahvaljujemo na vašoj podršci!
:) :)
obozavam prirodne zdrave sokove, jel u njima postoji postoji jedinstvena kombinacija vitamina, minerala i drugih zdravih supstanci u svakom soku. Samo trebate znati koji sok odabrati da biste mogli tretirati zdravstvene probleme.Čak i oni koji nisu pretjerani ljubitelji napitaka, koji
…prikaži još!oji često zaboravljaju piti vodu i odmahuju rukom na preporuke o važnosti hidracije mislim da su ovi sokovi najbolji izbor!Prije nego popijete čašu cola cole ili nekog drugog gaziranog ili zaslađenog pića imajte na umu svoje zdravlje, svoju jetru, i ucinite nesto za sebe !!
djeca,poso,kuhanje,spremanje nikada vremena za sebe.....osjecaj umora,iscrpljenost,gubitak snage a ujedno zdravlje na nuli.....upomoc......upravo bi mi trebalo nesto da me osnazi da barem jednim u stvari vecim dijelom dovedem sebe u red......imajte razumjevanja :)
E to bi bilo stvarno super - mogli bi mi pomoći u mojoj dijeti i gubljenju kilograma, bilo bi super probati nešto novo a pritom u tome i uživati. Superrrrrrr
Do sada sam mogla jesti bilo što, a da se kilogrami ne lijepe. Međutim iza mene je porod i 35 godina, više se umaram uz "hendlanje" s djetetom, poslom i kućanskim poslovima. A tu je dodatno i proljetni umor, tako
…prikaži još! da sam razmišljala o detoksikaciji. Još ako je i finog okusa...
Iskreno, nikad nisam probala te proizvode pa sada mislim da je idealna prilika da ih probam. Bila bi tada prava sretnica kao i ostale koje su probale. Tada bi i ja mogla komentirati o proizvodima!! :)))
Obožavam prirodne sokove, sve što je prirodno je i fino i zdravo. Jutarnje buđenje uz cijeđenu naranču je nešto nezamjenjivo, ali treba iscijediti puno naranči da bih dobila čašu soka!:)) Vaše sokove sam probala uz dečka koji ih koristi jer
…prikaži još! ima problema i s probavom i s kilama. Ako osvojim paket, sokove ću pokloniti njemu, a valjda će i meni udijeliti koji!
Djeca, pos'o, kuća. Nema birtije za mene i moje frendice. Možda bi život uz Biottu izgledao ovako: Biotta, djeca, pos'o, kuća, birtija, Biotta... pa u krug :)
Detoksikacija?! Zašto mi je potrebna?! Evo upravo zato što nakon ovih zimskih mjeseci tijelu je potrebno neko novo osvježenje i ponovna uspostava dovoljne razine energije u tijelu te cjelovita obnova organizma, a to nam zasigurno nije moguće postići bez nečega
…prikaži još! kao što su Biottini sokovi koji su izuzetno kvalitetni i pravi stimulator za proljetnu obnovu organizma i novi dašak energije kojim ćemo zatim zračiti...Pila sam već Biottine sokove nekoliko puta i zaista sam zadovoljna, jednostavno mi podižu energiju i svaki puta iz DM-a ne izlazim bez barem jedne bočice Biottinih sokova :) Pred ispite bi mi bili velika pomoć za sve napore koje je potrebno izdržati u ovo stresno razdoblje koje nadolazi :)
ja sam također na lijekovima koji me dosta uništavaju jer imam ulkus želuca i vrlo malo namirnica i smijem jesti. detoksikaciju do sada nisam provodila,ali čitajući ovo mislim da mi je došlo vrijeme. doktori ni ne znaju ništa drugo nego
…prikaži još! prepisivati lijekove koji više štete nego koriste, a organizam nepovratno strada.
definitivno printam članak i komentare i krečem sa spašavanjem same sebe!
7 dana detoksikacije uz Biottu
Komentari 133
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.