Fitness 11. travnja 2016.

Hard Body program vježbanja osvojili su

Tomislav-Dolusic-Mala_2
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Izabrali smo čitatelje koji će imati priliku sudjelovati u mega izazovu ''U 12 tjedana do forme života'' i uz pomoć trenera Tomislava Dolušića i nutricionista Branimira Dolibašića izgubiti kilograme i učvrstiti tijelo do ljeta

Uskoro kreće izazov!

Hard Body program vježbanja osvojili su čitatelji: Magdalena Zrakić, Ozren Martinelli, Zdeslav Jukić, Ivana Samardzic i Tihana Kljakić. Umjesto 3 kandidata kako je najavljeno, zbog velikog broja prijava i velikog interesa,  organizatori su odlučili pokloniti još 2 dodatna mjesta u Hard Body Mega izazovu. Nakon mjesec dana tri najbolja kandidata ostaju u programu, a ukoliko svi budu uporni, onda svi ostaju u programu.

Fond nagrada uključuje: Tri paketa besplatnog vježbanja u trajanju 12 tjedana u sklopu programa Mega izazov u fitness centru Dream gym u Zagrebu (vrijednost 1.200 kn). Odabrani vježbači dobivaju i osobni plan prehrane koju izrađuje nutricionist (vrijednost 1.200 kn).

Pravila natječaja pročitaj ovdje.

Orginalan koncept vježbanja

HARD BODY je cjelovit koncept promjene i osobnog napretka kroz originalni program vježbanja na koji se nadovezuje HARD BODY plan prehrane. Prehrana i tjelovježba su dva kraja potrebe istog tijela, stoga smo stručno iskustvo i uspješne rezultate kineziologa i nutricionista spojili u jedinstven program. Sadržaj utjelovljuje plodove dugogodišnjeg rada, vođenja i savjetovanja domaćih ljudi, primjeren našoj svakodnevici, lokalnoj hrani, navikama i načinu života. HARD BODY plan prehrane skrojen je  prema znanstvenim kriterijima tako da ciljano podrži potrebe za HARD BODY program vježbanja. Budući da donosi znanja kako individualno prilagoditi prehranu, HARD BODY polaznika trajno usmjerava kako zadržati zdrave navike i postići zdravu ravnotežu, čime nadilazi jednokratnu primjenu i šablonske dijete. Saznaj više o treningu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.