Fitness Kako izgubiti 10 kilograma do ljeta? 07. lipnja 2019.

Naši čitatelji otkrivaju što su postigli nakon 5 tjedana vježbanja bez rekvizita

Foto: Igor Šoban/PIXSELL
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Portal missZDRAVA omogućio je osam čitatelja da besplatno sudjeluju u fitness programu Born2Flow, čiji je autor trener Tomislav Dolušić. Program se izvodi bez ikakvih rekvizita te ga je moguće vježbati online.

Troje čitatelja, polaznika programa otkrilo je kako su zadovoljni postignutim rezultatima nakon pet tjedana vježbanja (program traje 10 tjedana).

 | Author: Born2Flow Foto: Born2Flow

Marina Medved: "Nadomak sam cilju, nema više prepreka"

"Sada poslije nekoliko tjedana mogu reći da se apsolutno nisam 'pokajala' što sam se prijavila na ovaj izazov. Nisam očekivala da ću imati toliko volje i želje za treninzima. Znam zašto sam se prijavila i koji sam cilj imala i nema više prepreka da taj cilj i postignem. Suočila sam se sa novim nepoznatim situacijama u prekrasnom okruženju gdje su kandidati međusobna potpora jedni drugima. Radom unutar grupe razvija se osjećaj odgovornosti i važnosti svakog člana tima. Kroz izazov sam bolje upoznala sebe i način na koji reagiram u situacijama gdje razvijam samopoštovanje i odgovornost.

 | Author: Igor Šoban/PIXSELL Foto: Igor Šoban/PIXSELL

Trening je pomno osmišljen i kroz njega se dobiva iskustvo veće od samog vježbanja, naučili smo problemima pristupati na pozitivan način kao i suočavati se s nepoznatim situacijama. To se postiže razgovorima unutar grupe. Cilj je da se vještine naučene kroz Born2Flow online treninge, ali i vježbanje u dvorani prenesu i primjenjuju u svakodnevnom životu. Veselim se svakom treningu jer znam da ću uvijek naučiti nešto novo od naših super trenera. 

 | Author: Igor Šoban/PIXSELL Foto: Igor Šoban/PIXSELL

Nikolina Milovanović: "Mlada sam majka i često imam problem s vremenom, ali ovaj trening se uvijek stigne napraviti"

Prvih par tjedana izazova je prošlo i još uvijek ne mogu definirati je li najteže iza nas. Svašta novo smo usvojili, nove navike vježbanja, razmišljanja,a i moji dnevni rituali su se prilično promijenili. Unatoč treninzima i dalje imam vremena za posao, obitelj i druženje s tim da tomu svemu pristupam s puno više energije i lakoće. U par tjedana suočila sam se s puno mogućnosti i jednako toliko ograničenja, s puno vlastitog neznanja i još duplo više relevantnih informacija. Jedino što se nije mijenjalo od početka su energija i motivacija, ostale promjene, barem kod mene još nisu vidljive okom, ali osjećaj je sjajan, a i to je već nekakav rezultat.

Naučila sam jako puno o metodama koje nam mogu pomoći u rješavanju emocionalnih prepreka do našeg cilja i to mi je ogromno olakšanje. Mislila sam da će biti teško održati motivaciju, obično sam uvijek bila više za 'grupne' treninge koji su bili jako brzi i dinamični i onda me grupa motivirala, ali ovako kada vježbaš online sam kod kuće više se fokusiraš samo na sebe i ne uspoređuješ se s ostalima. Jako brzo sam vidiš koliko napreduješ, koliko više ponavljanja možeš napraviti, koliko lakše izvodiš vježbe i to te stalno gura naprijed, a kad ti vježbe postanu "lagane" onda uvijek možeš napraviti određene progresije i povisiti ljestvicu. 

 | Author: Igor Šoban/PIXSELL Foto: Igor Šoban/PIXSELL

 

Što se tiče Born2Flow treninga, svakodnevne upale mišića su konačno iza mene, barem se nadam da jesu i sad se u potpunosti mogu posvetiti ispravnom izvođenju vježbi i radu na snazi i mobilnosti. Najviše mi se sviđa što sve što radimo ustvari ne oduzima previše vremena. Kao mladoj mami nekad mi je zbilja bilo teško uklopiti treninge u dnevnu rutinu, ali za jedan flow mi treba samo pola sata, a aktiviram cijelo tijelo. Sve vježbe koje radimo (disanje, relaksacija, flow) možemo napraviti u dva bloka reklama na tv-u, pa onda ti bude malo i neugodno reći da nemaš vremena za vježbanje. Vjerujem da me čeka još dosta posla, uskoro ćemo dobiti plan prehrane pa ćemo početi raditi i na tome tako da izazovi nikad ne prestaju.

Natječaj Možda te zanima... Tražimo 8 kandidata koji će vježbati s timom stručnjaka 10 tjedana u izazovu Born2Flow! Fitness

Josip Beber: "Ne sjećam se kad sam se zadnji put ovako dobro osjećao"

Evo vježbam tek par tjedana, ali moram priznati da ne znam kada sam se zadnji puta tako dobro osjećao. Osjetno imam više energije i praktički ne osjećam bolove koje sam imao u desnom gležnju.

 | Author: Igor Šoban/PIXSELL Foto: Igor Šoban/PIXSELL

Jedva čekam svaku subotu u Hard Body Gymu, zato što nam treneri osim savršenog treninga objasne svaki detalj i eventualne nejasnoće iz cjelotjednog online programa. Već sam u fazi gdje me tijelo samo traži fizičku aktivnost i zato imam još jači motiv da uspijem u svome cilju, a to je super forma i lijepo tijelo!

Želiš li doživotni Born2Flow program?

Sve što trebate jest otići na web Born2Flow te odabrati opciju Free14Days trial za SPRINGFLOW treninge po kojem vježbaju i naši kandidati. Na web stranici Born2Flow naći ćete različite vrste programa Flow za online treniranje. Vježbe se stalno nadopunjuju novim programima koji će vas dovesti do top forme. Želiš li doživotni program Born2Flow za sebe? Super, dajemo ti 20 % popusta. Na web stranici BORN2FLOW upiši promo kôd missZdrava koji će aktivirati popust od 20 %. Otključaj svoje tijelo već danas!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.