Fitness Vježbe za mršavljenje 19. rujna 2017.

Tridesetominutni kardio trening kod kuće za početnike

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U slučaju da si se malo previše opustila tokom ljeta i trebaš se riješiti kilograma prije nego nove opasnosti stignu u blagdansko vrijeme, probaj ove kardio vježbe svjetski poznate trenerice Jillian Michaels. Nemoj se bojati intenziteta, jer su treninzi prilagođeni i početnicima i onima koji žele malo više.

Započni promjenu svoga tijela uz ove zanimljive kardio vježbe trenerice Jillian Michaels, zvijezde showa Biggest Loser, u kojem su mnogi transformirali svoje tijelo. 

Fire Up Cardio

Ovi kardio treninzi podijeljeni su po razinama, pa će prva biti idealna za one koji tek počinju s tjelovježbom ili bude tijelo iz ljetnog sna. Umjereni intenzitet omogućit će mišićima optimalan oporavak i regeneraciju. Ovaj trening će istovremeno i dovesti tvoj kardiovaskularni sistem 'u red' i pritom maksimalnom brzinom otopiti kalorije. 

Trčanje Možda te zanima... Kako dnevno potrošiti 352 kalorije više Dijeta

Treninzi su idealni za one koji nemaju vremena provoditi sate u teretani ili imaju promjenjiv životni raspored.

Zato pripremi svoje tenisice, nađi malo mjesta u stanu i počni skakati s Jillian dok se sve ne istopi! Ove će vježbe potaknuti i tvoj metabolizam, što znači da će svakodnevno vježbanje pomoći i tvom organizmu da se probudi, smanjiti masne naslage na trbuhu te ispuniti te energijom za cijeli dan. 

Možda te zanima... Vrijeme je za vježbanje: Tri najefikasnije vježbe za isklesani trbuh Fitness
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      dletere

      Tablete za mršavljenje - https://bit.ly/2Fh1NJR Vjeruj mi, djeluje. Imam 32 godine, probala sam svega i to je jedini suplement u mojem životu, koji sam isprobala i koji stvarno iskopao kilograme i drži me iz daleka.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.