Komentari 133

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    SilkyCoco
    Zašto mi je potrebna detoksikacija? Nakon Uskrsa i ''drugačije prehrane'' lice mi je masno, pojavili su se prišitći, naduta sam... točno osjećam sve posljedice pojedenih kolača. Trudim se piti čim više vode i jesti voća i povrća, ali ovaj paket …prikaži još!
  • Default avatar -
    Pepeljugica
    Super nagrada :O obožavam Biotta sokove i svako malo ih kupim, a da imam više novaca, još češće bih ih koristila. Inače volim voće i povrće i ksad god mogu kupujem organski uzgojeno i svi Biotta sokovi su mi njami, …prikaži još!
    papillonzg
    Mislim da bi se ovi sokovi fino uklopili u moj režim detoksikacije :)
  • Default avatar -
    inas
    podhitno trebam detoksikaciju!!!!!
  • Default avatar -
    kravljeludilo
    Pod hitno trebam detoksikaciju od politike, reklama i ružnih betonskih zdanja, golfa, afera i depresivnih vijesti! Ne vidim kako drukčije to riješiti, osim BIOTTOM ! :)
  • Default avatar -
    skorpion
    budući da se već duže vrijeme pokušavam natjerati da nešto promijenim, ovo mi se čini kao idealna prilika za krenuti, a čini mi se da nije teško, a zdravo je.
  • Default avatar -
    rozoni
    ...već godinamaimam problema sa jetrom tako da svakih nekoliko mjeseci napravim post (2 dana)s Vašim FENOMENALNIM sokovima,a pošto sam u obitelji imala bolesnika također sam prakticirala Vaše sokove (najviše ciklu)., tako da muž nekad u šali kaže da bih trebala …prikaži još!
  • Default avatar -
    kravicaM
    Proljece je idealno vrijeme za ciscenje organizma. Skidamo sa sebe sloj po sloj odjece pa bi trebalo skinuti i sloj masnih naslaga. Tesko je nabaviti organski uzgojeno voce i povrce. U vecini slucajeva ne znamo sto jedemo i radimo sebi …prikaži još!
  • Default avatar -
    bybaba
    Tijelo vapi za detoksikacijom nakon blagdanskog pretjerivanja, a postoji li bolji način od pročiščavanja organizma postom sa sokovima? Krajnje je vrijeme da probam toliko hvaljene Biottia sokove, za koje već svi znaju!
  • Default avatar -
    lucylucy
    Nakon teške zime lagano nam stiže ljeto za koje se moramo pripremit. Jedan od korak je i kvalitetna detoksikacija zahvaljujući Biotta proizvodima moguće je i ojačati organizam unoseći sve potrebne vitamine i minerale. Čisteći organizam Biotta proizvodima zračit ćemo novom …prikaži još!
  • Default avatar -
    frenky984
    kao i svakome, potrebna mi je detoksikacija kako bih se riješila svih otrova iz tijela, i time doprinijela općem poboljšanju zdravlja. Post i priordni sokovi su mi odavno poznati; post je odličan kako bi se tijelo odmorilo od prerađivanja hrane, …prikaži još!
  • Default avatar -
    ivadvo
    kao i sve "cure" od 40 i neke, htjela bi za ljeto imati proporcije 90-60-90
  • Default avatar -
    loparanka
    baš sam razmišljala o nečem takvom,ali penzićima uvijek postoji ali i eto uz malo sreće Biotta sokići bit će moji...pa da se trud oko zdravlja upotpuni....tjelovježba,detoksikacija i zdrava hrana to je moja postala životna mana....pozdrav svima
    shirley30
    Pošto su mi špekec, šunka i pršut svetinja, ne moram ni reći da mi je detoksikacija prijekopotrebna prije nego se pretvorim u malo prasence! Treba mi nešto fino da zamjeni loše navike! Svakako naručujem!
  • Default avatar -
    snjeska83
    obzirom da skidam kilograme,imam ih cca 87 na 173 cm visine i zelim na sto zdraviji način skinut i vise ne vratiti kilograme potrebno mi je prvo dovest tijelo u red zdravim sokovima, detoksicirat ga i ocistiti od svih otrova …prikaži još!
    lara2803
    Baš bi bilo interesantno ovo probati, do sada još nisam!!!
  • Default avatar -
    flame76
    Probala sam sok od borovnice, tj. obicno ga pijem u proljece nataste radi popravljanja krvne slike. Steta je sto u ponudi nema soka od kupine. Moji ukucani iz istih razloga povremeno piju sok od cikle i mrkve. Bilo bi korisno …prikaži još!
  • Default avatar -
    pprekrat
    Prije odlaska na drastičnu dijetu(nakupiila 30 i cc kg) u trodnoći i poslije poroda (najviše), potrebno mi je veliko čišćenje organizma. He, he i karaketra da ne odustajem od nauma:)
  • Default avatar -
    seny1
    Ovo bi bilo interesantno probati, do sada još nisam. Hvala.
  • Default avatar -
    subota
    pa, iskreno, detoksikacija mi treba jer ju nikad nisam radila! voljela bi se detosicirati da si pomognem u procesu započetom prije godinu dana - prestanak pušenja - makrobiotičko vegetarijanska prehrana - bicikl, yoga, pješke i mislim da bi detoksikacija došla savršeno :)
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.